Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sigma - Pogoń 1:0, Pogoń - Sigma 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
U-96
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8463 dni

**

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 11:20
molgby ktos skrobnac jakas dluzsza i ciekawa relacje z wyjazdu ?

Szlugi, wóda, gołe baby !
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8835 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 12:52

ofconcern napisał:  
Ja sie zastanawiam dlaczego usowa sie tutaj niektóre posty... Wczoraj bylem wieczorem i bylo duzo wiecej... A dzis rano pusto... Jezeli jednemu cos nie pasuje co napisze drugi to odrazu sie kasuje? "Adminom gratulujemy Moderatorów"..

to nie jest forum do dyskusji na pewne tematy i posty o tej tematyce sie usuwa. sam domysl sie o co chodzi

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Lrd
Moderator**
Na forum od 7520 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:03
Ja tam sie ciesze ze tylko 0:1 bo moglo byc duzo wiecej

Against modern wszystko!
ArP
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:06
mogłby ktos mniej wiecej przetlumaczyc tą relację z meczu ze z http://www.ultrasnitra.sk , kim jest autor relacji i co mysli o naszych kibicach?

Pogoń Szczecin MKS!
Daro81
Kibic
Na forum od 8050 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:09
No juz w domu.. Wyjazd udany, szkoda ze nie udalo sie strzelic wyrownujacego gola bo okazji bylo sporo. Dobry mecz Pogoni, tylko troche przespali wieksza czesc 1 polowy. Doping momentami dobry, moglo byc lepiej. Swietny mecz Grzelaka, Peskovic tez calkiem dobre zawody rozegral. Szansa przejscia Sigmy jest duza, myslalem ze to o lepszy zespol.

No i nie ma to jak awaria busa w drodze powrotnej na 50 km do granicy polsko-czeskiej:) Grunt ze kierowca sie z tym uporal bo dalej bysmy tam stali;P

Pzdr dla obecnych.

Sadu
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:19
Melanz trwa i tyle :):):)
"bo.. mnie.. to.. drażni.." :D pozdro K :D

A swoją drogą opis dnia i meczu na tej stronce http://www.ultrasnitra.sk ciut w niektorych miejscach mija sie z prawdą ;)

Ostatnio edytowany przez: Sadu, 3 lipca 2005, 13:31 [1 raz(y)]

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Pazur
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:34
szkoda że Petra nie chciała ze mną przyjechać do Szczecina :(

Cynik
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:49
Wyjazd w 100% udany poza tymi oficjalnymi i mniej oficjalnymi incydentami :(:(:(:(
Ze Dario - ale sam przyznasz, że brechty wtedy były najlepsze ;)
Pazur - Petra jest moja, nie masz na co liczyć <lol>
PS. Kibole Legii znowu się nie popisali....niestety! Wstyd mi za Was chłopaki! Czzemu na swoich wyjazdach nie rozrabiacie???!!!
Pozdro dla tych co byli i kibicowali

Kocham Pogoń i browar :)
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 17:41
Kolejny wyjazd zaliczony, kto nie byl poprostu niech sie nie wypowiada w typie slyszalem, ze ... Oceniacie ludzi, ktorzy pojechali na mecz a wy siedzieliscie se przed monitorkiem i wszystko wiecie...
Legionisci jestescie wielcy, szczegolne pozdorowienia dla pana M. i ekipy pewnego autokaru ktory wyruszal z miasta W.
Jak tu ktos napisal ciekaw jestem ile z was narzekajacych przejachalo by tyle kilometrow aby dopingowac Legie, co ja mowie przecierz wy nawet nie jestescie w stanie przejachac tylu kliometrow aby dopingowac Pogon.

Ps. Miasto bylo nasze a Czechom pozostawaly tylko wsciekle spojerzenia...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 4 lipca 2005, 11:22 [2 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
chrisxx
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 17:58

GoLeNiOwIaNiN napisał:  

P.S-Pozdro dla ludzi z busa z bębnem za którym jechałem do granicy :D oraz dla Patyka i wszystkich którzy tam byli.

