Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Górnik 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Macias
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 13:01

Pszczółek napisał:  

mccnex napisał:  

uważam, że bluzganie Panika nie było z naszej strony w porządku ... jestem zdania, że to lepszy trener od Pietrzaka ( choćby dlatego, że z Wisłą w Krakowie o mały włos nie wygraliśmy ... ) ... a odpowiedzialni za kiepski mecz są nasi kopacze - do dupy z takimi podaniami: w większości niecelne i Górnicy przez to przechwytywali ...

pozdrawiam

m.

A gdzie ty slyszales bluzgi na Panika? Panik co? Remis. Jesno dalismy do zrozumienia, ze nie chcemy miec murowania sie i ciaglych remisow...

No to Ci powiem, że cała kryta i sektory po bokach, zbluzgały Panika zaraz po zdjęciu Grzelaka z boiska...

PS: słyszałem to stojąc na 12 ;)

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 13:09

^Maciek napisał:  

Pszczółek napisał:  

mccnex napisał:  

uważam, że bluzganie Panika nie było z naszej strony w porządku ... jestem zdania, że to lepszy trener od Pietrzaka ( choćby dlatego, że z Wisłą w Krakowie o mały włos nie wygraliśmy ... ) ... a odpowiedzialni za kiepski mecz są nasi kopacze - do dupy z takimi podaniami: w większości niecelne i Górnicy przez to przechwytywali ...

pozdrawiam

m.

A gdzie ty slyszales bluzgi na Panika? Panik co? Remis. Jesno dalismy do zrozumienia, ze nie chcemy miec murowania sie i ciaglych remisow...

No to Ci powiem, że cała kryta i sektory po bokach, zbluzgały Panika zaraz po zdjęciu Grzelaka z boiska...

Pewnie masz na myśli to jak kryta darła morde "Panik huj!!"

Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 13:16
Hmmm no mecz to wiadomo, juz napisano o tym ale najwazniejsze ze oprawa sie udala i doping byl tez super

Pogoń Szczecin
Macias
Kibic
Na forum od 7670 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 13:23

Pogoń1948 napisał:  

Dokładnie, a potem skandowali ''Rafał Grzelak'' żeby nie pomyślał, że te gwizdy były w stosunku do niego.

loker
Kibic
Na forum od 7827 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 13:35
Ja tylko chcialem pozdrowic pewna pare z Warszawy, kolezanka z pieknymi kolczykami (L) spiewala glosniej odemnie i nawet haaaaalsy mi nie pomagaly ;) Odrazu widac a raczej slychac jak to sie robi na Legii... ;)

A doping ogolnie moze być lepszy co dalo sie slyszec w koncowce meczu.. Dobrze byloby jakby 1 osoba stała tak jak Sandał na 11 na barierce, ktos inny tam samo na 12 - takie osoby ktore umieja zmobilizowac - no i oczywiscie na gnieździe glowny wodzirej a mysle ze doping bylby o wiele lepszy... pozdro

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Cycek.
Kibic
Na forum od 7429 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 14:00

Pogoń1948 napisał:  

^Maciek napisał:  

Pszczółek napisał:  

mccnex napisał:  

pozdrawiam

m.

kryta tylko narzekac potrafi a jesli chodzi o doping to siedza cicho i czasem klaszcza

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
tttttt
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 14:04
oprawa byla cudna :] ciary przeszly :)

ArP
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 14:22
Jak dla mnie za duzo jest roszad w skladzie i przez to jest duze zamieszanie. Zawodnicy czesto sa przesuwani na pozycje na ktorych nic nie prezentuja lub prezentuja sie slabo.
Druga sprawa: Divecky, raz jest wystawiany w pierwszym skladzie raz nie, raz wchodzi dopiero na zmiane, albo sie na zawodnika stawia albo nie, to samo z Elokanem.

