Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:45
meczyk naprawde przedni. szkoda ze nasi nie wykorzystali tych sytuacji z pierwszych minut. aha i szkoda ze kibice z sektora 5 zniweczyli caly nasz trud ktory wlozylismy w ta oprawe, bo sektorowki mogly jednak dluzej bys na trybunie. No ale coz...

Doping wedlug mnie dobry, jeszcze lepsza bramka Kazmierczaka, jak to wpadlo to nadal sie zastanawiam. No i jak zwykle pod koniec Patyk ogarnal caly dol sektorow 11/12 i jechalismy z dopingiem. Szkoda ze nie wszyscy sie starali.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
crls
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:49

R.P McMurphy napisał:  
a co do oprawy spodziewalem sie czegos wiecej tych zapowiedzi tyle bylo ale tez bylo fajnie wreszcie pokazaly sie u nas ``swiecace flagi``........

najlatwiej jest ponarzekac...a sproboj zrobic za takie pieniadze lepsza. Zebys mogl 30 sekund popatrzec i ponarzekac, przygotowania trwaly tydzien, niejednokrotnie od rana do wieczora, wiec nie ma co narzekac bo i tak bylo zajebisciebrawa

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
cofe_shop
Kibic
Na forum od 8037 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:51

Mario74 napisał:  
Szkoda że Domowe Przedszkole z sektora 12 zajmowało się tylko dopingiem dla Legii ;zapominając o tym czyje barwy reprezentują. Tak jest kurwa w Warszawie i w Szczecinie.

skoncz smieszne gadki tyle w temacie

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:57

R.P McMurphy napisał:  

Mario74 napisał:  
Szkoda że Domowe Przedszkole z sektora 12 zajmowało się tylko dopingiem dla Legii ;zapominając o tym czyje barwy reprezentują. Tak jest kurwa w Warszawie i w Szczecinie.

o kurwa znalazl sie! a kim to wogole jestes zeby tak pisac! za kogo ty sie masz buraku Legia spiewala rownie czesto ``POGON`` jak i my ``LEGIA``. niewiem moze ty na innym meczy byles jakies rezerwy ci sie pojebaly. Stary bo jak masz takie bzdury wypisywac to proponowalbym BANA temu czlekowi smiesznemu bo pozniej zaczynaja sie niepotrzebne klotnie i nieporozumienia na forum. a OD LEGII TO SIE POPROSTU ODPIER......!! i wogole zniknij stad kur... stary a glupi. Jak nie umiesz uszanowac czegos co jest Święte to poprostu zamilknij....ehh ci napinacze. kurwa ludzie sie staraja na mlynie robia co moga a te domowe przedszkole nie wszyscy maja tam po kurwa 13 lat mlotku przyjdz i mi to powiedz to zaraz klapsa dostaniesz....

Nie to, że mam coś do Legii , ale jak ostatnio byłem na meczu Wawie jak z Legia Gralismy to może ze dwa razy od nich uslyszałem ''Pogon'' ..
Można krzyknac kilka razy Legia ale nie zeby przez pol meczu ...

Bartas
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 01:46
Admini zbanujcie Mario 74. Po chuj on tu siedzi?

Bartas
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 01:50
Po chwili uniesienia przesyłam pozdrowienia z imprezy wspólno-melanżowniczej B.S.N.T.Chłopaki z Warszawy na pewno wiedzą żę to nie jest pusty slogan. Ostro pozdro

dzm
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 05:16
fota

nawiazujac do oprawy meczu Pogon-Legia chcialem podziekowac wszystkim ludziom ktorzy wlozyli serce w ta oprawe...patrzac na ta fotke czuje sie dumny z tego ze jestem kibicem Pogoni :) kawal dobrej roboty i jeszcze raz gratulacje :)

ps. opcja "ustaw jako tlo pulpitu" ;) pozdro

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
SISMIC
Kibic
Na forum od 7589 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 07:55
Zbaczając z tematu.. Wie ktoś może skąd można zassać ten utwór, który leciał na meczu (hip hopowy :D)

Szczecińska albo żadna!
Safe
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 08:09

Pa.S napisał:  

R.P McMurphy napisał:  
[cytat=Mario74]...

...cytat]

Nie to, że mam coś do Legii , ale jak ostatnio byłem na meczu Wawie jak z Legia Gralismy to może ze dwa razy od nich uslyszałem ''Pogon'' ..
Można krzyknac kilka razy Legia ale nie zeby przez pol meczu ...

