to nie jest forum do dyskusji na pewne tematy i posty o tej tematyce sie usuwa. sam domysl sie o co chodzi
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:09
No juz w domu.. Wyjazd udany, szkoda ze nie udalo sie strzelic wyrownujacego gola bo okazji bylo sporo. Dobry mecz Pogoni, tylko troche przespali wieksza czesc 1 polowy. Doping momentami dobry, moglo byc lepiej. Swietny mecz Grzelaka, Peskovic tez calkiem dobre zawody rozegral. Szansa przejscia Sigmy jest duza, myslalem ze to o lepszy zespol.
No i nie ma to jak awaria busa w drodze powrotnej na 50 km do granicy polsko-czeskiej Grunt ze kierowca sie z tym uporal bo dalej bysmy tam stali
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 13:49
Wyjazd w 100% udany poza tymi oficjalnymi i mniej oficjalnymi incydentami
Ze Dario - ale sam przyznasz, że brechty wtedy były najlepsze
Pazur - Petra jest moja, nie masz na co liczyć <lol>
PS. Kibole Legii znowu się nie popisali....niestety! Wstyd mi za Was chłopaki! Czzemu na swoich wyjazdach nie rozrabiacie!!!
Pozdro dla tych co byli i kibicowali
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 17:41
Kolejny wyjazd zaliczony, kto nie byl poprostu niech sie nie wypowiada w typie slyszalem, ze ... Oceniacie ludzi, ktorzy pojechali na mecz a wy siedzieliscie se przed monitorkiem i wszystko wiecie...
Legionisci jestescie wielcy, szczegolne pozdorowienia dla pana M. i ekipy pewnego autokaru ktory wyruszal z miasta W.
Jak tu ktos napisal ciekaw jestem ile z was narzekajacych przejachalo by tyle kilometrow aby dopingowac Legie, co ja mowie przecierz wy nawet nie jestescie w stanie przejachac tylu kliometrow aby dopingowac Pogon.
Ps. Miasto bylo nasze a Czechom pozostawaly tylko wsciekle spojerzenia...
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 4 lipca 2005, 11:22 [2 raz(y)]
A co, wycieczka krajoznawcza przez gorskie sciezki sie nie podobala?
Ktos chcial relacji wiec po krotce...
Co do samego przejazdu, to kazdy jechal praktycznie na wlasna reke, wiec ile pojazdow tyle historii. Ja osobiscie jechalem busem z Gryfina i przy okazji pozdrawiam wszystkich w nim obecnych Droga przez Polske spokojna to samo w Czechach. Na wjezdzie czeski celnik po dowiedzeniu sie gdzie jedziemy oznajmil ze przegramy, no i niestety mial racje. Spotkanie aut mialo nastapic w podolomunskiej miejscowosci, jednak bylo tylko kilka wiec po zrobieniu zakupow ruszamy do Olomunca. Na miejscu pod stadionem widoczni tylko Polacy. Wiekszosc pod wplywem czeskich browarkow, jednak wszystkie spotkania z "tubylcami" byly raczej w przyjaznej atmosferze. Rowniez na miescie spokoj, przed meczem pojawiaja sie fani Sigmy z szalikami, jednak sa nastawieni przychylnie. Co do samego meczu...byly dwie ceny biletow 80 i 50k. Jednak wszyscy i tak siedzieli tam gdzie chcieli w naszym sektorze. Przy wejsciu wykrywacze metali, obszukanie i...regulamin na plocie, w ktorym 1 punkt byl o niewpuszczaniu osob pod wplywem alkoholu. Jednak po wejsciu na stadion szok.. piwo w sprzedazy po 17k (ok 2pln). Nasza ilosc oceniam na ok 400 oosb w tym spora grupa kibicow z Warszawy. Na meczu flagi zarowno nasze jak i legijne oraz beben. Nie pozwolono nam wniesc wora z serpentynami, jednak jak sie pozniej okazalo nie mialoby to sensu gdyz caly sektor ogrodzony byl siatka i po zrobieniu malego pokazu wszystko by na niej zawislo. Rozpoczyna sie mecz, fani Sigmy schodza sie w liczbie ok 5-6tys i zajmuja pozostala czesc naszej trybuny oraz cala na przeciwko. Z naszej strony bardzo dobry doping, az do 35min...co tam sie dzialo wole przemilczec. Niech napisza ci ktorzy uczestniczyli, ale powiem ze kary dla Pogoni beda i to duze, a nie zdziwilbym sie jakby rewanz zostal rozegrany przy pustych trybunach...Wszystko do normy wrcaca w 2 polowie. Portowcy zagrali calkiem niezly mecz, szczegolnie drugie 45 minut. Najelpszy zdecydownaie Grzelak, ktory byl wszedzie na boisku i wlaczyl o kazda pilke.
