Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:14

Plus napisał:  
Jest w tym troszke racji ze dzieci ktore biegaja i podpalaja serpentyny to naprawde zle wrozy to nie ma nic wspolnego z kibicowaniem. Widzisz mowisz tu o braku checi dopingowania, to osoba na bebnie ma podkrecic ta chec, nie mam nic do Sandała, ale ten czlowiek ktory przynios flage Sigmy i tne ktoremu spiewalismy 100 lat (Bartek chyba pisalo na faldze) podkrecali ta chec, i wszystkim sie podobalo. Ja zawsze spiewam ten okrzyk ktory daje Sandał i mi pasuje bo tu jest mlyn i tu sie trzeba sluchac. A tych mlodych to trzeba przypilnowac a nie napierdalac po glowie.

Tym postem dales do zrozumienia jedno, gowno wiesz :D

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:18

Power napisał:  

Randall McMurphy napisał:  
Jedynym wyjsciem jest selekcja,bo to co sie dzis dzialo na srodku mlynu.....strach,pelno panienek w wieku11-13 lat!! i to z fajkami i nawalone jak swinie!! 0 ogladania meczu 0 kibicowania,ale fajke stopic to pierwsza.Lepiej zeby mlyn byl mniejszy ale glosniejszy. Nie patrzmy na ILOSC a na JAKOSC!! Rocznikowo powiedzmy od 84? czy 85? Kiedys na meczu byla selekcja i DUZA czesc ``mlodych chuliganow`` wielce oburzona...a co to miejsce dla was? z czasem jak dorosniecie to dostapicie ZASZCZYTU wejscia na MLYN! Powinno byc tak jak kiedys na 9 jak jeszcze krzeselek nie bylo! kto nie spiewal zabierano mu szalik i wypierd.... z Mlyna a przed wejsciem selekcja.
Moze warto pomyslec o tej selekcji? przeciez tak dalej niemoze byc,rece opadaja i nierozumiem tego SANDAŁ zszedl wszedl na chwile KASA i nagle zrobilo sie glosniej? wyjasni mi to ktos?

A Ty dalej wałkujesz ten temat? Chyba się wyczerpał..

no i co z tego,i bede walkowac,co mecz kazdy gada co jest zle i ze panienek- malolatow pelno to teraz niemoge sie troche ponapinac? moze to cos da....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
P_S
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:19
Dopóki stari znaczący sie kibice nie zaczną pilnować i "pouczać" młodych i "niewiedzących", a ci nie zaczną słuchać ich rad to doping, głupie zachowania( podpalanie rac ) itp. się nie zmienią czy poprawią.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:24
relacja live nawalila.... ale w ramach rewanzu mamy dla Was ciekawe zdjecia z meczu :)
zapraszamy do oceny... naszego nowego fotoreportera ;]

bos_man
*uciszony
Na forum od 7511 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:40
w meczu z arką podobała mi się bardzo gra Elokana i zastanawia mnie czemu Grzelak nie gra tak jak powinien może to przez to że nie ma z kim grać bo Edi, Milar, Tavares ten ostatni jeszcze jeszcze wmiare ale nic nie pokazali jestem przerażony ich formą i grą to tylko podsuwa jedną myśl BRAZYLIJCZYKOM MÓWIMY NIE!

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
-HL
Kibic
Na forum od 8011 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:51
Obrazek jpg wstawiony na forum

Stadion kolejki

Dziekoweczka wszystkim zaangazowanym w oprawe...beer

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
spagetti
Kibic
Na forum od 8018 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 22:59
Panik.........

Taka taktyka mozesz grac Stalą Mielec za rządów Gierka!
Wyglada jak radziecki toster z amerykańskim kablem albo ćwierć dupy za krzakiem...

,,Vi är överallt,,- POGON
dzm
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 06/11/2005 23:02

JuN napisał:  
relacja live nawalila.... ale w ramach rewanzu mamy dla Was ciekawe zdjecia z meczu :)
zapraszamy do oceny... naszego nowego fotoreportera ;]

ciekawe fotki :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Zbylu
Kibic
Na forum od 7330 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 02:06

Power napisał:  

Jedynym wyjsciem jest selekcja,bo to co sie dzis dzialo na srodku mlynu.....strach,pelno panienek w wieku11-13 lat!! i to z fajkami i nawalone jak swinie!! 0 ogladania meczu 0 kibicowania,ale fajke stopic to pierwsza.Lepiej zeby mlyn byl mniejszy ale glosniejszy. Nie patrzmy na ILOSC a na JAKOSC!! Rocznikowo powiedzmy od 84? czy 85? Kiedys na meczu byla selekcja i DUZA czesc ``mlodych chuliganow`` wielce oburzona...a co to miejsce dla was? z czasem jak dorosniecie to dostapicie ZASZCZYTU wejscia na MLYN! Powinno byc tak jak kiedys na 9 jak jeszcze krzeselek nie bylo! kto nie spiewal zabierano mu szalik i wypierd.... z Mlyna a przed wejsciem selekcja.
Moze warto pomyslec o tej selekcji? przeciez tak dalej niemoze byc,rece opadaja i nierozumiem tego SANDAŁ zszedl wszedl na chwile KASA i nagle zrobilo sie glosniej? wyjasni mi to ktos?

A Ty dalej wałkujesz ten temat? Chyba się wyczerpał..

no i co z tego,i bede walkowac,co mecz kazdy gada co jest zle i ze panienek- malolatow pelno to teraz niemoge sie troche ponapinac? moze to cos da....

