Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
no prosze cie... Peskovic tą interwencją uchorinił nas od zdobycia gola,miał poprostu pecha bo wyglądało to że był to jego błąd ale większość zachowała by się podobnie, Fabiniak wszedł i wyłapał pare dośrodkowań, kilka strzałów w środek bramki, zapamiętałem go jednak z tych jego nieudolnych interwencji czyli:
piłka kilka sekund spada pod noge Piechniaka a Fabiniak stoi 1,5 m od niego zamiast ruszyć do niego zdecydowanie i zabrać piłke zaczął się cofać do bramki przez co prawie straciliśmy gola, po strzale Sedlaczka znów zamiast piłke parować w bok robił to przed siebie czym stwarzał zagrożenie, nie ruszył się nawet przy bramce, może i piłka była po rykoszecie i mógł być zaskoczony ale wypadało by się chociaż spróbować rzucić.
Divecky- krytykowałem go przed meczem że nie wygra nawet pojedynku główkowego z Cecotem a tu miłe zaskoczenie, wyrównał siły załatwiając Lasockiego, pięknie podał prawie straconą piłke przy główce Kaźmierczaka , gracz meczu
Milar - widac było jego brak z GKS, przy golu spalonego nie było , ręką sobie pomógł ale piłka i tak by wpadła więc nie miało to wpływu na akcje, duży plus dla niego
Edi - mniej widoczny choć nie można wiecznie grać na najwyższym poziomie, ale pokazał że umie myśleć i rozgrywać, całkiem niezły występ
Kaźmierczak - bdb, świetnie się zachował przy 3 golu, szkoda że sam nic nie strzelił,
Grzelak - dobry występ , duże biegał, wkońcu strzelił gola bo należało mu się
Trałka - myśle ze powinien zwolinić miejsce w składzie Łabędzkiemu i wchodzić w 2 połowie
Elokan - znów pokazuje że dobrze zrobiono sciągając go tu, z ŁKS grał końcówke i też strzelił, ale myśle że powinien póki co pozostać jokerem który chociaż w co 2 meczu będzie strzełał gola wchodząc na 10-15 minut, niestety ale rywalizacji z Mialrem, Edim ani po tym ostatnim występie z Diveckym to nie wygra, więc narazie rola jokera
Bugaj - jego doświadczenie czasami nam się przyda , w takim meczu jak ten raczej nie potrzebny
Tavares - BRAWO ! rozegrał się , nie porównywalnie lepszy niż Michalski w akcjach ofensywnych, potrafi powalczyć też w obronie, myśle że będzie już tylko lepiej i będzie on jednym z lepszych w lidze
Matlak, Julci , Magdoń- swój poziom standardowo
Łabędzki - wszedł oddał przyzwoity strzał i tego od niego się wymaga, myśle że szybciej powinen wejść na boisko
lol to chyba oczywiste ze w takim meczu mlodziezy raczej sie nie sprawdza, ani nie daje sie im szansy - tym bardziej ze byl to bardzo wazny mecz, ktory decyduje w pewnym stopniu o ukladzie w tabeli
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 01:21
Co tu dużo mówić, tak grającą Pogoń to poprostu przyjemność oglądać. Po pierwszych słabyszch meczach Tavereza chłopak się rozkręca, na prawdę bardzo dobry występ, Edi jak narazie przestał bramki strzelać ale i tak dalej robi swoje chodzi mi tutaj o rozgrywanie akcji zwłaszcza zmienianie "strony". Świetny Divecki, szczególnie wpadło mi w oko jego podanie do Milara(a raczej przedłuzenie)(sytuacja kiedy Milar dośrodkował KAźmierczakowi, co mogło, powinno byc 0:2)
Kaźmierczak - dosyć dużo strat ale 2 asysty zaliczył, ogólnie to średnio
Milar-bramka na +, na - dwie sytuacje w polu karnym, widać było, że walczył o każda piłke i do końca
Elokan- świetna zmiana
Grzelak - z taką formą to poważnie się zastanawiam nad obecnościa Grzelaka w kadrze na przyszłoroczny mundial...
