Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Na Wisle z białymi chusteczakami ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rzeznik
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7306 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 31/10/2005 21:34

Berni_MKS napisał:  
Może odświeżyć ten temat.Tylko Żegnamy Panika na Arce.Ja nie mam przekonania do Panika.Nie ma pomysłu na gre,nie umie nastawić drużyny do gry.Jest słabym trenerem.Wogóle nie ma pojęcia o piłce.Jeszce słaba gra i słabe wyniki Pogoni.Bieżemy białe chusteczki iiiiii PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!! :D :papapa:

co za debil :/ weź pomachaj białą chusteczką do mamy a nie do Panika

manisz
Kibic
Na forum od 7359 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 31/10/2005 21:53
Panik - ok

TradycjaZobowiązuje!
Moderator**
Na forum od 7149 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 01/11/2005 00:22
fakt panik jest cienki, ale wg mnie machanie chusteczkami albo czymkolwiek innym i tak nic nam nie da, gdyz antos zapewne i tak go zostawi (co najmniej do konca ryndy). niestety ze zmiana trenera musimy jeszcze w poczekac:(... jesli w ogole bedzie dla kogo zmieniac...

1948 - 2018 i dalej! historia bez końca!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 01/11/2005 01:40
dla mnie Panik nie nadaje sie na szkoleniowca Pogoni bez wzgledu na wyniki Grodzisku i w Łęcznej..po prostu nie ta liga...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Derian
Kibic
Na forum od 7438 dni

*

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 01/11/2005 17:52
ja do Panika po jego powrocie nic nie mam(choć wcześniej byłem jego przeciwnikiem).nie będę się tu rozwodził co robi dobrze a co źle ale mam wrażenie że zbyt wielu osobom wydaje się, że Kuras, Lenczyk czy inny polski fachura to by wprowadził Pogoń od razu na salony...i niech tu nikt nie wyjeżdża z Wdowczykiem czy Kasperczakiem bo to mżonki. dajmy w końcu jakiemuś trenerowi czas na zbudowanie dobrego, zgranego zespołu.

sledz
Kibic
Na forum od 7577 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 01/11/2005 22:52

Cobra_S napisał:  

Berni_MKS napisał:  
Może odświeżyć ten temat.Tylko Żegnamy Panika na Arce.Ja nie mam przekonania do Panika.Nie ma pomysłu na gre,nie umie nastawić drużyny do gry.Jest słabym trenerem.Wogóle nie ma pojęcia o piłce.Jeszce słaba gra i słabe wyniki Pogoni.Bieżemy białe chusteczki iiiiii PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!! :D :papapa:

nastepnym razem jak wpiszesz sie w tak wazny temat proponuje przeczytac caly ten temat plus Panik za Pietrzaka - moze wtedy sie nie wpiszesz

poza tym dążąc twoim tokiem rozumowania co 3 mecze musieliby w Pogoni zmieniac trenera bo przegrali dwa razy z rzedu i wielki dramat sie zrobil, a jak wygrali za Panika dwa mecze na wyjezdzie to cisza totalna

Brawo za odpowiedź. Cóż dodać, nieco rozwagi przy kolejnych wpisach...

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7306 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 02/11/2005 08:45

Derian napisał:  
ja do Panika po jego powrocie nic nie mam(choć wcześniej byłem jego przeciwnikiem).nie będę się tu rozwodził co robi dobrze a co źle ale mam wrażenie że zbyt wielu osobom wydaje się, że Kuras, Lenczyk czy inny polski fachura to by wprowadził Pogoń od razu na salony...i niech tu nikt nie wyjeżdża z Wdowczykiem czy Kasperczakiem bo to mżonki. dajmy w końcu jakiemuś trenerowi czas na zbudowanie dobrego, zgranego zespołu.

no właśnie... Dajmy Panikowi czas na zbudowanie tej drużyny

P_S
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 02/11/2005 12:12

Berni_MKS napisał:  

Nie przesadzajmy. Nie jesteśmy jakąś Barceloną żeby machać jakimiś białymi chusteczkami i robić z siebie pajaców.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
happy2504
Kibic
Na forum od 7404 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 02/11/2005 12:47

Berni_MKS napisał:  

Pomachaj mamusi . Facet nie przesadzaj.Młotek

Zen
Kibic
Na forum od 7092 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 09:42
No Panowie.Nic z tego nie będzie.Trzeba Panika pożegnać.Ta drużyna nie jest zła tylko trener do dupy.On nie umie pokukładac zespołu,zgrać ,zmobilizować itp.Wątpię aby z Zagłębiem zdobyliśmy punkty.Proponuje aby Panika pożegnac na tym meczu.to nie jest trener on może treneować 4,5 lige.Będzie to najlepiej dla zespołu jak odejdzie.Są wolni Stawowy,Smudzie się kończy kontrakt czy kogos sie tam wymyśli z trenerem.trzeba wywalić Panika i tyle.to nie jest trener który ma zbudowac zespoł.on tylko by bronił a nie zdobywał laury.Miał już 3 razy szansu i nic nie zrobił.WIęc na Zagłebiu PANIK!CO?ŻEGNAMY.Zespół jest ok,tylko trener HUJ.i tyle. :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 10:34
Smuda nie lubi sie z Ptakami, a Stawowy to wspanialy pomysl, ale on sie z Ptakiem na pewno nie dogada. Ale Panika i tak trzeba pozegnac, bo lepsi zawodnicy odejda od nas po sezonie i nie zobaczymy na co ich stac poki on bedzie trenerem.

