a co myslisz ze bedziemy slac piesni pochwalne na twoja czesc? Jezeli tak to pomyliles sie,a Policja dla mnie to matoly ktore patrza jak wlepic mandat za byle gowno albo przywalic pala,najczesciej kibicom.To osoby ktore szukaja zaczepki,jak on Cie uderzy wszytko wporzadku ale jak Ty jego to masz duze problemy.Co do Waszaka,szkoda na niego sliny.Dobry wystep Bartka Fabiniaka
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 07/08/2005 23:58
Mecz bardzo emocjonujący ale grą naszych nie ma się co podniecać.
Co razi w naszej grze:
- kompletny brak pomysłu na akcje ofensywne, rządzi tam przypadek,
- brak dobrego rozegrania w środku pola (jedynie Edi super),
- zero szybkości i zwrotności większości zawodników,
- tragiczni boczni obrońcy,
- niewidoczni Trałka i Łabędzki.
Plusy:
- ambicja w grze, walka do końca,
- Fabiniak,
- EDI, EDI, EDI.
Wydaje mi się, że z taką grą z lepszymi przeciwnikami jesteśmy bez szans.
" I tak na zakonczenie... We wczesniejszym poscie po pierwszej polowie nazekalem na doping... Po drugiej zmienilem zdanie ( z malym "ale" - strasznie wiesniacko brzmi ta piosenka: - "Pogon to my ..." itd, taka bzdurna ona jest niczym jakis mul bagienny, albo poprostu powiem tak: ona brzmi jak jakis BETON. Jak doping to doping a nie jakies wiejskie "Pogon to my...". Zbulwersowalem sie na koniec... Ach! ) "
Wiesniacka to jest Twoja wypowiedz w tym temacie a na betona to Ty sam mi zalatujesz! jezeli nie rozumiesz sensu tej piosenki to w tym temacie niewiele rozumiesz i radze Ci sie niewypowiadac! pozdrawiam mule bagienny
I tak na zakonczenie... We wczesniejszym poscie po pierwszej polowie nazekalem na doping... Po drugiej zmienilem zdanie ( z malym "ale" - strasznie wiesniacko brzmi ta piosenka: - "Pogon to my ..." itd, taka bzdurna ona jest niczym jakis mul bagienny, albo poprostu powiem tak: ona brzmi jak jakis BETON. Jak doping to doping a nie jakies wiejskie "Pogon to my...". Zbulwersowalem sie na koniec... Ach! ).
Mam nadzieje, ze za dwa tygodnie pojedziemy do Wronek w liczbie 1300 osob wspomoc Portowcow w zdobyciu kolejnych trzech punktow!
Prosze cie...masz szczescie ze nie jestem modem na tym forum bo bys dostal juz dawno bana odemnie...rzygac mi sie chce jak czytam twoje wypociny,moze bys tak ruszyl dupe na stadion i pospiewal z nami ? jezeli nie podoba ci sie ta piosenka to wejdz na gniazdo i rzuc cos lepszego ? ale na poczatek proponuje czasem zajrzec na stadion...
Pojedziemy do Wronek ? nie wierze... wybierasz sie na piknik ? bo chyba na mecze to ty nie chodzisz...
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 01:34
yezerman-I tak na zakonczenie... We wczesniejszym poscie po pierwszej polowie nazekalem na doping... Po drugiej zmienilem zdanie ( z malym "ale" - strasznie wiesniacko brzmi ta piosenka: - "Pogon to my ..." itd, taka bzdurna ona jest niczym jakis mul bagienny, albo poprostu powiem tak: ona brzmi jak jakis BETON. Jak doping to doping a nie jakies wiejskie "Pogon to my...". Zbulwersowalem sie na koniec... Ach! ).
Powiedz mi tylko skad sie biora takie muły jak TY....wiedzialem ze na forum jest kilku debili...ale nie wiedzialem ze az takich.... wbij sobie do glowy ze Pogon to kibice a nie grajki ktore pojda tam gdzie dostane wieksza kase... zbanuj sie sam poprzez odlaczenie internetu,wszystkim wyjdzie to na zdrowie. Bez pozdrowien
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
I tak na zakonczenie... We wczesniejszym poscie po pierwszej polowie nazekalem na doping... Po drugiej zmienilem zdanie ( z malym "ale" - strasznie wiesniacko brzmi ta piosenka: - "Pogon to my ..." itd, taka bzdurna ona jest niczym jakis mul bagienny, albo poprostu powiem tak: ona brzmi jak jakis BETON. Jak doping to doping a nie jakies wiejskie "Pogon to my...". Zbulwersowalem sie na koniec... Ach! ).
