Odp: Cracovia - Pogoń - 09/06/2005 22:30
Jeleniowi nalezy sie bosmanek A co do meczu to w powtorkach bylo widac ze bramka dla craxy na 3-1 po ewidentnym spalonym, no i co njamniej jeden karny nie podyktowany dla Pogoni.
Wazne ze w nastepnym sezonie bedziemy mogli grac dalej w ekstraklasie
Odp: Cracovia - Pogoń - 10/06/2005 00:15
mam nadzieje ze Ptaki wyciagna konsekwencje z bledow jakie popelnili ( raczej mala nadzieje) i nie zrobia juz podobnych gaf (moga zawsze zrobic inne, bo chlopaki maja szeroki repertual . pozdrawiam!
Odp: Cracovia - Pogoń - 10/06/2005 16:07
Nie mówiąc że sędzia nie podyktował 2 karnych ewidentnych dla Pogońi i jeszcze do tego bramka dla cracovi numer 3 z ewidentnego spalonego
Czego można się spodziewać po naszych sędziach I-szo ligowych, wiadomo że jadąc do Szczecina odległego od innych miast setki kilometrów, nic nie zzaoszczędzą,więc wniosek jest prosty - trzeba spuścić Pogoń do II-giej ligi niech ten problem mają sędziowie niższej klasy.
Poważnie mówiąc Pogoń nigdy nie leżała większości klubom , PZPN-owi( tak samo jak Agencji artystycznej w kwestii zespołów muzycznych które gościły w Polsce w latach 80-tych i nigdy nie zawitały do Szczecina bo "za daleko", " za duże koszty")
Tak jest do dzisiaj i napewno my tego nie zmienimy, ale sędziowie mogli tylko im się to nie udało!!!!!
Okej masz racje ,że nie ma się za bardzo z czego cieszyć, no bo co to za radośc z słabiutkiego sezonu(chociaż gdyby nie ten pp z Wisłą to może nie byłby taki zły)Ale wedlug mnie nie masz kompletnie racji w tym ,że Portowcom nie należało się utrzymaniePogoń cały sezon trzymała się w dosyć bezpiecznej odległości od strefy spadkowej i chyba ani razu nie była w niej ,więc o czym ty mówisz?Spadek należy sie Katowiczanom bo grali i grają fatalnie,zresztą my też nie mamy się czym chwalić z tym ,że Pogoń w przeciwieństwie do nich nie jest na ostatnim miejscu w lidze.
Okej masz racje ,że nie ma się za bardzo z czego cieszyć, no bo co to za radośc z słabiutkiego sezonu(chociaż gdyby nie ten pp z Wisłą to może nie byłby taki zły)Ale wedlug mnie nie masz kompletnie racji w tym ,że Portowcom nie należało się utrzymaniePogoń cały sezon trzymała się w dosyć bezpiecznej odległości od strefy spadkowej i chyba ani razu nie była w niej ,więc o czym ty mówisz?Spadek należy sie Katowiczanom bo grali i grają fatalnie,zresztą my też nie mamy się czym chwalić z tym ,że Pogoń w przeciwieństwie do nich nie jest na ostatnim miejscu w lidze.
Bardziej chodziło mi o styl prezentowanej gry. A co do miejsca w lidze, gdyby nie było "reformy" w tym sezonie, to nie byłoby tak różowo...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Bardziej chodziło mi o styl prezentowanej gry. A co do miejsca w lidze, gdyby nie było "reformy" w tym sezonie, to nie byłoby tak różowo...
Wiem tylko jedno, będąc zagorzałym kibolem Pogoni, im należał się spadek ale psim swędem utrzymali się i chwała ale biorąc pod uwagę całą wiosenną rundę to nie zasłużyli na I-sza lige.
Ostatnio edytowany przez: fan57, 11 czerwca 2005, 13:24 [1 raz(y)]
Pogoń-Craxa - 17/10/2005 13:36
wczoraj w magazynie ligowym na tvn powiedzieli na koniec, że Portowcy grają w sobotę. wcześniej była informacja, że grają o 20:00 w piątek. wie ktoś jak sprawa ostatecznie stoi?
wczoraj w magazynie ligowym na tvn powiedzieli na koniec, że Portowcy grają w sobotę. wcześniej była informacja, że grają o 20:00 w piątek. wie ktoś jak sprawa ostatecznie stoi?
Pogoń-Cracovia napewno w piątek 21.10 2005 godzina 20.00 transmisja w canal+ pozdrawiam
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758502611 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.