No juz nie przesadzaj, za Gondora nie bylo druzyny i nie wiem jak tu sie podniecac jedna bramka? Ciekawoscia jest dla ciebie ogladanie jak Pogon przegrywa 7:1 lub 9:0?
Jak juz to dobrze bylo gdy druzyna byla niemalze cala Szczecinska i rok w rok zajmowala niskie miejsca lecz walczyla
a ja juz w ten sposob(czyt.obojętny) oglądam te mecze od początku rundy...
Jest to przykre..... Nie masz sie czym chwalic.......
A Ty uważasz się za świętego,że Ci wszystko wolno?Chyba coś jest nie tak.
A jak te mecze oglądasz to wbudzają w Tobie jeszcze jakieś emocje?Bo dla mnie nie jest to to samo co kilka lat temu-miło było popatrzeć jak biegają chociaż...Ale wiesz dla mnie POGOŃ to nie są piłkarze ja na Twardowskiego chodze już z uzależnienia-nie usiedziałbym w domu.A byle piłkarzyki,co sie sprzedają jak panienki na ulicy,to mnie nie obchodzą.A przykre to jest,że nic nie możemy w tym kierunku zrobić żeby było lepiej...Pogoń Forever
1000 % poparcia Oczko
DNO CHUJNI (niedługo to trzeba bedzie brać ze soba torebki do rzygania) szkoda pisać...
już bardziej mi się podobały mecze za Gondora, chociaż ciekawiej było. Pamietam dostawialiśmy 3:0 z Odrą i wtedy Kluzek zarąbął, wybuchła taka euforia jak byśmy Lige Mistrzow wygrali Co najważniejsze piłkarze się starali, ale trzeba przyznać, że umiejętności to im brakowało.
No juz nie przesadzaj, za Gondora nie bylo druzyny i nie wiem jak tu sie podniecac jedna bramka? Ciekawoscia jest dla ciebie ogladanie jak Pogon przegrywa 7:1 lub 9:0?
Jak juz to dobrze bylo gdy druzyna byla niemalze cala Szczecinska i rok w rok zajmowala niskie miejsca lecz walczyla
nie chodzi o wynik i o miejsce w tabeli, przynajmniej piłkarze sie angażowali, a że nie mieli umiejętności to nie ich wina
Odp: Pogoń - Zagłebie - 27/05/2005 14:42
nie chodzi o wynik i o miejsce w tabeli, przynajmniej piłkarze sie angażowali, a że nie mieli umiejętności to nie ich wina[/cytat]
To malo wiesz KopaN.Bo z tego co mi wiadomo to za Gondora opchneli wiekszosc meczy.Pzdr
a ja juz w ten sposob(czyt.obojętny) oglądam te mecze od początku rundy...
Jest to przykre..... Nie masz sie czym chwalic.......
A Ty uważasz się za świętego,że Ci wszystko wolno?Chyba coś jest nie tak.
A jak te mecze oglądasz to wbudzają w Tobie jeszcze jakieś emocje?Bo dla mnie nie jest to to samo co kilka lat temu-miło było popatrzeć jak biegają chociaż...Ale wiesz dla mnie POGOŃ to nie są piłkarze ja na Twardowskiego chodze już z uzależnienia-nie usiedziałbym w domu.A byle piłkarzyki,co sie sprzedają jak panienki na ulicy,to mnie nie obchodzą.A przykre to jest,że nic nie możemy w tym kierunku zrobić żeby było lepiej...Pogoń Forever
1000 % poparcia Oczko
DNO CHUJNI (niedługo to trzeba bedzie brać ze soba torebki do rzygania) szkoda pisać...
już bardziej mi się podobały mecze za Gondora, chociaż ciekawiej było. Pamietam dostawialiśmy 3:0 z Odrą i wtedy Kluzek zarąbął, wybuchła taka euforia jak byśmy Lige Mistrzow wygrali Co najważniejsze piłkarze się starali, ale trzeba przyznać, że umiejętności to im brakowało.
otóż to,o to mi właśnie chodziło,kiedyś przynajmniej się angażowali.A teraz...stado niewolników ptaka-muszą grać i tyle,przecież nie posadzi ich na ławce...