A co, wycieczka krajoznawcza przez gorskie sciezki sie nie podobala?:P

Ktos chcial relacji wiec po krotce...

Co do samego przejazdu, to kazdy jechal praktycznie na wlasna reke, wiec ile pojazdow tyle historii. Ja osobiscie jechalem busem z Gryfina i przy okazji pozdrawiam wszystkich w nim obecnych:) Droga przez Polske spokojna to samo w Czechach. Na wjezdzie czeski celnik po dowiedzeniu sie gdzie jedziemy oznajmil ze przegramy, no i niestety mial racje. Spotkanie aut mialo nastapic w podolomunskiej miejscowosci, jednak bylo tylko kilka wiec po zrobieniu zakupow piwko ruszamy do Olomunca. Na miejscu pod stadionem widoczni tylko Polacy. Wiekszosc pod wplywem czeskich browarkow, jednak wszystkie spotkania z "tubylcami" byly raczej w przyjaznej atmosferze. Rowniez na miescie spokoj, przed meczem pojawiaja sie fani Sigmy z szalikami, jednak sa nastawieni przychylnie. Co do samego meczu...byly dwie ceny biletow 80 i 50k. Jednak wszyscy i tak siedzieli tam gdzie chcieli w naszym sektorze. Przy wejsciu wykrywacze metali, obszukanie i...regulamin na plocie, w ktorym 1 punkt byl o niewpuszczaniu osob pod wplywem alkoholu. Jednak po wejsciu na stadion szok.. piwo w sprzedazy po 17k (ok 2pln). Nasza ilosc oceniam na ok 400 oosb w tym spora grupa kibicow z Warszawy. Na meczu flagi zarowno nasze jak i legijne oraz beben. Nie pozwolono nam wniesc wora z serpentynami, jednak jak sie pozniej okazalo nie mialoby to sensu gdyz caly sektor ogrodzony byl siatka i po zrobieniu malego pokazu wszystko by na niej zawislo. Rozpoczyna sie mecz, fani Sigmy schodza sie w liczbie ok 5-6tys i zajmuja pozostala czesc naszej trybuny oraz cala na przeciwko. Z naszej strony bardzo dobry doping, az do 35min...co tam sie dzialo wole przemilczec. Niech napisza ci ktorzy uczestniczyli, ale powiem ze kary dla Pogoni beda i to duze, a nie zdziwilbym sie jakby rewanz zostal rozegrany przy pustych trybunach...Wszystko do normy wrcaca w 2 polowie. Portowcy zagrali calkiem niezly mecz, szczegolnie drugie 45 minut. Najelpszy zdecydownaie Grzelak, ktory byl wszedzie na boisku i wlaczyl o kazda pilke.
A teraz slow kilka o samym Olomuncu. Bardzo ladne miasto, kamieniczki, starowka itp. Raj dla turystow jesli chodzi o ceny, za obiad zlozony ze smazonego sera, frytek oraz coli, w calkiem niezlej restauracji zaplacilem trszke ponad 10pln:) Ceny w sklepach jednak juz na poziomie polskim. No i tyle z mojej strony:) Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy byli. Oby wiecej takich meczykow.

Matek.
Kibic
Na forum od 8494 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 18:07
Popieram to co napisal pszczolek po co niektozi wypowiadaja sie na temat o ktorym nie moga miec pojecia bo przeciesz ich tam nie bylo;)

Pogoń To My!
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 18:25

chrisxx napisał:  
Z naszej strony bardzo dobry doping, az do 35min...co tam sie dzialo wole przemilczec. Niech napisza ci ktorzy uczestniczyli, ale powiem ze kary dla Pogoni beda i to duze, a nie zdziwilbym sie jakby rewanz zostal rozegrany przy pustych trybunach...

A ja bym się nie zdziwił, gdyby UEFA wlepiła nam zakaz wyjazdowy - na dzień dzisiejszy wygląda na to, że chuj będzie, a nie wyjazd do Dortmundu.
Na tą chwilę nie mam pełnej informacji o tym, co się tam działo, zatem szerzej nie skomentuję - ale to już nie pierwszy raz, gdy kibice pewnej drużyny przypadkiem znajdują się w centrum pewnych wydarzeń (vide Utrecht, Wiedeń).

