Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Groclin-Pogoń 3:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Paulvanday
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7670 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 00:17
Piekny mecz zasluzona wygrana :D i oby tak do konca !!!!?

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 00:23
.

Ostatnio edytowany przez: Wojtek S., 20 października 2005, 19:11 [1 raz(y)]

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
stahu
Kibic
Na forum od 8047 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 00:26

Berni_MKS napisał:  
BRAWO,BRAWO PORTOWCY!!!!!!!Oby tak dalej!!!Teraz rozwalimy u siebie Cracovie i będzie gitarka.Mam nadzieje ze wywali się downa Peskovicia i na zawsze będzie stała Fabiniak.MKS MKS MKS MKS
race

no prosze cie... Peskovic tą interwencją uchorinił nas od zdobycia gola,miał poprostu pecha bo wyglądało to że był to jego błąd ale większość zachowała by się podobnie, Fabiniak wszedł i wyłapał pare dośrodkowań, kilka strzałów w środek bramki, zapamiętałem go jednak z tych jego nieudolnych interwencji czyli:
piłka kilka sekund spada pod noge Piechniaka a Fabiniak stoi 1,5 m od niego zamiast ruszyć do niego zdecydowanie i zabrać piłke zaczął się cofać do bramki przez co prawie straciliśmy gola, po strzale Sedlaczka znów zamiast piłke parować w bok robił to przed siebie czym stwarzał zagrożenie, nie ruszył się nawet przy bramce, może i piłka była po rykoszecie i mógł być zaskoczony ale wypadało by się chociaż spróbować rzucić.

Divecky- krytykowałem go przed meczem że nie wygra nawet pojedynku główkowego z Cecotem a tu miłe zaskoczenie, wyrównał siły załatwiając Lasockiego, pięknie podał prawie straconą piłke przy główce Kaźmierczaka , gracz meczu

Milar - widac było jego brak z GKS, przy golu spalonego nie było , ręką sobie pomógł ale piłka i tak by wpadła więc nie miało to wpływu na akcje, duży plus dla niego

Edi - mniej widoczny choć nie można wiecznie grać na najwyższym poziomie, ale pokazał że umie myśleć i rozgrywać, całkiem niezły występ

Kaźmierczak - bdb, świetnie się zachował przy 3 golu, szkoda że sam nic nie strzelił,

Grzelak - dobry występ , duże biegał, wkońcu strzelił gola bo należało mu się

Trałka - myśle ze powinien zwolinić miejsce w składzie Łabędzkiemu i wchodzić w 2 połowie

Elokan - znów pokazuje że dobrze zrobiono sciągając go tu, z ŁKS grał końcówke i też strzelił, ale myśle że powinien póki co pozostać jokerem który chociaż w co 2 meczu będzie strzełał gola wchodząc na 10-15 minut, niestety ale rywalizacji z Mialrem, Edim ani po tym ostatnim występie z Diveckym to nie wygra, więc narazie rola jokera

Bugaj - jego doświadczenie czasami nam się przyda , w takim meczu jak ten raczej nie potrzebny

Tavares - BRAWO ! rozegrał się , nie porównywalnie lepszy niż Michalski w akcjach ofensywnych, potrafi powalczyć też w obronie, myśle że będzie już tylko lepiej i będzie on jednym z lepszych w lidze

Matlak, Julci , Magdoń- swój poziom standardowo

Łabędzki - wszedł oddał przyzwoity strzał i tego od niego się wymaga, myśle że szybciej powinen wejść na boisko

Pesković 4 (Fabiniak 5 ) - Tavares 8 Julcimar 7 Magdoń 7 Matlak 7 - Grzelak 8 Trałka 6 Divecky 9 Kaźmierczak 8 - Edi 6 Milar 8 - Elokan 7 Łabędzki 6

Pucha napisał:  
Wyjazd ogolnie kozacki - najlepszy w moim zyciu, zalałem pałe w chuj, ale dobrze było, hooliganka dyskobolii słaba jak chuj, i wogle co to za ultrasi - precz z wioskami z pierwszej ligi co nie :D:D
Uwaga - skroilem 2 szale dyskobolii i moge je odsprzedac chetnemu, cool imprezka w przytocznej, ale troche spieklem kielbache :/
pozdro dla kumatych i bedacych - a melanz trwa

Zdążyłeś już wrócić ???

eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 00:32

Kryniu567 napisał:  
A jeszcze jedno czy ktoś wie czemu na ławce nie było ani Przewoźniaka ani Grosickiego ?

lol to chyba oczywiste ze w takim meczu mlodziezy raczej sie nie sprawdza, ani nie daje sie im szansy - tym bardziej ze byl to bardzo wazny mecz, ktory decyduje w pewnym stopniu o ukladzie w tabeli

Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 01:13
.