Bardzo dobrze pisze trzeba z tym zrobic pozadek bo pierwszy raz jestem swiadkiem zeby ktos spiewal jestesmy u siebie gdzie na stadionie siedzi blisko 11 tys ludzi.Co do naszego mlyna to pomylka ale dopoki nie znajda sie ludzie ktorzy beda chcieli cos z tym zrobic nic sie nie zmieni a szkoda.Jeszcze troche i na naszym stadionie bedzie tak jak w Wronkach czy Grodzisku goscie przyjezdni beda glosniej od miejscowych.Tak jak pisze wiele klubow Pogoń ma wielki potencjal ale nie potrafia go wykozystac.

Obrazek gif wstawiony na forum
katharsis
Kibic
Na forum od 7882 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 08:07
HL nie zebym sie czepila - ale jakie my mamy barwy:>

ligowiec.net team
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8020 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 08:19
odkad Sandal powrocil na gniazdo jest gorzej smutne ale prawdziwe i nie ma sie co oszukiwac
chlopak nie czuje meczu

Better dead than red!
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 08:38

bos_man napisał:  
w meczu z arką podobała mi się bardzo gra Elokana i zastanawia mnie czemu Grzelak nie gra tak jak powinien może to przez to że nie ma z kim grać bo Edi, Milar, Tavares ten ostatni jeszcze jeszcze wmiare ale nic nie pokazali jestem przerażony ich formą i grą to tylko podsuwa jedną myśl BRAZYLIJCZYKOM MÓWIMY NIE!

Widze,ze znasz sie na pilce.
Przeciez Elokan to cymbal, ktory nie ma pojecia o taktyce.

WYCHOWANY NA POGONI
-HL
Kibic
Na forum od 8011 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 08:49

katharsis napisał:  
HL nie zebym sie czepila - ale jakie my mamy barwy:>

Dziwne ze nie wiesz - granatowo - bordowe

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 08:50

Praga Płd napisał:  

bos_man napisał:  

niema pojecia o taktyce a jednak wczoraj byl najlepszy...i jak to wytlumaczyc? Widac poziom pozostalych musi byc bardzo wysoki, wlasnie ogladam powtorke meczu na C+ i narazie kazda akcje szarpie Elokan a MILAR wszystko psuje,powiedzieli nawet ze Pogon grala w 2 lidze lepiej niz teraz,a Milar co ma pilke zawsze zjebie.

Edit: a co ze spiewem to idzie tak: kazda piosenka o Pogoni ledwo co slychac,a jak idzie wrzuta na Arke to bardzo glosno.Oprawe z wyjsciem pilkarzy pokazali ale oprawy z 30min nie pokazali.

Edit2: zdecydowanie za czesto ``Pogon,Pogon ,Pogon lalalalala`` co chwile to samo leci.

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 7 listopada 2005, 09:35 [2 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 09:18

Rafał_MKS napisał:  
odkad Sandal powrocil na gniazdo jest gorzej smutne ale prawdziwe i nie ma sie co oszukiwac
chlopak nie czuje meczu

Ale przynajmniej doping utrzymywany jest cały mecz. Co za różnica kto rozkręca? Niech kurwa każdy zacznie śpiewać to będzie dobrze.

Szczecińska albo żadna!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 09:20

-HL napisał:  

Dziekoweczka wszystkim zaangazowanym w oprawe...beer

Wy lepiej zrobcie zrzute na rozpuszczalnik :D

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
hornetq
Kibic
Na forum od 7329 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 09:31

Praga Płd napisał:  

bos_man napisał:  

Czlowieku widać że ty sie znasz.... Ten zwany przez ciebie "cymbał" ciągnął gre Pogoni i po jego zejściu nie mieliśmy klarownych sytuacji.A zdaniem naszego speca(czyt. Panik) bardzo dobre pojęcie o taktyce mial Rosa i jak grał?

będę pamiętał.
V...
Kibic
Na forum od 8658 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 10:43

Power napisał:  

Rafał_MKS napisał:  
chlopak nie czuje meczu

Ale przynajmniej doping utrzymywany jest cały mecz. Co za różnica kto rozkręca? Niech kurwa każdy zacznie śpiewać to będzie dobrze.

taaa problem w tym, ze sandal stal sie maskotka mlyna i idolem dzieci....checi on ma duze ale niestety nie "wzbudza grozy":) i jak opieroli kogos to ludzie to maja w dupie. A ten w brylkach z kitka co bez koszulki wczoraj byl to juz wogole jest paranoja...K. wszedl doping sie od razu glosniejszy zrobil. Ale K maskotka mlyna nie jest to jakis debil musial rozkrecic "sandal wroc"....glupota

MKS
vitos
Kibic
Na forum od 8593 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 10:59
Kutfa! TRA-GE-DIA!!
Dawno nie zabieralem glosu bo za duzo tych postow i nie chce mi sie ich wszystkich czytac ale po tym meczu...
TRA-GE-DIA!!
Ja sie od początku zastanawiam dlaczego zatrudniono Panika i dalej nie wiem.
Do dupy z takim szkoleniowcem!
Milarowi tez nalezy dac odpoczynku miesiac bo chlopak sie pogubil w tym co robi. Reszta tez bez zgrania.Ale najwazniejsze to "diamentowe ustawienie".Chuj, ze jakos go nie widac i kupa z tego jest..
Oklaski dla Julcimara, ze gra na dobrym, stabilnym poziomie. Za 2 tygodnie Polonia przybywa po punkty.Przy takiej grze naszych, po 3.
pozdro 4@ll

***** Kibicuję Pogoni, reszta się nie liczy *****
ted
Kibic
Na forum od 8736 dni

Odp: Pogoń Szczecin-Arka Gdynia 0-0 - 07/11/2005 11:04
nędza !

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758412268 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005