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
ofconcern
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 18:30

Szołn napisał:  

chrisxx napisał:  
Z naszej strony bardzo dobry doping, az do 35min...co tam sie dzialo wole przemilczec. Niech napisza ci ktorzy uczestniczyli, ale powiem ze kary dla Pogoni beda i to duze, a nie zdziwilbym sie jakby rewanz zostal rozegrany przy pustych trybunach...

A ja bym się nie zdziwił, gdyby UEFA wlepiła nam zakaz wyjazdowy - na dzień dzisiejszy wygląda na to, że chuj będzie, a nie wyjazd do Dortmundu.

Nie strasz mnie... To mial byc moj pierwszy wyjazd... ALe bylby beton...

Trapen
Kibic
Na forum od 7500 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:02
przeczytalem sobie wszystkie komentarze... Hmm... nasuwa mi sie pewna refleksja... Przez tych zadymiarzy z Legii mozemy nie pojechac do Dortmundu. Niech robia sobie zadymy na meczach swojej druzyny a nie na naszej! Co do samego wyniku sadze ze w rewanzu bedzie 1:0 i bedzie dogrywka a wtedy niech Bog ma nas w swej opiece!

barcish
Kibic
Na forum od 7801 dni

**

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:31
a ja ci mowie z szacunkiem do "tych zadymiarzy" trza bylo pojechac i dopiero sie wypowiadac...

POGOŃ SZCZECIN!
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:33

yzerman napisał:  
przeczytalem sobie wszystkie komentarze... Hmm... nasuwa mi sie pewna refleksja... Przez tych zadymiarzy z Legii mozemy nie pojechac do Dortmundu. Niech robia sobie zadymy na meczach swojej druzyny a nie na naszej! Co do samego wyniku sadze ze w rewanzu bedzie 1:0 i bedzie dogrywka a wtedy niech Bog ma nas w swej opiece!

Kontroluj sie gosciu!

Pogon & Legia
Cynik
Kibic
Na forum od 7423 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:42

Cytat:  

ale powiem ze kary dla Pogoni beda i to duze, a nie zdziwilbym sie jakby rewanz zostal rozegrany przy pustych trybunach...

Nie no proszę Cię wypluj te słowa! Załamka ;(

Kocham Pogoń i browar :)
Bzyku
Kibic
Na forum od 7769 dni

*

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:42
skończy się tak jak zawsze... niektórzy mieli radochę, popili sobie czeskie browary potem postanowili pokazać jak są "mocni" (wiadomo, w kupie raźniej) - a na koniec po dupie dostaną setki kibiców (prawdziwych, nie mających nic wspólnego z bydłem), którzy chcieli jechać do Dortmundu.

ArP
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:48

Bzyku napisał:  
skończy się tak jak zawsze... niektórzy mieli radochę, popili sobie czeskie browary potem postanowili pokazać jak są "mocni" (wiadomo, w kupie raźniej) - a na koniec po dupie dostaną setki kibiców (prawdziwych, nie mających nic wspólnego z bydłem), którzy chcieli jechać do Dortmundu.

oby skonczylo sie najwyzej tylko na kaze finansowej

Pogoń Szczecin MKS!
Rosa
Kibic
Na forum od 7567 dni

Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 20:08
http://sport.wp.pl/kat,32304,wid,7559029,wiadomosc.html?rfbawp=1120413928.703&ticaid=1

Niewiem może to głupio zabrzmi ale czy Legia specjalnie robi zadyme na meczach Pogoni żeby szło potem na Pogoń a na swoich meczach nie robią zadym.
Sory jeżeli kogoś z kibiców Legi lub Pogoni uraziłem ale to tylko moje zdanie .

Ostatnio edytowany przez: Rosa, 3 lipca 2005, 20:15 [1 raz(y)]

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758487558 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005