brawa się należą potwierdziles, ze jestes kompletnym 0 na tym forum, twoje wypowiedzi są, że tak powiem lekko żenujące nie udzielaj sie juz wiecej tutaj proszę, będę wdzięczny
Ostatnio edytowany przez: Mancano_Dati, 8 sierpnia 2005, 02:06 [1 raz(y)]
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 02:13
Co do meczu (o policji się nie wypowiadam bo z tego co wiem są (Policjanci ryzykują i walczą z tymi prawdziwymi przestepcami) i Najemnicy tzn. Dostają kasę ,gówno robią oraz zadufani strażnicy prawa któży myślą ,żę jak mają odznake to mogą wszytko bez honoru bez chwili zastonowienia zręsztą nawet trudno to w kulturalny sposób opisać w kilku zdaniach)a więc co do meczu
Fabiniak-8 Miał farta według mnie może jeszcze bronić zobaczymy tak naprawde na ile go stać jeden mecz to nie wsszytko a na tym meczu bronił dobrze ale z fartem
Tavares -6 grał przeciętnie i według mnie korona tą linie ma bardzo dobrą a on jakoś chyba wystarszył się tego co do całkowitej jego przydatności poczekałbym jeszcze 3 kolejki wierze ,że sie rozgrzeje
Rosa -8 pewny punkt,wydaje mi się że wygryzie ze składu Magdonia
Julcimar -8kolejny pewny punkt obrony
Łabędzki-5 poprostu nic za niego wole Celebana
Elokan-8 dość dobrze ciągnął akcje
Trałka -6 nie wiem jaki miał on cel na boisku bo w niczym mocno się nie wyróżniał mało widoczny no i troche malo mu podawali
Grzelak-7 ciągnął akcje
Divecki-8 pressing ,głókował lubie tych graczy
Milar-7 to nie był jego dzień ale i tak dobrze (chyba Korona chciała go zastopować)
Edi-10 poćwicz jeszcze tylko bieganie troszke a będziesz mógł ze spokojem zostać królem strzelców i objaiweniem sezonu
Michalski,Celeban(brawo),Batata -za mało czasu grali na boisku
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 08:47
Mecz emocjonujacy, ale dzieki Koronie, ktora wykorzystala nieporadnosc naszej defensywy Ale warto bylo O pierwszej polowie mozna zapomniec. Tak fatalnie 2 linii jeszcze u nas nie widzialem. Tralka to jednak nie Kazek. W defensywie bledow tez bylo bez liku. Rosa raczej do Magdonia ma daleko, a Tavares z Labdzkim grali tak niepewnie, ze balem sie przy kazdym kontakcie z pilka straca ja...Jedynie Julci gral niezle. Fabiniak - nasz maly hero. Pewnie schudl po meczu z 5 kg Bronil to co mial bronic + karny. Przy straconej bramce bez szans. Za to w ataku mamy naprawde duzy potencjał. Pomijajac Milara to reszta zagrala wybornie. Edi z Diveckim robili co chcieli, a gdy do spoli podlaczal sie Elokan to bylo jeszcze grozniej. Sprawa dopingu - w TV wszystko bylo slychac, wiec ok. Zmartwilo mnie troche to, ze kilka osob najwyrazniej poczula sie "bogata" i rzucila race na boisko. Bez kary nie obedzie sie. Nastepnym razem myslcie jak kibic, a nie jak sfrustrowany fan (chodzilo o Waszaka ? - chuj z nim). Za to nie placimy my, a klub. Jesli mialbym wytypowac 3 najlpeszych pilkarzy meczu to beda to: Fabiniak, Edi oraz Hermes z Korony - bardzo dobry pilkarz.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
... Sprawa dopingu - w TV wszystko bylo slychac, wiec ok.
Po pierwsze wszystkiego nie bylo slychac w tv a po drugie nawet jakby bylo 20 000 ludzi i byk kazdy darl morde to jakby mikrofony byly by zle ustawione lub zle dostrojone to bys nic nie slyszal. Pamietam jak ogladalem powtorke meczu jeszcze z II ligi Pogoń-Bełchatów gdzie było 20 000 ludzi i doping naprawde dobry byl a w tv ledwo co slyszalem. Pomijajac fakt, ze jk jest relacja z mniejszych stadionow(Groclin, Belchatow, Leczna) to jkos wszytsko dobrze slychac. To, ze doping jest slyszalny lub nieslyszalny w tv to nie znaczy o jego jakosci.Pzdr
Ps. Wczoraj bylo spiewane "Pogońńńńń Szczecińskaaaaaaa" (bo cos tak slyszalem w tv ale nie bylem pewien, dla mnie znow bylo spiewane bez przeciagania i spowolnienia tempa, do braci z Wawy bardzo wiele brakuje)
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 09:48
Wczoraj doping byl naprawde slaby nei wiem co sie dzialo na poczatku pozneij troche bylo lepiej jak strzelilismy na 3:2 ale nie widzielm dokladnie ci co powstawali to tanczyli z 12. jesli chodzi o poziom meczu to naprawde gralsimy dobrze w ataku a w obornie nie to samo co za Panika mielismy takich samych zawodnikow i zadko kiedy tracilismy 2 bramki na mecz a korna miala karnego poprzeczke slupek... wiec mogla wygrac ale powiem tak koronie nalezala sie bramka ale Pogoni nalezaly sie 3 ptk
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 09:48
Ej no bez przesady juz z tym Fabiniakiem bronil jak bronil 2 bramke zawalil a resszta strzalow porawie wszystkie lecialy w srodek bramki ogladalem w C+ i nawet sie nie ruszal tylko rece wystawial i obronil....zadna rewelacja karnego wyjal to ogromny + dla niego ale dopisalo mu szczescie a co do pilkarza meczu zdecydowanie dla mnie EDI. 2 Bramki 1 asysta prawie 0 strat w srodku pola waleczny. Bez niego bysmy nie wygrali tego meczu nawet pry tak dobrej postawie Fabiniaka! bo niby kto milaby strzelic mielismy juz z tym problem w zeszlym sezonie i zawsze bylo 1:1. Wczoraj moglo sie zakonczyc 1:1 badz 1:2 ale Edi wrocil to swojej normalnej dyspozycji i dzieki niemu mamy 2 brameczki i asyste
Pozdrawiam
Swietny mecz dawno takiego nie ogladalem w wykonaniu Pogoni chociaz o pierwszej polowie a raczej drugiej jej czesci chcialbym
zapomniec jak najszybciej.Zajebista zmiana Celebana BRAVO!!!!!!
