Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RAFek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8763 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 26/09/2005 21:51

Steryd napisał:  

118 to dobra liczba. Dzieki dla sporej grupy FC Opola Lubelskiego, 2 osob z East Frontu, kilku osob z Pulaw i Warszawy...

Z Puław nie było kilka osób ;) i kto ma wiedzieć ten wie :) Więc albo Twój wyjazd nie był o dziwo bezalkoholowy, albo słabo się rozglądałeś :)

Ostatnio edytowany przez: RAFek, 26 września 2005, 21:57 [1 raz(y)]

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
katharsis
Kibic
Na forum od 7882 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 26/09/2005 22:27

Paulinus napisał:  
Długo i stresująco;) Po krotkim zwiedzaniu Lublina,jako pierwsi za piętnaście 14 meldujemy się na stadionie w Łęcznej a tam...cisza i spokój. Nie ma opcji wejścia na sektor gości - kibice będą wpuszczani dopiero na 2 godziny przed meczem. Jak dowiadujemy się od tego samego gościa(ten mały karakan;)) - kibice miejscowi na stadionie zjawiają się dopiero na pół godziny przed meczem,gdyż zdecydowana większość ok 4 tysięcy( na 7) ma wykupione karnety. Po krótkiej rozmowie udajemy się do klubowej kawiaraenki, w której konsumujemy miejscową "Perłę" w przystępnej cenie 3,20 za 0,5.
Na meczu pozytywnie i głośno, jeśli chodzi o nasz sektor. Na boisku po pierwszych 15 minutach nic nie zapowiadało zwycięstwa. Po meczu wszyscy razem ze złamaniem wszelkich przepisów drogowych za przyzwoleniem a nawet wskazaniem;) "stróżów prawa" docieramy do Puław,skąd po krótkim wypadzie na zakupy odjeżdzamy w drogę powrotną.

kolezanka ominela kilka znaczacych faktow - nie mozna zapomniec o 4 krotnych oswiadczynach kolegi M, ktore selektywnie zostaly odrzucone przez kolezanke :D

co do reszty - wyjazd naprawde daleki ;P ale warto :D

ligowiec.net team
U-96
Kibic
Na forum od 8463 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 26/09/2005 23:03
czy to nie od Ciebie pozyczalem do poczytania TMK ?

Szlugi, wóda, gołe baby !
katharsis
Kibic
Na forum od 7882 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 26/09/2005 23:12

U-96 napisał:  

hmm..nie - ode mnie z przedzialu zdezerterowales ;)

ligowiec.net team
hPS
*zablokowany
Na forum od 7538 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 26/09/2005 23:30

Paulinus napisał:  
Długo i stresująco;) Po krotkim zwiedzaniu Lublina,jako pierwsi za piętnaście 14 meldujemy się na stadionie w Łęcznej a tam...cisza i spokój. Nie ma opcji wejścia na sektor gości - kibice będą wpuszczani dopiero na 2 godziny przed meczem. Jak dowiadujemy się od tego samego gościa(ten mały karakan;)) - kibice miejscowi na stadionie zjawiają się dopiero na pół godziny przed meczem,gdyż zdecydowana większość ok 4 tysięcy( na 7) ma wykupione karnety. Po krótkiej rozmowie udajemy się do klubowej kawiaraenki, w której konsumujemy miejscową "Perłę" w przystępnej cenie 3,20 za 0,5.
Na meczu pozytywnie i głośno, jeśli chodzi o nasz sektor. Na boisku po pierwszych 15 minutach nic nie zapowiadało zwycięstwa. Po meczu wszyscy razem ze złamaniem wszelkich przepisów drogowych za przyzwoleniem a nawet wskazaniem;) "stróżów prawa" docieramy do Puław,skąd po krótkim wypadzie na zakupy odjeżdzamy w drogę powrotną.

Nie prawda bo ja z kolega byłem juz o 10 rano w Łecznej. Co do tego pana to był smieszny zwłaszcza kiedy trzymałem vlepke w dłoni a on do mnie mow " Chyba nie zamierzasz tu tego naklejać , to pożądny stadon " hehehe :D
Szkoda gadac o PKP jak zawsze stwarzają problemy przez co musiałem z kolega wrocic dopiero dzis o 6 rano. Ale przynajmniej odwiedziło Legionistów no i co za tym idzie Królewskie :D Elegancki wyjazd :D

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 26/09/2005 23:46
ja mysle ze jednakj ekipa z pulaw bezalkoholowo sie niebawila :D a rowniez musze stwierdzic ze wyjazd dosc meczacy jednakze bardzo ciekawy i dosc melanzowniczy :D pozdro dla ekipy z pociagu :D

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 07:12

katharsis napisał:  

U-96 napisał:  

hmm..nie - ode mnie z przedzialu zdezerterowales ;)

hehe i kto tu pisze o dezercji :P ;) Jednym zdaniem bylo fajowo, meczaco i lekko stresujaco ;) jak to kolezanka P. ujela. ;) Ale warto bylo. :P

