Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zagłębie - Pogoń w Polkowicach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pogoni_fan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7360 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 18:45

malolat_ps napisał:  

pogoni_fan napisał:  
siema, Kijevo byłem też na Pogoń - Sigma ! co nie miałem do Ciebie numeru na koma!!!

no rozumiem, ze na wyjazdach wszystko sie moze zdarzyc - mam 16 lat ;/ więc groźny nei jestem hehe jak coś dajcie znać może na mejla

mam Twoje gg ale Ty sie nie odzywasz??

podbij do mnie na gg i zostaw tam ( na GG ) swoj nr ( kom , najlepiej IDEA, POP ) .... a bedzie dobrze

dobra zostawilem Ci na gg wiadomosc, jakos zadna wiadomsoc nie doszla do mnie

kijevo
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 21:00
Kolejne ogloszenie ;)
Pewna osoba znana niektorym (Piotrek z Kijewa) szuka transportu na mecz do Polkowic kontakt pod numerem 509582262 z góry dzieki.

Itsme
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 23:08
Na glownej jest napisane, ze sedzia meczu bedzie Marek Ryzka
Nie ma takiego sedziego w 1 lidze - jest Marek Ryzek (ten bedzie sedziowal) i Miroslaw Ryszka.

Pozdrawiam

Cz
Kibic
Na forum od 7681 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 23:29
Jak ktos nie ma transport to ziomek w komentarzach napisal: zabiore 3 chetnych na wyjazd na zaglebie samochodem (skora ,klima)pytania pod numerem 0510-547-831 bylem w olomuncu tez autem!!! moze byc sms.

www.sectorshop.net
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8835 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 01:18

Itsme napisał:  
Na glownej jest napisane, ze sedzia meczu bedzie Marek Ryzka
Nie ma takiego sedziego w 1 lidze - jest Marek Ryzek (ten bedzie sedziowal) i Miroslaw Ryszka.

Pozdrawiam

Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin, 19:00, sędzia: Marek Ryżek (Piła).

zrodlo: pzpn.pl

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7382 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 12:01
Fabiniak
Michalski-Rossi-Julcimar-Celeban(Batata)
Elokan-Kaźmierczak-Łabędzki-Grzelak
Edi-Milar

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 12:08

Czarny85 napisał:  
Jak ktos nie ma transport to ziomek w komentarzach napisal: zabiore 3 chetnych na wyjazd na zaglebie samochodem (skora ,klima)pytania pod numerem 0510-547-831 bylem w olomuncu tez autem!!! moze byc sms.

ehh spoznilem sie :( kurcze no juz chyba nic nie wykombinuje

Jest jescze opcja jechac pociagiem, jak ktos chce sie dowiedziec to niech do mnie napisze ale sa wieksze koszta

Ostatnio edytowany przez: Florek, 29 lipca 2005, 12:46 [1 raz(y)]

Pogoń Szczecin
kijevo
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 14:40
potrzebujemy chetnych na wyjazd Emilbusem do Polkowic kontakt pod nr telefonu 509582262
ew. moje GG w profilu.

Cena - 600zl na 8 osób.
szukamy czegoś tanszego info na koma i gg.

Ostatnio edytowany przez: kijevo, 29 lipca 2005, 15:41 [2 raz(y)]

Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 16:30
Jak kto by chcial jechac pociagiem to info pod numer 509 291 936 do godizny 18 a potem 48-62-049

Tylko jak ktos chce pociagiem to szybko pisac bo jeszcze dzisiaj by trzeba bylo ruszac :/ inaczej nie da rady

UWAGA: Spotykamy sie dzisiaj o 20,00 przed głownym wejsciem na dworzec głowny. Jada juz 3 osoby :) koszt w jedna strone to okolo 28 zl ulgowy bilet. Bedzie ciezka podroz ale warto jechac i tak sie poswiecic :)

Ostatnio edytowany przez: Florek, 29 lipca 2005, 17:21 [1 raz(y)]

Pogoń Szczecin
SuZana
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 18:08
a turystyczny weekendowy kosztuje 55 i mozesz nim smigac gdzie chcesz;) To raz a dwa przecież w Lubinie nie stają pociągi:D

lukas86
Kibic
Na forum od 7464 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 18:12

SuZana napisał:  
a turystyczny weekendowy kosztuje 55 i mozesz nim smigac gdzie chcesz;) To raz a dwa przecież w Lubinie nie stają pociągi:D