Ogolnie Kolporter pokazal sie z dobrej strony co niejako wymusilo na naszych zawodnikach wole walk
Z taka gra to powalczymy o troche wyzsze cele w lidze, NARESCIE!!!
Pozdrowionka
kolporter to firma ktora dostarcza gazety do kioskow. Z dobrej strony pokazala sie Korona...
Ciekaw jestem czy jak Pogoń będzie grała z wicemistrzami Polski to napiszesz
Dyskobolia czy Groclin?!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 10:50
Zdecydowanie najciekawszy mecz w tym sezonie ale uważam że z taką grą stać nas tylko na środek tabeli (ale oczywiście w nastepnych meczach będzie lepsza gra i będzie nas stać na mistrzostwo)
Ostatnio edytowany przez: Jankes, 8 sierpnia 2005, 10:55 [1 raz(y)]
Zdecydowanie najciekawszy mecz w tym sezonie ale uważam że z taką grą stać nas tylko na środek tabeli (ale oczywiście w nastepnych meczach będzie lepsza gra i będzie nas stać na mistrzostwo)
Z taka gra,jak dzisiaj watpie nawet w srodek tabeli...ale spokojnie-do zdrowia wraca Magdon i Matlak-Pietrzak chyba sie zreflektowal,ze Tavares musi sie jeszcze dluuuuugo uczyc gry strefa,komunikacji,krycia itd,wiec niedlugo(moze juz na Amice)mozemy wrocic do starego,jeszcze panikowego ustawienia defensywy,ktora byla najlepsza formacja...
Do srodka pomocy,ktory zawiodl totalnie wroci Kazmierczak,przesuna moze tam Labedzkiego
Mysle,ze ten sezon to puchary,ale nie chce zapeszac.....
Odp: Pogon Szczecin - Korona Kielce 4:2 - 08/08/2005 11:15
jak mozna nazwac wiesniacka piosenke Pogon to my??to juz kurwa trzeba byc piopierdolonym!!!!!!po chuj jedziesz do wronek cioto?!ujawnij sie to ci morde rozjebie!kurwa wlasnie to pokazuje kto jest naprawde za Pogonia a kto frajerem a jak nie to wymysl cos lepszego
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni
- Dzisiaj w godzinach wczesno - rannych zostało sprawdzone zabezpieczenie stadionu Pogoni, szczegółowo sprawdzono czy nie znajdują się na nim przedmioty, które zagrażałyby imprezie masowej, którą organizujemy a także bezpieczeństwu jej uczestników. Sprawdzono też nazwijmy to najbardziej zagrożone pomieszczenia i w wyniku tej kontroli znaleziono i zabezpieczono między innymi flagę, która zagrażała bezpieczeństwu podczas imprezy. Nie chodzi tu oczywiście o sam materiał, ale o treść na niej się pojawiającą. Podczas kontroli, pod toaletami przenośnymi znaleziono też drut kolczasty i tzw. rurkę gazową.
Oczywiście jest to fragment zaczerpnięty ze strony oficialnej .
To jest kurwa jakas kpina... Ja mam pytanie czy to jest stanowisko zarzadu oficjalne... Bo przeciez tam nie ma ani słowa konkretu... I jeszcze pierdolenie z dupy ze "znaleziono flage..." znalezc mozna 10zl na ulicy a to ze zarzad ma jakies halo do tej fany było wiadomo od dawna chocby po wypowiedziach waszaka... Parodia i tyle
I jeszcze taki mały dopisek. Wszedzie sie czyta o konfliktach kibicow z zarządem (Legia, Polonia, Korona) .. Wydawałoby sie ze u nas akich problemow nie powinno byc skoro w zarządzie jest jeden z "przedstawicieli" (podobno... ) kibiców i to osoba "kumata". Przykre jest to ze wcale tak nie jest...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467261 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.