.. Moiim skromnym zdaniem jezeli my bedziemy robic tak jak oni i spiewac 2razy Pogon (jak napisal przedmowca) to niedlugo ta przyjazn byla by 'wirtualna' a tak to moze gdy i my zaczniemy spiewac to i oni ... MKS CWKS NASZA ZGODA NAJLEPSZA W POLSCE JEST ! co do Maria to prosze Cie prosze Cie prosze Cie ... pierdolisz glupsze farmazony od Barana .... co do 12 to bylo przedszkole ? ja widzialem 4 - 13-15latykow i z tego 2 (ja w tym) naprawde caly mecz sie darlo a pod koniec (85) poszedlem na 2 cos chcialem tam ogarnac ale cienko cienko .. ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
piges
Kibic
Na forum od 8572 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 09:26
Niestety nie mogłem być na meczu - praca.
Oglądałem całość w TV i przyznaję, że nie wyglądało to źle biorąc pod uwagę że mamy defensywnego trenera :P. Kaziu - bramka życia, Milar - w końcu walczył, ale jak zawsze pajacował, Edi - mniej widoczny ale dużo dobrej pracy, Radek - dużo pracy bez piłki a efektów żadnych, środka pola to my nie mamy, obrona czasem jest czasem jej nie ma, Borys - wole Bartka bo temu nie ufam.

A teraz coś o dopingu bo było go w TV doskonale słychać. Flagi na krytej początek meczu - extra pomysł. W tym roku jak w żadnym wcześniej doping w końcu wyrównoważony i nie chce mi się czytać komentaży zakompleksionych małolatów wypisujących że znowu ktoś wchodził w dupe Legii bo tak wcale nie było.

Pozdro dla chłopaków z Wawy co się po północy na Wyszyńskiego zagubili - mam nadzieje że dacie rade wrócić do domu.

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 10:09

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Pszczółek napisał:  

Rozumiem, ze nadal jestes za tym, ze stadion to nie miejsce dla dziewczyn ??? :P

Tak. Nie dla psa kielbasa.

Mario74 napisał:  

" Pogoniarki i Legionistki to fajne dziewczyny bo mają takie słodkie miny. Lecz jestem tego zdania że na stadionach nie mają nic do szukania"

Dodalbym jeszcze kibicki z jednego miasta :P. Pozdro i piwko dla Ciebie

Vasyl to z kim bys na stadionie robil se zdjecia. jakby nie bylo dziewczyn ??? :P Inna sprawa co innego twierdzisz a co innego robisz... :P

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 10:34

R.P McMurphy napisał:  

jutro wiecej info.......

czekam na kolejne info od Ciebie :]

POGOŃ SZCZECIN!
Rybak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 10:38

Patyk napisał:  
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja

Powiedz mi lEgia ta sa jakies kurwa swiete krowy ze zlego slowa nie mozna na nich powiedziec? Jak bym napisal arka kurwa, lech huj itp to nikt by sie nie odezwal a i jeszcze spiewac by zaczeli.... Mam prawo bluzgac legie tak jak i na inne kluby... Poza tym malo bluzgow na tym forum leci? Chcecie sobie jakas kurwa cenzure wprowadzic bo sobie jeden warszawiak z drugim wejda i przeczytaja co pisze na ich klubik i sie kurwa obraza... Myslisz ze jestem osamotniony w przekonaniu ze ta zgoda jest gowno warta??

P.
Do końca!
Na forum od 8008 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 10:48
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE

Sami przeciw wszystkim!!!
Rybak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:12

Patyk napisał:  
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE

a kto mi zabroni to robic???? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....

Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....

eF^
Kibic
Na forum od 7930 dni

*

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:14
Ciekawe czy bys Mu to prosto w oczy powiedzial, naprawde jestem ciekaw

Rybak
Kibic
Na forum od 7775 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:14

Patyk napisał:  

ps. spojrz w lustro to zobaczysz prawdziwa KURWE

Luk Luk
Kibic
Na forum od 7904 dni

**

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:25

Rybak napisał:  

Patyk napisał:  

a kto mi zabroni to robic???? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....

Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....

ale kozak :0

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Cycek.
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:26

Rybak napisał:  

skoro taki cwany jestes i masz cos do Legii miales wczoraj zajebista okazje zeby im to prosto w oczy powiedziec!mogles sie wybrac do nich na sektor i powiedziec co o nich sadzisz a nie tylko sie na necie napinasz! ciekawe czy bys bluzgal Legie jakby ich troche obok ciebie stalo...

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
MarcinAs
Kibic
Na forum od 7321 dni

Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:29
ja pierdole Rybak masz co do (L) zostaw to dla siebie a nie siejesz nie wiadomo co chcesz zablysnac na forum takimi tekstami..smieszny jestes

Tylko Pogoń Ukochana Pogoń..!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758443713 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005