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
U-96
Kibic
Na forum od 8463 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 07:30
odbylem rowniez browaro-turystyke: w Sz-nie Bosman, w Wawie krolewskie,Pulawy-Perla(b. dobre piwo, nie dziwie sie ze o nim jest piosenka),Wroclaw-Piast niestety na Lecha w P-naniu juz nie starczylo wiec zadowolila ciepla Warka (dzieki Paulina :) )

Szlugi, wóda, gołe baby !
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 07:37

U-96 napisał:  
odbylem rowniez browaro-turystyke: w Sz-nie Bosman, w Wawie krolewskie,Pulawy-Perla(b. dobre piwo, nie dziwie sie ze o nim jest piosenka),Wroclaw-Piast niestety na Lecha w P-naniu juz nie starczylo wiec zadowolila ciepla Warka (dzieki Paulina :) )

Ty odbyles browaro-turystyke a inni sprawdzali co slychac w McDonaldach i nie tylko w innych miastach Polski ;)

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
monter
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 09:30

Łysy napisał:  
A co do wyjazdu to dopiero dzis wróciłem :D:D:D

No i co? ja wrocilem juz w niedziele o 6 rano... wielkie halo :)

MKS Pogoń Szczecin Polska
Paulinus
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 09:32

Łysy napisał:  

Paulinus napisał:  

Nie prawda bo ja z kolega byłem juz o 10 rano w Łecznej. Co do tego pana to był smieszny zwłaszcza kiedy trzymałem vlepke w dłoni a on do mnie mow " Chyba nie zamierzasz tu tego naklejać , to pożądny stadon " hehehe :D
Szkoda gadac o PKP jak zawsze stwarzają problemy przez co musiałem z kolega wrocic dopiero dzis o 6 rano. Ale przynajmniej odwiedziło Legionistów no i co za tym idzie Królewskie :D Elegancki wyjazd :D

A to wszystko możliwe, bo ów pan stwierdził że już jest jakaś czterosobowa ekipa - o czym zapomnieliśmy. Jeśli jesteś więc panem z orlim nosem o którym opowiadał pan śmieszny - to na pewno byłeś przed nami;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 10:19

Paulinus napisał:  

A to wszystko możliwe, bo ów pan stwierdził że już jest jakaś czterosobowa ekipa - o czym zapomnieliśmy. Jeśli jesteś więc panem z orlim nosem o którym opowiadał pan śmieszny - to na pewno byłeś przed nami;)

Pan z orlim nosem to chyba niejaki Arti, ktory byl podczas naszej wizyty w kawiarence klubowej i potem niemal w biegu wysiadal ze srodkowego busa w Lublinie.

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 27 września 2005, 10:27 [2 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Paulinus
Kibic
Na forum od 8421 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 11:18

Pszczółek napisał:  

Paulinus napisał:  

Pan z orlim nosem to chyba niejaki Arti, ktory byl podczas naszej wizyty w kawiarence klubowej i potem niemal w biegu wysiadal ze srodkowego busa w Lublinie.

Oj bardzo wątpie, bo Pan z orlim nosem był w czteroosobowej grupce, a niejakiego Pana Artiego widzieliśmy dużo później jak nadchodził z przystanku;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 14:01

Paulinus napisał:  

Oj bardzo wątpie, bo Pan z orlim nosem był w czteroosobowej grupce, a niejakiego Pana Artiego widzieliśmy dużo później jak nadchodził z przystanku;)

Bardzo mozliwe, ze masz racje :P Sami zainteresowani niech wyjasnia ;) Ale mniejsza o to :D

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
kibic24
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 14:45
..

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 27/09/2005 14:52

wapp napisał:  
..

dokladnie....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
kibic24
Kibic
Na forum od 7325 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 28/09/2005 09:21
pomylily mi sie tematy i dlatego musialem skasowac wypowiedz, bo temat o pikiecie pod urzedem jest zamkniety a ja omylkowo tu wpisalem swoja wypowiedz :)

Kml
Kibic
Na forum od 7432 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 28/09/2005 11:42
pozdrowienia dla wszystkich którzy byli,w łecznej i u nas na melanżu.Opole lubelskie zawsze z Pogonią.nas było 14+1płeć piękna,Puławy 14+2 pięknoty,Lublin 2 eastfront Legii,Poniatowa 2 Legia.RAFek dzięki za pomoc przy projekcie fany jest extra,a na melanż zapraszamy na dłużej bo jeden dzien to dla niektórych za mało.

Na Wschodzie Polski Wychowani Pogoni Szczecin Wierni Fani FC OL
Cynik
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 28/09/2005 13:20
Widziałem mecz w Canal+ i jestem chyba pierwszy raz zadowolony z gry taktycznej Pogoni! Grali mądrze i składnie a na dobrą sprawę Górnik nie zagroził naszej bramce. Oby ak dalej

Kocham Pogoń i browar :)
Krzyys
Kibic
Na forum od 7988 dni

Odp: Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin 0:1 - 28/09/2005 14:34
Najlepszy powrot mieli moi 2 znajomi bo wracali przez Warszawe i do domu dotarli w poniedzialek dopiero:)

Legia Pogoń dwa bratanki!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758439314 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005