Masz racje! :) Bilet weekendowy się bardziej opłaca. A pociągiem dojeżdzamy koło Polkowic.Ale gdzie dokładnie,to nie powiem,bo to tajemnica. ;)

TYLKO POGOŃ!
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 18:45
[MODERATOR: takie dokladne info podawaj prosze na priv. ]

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 18:45

SuZana napisał:  

Wlasnie mamy 3 rozwiazania jak jechac i gdzie wysiasc a tak pozatym w lubinie staje pociag :D

Pogoń Szczecin
Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 18:47

rico napisał:  
[MODERATOR: takie dokladne info podawaj prosze na priv. ]

niewazne jak bysmy pojechali to i tak nie mozna o tym byc dokladnie info bo mozemy sie nie swiadomie wystawic na problemy i prosze ci wez zmien tego posta bo ma za duzo detali

Pogoń Szczecin
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 18:54
oki sorrki... chłopaki w każdym razie to jest prosta droga na mecz... tyl juz wiecie.

Chętnie podam info na temat dojazdów ale nie bardzo wiem jak zeby było total safty... swoja drogą troche przesadzxiłem sorry.

Florek
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 19:08

rico napisał:  
oki sorrki... chłopaki w każdym razie to jest prosta droga na mecz... tyl juz wiecie.

Chętnie podam info na temat dojazdów ale nie bardzo wiem jak zeby było total safty... swoja drogą troche przesadzxiłem sorry.

Hehe spoko ale my mamy juz wszytko obcykane :) i wiemy co i jak i nie bedzie problemu. Dzieki za dobre checi :)

Pozdro dla chlopakow co jada jutro. Ja juz ruszam na dworzec i w sile 5 osob jedziemy :)

Jestesmy Zawsze tam Gdzie Nasza Pogon Gra.... :D

Pogoń Szczecin
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 19:12
Ok i mam nadziej że zobacze dużo chłopa... a gdyby byli tacy co jeszcze nie kleją jak to propozycja nadal aktualna...

Luigi
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 19:22
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne,najpierw artykul w "Fakcie" pod tytulem bodajze"siodmy odrzut pomaranczy" a teraz np interia cytuje:
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin, sobota 19:00

Dawid Banaczek, Michał Chałbiński i Mariusz Liberda to wystarczające powody, by odnieść pierwsze zwycięstwo w nowym sezonie. Zagłębie wzmocniło się przed rundą jesienną i znów zgłasza aspiracje do gry w pucharach.

Najpierw trzeba jednak wygrywać w lidze, a w najbliższą sobotę Zagłębie musi pokonać Pogoń, która po pierwszej kolejce usadowiła się w fotelu lidera. "Portowcy" powinni zastosować wariant defensywny, bo inaczej wyjadą z Lubina na tarczy...

Edi i Grzelak to chyba najlepsi technicznie zawodnicy ligi,Kazmierczak to oprocz Dzwigaly pilkarz najlepiej strzelajacy z dystansu,Milar jest jednym z najbardziej niekonwencjonalnych zawodnikow,a nam zalecaja sie murowac by nie wyjechac na tarczy z jakims Zaglebiem?Wiem,ze mecz bedzie ciezki,byc moze przegramy,ale wcale nie uwazam-obiektywnie wydaje mi sie-ze to Zaglebie jest murowanym faworytem....

Nie rzucim ziemi skad nasz klub...
Tabby
Kibic
Na forum od 7986 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 22:20

Luigi napisał:  
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne

Zgodze sie z tobą, ale z drugiej strony nie mają specjalnie powodów, żeby inaczej o nas pisali. W tamtym sezonie nie wygraliśmy w meczu wyjazdowym, a jeden dobry mecz w tym sezonie to troche za mało...
Nie pozostaje nic innego jak wygrać i zamknąć usta tym pseudoredaktorom :)

RosSi
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 22:26

X-pert napisał:  

Luigi napisał:  
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne

Zgodze sie z tobą, ale z drugiej strony nie mają specjalnie powodów, żeby inaczej o nas pisali. W tamtym sezonie nie wygraliśmy w meczu wyjazdowym, a jeden dobry mecz w tym sezonie to troche za mało...
Nie pozostaje nic innego jak wygrać i zamknąć usta tym pseudoredaktorom :)

też to zauważyłem... dlatego teraz Pogoń powinna zdobyć mistrza i bedzie spokój :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758473373 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005