Obrazek gif wstawiony na forum
stahu
Kibic
Na forum od 7917 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 11:36
Na początku kiedy Panik przyszedl do Pogoni byłem jak najbardziej za tym żeby tutaj pracował , później w miare upływu czasu doszedłem do wniosku że jest to średni trener ale może pozostac na stanowisku no ale po wczorajszym meczu to jestem za wywaleniem tego trenera z hukiem.. Strzelamy gola na 1 1 , Brazylijczycy łąpią wiatr w żagle, widać że Wisłe można ograć , no ale niestety koniec 1. połowy. Petrescu w szatni nastawia Wiślaków na ofensywe a Panik mówi dość , gramy defensywnie , udowadnia to także swoimi zmianami, Jeżeli dalej będziemy bronić wyniku 1:1 to z kim my mamy wygrać ???

ps skoro Ptakowi nie szkoda kasy na transfery to może Kasperczak ???
ps2 PANIK OUT !!!

Zen
Kibic
Na forum od 7092 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 12:05
To na Zagłębiu żegnamy?:DMówie Stawowy,ja chciałbym Smude bo to fachowiec.Zrobił ze słabego Zagłębia dobrą drużyne ale zobaczymy.Kasperczak raczej nie...aby tylko Panik odszedł a później zobaczymy...Stawowy,Smuda,Kasperczak...

Steryd
Kibic
Na forum od 8573 dni

**

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 12:06

Jay-J napisał:  
Smuda nie lubi sie z Ptakami, a Stawowy to wspanialy pomysl, ale on sie z Ptakiem na pewno nie dogada. Ale Panika i tak trzeba pozegnac, bo lepsi zawodnicy odejda od nas po sezonie i nie zobaczymy na co ich stac poki on bedzie trenerem.

Stawowy jednak za bardzo sympatyzuje z Cracovia, czego sam nie ukrywa. Bardzo bym nie chcial zeby kiedykolwiek byl on trenerem Pogoni.

1948
Jankes
Kibic
Na forum od 7231 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 12:11

stahu napisał:  

ps skoro Ptakowi nie szkoda kasy na transfery to może Kasperczak ???
ps2 PANIK OUT !!!

on to by zrobił tu ekipe Buja w obłokach ale przy naszym Ptakinho to raczej niemożliwe bo Kasperczak to zbyt klasowy trener i nigdy nie pozwoliłby Patkowi ustawiać swojej druzyny

Zgred
Kibic
Na forum od 7126 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 14:00
a ja wam mówie ze Ptak go nie zwolni. a jezeli by nawet zwolnil to zalatwil by jakiegos trenera z brazylii

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
pit26
Kibic
Na forum od 8033 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 14:20
a ja mysle,ze dobrym rozwiazaniem, tylko nie wiem czy wykonalnym, byloby zatrudnienie trenera z Portugalii, nie byloby bariery jezykowej miedzy trenerem, a zawodnikami, no i portugalski trener to jest europejska szkola trenerska, wiec moze umial by pogodzic brazylijska technike i "gre do przodu" z europejska taktyka...

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
Bzyku
Kibic
Na forum od 7639 dni

*

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 15:41
Panik to nie trener, tylko sługus Ptaka.

Przecież jeżeli Prezes wywala trenerowi niemal wszystkich zawodników, sprowadzając z egzotycznej Brazylii 20-stu innych, każdy szanujący się trener natychmiast podał by się do dymisji nie chcąc firmować własnym nazwiskiem takiego g****. A Panik pokornie godzi się na odsuwanie go od drużyny, ustalanie mu kadry, wciskanie mu zawodników z innego kontynentu i na każde skinienie Ptaka gotów znów do (destrukcyjnej) pracy.

Gdzie Ptak znajdzie drugiego takiego?

Obawiam się, że nigdzie i dlatego Panik zostanie :(

Zen
Kibic
Na forum od 7092 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 20:17
Jeśli Ptak nie zwolni Panika to kibice się odwrócą(niektórzy).Będzie przychodzić 4000-6000 tyś a nie 15-16 tyś.Musi go zwolnić dla dobra klubu i kibiców.Musi on odejść.Jak odejdzie i Ptak zatrudni lepszego trenera to jestem spokojny,paka jest ok trener wiadomo:D na Zagłębiu towarzysze żegnamy Panika!!!MUSI Z TĄD ODEJŚĆ.

Rosa
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 21:45
Byłbym za Kasperczakiem ptak kasy nie żałuje i coś czuje że naszego czeskiego debila niedługo pożegnamy

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005