FOREVER POGOŃ
Wydział Gier PZPN zweryfikował wynik meczu GKS Katowice - Odra Wodzisław (1:1) na walkower 3:0 dla Odry. To efekt zajść w 93. minucie meczu - spotkanie zostało przerwane z powodu wtargnięcia kibiców na płytę boiska i chuligańskiego ataku na sędziów.
W tej sytuacji zajmująca przedostatnie (barażowe) miejsce Odra traci tylko dwa punkty do Polonii Warszawa. Do końca rozgrywek Idea Ekstraklasy pozostały dwie kolejki.
Dodatkowo PZPN zakazał GKS rozgrywania zawodów z udziałem publiczności. Wczoraj PZPN wszczął postępowanie dyscyplinarne w tej sprawie.
-------------------------------------------------------------------------
no to robi sie bardzo ciekawie, znaczy nieciekawie
remis z Craxa, remis z Odrą i nie gramy w barażach
Nawet przegrana z Craxa. Tylko nie mozna przegrac z Odra...
znowu jakiegoś chuja artystę wytypują do sędziowania - przyjedzie, zrobi swoje i spierdoli antosiowi humor
odra gra momentami całkiem fajna piłke - duzo do zwyciestwa im nie potrzeba, wystarczy ze strzelą pierwsi bramkę
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pogoń - Zagłebie - 31/05/2005 01:35
Muszę przyznać, że jestem w szoku - nie spodziewałem się tego walkowera... Coś mi się wydaje że PZPN chce nas spuścić do baraży, taka mała zemsta za awanturę po meczu z Wisłą... Inna sprawa że sami wbiliśmy sobie nóż w plecy - zamiast podkładać się Zagłębiu, trzeba było ich po prostu pyknąć i spalibyśmy teraz spokojnie.
Są dwa plusy tej sytuacji - zagramy czysto z Cracovią (obawiałem się że sprzedamy im 3 punkty), a poza tym w następnej kolejce można będzie ładnie zarobić u bukmacherów, wyklarowały się 2 oczywiste wyniki.
Odp: Pogoń - Zagłebie - 31/05/2005 08:21
To prawdopodobnie zostaną te mecze usunięte z obstawiania....a kto będzie grał w barażach przecież już wiadomo jak gdzieś już pisałem, spółdzielnia już wie i wytypowany zespół nie ma szans żeby się przed tym uchronić...
To prawdopodobnie zostaną te mecze usunięte z obstawiania
A gdzie tam, chyba nie sądzisz że Betandwin ma jakiekolwiek pojęcie o przyznaniu Odrze walkowera, biorąc pod uwagę że ostatnio wystawili kursy na mecz Kujawiak - ŁKS (1.30 na Kujawiaka)
Odp: Pogoń - Zagłebie - 31/05/2005 12:03
mamy kurwa wygrac i chuj a nie remisy kurwa !! i teraz Pogon to nie POGON .... pamietam ... Podbrozny, Stolarczyk, Dymek, Pokladowski, Olo ... oni sie starali chociaz i CHCIELI grac dla KIOBICOW a nie dla kasy ... obecnie wymienie 4 moze 6na sile ... ktorzy chca grac lecvz nie maja z kim ...
:
Peskovic (stara sie)
Julcimar, Magdon, Michalski (checi i starania)
Matlak (Zajebiste checi i starania)
Edi (stara sie i probuje grac ale mnu nie wychodzi czasem)
no i Divecky o ktorym jeszcze nie wiadomo wszystkiego ;]
mamy kurwa wygrac i chuj a nie remisy kurwa !! i teraz Pogon to nie POGON .... pamietam ... Podbrozny, Stolarczyk, Dymek, Pokladowski, Olo ... oni sie starali chociaz i CHCIELI grac dla KIOBICOW a nie dla kasy ... obecnie wymienie 4 moze 6na sile ... ktorzy chca grac lecvz nie maja z kim ...
:
Peskovic (stara sie)
Julcimar, Magdon, Michalski (checi i starania)
Matlak (Zajebiste checi i starania)
Edi (stara sie i probuje grac ale mnu nie wychodzi czasem)
no i Divecky o ktorym jeszcze nie wiadomo wszystkiego ;]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758512611 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.