Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 00:45
meczyk naprawde przedni. szkoda ze nasi nie wykorzystali tych sytuacji z pierwszych minut. aha i szkoda ze kibice z sektora 5 zniweczyli caly nasz trud ktory wlozylismy w ta oprawe, bo sektorowki mogly jednak dluzej bys na trybunie. No ale coz...
Doping wedlug mnie dobry, jeszcze lepsza bramka Kazmierczaka, jak to wpadlo to nadal sie zastanawiam. No i jak zwykle pod koniec Patyk ogarnal caly dol sektorow 11/12 i jechalismy z dopingiem. Szkoda ze nie wszyscy sie starali.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
najlatwiej jest ponarzekac...a sproboj zrobic za takie pieniadze lepsza. Zebys mogl 30 sekund popatrzec i ponarzekac, przygotowania trwaly tydzien, niejednokrotnie od rana do wieczora, wiec nie ma co narzekac bo i tak bylo zajebiscie
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Nie to, że mam coś do Legii , ale jak ostatnio byłem na meczu Wawie jak z Legia Gralismy to może ze dwa razy od nich uslyszałem ''Pogon'' ..
Można krzyknac kilka razy Legia ale nie zeby przez pol meczu ...
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 01:50
Po chwili uniesienia przesyłam pozdrowienia z imprezy wspólno-melanżowniczej B.S.N.T.Chłopaki z Warszawy na pewno wiedzą żę to nie jest pusty slogan. Ostro pozdro
nawiazujac do oprawy meczu Pogon-Legia chcialem podziekowac wszystkim ludziom ktorzy wlozyli serce w ta oprawe...patrzac na ta fotke czuje sie dumny z tego ze jestem kibicem Pogoni kawal dobrej roboty i jeszcze raz gratulacje
Nie to, że mam coś do Legii , ale jak ostatnio byłem na meczu Wawie jak z Legia Gralismy to może ze dwa razy od nich uslyszałem ''Pogon'' ..
Można krzyknac kilka razy Legia ale nie zeby przez pol meczu ...
.. Moiim skromnym zdaniem jezeli my bedziemy robic tak jak oni i spiewac 2razy Pogon (jak napisal przedmowca) to niedlugo ta przyjazn byla by 'wirtualna' a tak to moze gdy i my zaczniemy spiewac to i oni ... MKS CWKS NASZA ZGODA NAJLEPSZA W POLSCE JEST ! co do Maria to prosze Cie prosze Cie prosze Cie ... pierdolisz glupsze farmazony od Barana .... co do 12 to bylo przedszkole ? ja widzialem 4 - 13-15latykow i z tego 2 (ja w tym) naprawde caly mecz sie darlo a pod koniec (85) poszedlem na 2 cos chcialem tam ogarnac ale cienko cienko ..
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 09:26
Niestety nie mogłem być na meczu - praca.
Oglądałem całość w TV i przyznaję, że nie wyglądało to źle biorąc pod uwagę że mamy defensywnego trenera . Kaziu - bramka życia, Milar - w końcu walczył, ale jak zawsze pajacował, Edi - mniej widoczny ale dużo dobrej pracy, Radek - dużo pracy bez piłki a efektów żadnych, środka pola to my nie mamy, obrona czasem jest czasem jej nie ma, Borys - wole Bartka bo temu nie ufam.
A teraz coś o dopingu bo było go w TV doskonale słychać. Flagi na krytej początek meczu - extra pomysł. W tym roku jak w żadnym wcześniej doping w końcu wyrównoważony i nie chce mi się czytać komentaży zakompleksionych małolatów wypisujących że znowu ktoś wchodził w dupe Legii bo tak wcale nie było.
Pozdro dla chłopaków z Wawy co się po północy na Wyszyńskiego zagubili - mam nadzieje że dacie rade wrócić do domu.
Mario74 Frajerze jebany, kozaczysz na necie, to zapraszam na prywatne osobiste spotkanie...ale jednak widac ze ksywe masz nieprzypadkowa Parowo...Cobras moze byc obserwatorem....I chuj w dupe anonimowym klientom bluzgajacym na Legie...MOze Ty Rybak tez masz ochote sie spotkac ??
...Normalnie Junior bany za bluzgajacych, Legie...cos komus nie pasuje, niech napisze to spokojie bez bluzgow, a nie sie pseudochuligani napisnaja
Powiedz mi lEgia ta sa jakies kurwa swiete krowy ze zlego slowa nie mozna na nich powiedziec? Jak bym napisal arka kurwa, lech huj itp to nikt by sie nie odezwal a i jeszcze spiewac by zaczeli.... Mam prawo bluzgac legie tak jak i na inne kluby... Poza tym malo bluzgow na tym forum leci? Chcecie sobie jakas kurwa cenzure wprowadzic bo sobie jeden warszawiak z drugim wejda i przeczytaja co pisze na ich klubik i sie kurwa obraza... Myslisz ze jestem osamotniony w przekonaniu ze ta zgoda jest gowno warta??
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE
a kto mi zabroni to robic? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....
Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....
MOzesz KURWO pisac, ale nie mozesz FRAJERZE bluzgac Legii...Tak jest cenzura.Jak masz to ochote wyjasniac zapraszam na zywo KUTASIE
a kto mi zabroni to robic? TY zalosna istotko zaslepiona niewiadomo czym... <hahaha><hahaha><hahaha> <hahaha> Jestes kurwa smieszny tak samo jak ta wasza przyjazn z warszafka.... Bede chcial to bede ich bluzgal i zaden frajer tym bardziej taki jak ty mi tego nie zabroni....
Cenzure chcecie to sobie wprowadzcie,ale w ten sposb bedziecie oszukiwali sami siebie.... no ale nic juz na to poradzic nie mozna ze niektorzy widza tylko to co chca widziec....
ale kozak :0
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
skoro taki cwany jestes i masz cos do Legii miales wczoraj zajebista okazje zeby im to prosto w oczy powiedziec!mogles sie wybrac do nich na sektor i powiedziec co o nich sadzisz a nie tylko sie na necie napinasz! ciekawe czy bys bluzgal Legie jakby ich troche obok ciebie stalo...
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Odp: Pogoń - Legia 2:2 - 17/09/2005 11:29
ja pierdole Rybak masz co do (L) zostaw to dla siebie a nie siejesz nie wiadomo co chcesz zablysnac na forum takimi tekstami..smieszny jestes
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758443713 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.