Pogoń Szczecin MKS!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7431 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 14:37

loker napisał:  
Ja tylko chcialem pozdrowic pewna pare z Warszawy, kolezanka z pieknymi kolczykami (L) spiewala glosniej odemnie i nawet haaaaalsy mi nie pomagaly ;) Odrazu widac a raczej slychac jak to sie robi na Legii... ;)

A doping ogolnie moze być lepszy co dalo sie slyszec w koncowce meczu.. Dobrze byloby jakby 1 osoba stała tak jak Sandał na 11 na barierce, ktos inny tam samo na 12 - takie osoby ktore umieja zmobilizowac - no i oczywiscie na gnieździe glowny wodzirej a mysle ze doping bylby o wiele lepszy... pozdro

tez tak mysle zreszta wczesniej o tym napisalem juz...jak SANDAŁ pobiegl na srodek innego sektora i na barierce rozkrecal a wtedy PATYK na gniezdzie zjechal tych na dole i odrazu lepiej,az serce placze patrzac ile zdrowia wklada w TO SANDAŁ a inni w najlepsze zlewaja. Poporstu trzeba ryja na niektore osoby wydrzec i bedzie dobrze wczoraj dalismy z siebie jakies 50% a koncowka meczu to bylo to. tak powinno byc zawsze pozdrawiamBrowarek

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Gucio
Kibic
Na forum od 7629 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 15:40
Panik zawsze na konferencjach opowie wszystko do góry nogami ;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
manisz
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 16:59
Odemnie wielki szacunek dla Sandała.
Troche groznie wygladal ten upadek ale wstal i dalej nas zagrzewal :)
90 minut dopingu bylo + udana oprawa, klimatowo super.

pzdr

Shivan
Kibic
Na forum od 8423 dni

**

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 17:04
Meczu prawie nie widzialem, bo nie bylo co ogladac.
Na osobne brawa zasluguja osoby, ktore zglosily sie do VasyLa i w jakis sposob pomogly.
Jak widac niewiele osob zaglebilo sie w tekst na karteczkach i zamiast spiewac - Granatowo Bordowy - oni nadal niebiesko -czerwony.
Mlodzi wzieli sobie do serca poczatkowy napis z karteczek, co niestety bylo slychac. Choc nie jest to ich wina, tylko niklego zaangazowania w ilosci starszych kibicow. Panowie jesli nie chcecie miec drugiej Amici (sic!), to wracajcie na mlyn.
"Dzis zgodnym rytmem" - cala piesn powinno sie spiewac wolno a nie tylko poczatek.
Jak dostajecie flagi, czy baloniki, czy cokolwiek, to chowajcie takie rzeczy do odpowiedniego momentu, tylko nagle pojawienie sie, da odpowiedni efekt. Widzialem ze jedna z dziewczyn nie wytrzymala i Pogońila tych matolow, ale tyczy sie to wszystkich. Dopoki nie bedzie odpowiedniego sygnalu, wszystko chowamy, chyba nie jest to zbyt trudne?

A tak pozatym bylo bardzo fajnie, jak sie okazalo goracy spiew byl najlepszym lekiem, to znaczy gardziolko nadal boli ale wszystko inne przeszlo :).

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8020 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 18:08
zeby nie bylo ze wszystko ladnie pieknie to ja troche ponarzekam
bez sensu jest spiewanie co chwile caly stadion spiewa z nami lub lapy w gore i tak reszta stadionu ma nas w dupie wiec po co to jeszcze tylko brakowalo zeby Gornik nam zaspiewal caly stadion ma was w dupie
z calym szacunkiem dla Sandala neistety zbyt waski repertuar piosenek i co chwile szale w gore troche to wkurwiajace bo wiadomo przy takich spiewach nie ma tego efektu piorunujacego dopingu
P i B potrafili podlapac w odpowiednim momencie odpowiednie piosenki i jakos lepiej wychodzila im wspolpraca z pozostala czescia stadionu
moim subiektywnym zdaniem nie idziemy do przodu jezeli chodzi o doping niestety

Better dead than red!
Pit.
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 18:20
jak Sandał pod koniec poszedł ogarniać góre "11",to odrazu było słychać ile osób się wcześniej opierdalało,bo to co było na końcu nie ma porównania do wcześniejszych minut.
Moim skromym zdaniem, najlepszym posunięciem było by,żeby jedna osoba ogarniała "11" a druga "12" tak jak to było wczoraj w końcowych minutach.

