kolezanka ominela kilka znaczacych faktow - nie mozna zapomniec o 4 krotnych oswiadczynach kolegi M, ktore selektywnie zostaly odrzucone przez kolezanke
Nie prawda bo ja z kolega byłem juz o 10 rano w Łecznej. Co do tego pana to był smieszny zwłaszcza kiedy trzymałem vlepke w dłoni a on do mnie mow " Chyba nie zamierzasz tu tego naklejać , to pożądny stadon " hehehe
Szkoda gadac o PKP jak zawsze stwarzają problemy przez co musiałem z kolega wrocic dopiero dzis o 6 rano. Ale przynajmniej odwiedziło Legionistów no i co za tym idzie Królewskie Elegancki wyjazd
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 26/09/2005 23:46
ja mysle ze jednakj ekipa z pulaw bezalkoholowo sie niebawila a rowniez musze stwierdzic ze wyjazd dosc meczacy jednakze bardzo ciekawy i dosc melanzowniczy pozdro dla ekipy z pociagu
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 07:30
odbylem rowniez browaro-turystyke: w Sz-nie Bosman, w Wawie krolewskie,Pulawy-Perla(b. dobre piwo, nie dziwie sie ze o nim jest piosenka),Wroclaw-Piast niestety na Lecha w P-naniu juz nie starczylo wiec zadowolila ciepla Warka (dzieki Paulina )
odbylem rowniez browaro-turystyke: w Sz-nie Bosman, w Wawie krolewskie,Pulawy-Perla(b. dobre piwo, nie dziwie sie ze o nim jest piosenka),Wroclaw-Piast niestety na Lecha w P-naniu juz nie starczylo wiec zadowolila ciepla Warka (dzieki Paulina )
Ty odbyles browaro-turystyke a inni sprawdzali co slychac w McDonaldach i nie tylko w innych miastach Polski
Długo i stresująco Po krotkim zwiedzaniu Lublina,jako pierwsi za piętnaście 14 meldujemy się na stadionie w Łęcznej a tam...cisza i spokój. Nie ma opcji wejścia na sektor gości - kibice będą wpuszczani dopiero na 2 godziny przed meczem. Jak dowiadujemy się od tego samego gościa(ten mały karakan) - kibice miejscowi na stadionie zjawiają się dopiero na pół godziny przed meczem,gdyż zdecydowana większość ok 4 tysięcy( na 7) ma wykupione karnety. Po krótkiej rozmowie udajemy się do klubowej kawiaraenki, w której konsumujemy miejscową "Perłę" w przystępnej cenie 3,20 za 0,5.
Na meczu pozytywnie i głośno, jeśli chodzi o nasz sektor. Na boisku po pierwszych 15 minutach nic nie zapowiadało zwycięstwa. Po meczu wszyscy razem ze złamaniem wszelkich przepisów drogowych za przyzwoleniem a nawet wskazaniem "stróżów prawa" docieramy do Puław,skąd po krótkim wypadzie na zakupy odjeżdzamy w drogę powrotną.
Nie prawda bo ja z kolega byłem juz o 10 rano w Łecznej. Co do tego pana to był smieszny zwłaszcza kiedy trzymałem vlepke w dłoni a on do mnie mow " Chyba nie zamierzasz tu tego naklejać , to pożądny stadon " hehehe
Szkoda gadac o PKP jak zawsze stwarzają problemy przez co musiałem z kolega wrocic dopiero dzis o 6 rano. Ale przynajmniej odwiedziło Legionistów no i co za tym idzie Królewskie Elegancki wyjazd
A to wszystko możliwe, bo ów pan stwierdził że już jest jakaś czterosobowa ekipa - o czym zapomnieliśmy. Jeśli jesteś więc panem z orlim nosem o którym opowiadał pan śmieszny - to na pewno byłeś przed nami
A to wszystko możliwe, bo ów pan stwierdził że już jest jakaś czterosobowa ekipa - o czym zapomnieliśmy. Jeśli jesteś więc panem z orlim nosem o którym opowiadał pan śmieszny - to na pewno byłeś przed nami
Pan z orlim nosem to chyba niejaki Arti, ktory byl podczas naszej wizyty w kawiarence klubowej i potem niemal w biegu wysiadal ze srodkowego busa w Lublinie.
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 27 września 2005, 10:27 [2 raz(y)]
Pan z orlim nosem to chyba niejaki Arti, ktory byl podczas naszej wizyty w kawiarence klubowej i potem niemal w biegu wysiadal ze srodkowego busa w Lublinie.
Oj bardzo wątpie, bo Pan z orlim nosem był w czteroosobowej grupce, a niejakiego Pana Artiego widzieliśmy dużo później jak nadchodził z przystanku
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 28/09/2005 11:42
pozdrowienia dla wszystkich którzy byli,w łecznej i u nas na melanżu.Opole lubelskie zawsze z Pogonią.nas było 14+1płeć piękna,Puławy 14+2 pięknoty,Lublin 2 eastfront Legii,Poniatowa 2 Legia.RAFek dzięki za pomoc przy projekcie fany jest extra,a na melanż zapraszamy na dłużej bo jeden dzien to dla niektórych za mało.
Na Wschodzie Polski Wychowani Pogoni Szczecin Wierni Fani FC OL
Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 28/09/2005 13:20
Widziałem mecz w Canal+ i jestem chyba pierwszy raz zadowolony z gry taktycznej Pogoni! Grali mądrze i składnie a na dobrą sprawę Górnik nie zagroził naszej bramce. Oby ak dalej
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758439314 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.