Wogóle po co opowiadasz o tym tutaj, wielu widziało i starczy, zresztą oszczędź jej wstydu i nie pisz jak wyglądała a napewno będzie Ci wdzięczna, nie napinaj sie tak bo wielką sensacje robisz, po drugie popracuj nad gramatyką...
pozdro
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 11:10
Cieszy wygrana.Pierwsza polowa dobra jak zwykle,a druga to juz dno jak to w drugiej polowie bywalo od kilku meczy.Czemu nie gra Tralka to juz jest jeden wielki znak zapytania.Pestkovic nie popisal sie tymi wyjsciami do pilek normalnie drugi Adam Malysz .No i doping dobry i oprawa tez, + za nowa flage zajebista.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 11:17
flaga zajebista oprawa zajebista doping sredni wynik zajebisty ... a i nawet kijevo jest na 12 http://foto.pogononline.pl/fotorelacje/20050506_pogon_wislap/49.jpg Juhas , wielbiciel zwierzatek futerkowych , chomik jednym slowem Piknik widzialem Cie kijevo hehe
Żałość i ból moje serce ściska jak czytam tego typu wywody, dziewczyno ile Ty masz lat,żeby się chwalić wymiotami i fikołkami. Trochę powagi...
A że dawno nie komentowałam spotkań piłkarskich to dodam, że meczyk do przodu, podobała mi się gra Grzelaka, Bugaj zasiał trochę zamętu jak wszedł i to też na +. Oczywiście trzeba pochwalić też sympatycznego Pana P. za trud i siłę włożoną w prowadzenie dopingu i Pozdro dla śpiewających
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
a mi żal dupe sciska jak takie cos widze. wy idziecie sie zakurwic czy mecz ogladac?? chcecie sie zajebac to idzcie sobie do parku a za te 15 zl za bilet kupcie sobie wiecej piwa/wina i sie w trupa zalejcie bo i tak z was zadnego pożytku na mlynie oprocz zarzyganych krzeselek nie ma. a jak ja bym byl na miejscu jej starszej to by miala przejebane jak na Kursku ale ja wredny jestem jednak ale wkurwia mnie takie cos... zamiast tyle chlac sie lepiej gramatyki poucz bo kiepsko z tym jak widac
tak sie wogole zastanawiam bo kolesia ostatnio trzezwego alkomatem sprawdzali a takiej gówniary co sie ledwie na nogach trzyma to nikt nie sprawdzi... ale w koncu w ochronie pracuja idioci
Moja wina, ze się tak zachlała? Jak jej zrobie troche obciachu to zrezygnuje z takich rzeczy! Jak bym z nią piła to na pewno na tyle bym jej nie pozwoliła! :/
Czy ten plus obejmuje zjarane krzesełka - szczególnie dużo ich jest na 13-tce?!
człowieku jakby ktoś kiedyś używał krzesełek w 2-3 rzedzie do siedzenia to moze nawet bym zrozumiał twoja frustracje wylewaną przed monitorem... ale ze tak sie nie dzieje to powiem tylko ze jestes jednym z idiotów którego strasznie razi zachowanie 'malolatow na mlynie' wiec placze przy klawiaturze.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Krzesełka w tym wypadku są mało ważne najważniejsze ze zajebiście wyszło odsłonięcie nowej flagi. Wielki Szacunek dla MW !
Dokladnie wyszlo to zajebiscie i flaga tez za mocna...Chuj z jakimis krzeselkami są najmniej ważne a on tu przezywa jak by nie wiadomo co sie wydarzylo :/...Szacunek MW !!
Jutro zobaczymy jak przeżyła konfrontacje ze swoją starszą.
Żałość i ból moje serce ściska jak czytam tego typu wywody, dziewczyno ile Ty masz lat,żeby się chwalić wymiotami i fikołkami. Trochę powagi...
a mi żal dupe sciska jak takie cos widze. wy idziecie sie zakurwic czy mecz ogladac?? chcecie sie zajebac to idzcie sobie do parku a za te 15 zl za bilet kupcie sobie wiecej piwa/wina i sie w trupa zalejcie bo i tak z was zadnego pożytku na mlynie oprocz zarzyganych krzeselek nie ma. a jak ja bym byl na miejscu jej starszej to by miala przejebane jak na Kursku ale ja wredny jestem jednak ale wkurwia mnie takie cos... zamiast tyle chlac sie lepiej gramatyki poucz bo kiepsko z tym jak widac
tak sie wogole zastanawiam bo kolesia ostatnio trzezwego alkomatem sprawdzali a takiej gówniary co sie ledwie na nogach trzyma to nikt nie sprawdzi... ale w koncu w ochronie pracuja idioci
Moja wina, ze się tak zachlała? Jak jej zrobie troche obciachu to zrezygnuje z takich rzeczy! Jak bym z nią piła to na pewno na tyle bym jej nie pozwoliła! :/
pic trzeba umiec
Ja się nigdzie nie kurwie! to jest raz A dwa ja pić umiem. Wypiłam tyle że miałam dobry chumor. A że kolerzanka się "rozchorowała" to niestety ale musiałam ją na chate odprowadzić.
Ja się nigdzie nie kurwie! to jest raz A dwa ja pić umiem. Wypiłam tyle że miałam dobry chumor. A że kolerzanka się "rozchorowała" to niestety ale musiałam ją na chate odprowadzić.
A trzy... ortografia ma przyszłość ( Humor, koleŻanka ) ... Jak czasem widze niektóre wypowiedzi... to strach mnie ogarnia kto kiedys bedzie miał prawo do wybierania rządów, kto jest "przyszłością" tego narodu
Krzesełka w tym wypadku są mało ważne najważniejsze ze zajebiście wyszło odsłonięcie nowej flagi. Wielki Szacunek dla MW !
Dokladnie wyszlo to zajebiscie i flaga tez za mocna...Chuj z jakimis krzeselkami są najmniej ważne a on tu przezywa jak by nie wiadomo co sie wydarzylo :/...Szacunek MW !!
Spalone krzeselka - kolejny argument, mowiacy, ze przyda sie modernizacja stadiony na Albanie
W C+ stan murawy byl az nadto widoczny, mozna go bylo okreslic mianem katastrofalnego. Katowice maja o wiele lepsza. Wygladala zalosnie, niech sie dziadki mundurowe spreza i zalataja dziury...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0 - 08/05/2005 17:49
[
Ja się nigdzie nie kurwie! to jest raz A dwa ja pić umiem. Wypiłam tyle że miałam dobry chumor. A że kolerzanka się "rozchorowała" to niestety ale musiałam ją na chate odprowadzić.[/cytat]
Dziewczyno ile masz lat? Proponuje sie nauczyc czytac ze zrozumieniem bo gdzie kolega napisal ze sie kurwisz?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758528146 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.