Pesković- poza wpadką, występ dobry(ta sytuacja przypomniała mi Pilarza, czerwo dostał za podobne "wpadkę"
Ogólnie to Pogoń dziś grała "wyrafinowany" futbol, wiedzieli jak mają grać poza pewnymi momenatmi gdzie się gubili w obronie po czerwonej kartce.Aż mnie dziw bierze jak my zremisowaliśmy z Bełchatowem...
No a za tydzień szlagierowo zapowiadający się mecz(Cracovia dziś wygrałą i ma 15 pkt + jeden mecz zaległy). Myślę, że będzie jakieś 15 000 na tym meczu
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 01:43
Szczerze jak sie nie jeżdzi na wyjazdy to wyniku bym się nie dowiedział.Jedynym żródłem infaormacji i akcji Pogoni jest relacja Live.Radio Szczecin tak upadło że teraz daje jedynie relacje(kilka chwil )Po sztrzelonym golu.Zauważyliście.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
jestem bardzo ciekawy gry Ediego, ze wzglledu na klopoty zdrowotne jego ojca(pozdrowienia dla niego) prosilbym bym zeby ktos choc troche rozszerzonie opisal jego dzisiejsza gre.pzdr
z gory thx
Po strzale Ediego Milar wpakował piłke do bramki, do zmiany Edi grał całkiem dobrze i dziwie się że go Panik ściągnął!
dzieki
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 09:17
Swietny wynik oparty na bardzo dobrej grze Bardzo ladnie zagral Kazek (i to naprawde dobrze) i Tavares. Troche gorzej Edi, ale on gral baerdzo cofniety. Divecky imponowal ambicja i inteligencją - to chyba jego najlepszy mecz od pol roku Najwiekszym klopsem nazwac mozna interwencje PEskovica. Toz to juniorski blad, a z tylu byl jeszcze Julcimar, ktory asekurowal cala akcje Na szczescie Fabiniak zaprzentowal sie niezle.
Za to doping kibicow Groclinu opieral sie tylko na dobrze wszkolonej orkiestrze detej. Takiej wiochy odechcialo mi sie sluchac po 10 minutach
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
BRAWO,BRAWO PORTOWCY!!!!!!!Oby tak dalej!!!Teraz rozwalimy u siebie Cracovie i będzie gitarka.Mam nadzieje ze wywali się downa Peskovicia i na zawsze będzie stała Fabiniak.MKS MKS MKS MKS
no prosze cie... Peskovic tą interwencją uchorinił nas od zdobycia gola,miał poprostu pecha bo wyglądało to że był to jego błąd ale większość zachowała by się podobnie, Fabiniak wszedł i wyłapał pare dośrodkowań, kilka strzałów w środek bramki, zapamiętałem go jednak z tych jego nieudolnych interwencji czyli:
piłka kilka sekund spada pod noge Piechniaka a Fabiniak stoi 1,5 m od niego zamiast ruszyć do niego zdecydowanie i zabrać piłke zaczął się cofać do bramki przez co prawie straciliśmy gola, po strzale Sedlaczka znów zamiast piłke parować w bok robił to przed siebie czym stwarzał zagrożenie, nie ruszył się nawet przy bramce, może i piłka była po rykoszecie i mógł być zaskoczony ale wypadało by się chociaż spróbować rzucić.
Co ty bredzisz? Ze niby w jaki sposob nas Peskovic uchronil? Oslabil zespol w tak waznym momencie, zachowujac sie jak idiota w niegroznej sytuacji. Za to Fabiniak bronil przyzwoicie. Nawet te strzaly niby w srodek bramki (bylo tez kilka innych groznych o ktorych nie wspominasz) byly grozne i nierozgrzany bramkarz mogl je wposcic.
Nie rozumiem czemu bronisz sprzedawczyka i konfidenta ze slowacji skoro w bramce moze grac rownie dobry bramkarz stad - chlopak ktory zapewne od malego mial marzenie by grac w Pogoni, w dodatku jest jeszcze mlody i mozna jego talent doszlifowac.
Odp: Groclin-Pogoń 1:3 - 16/10/2005 10:40
Ja bym nie wyróżniał nikogo choc bardzo dobrze zagral Grzelak i Tavares Divecky to jednak gratulacje należa sie całemu zespołowi za konsekwentną gre przez całe 90 minut
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758427674 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.