Ostatnio edytowany przez: Wojtek S., 20 października 2005, 19:11 [1 raz(y)]

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7700 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 01:21
Co tu dużo mówić, tak grającą Pogoń to poprostu przyjemność oglądać. Po pierwszych słabyszch meczach Tavereza chłopak się rozkręca, na prawdę bardzo dobry występ, Edi jak narazie przestał bramki strzelać ale i tak dalej robi swoje chodzi mi tutaj o rozgrywanie akcji zwłaszcza zmienianie "strony". Świetny Divecki, szczególnie wpadło mi w oko jego podanie do Milara(a raczej przedłuzenie)(sytuacja kiedy Milar dośrodkował KAźmierczakowi, co mogło, powinno byc 0:2)
Kaźmierczak - dosyć dużo strat ale 2 asysty zaliczył, ogólnie to średnio
Milar-bramka na +, na - dwie sytuacje w polu karnym, widać było, że walczył o każda piłke i do końca
Elokan- świetna zmiana
Grzelak - z taką formą to poważnie się zastanawiam nad obecnościa Grzelaka w kadrze na przyszłoroczny mundial...
Pesković- poza wpadką, występ dobry(ta sytuacja przypomniała mi Pilarza, czerwo dostał za podobne "wpadkę"

Ogólnie to Pogoń dziś grała "wyrafinowany" futbol, wiedzieli jak mają grać poza pewnymi momenatmi gdzie się gubili w obronie po czerwonej kartce.Aż mnie dziw bierze jak my zremisowaliśmy z Bełchatowem...

No a za tydzień szlagierowo zapowiadający się mecz(Cracovia dziś wygrałą i ma 15 pkt + jeden mecz zaległy). Myślę, że będzie jakieś 15 000 na tym meczu:)

Ps. In plus kibice :-)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 01:37
fajny wyjazd polaczony z super meczykiem:) chociaz ostro sie zdziwilem jak na Duo zebralo sie z 10 aut:P

pinki15
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 01:43
Szczerze jak sie nie jeżdzi na wyjazdy to wyniku bym się nie dowiedział.Jedynym żródłem infaormacji i akcji Pogoni jest relacja Live.Radio Szczecin tak upadło że teraz daje jedynie relacje(kilka chwil :( )Po sztrzelonym golu.Zauważyliście.

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 02:12

Pucha napisał:  

stahu napisał:  

Zdążyłeś już wrócić ???

kto ma wiedzieć ten wie, pozdro dla MW - mojej ekipy. W swoim imieniu pozdrawiam Czaple, mojego zajebistego zioma. Kiedy pijemy??

Ale zajebiste karasie?? to nie karpie to karasie:)

Pozdro 600 ziomy:)

Ps. Chętni do wstąpienia do grupy Ultras - Mw niech wysyłają zgłoszenia pod numer gg - (piszcie do Czapli).

Pamiętajcie nierobów nie przyjmujemy(Masło - nie masz szans). HAHA

po tresci i skladni twojego wpisu wnioskuje ze byl melanz buhaha

POGOŃ SZCZECIN!
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7666 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 05:26
Kur.. wpisy do wyjebania. Sory. Dobranoc.

kibic24
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 08:30
Pucha ,pojedz na cracovie lub lecha a nie groclin i zyczyl bym podobnych efektow...

Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 09:17

Gruby napisał:  

kamil334 napisał:  
jestem bardzo ciekawy gry Ediego, ze wzglledu na klopoty zdrowotne jego ojca(pozdrowienia dla niego) prosilbym bym zeby ktos choc troche rozszerzonie opisal jego dzisiejsza gre.pzdr

z gory thx

Po strzale Ediego Milar wpakował piłke do bramki, do zmiany Edi grał całkiem dobrze i dziwie się że go Panik ściągnął!

dzieki

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
eJay
Kibic
Na forum od 7729 dni

**

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 09:17
Swietny wynik oparty na bardzo dobrej grze:) Bardzo ladnie zagral Kazek (i to naprawde dobrze) i Tavares. Troche gorzej Edi, ale on gral baerdzo cofniety. Divecky imponowal ambicja i inteligencją - to chyba jego najlepszy mecz od pol roku:D Najwiekszym klopsem nazwac mozna interwencje PEskovica. Toz to juniorski blad, a z tylu byl jeszcze Julcimar, ktory asekurowal cala akcje:) Na szczescie Fabiniak zaprzentowal sie niezle.

Za to doping kibicow Groclinu opieral sie tylko na dobrze wszkolonej orkiestrze detej. Takiej wiochy odechcialo mi sie sluchac po 10 minutach:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Paulinus
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 09:52

Kryniu567 napisał:  
A jeszcze jedno czy ktoś wie czemu na ławce nie było ani Przewoźniaka ani Grosickiego ?

Bo nie pojechali nawet do grodziska

"CSWD" i to się nie zmieni....
K M
Kibic
Na forum od 8829 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 09:59

stahu napisał:  

Berni_MKS napisał:  
BRAWO,BRAWO PORTOWCY!!!!!!!Oby tak dalej!!!Teraz rozwalimy u siebie Cracovie i będzie gitarka.Mam nadzieje ze wywali się downa Peskovicia i na zawsze będzie stała Fabiniak.MKS MKS MKS MKS
race

no prosze cie... Peskovic tą interwencją uchorinił nas od zdobycia gola,miał poprostu pecha bo wyglądało to że był to jego błąd ale większość zachowała by się podobnie, Fabiniak wszedł i wyłapał pare dośrodkowań, kilka strzałów w środek bramki, zapamiętałem go jednak z tych jego nieudolnych interwencji czyli:
piłka kilka sekund spada pod noge Piechniaka a Fabiniak stoi 1,5 m od niego zamiast ruszyć do niego zdecydowanie i zabrać piłke zaczął się cofać do bramki przez co prawie straciliśmy gola, po strzale Sedlaczka znów zamiast piłke parować w bok robił to przed siebie czym stwarzał zagrożenie, nie ruszył się nawet przy bramce, może i piłka była po rykoszecie i mógł być zaskoczony ale wypadało by się chociaż spróbować rzucić.

Co ty bredzisz? Ze niby w jaki sposob nas Peskovic uchronil? Oslabil zespol w tak waznym momencie, zachowujac sie jak idiota w niegroznej sytuacji. Za to Fabiniak bronil przyzwoicie. Nawet te strzaly niby w srodek bramki (bylo tez kilka innych groznych o ktorych nie wspominasz) byly grozne i nierozgrzany bramkarz mogl je wposcic.
Nie rozumiem czemu bronisz sprzedawczyka i konfidenta ze slowacji skoro w bramce moze grac rownie dobry bramkarz stad - chlopak ktory zapewne od malego mial marzenie by grac w Pogoni, w dodatku jest jeszcze mlody i mozna jego talent doszlifowac.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
DANI
Kibic
Na forum od 7530 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 10:20
Za co Bugaj dostał zoltko bedac na lawce??

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 10:22

DANI napisał:  
Za co Bugaj dostał zoltko bedac na lawce??

Za komentowanie decyzji sędziego .

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Siwy86
Kibic
Na forum od 7327 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 10:40
Ja bym nie wyróżniał nikogo choc bardzo dobrze zagral Grzelak i Tavares Divecky to jednak gratulacje należa sie całemu zespołowi za konsekwentną gre przez całe 90 minutjupijupi2

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 10:51

Kryniu567 napisał:  

w rezerwach grali :D

Zbylu
Kibic
Na forum od 7330 dni

Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 12:16
wyjazd jak najbardziej udany..........A MELANZ TRWA!!!

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758427674 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005