Pozdro

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8020 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 18:24
przecierz takie pioseneczki jak caly stadion tanczy z nami czy cos w tym stylu jedyna mozliwoscia podlapania to przez reszte stadionu jest dobry wynik i dobra gra jak ludzie sa zadowoleni owszem to wtedy moze wyjsc ale nie jak jest 1-1 i beznadziejna gra skorokopow gdzie wiekszosc ludzi bluzga panika/rose czy innego bambusa
trzeba pomyslec nad tym na przyszlosc

Better dead than red!
Szczeper
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 19:28

Rafał_MKS napisał:  
przecierz takie pioseneczki jak caly stadion tanczy z nami czy cos w tym stylu jedyna mozliwoscia podlapania to przez reszte stadionu jest dobry wynik i dobra gra jak ludzie sa zadowoleni owszem to wtedy moze wyjsc ale nie jak jest 1-1 i beznadziejna gra skorokopow gdzie wiekszosc ludzi bluzga panika/rose czy innego bambusa
trzeba pomyslec nad tym na przyszlosc

dokladnie tak jest, reszta stadionu nie chce spiewac ani sie bawic bo nie jest dla kogo jak zle gra Pogon i wynik nie jest zadowalajacy choc ja tak nie uwazam, a tak nie wtemacie troche pytanie dla w tajemniczonych czy na Legie szykuje sie jakas oprawe.

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Orło
Kibic
Na forum od 8194 dni

*

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 20:07

^Maciek napisał:  

Pszczółek napisał:  

mccnex napisał:  

pozdrawiam

m.

W naszym mieście na szczęście są pomocni ludzie, którzy za darmo potrafią udzielić cennej rady. Najlepiej było to widać po meczu, kiedy sporo osób poszło na sektor 1 (w tym ja) i jak Panik schodził do szatni to dawali mu dobre rady w stylu: WYPIERDALAJdiabel_grindiabel_grindiabel_grin

Babilon Team
Jachu
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 20:36
Mecz rzeczywiście był mało ciekawy.Po pierwszej połowie juz w zasadzie było po emocjach.Szkoda że małolaty ze śląska zatrzymały naszą Pogoń Szczecin.Ja wiem że z Górnikiem remis to jest sukces(ostatnio u siebie z nimi wygraliśmy 4 lata temu na wyjeżdzie wciąż na to czekam)bo nasi słysząc ta nazwę już mają spętane nogi.Pogoń ma zajebistego pecha do Górnika ale będzie lepiej na pewno.Pszczółek bluzgi na Panika było śiewtnie słychać potwierdzam to jak jeden z kibiców.Doping za to świetny naprawdę mamy rozśpiewanych kibiców trzeba tylko chcieć.Teraz przerwa na reprę (i dobra gra mam nadzieję w meczu z Wisłą)i juz czekam na znajomych z Wawki będzie ekstra meczyk i udany melanż.Trza podziękować za doping i wsparcie Legii w Ołomuńcu bo ja jechać nie miałem za co.Miejmy nadzieję że Pogoń będzie grać otwartą i skuteczną piłkę,że nie będą częste wyniki remisowe.Konczę zaczyna się 2 połówka meczu Legii z Cracovią.Oby Legia coś strzeliła.

www.legia-video.com
www.krwiodawstwo.szczecin.pl
Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 22:11
Dzisiaj widzialem skrot na Lidze + i przekonalem sie ze jednak dobrze widzialem na stadionie sytuacje bramkowa. Magdon stanal jak na bacznosc przy kryciu. On mial asekurowac krotki rog zeby Fabi mogl sie zajac dlugim rogiem, wiec bramka absolutnie nie obciaza Fabiniaka, tylko naszego druzynowego "Rasiaka" Magdonia. Ja bym go do Derby oddal bo tam widzialem ze "drewniactwo" lecza. I do tego skutecznie...

Obrazek gif wstawiony na forum
- papa gamoniu! -
Kibic
Na forum od 7335 dni

Odp: Pogoń - Górnik 1:1 - 28/08/2005 23:17

Orło napisał:  

^Maciek napisał:  

Pszczółek napisał:  

mccnex napisał:  

pozdrawiam

m.

W naszym mieście na szczęście są pomocni ludzie, którzy za darmo potrafią udzielić cennej rady. Najlepiej było to widać po meczu, kiedy sporo osób poszło na sektor 1 (w tym ja) i jak Panik schodził do szatni to dawali mu dobre rady w stylu: WYPIERDALAJdiabel_grindiabel_grindiabel_grin

hmmm ... nie wydaje mi sie, ze Panik znowu zostanie przez nas "zwolniony" i tyranie go na stadionie raczej nie pomoże drużynie osiągnąć lepszych rezultatów na boisku ...

w Pogoni (jako klubie) nie podoba mi się wiele rzeczy, a bardzo trafnym komentarzem do tego co myślę jest Twój podpis ... ;)

pozdrawiam,

m.

lol
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758457273 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005