to zajebisty z ciebie typer i kibic jak z gory zakladasz, ze twoja druzyna przegra!!!!!!
Mam pytanie:
Jak przychodzisz na Twardowskiego to dopingujesz a po cichu masz nadzieje ze MKS przegra bo na porazke w STSie duzo placili
Ostatnio edytowany przez: plicha, 18 czerwca 2005, 20:09 [1 raz(y)]
Dokładnie, nieźle. Brawo Portowcy!
Wynik bardzo ładny, tylko szkoda tych czerwonych kartek, ciekawe ile będą pauzować...
No to teraz można Sigme...
Ps. Czy ktoś ma linka na internetową stronę Tiligula Tiraspol?? Jesli tak, to b proszę.
Ostatnio edytowany przez: sledz, 18 czerwca 2005, 20:02 [1 raz(y)]
Tiligul Tiraspol nie posiada żadnej strony internetowej - ani oficjalnej, ani nieoficjalnej. Tylko 3 kluby w Mołdawii mają swoje strony (Sheriff, Zimbu, Dacia).
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 18/06/2005 20:51
Brawo Portowcy!! Tylko pare rzeczy mi tu nie pasuje Kazmierczak i czerwona kartka?? Toz to trzeba gdziesz zapisac, bo Kazek jest lagodny jak baranek Parzy i bramka?? Na wiosne mial problemy ze wcelowaniem na pusta bramke Fajnie, ze trafili z przyzwoita formą na Intertoto.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 18/06/2005 20:54
Nie bylo latwo, ale tak myslalem ze opier...imy ogorki z moldawi. W koncu nie jestesmy jakims lechem, zeby dostawac z kelnerami w intertoto
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 18/06/2005 21:03
no jest pierwsze i miejmy nadzieje nie ostatnie zwycięstwo w intertoto!!! troche sie chłopaki męczyli ale ważne że jest zwycięstwo i to sie liczy!!!! FORZA POGOŃ!!!!
to zajebisty z ciebie typer i kibic jak z gory zakladasz, ze twoja druzyna przegra!!!!!!
Mam pytanie:
Jak przychodzisz na Twardowskiego to dopingujesz a po cichu masz nadzieje ze MKS przegra bo na porazke w STSie duzo placili
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3 - 19/06/2005 00:04
Ciesza bramki tych ktorzy dlugo nie mogli trafic czyli Kazmierczak i Parzy. No i w koncu zwyciestwo na wyjezdzie! W trudnym klimacie pokazali ze potrafia walczyc.
Mam pytanie:
A wyobraz sobie ze niktorzy mieszkaja kibice MKSu w Sztokholmie i nie maja jak dojechac na Pogon... chyba ze balonem..trzeba wziasc dystans na to ze kibice Pogoni sa wszedzie i sa inni i roznie-ile ludzi, tyle zdan!!! Sigme pokonamy!!!
Ktos sie orientuje ile kosztuje bus np 15-18 osobowy do Ołomuńca??
Ostatnio edytowany przez: Lu Dex, 19 czerwca 2005, 08:03 [2 raz(y)]
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Widze, ze nie zauwazyles bardzo istotnego faktu. Mecz ten byl rozgrany w Kiszyniowie, to tak jak by Pogon grala swoj mecz domowy na standionie Polonii (celowo uzyty ten klub) w Warszawie, bo okurat tam moze grac w tych rozgrywkach na tym stadionie.
Mam pytanie:
no własnie?? bez przesady..albo kibicujesz..i wierzysz głęboko ze wygra Twoja drużyna albo wcale...co z Ciebie za kibic
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Mam pytanie:
A wyobraz sobie ze niktorzy mieszkaja kibice MKSu w Sztokholmie i nie maja jak dojechac na Pogon... chyba ze balonem..trzeba wziasc dystans na to ze kibice Pogoni sa wszedzie i sa inni i roznie-ile ludzi, tyle zdan!!! Sigme pokonamy!!!
Ktos sie orientuje ile kosztuje bus np 15-18 osobowy do Ołomuńca??
Niewiem czy jest taki bus chyba ze wynajac prywatnie, ja zawsze jezdze pociagiem do Wroclawia a potem z przewoznikiem do Wiednia ,przez Olomuniec z Wroclawia bedzie jakies 250km a granice przekraczaja w Boboszowie tam tylko osobowki ,A jezeli
autokar to Kudowa.Jezeli chodzi o cene to biora do Wiednia 30eur,ale tam jest blizej to jezeli bedzie mial komplet to mysle ze wezmie po 50zl od lebka
Tu jest namiar na jednego z przewoznikow z Wroclawia nazywa sie TATARCZUK wiem ze ma pare busow no i numer tel 0601789750
najlepiej zamowic cala grupa a nie pojedynczo
Pzdrowionka
Ostatnio edytowany przez: AMS, 19 czerwca 2005, 08:31 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758492405 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.