A teraz slow kilka o samym Olomuncu. Bardzo ladne miasto, kamieniczki, starowka itp. Raj dla turystow jesli chodzi o ceny, za obiad zlozony ze smazonego sera, frytek oraz coli, w calkiem niezlej restauracji zaplacilem trszke ponad 10pln Ceny w sklepach jednak juz na poziomie polskim. No i tyle z mojej strony Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy byli. Oby wiecej takich meczykow.
A ja bym się nie zdziwił, gdyby UEFA wlepiła nam zakaz wyjazdowy - na dzień dzisiejszy wygląda na to, że chuj będzie, a nie wyjazd do Dortmundu.
Na tą chwilę nie mam pełnej informacji o tym, co się tam działo, zatem szerzej nie skomentuję - ale to już nie pierwszy raz, gdy kibice pewnej drużyny przypadkiem znajdują się w centrum pewnych wydarzeń (vide Utrecht, Wiedeń).
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:02
przeczytalem sobie wszystkie komentarze... Hmm... nasuwa mi sie pewna refleksja... Przez tych zadymiarzy z Legii mozemy nie pojechac do Dortmundu. Niech robia sobie zadymy na meczach swojej druzyny a nie na naszej! Co do samego wyniku sadze ze w rewanzu bedzie 1:0 i bedzie dogrywka a wtedy niech Bog ma nas w swej opiece!
przeczytalem sobie wszystkie komentarze... Hmm... nasuwa mi sie pewna refleksja... Przez tych zadymiarzy z Legii mozemy nie pojechac do Dortmundu. Niech robia sobie zadymy na meczach swojej druzyny a nie na naszej! Co do samego wyniku sadze ze w rewanzu bedzie 1:0 i bedzie dogrywka a wtedy niech Bog ma nas w swej opiece!
Odp: Intertoto: Sigma - Pogoń 1:0 - 03/07/2005 19:42
skończy się tak jak zawsze... niektórzy mieli radochę, popili sobie czeskie browary potem postanowili pokazać jak są "mocni" (wiadomo, w kupie raźniej) - a na koniec po dupie dostaną setki kibiców (prawdziwych, nie mających nic wspólnego z bydłem), którzy chcieli jechać do Dortmundu.
skończy się tak jak zawsze... niektórzy mieli radochę, popili sobie czeskie browary potem postanowili pokazać jak są "mocni" (wiadomo, w kupie raźniej) - a na koniec po dupie dostaną setki kibiców (prawdziwych, nie mających nic wspólnego z bydłem), którzy chcieli jechać do Dortmundu.
oby skonczylo sie najwyzej tylko na kaze finansowej
Niewiem może to głupio zabrzmi ale czy Legia specjalnie robi zadyme na meczach Pogoni żeby szło potem na Pogoń a na swoich meczach nie robią zadym.
Sory jeżeli kogoś z kibiców Legi lub Pogoni uraziłem ale to tylko moje zdanie .
Ostatnio edytowany przez: Rosa, 3 lipca 2005, 20:15 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758487558 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.