Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 28/07/2005 23:29
Jak ktos nie ma transport to ziomek w komentarzach napisal: zabiore 3 chetnych na wyjazd na zaglebie samochodem (skora ,klima)pytania pod numerem 0510-547-831 bylem w olomuncu tez autem!!! moze byc sms.
Na glownej jest napisane, ze sedzia meczu bedzie Marek Ryzka
Nie ma takiego sedziego w 1 lidze - jest Marek Ryzek (ten bedzie sedziowal) i Miroslaw Ryszka.
Pozdrawiam
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin, 19:00, sędzia: Marek Ryżek (Piła).
Jak ktos nie ma transport to ziomek w komentarzach napisal: zabiore 3 chetnych na wyjazd na zaglebie samochodem (skora ,klima)pytania pod numerem 0510-547-831 bylem w olomuncu tez autem!!! moze byc sms.
ehh spoznilem sie kurcze no juz chyba nic nie wykombinuje
Jest jescze opcja jechac pociagiem, jak ktos chce sie dowiedziec to niech do mnie napisze ale sa wieksze koszta
Ostatnio edytowany przez: Florek, 29 lipca 2005, 12:46 [1 raz(y)]
Tylko jak ktos chce pociagiem to szybko pisac bo jeszcze dzisiaj by trzeba bylo ruszac :/ inaczej nie da rady
UWAGA: Spotykamy sie dzisiaj o 20,00 przed głownym wejsciem na dworzec głowny. Jada juz 3 osoby koszt w jedna strone to okolo 28 zl ulgowy bilet. Bedzie ciezka podroz ale warto jechac i tak sie poswiecic
Ostatnio edytowany przez: Florek, 29 lipca 2005, 17:21 [1 raz(y)]
[MODERATOR: takie dokladne info podawaj prosze na priv. ]
niewazne jak bysmy pojechali to i tak nie mozna o tym byc dokladnie info bo mozemy sie nie swiadomie wystawic na problemy i prosze ci wez zmien tego posta bo ma za duzo detali
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 29/07/2005 19:22
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne,najpierw artykul w "Fakcie" pod tytulem bodajze"siodmy odrzut pomaranczy" a teraz np interia cytuje:
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin, sobota 19:00
Dawid Banaczek, Michał Chałbiński i Mariusz Liberda to wystarczające powody, by odnieść pierwsze zwycięstwo w nowym sezonie. Zagłębie wzmocniło się przed rundą jesienną i znów zgłasza aspiracje do gry w pucharach.
Najpierw trzeba jednak wygrywać w lidze, a w najbliższą sobotę Zagłębie musi pokonać Pogoń, która po pierwszej kolejce usadowiła się w fotelu lidera. "Portowcy" powinni zastosować wariant defensywny, bo inaczej wyjadą z Lubina na tarczy...
Edi i Grzelak to chyba najlepsi technicznie zawodnicy ligi,Kazmierczak to oprocz Dzwigaly pilkarz najlepiej strzelajacy z dystansu,Milar jest jednym z najbardziej niekonwencjonalnych zawodnikow,a nam zalecaja sie murowac by nie wyjechac na tarczy z jakims Zaglebiem?Wiem,ze mecz bedzie ciezki,byc moze przegramy,ale wcale nie uwazam-obiektywnie wydaje mi sie-ze to Zaglebie jest murowanym faworytem....
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne
Zgodze sie z tobą, ale z drugiej strony nie mają specjalnie powodów, żeby inaczej o nas pisali. W tamtym sezonie nie wygraliśmy w meczu wyjazdowym, a jeden dobry mecz w tym sezonie to troche za mało...
Nie pozostaje nic innego jak wygrać i zamknąć usta tym pseudoredaktorom
A tak odnosnie meczu troche...nie wiem czy tylko ja mam taie wrazenie,ale w Polsce maja nas chyba za gowno nie druzyne
Zgodze sie z tobą, ale z drugiej strony nie mają specjalnie powodów, żeby inaczej o nas pisali. W tamtym sezonie nie wygraliśmy w meczu wyjazdowym, a jeden dobry mecz w tym sezonie to troche za mało...
Nie pozostaje nic innego jak wygrać i zamknąć usta tym pseudoredaktorom
też to zauważyłem... dlatego teraz Pogoń powinna zdobyć mistrza i bedzie spokój
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758473373 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.