Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 01/11/2005 00:22
fakt panik jest cienki, ale wg mnie machanie chusteczkami albo czymkolwiek innym i tak nic nam nie da, gdyz antos zapewne i tak go zostawi (co najmniej do konca ryndy). niestety ze zmiana trenera musimy jeszcze w poczekac... jesli w ogole bedzie dla kogo zmieniac...
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 01/11/2005 17:52
ja do Panika po jego powrocie nic nie mam(choć wcześniej byłem jego przeciwnikiem).nie będę się tu rozwodził co robi dobrze a co źle ale mam wrażenie że zbyt wielu osobom wydaje się, że Kuras, Lenczyk czy inny polski fachura to by wprowadził Pogoń od razu na salony...i niech tu nikt nie wyjeżdża z Wdowczykiem czy Kasperczakiem bo to mżonki. dajmy w końcu jakiemuś trenerowi czas na zbudowanie dobrego, zgranego zespołu.
ja do Panika po jego powrocie nic nie mam(choć wcześniej byłem jego przeciwnikiem).nie będę się tu rozwodził co robi dobrze a co źle ale mam wrażenie że zbyt wielu osobom wydaje się, że Kuras, Lenczyk czy inny polski fachura to by wprowadził Pogoń od razu na salony...i niech tu nikt nie wyjeżdża z Wdowczykiem czy Kasperczakiem bo to mżonki. dajmy w końcu jakiemuś trenerowi czas na zbudowanie dobrego, zgranego zespołu.
no właśnie... Dajmy Panikowi czas na zbudowanie tej drużyny
Może odświeżyć ten temat.Tylko Żegnamy Panika na Arce.Ja nie mam przekonania do Panika.Nie ma pomysłu na gre,nie umie nastawić drużyny do gry.Jest słabym trenerem.Wogóle nie ma pojęcia o piłce.Jeszce słaba gra i słabe wyniki Pogoni.Bieżemy białe chusteczki iiiiii PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!! :papapa:
Nie przesadzajmy. Nie jesteśmy jakąś Barceloną żeby machać jakimiś białymi chusteczkami i robić z siebie pajaców.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Może odświeżyć ten temat.Tylko Żegnamy Panika na Arce.Ja nie mam przekonania do Panika.Nie ma pomysłu na gre,nie umie nastawić drużyny do gry.Jest słabym trenerem.Wogóle nie ma pojęcia o piłce.Jeszce słaba gra i słabe wyniki Pogoni.Bieżemy białe chusteczki iiiiii PANIK CO?!ŻEGNAMY!!!! :papapa:
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 09:42
No Panowie.Nic z tego nie będzie.Trzeba Panika pożegnać.Ta drużyna nie jest zła tylko trener do dupy.On nie umie pokukładac zespołu,zgrać ,zmobilizować itp.Wątpię aby z Zagłębiem zdobyliśmy punkty.Proponuje aby Panika pożegnac na tym meczu.to nie jest trener on może treneować 4,5 lige.Będzie to najlepiej dla zespołu jak odejdzie.Są wolni Stawowy,Smudzie się kończy kontrakt czy kogos sie tam wymyśli z trenerem.trzeba wywalić Panika i tyle.to nie jest trener który ma zbudowac zespoł.on tylko by bronił a nie zdobywał laury.Miał już 3 razy szansu i nic nie zrobił.WIęc na Zagłebiu PANIK!CO?ŻEGNAMY.Zespół jest ok,tylko trener HUJ.i tyle.
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 10:34
Smuda nie lubi sie z Ptakami, a Stawowy to wspanialy pomysl, ale on sie z Ptakiem na pewno nie dogada. Ale Panika i tak trzeba pozegnac, bo lepsi zawodnicy odejda od nas po sezonie i nie zobaczymy na co ich stac poki on bedzie trenerem.
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 11:36
Na początku kiedy Panik przyszedl do Pogoni byłem jak najbardziej za tym żeby tutaj pracował , później w miare upływu czasu doszedłem do wniosku że jest to średni trener ale może pozostac na stanowisku no ale po wczorajszym meczu to jestem za wywaleniem tego trenera z hukiem.. Strzelamy gola na 1 1 , Brazylijczycy łąpią wiatr w żagle, widać że Wisłe można ograć , no ale niestety koniec 1. połowy. Petrescu w szatni nastawia Wiślaków na ofensywe a Panik mówi dość , gramy defensywnie , udowadnia to także swoimi zmianami, Jeżeli dalej będziemy bronić wyniku 1:1 to z kim my mamy wygrać
ps skoro Ptakowi nie szkoda kasy na transfery to może Kasperczak
ps2 PANIK OUT !!!
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 12:05
To na Zagłębiu żegnamy?Mówie Stawowy,ja chciałbym Smude bo to fachowiec.Zrobił ze słabego Zagłębia dobrą drużyne ale zobaczymy.Kasperczak raczej nie...aby tylko Panik odszedł a później zobaczymy...Stawowy,Smuda,Kasperczak...
Smuda nie lubi sie z Ptakami, a Stawowy to wspanialy pomysl, ale on sie z Ptakiem na pewno nie dogada. Ale Panika i tak trzeba pozegnac, bo lepsi zawodnicy odejda od nas po sezonie i nie zobaczymy na co ich stac poki on bedzie trenerem.
Stawowy jednak za bardzo sympatyzuje z Cracovia, czego sam nie ukrywa. Bardzo bym nie chcial zeby kiedykolwiek byl on trenerem Pogoni.
ps skoro Ptakowi nie szkoda kasy na transfery to może Kasperczak
ps2 PANIK OUT !!!
on to by zrobił tu ekipe ale przy naszym Ptakinho to raczej niemożliwe bo Kasperczak to zbyt klasowy trener i nigdy nie pozwoliłby Patkowi ustawiać swojej druzyny
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 14:20
a ja mysle,ze dobrym rozwiazaniem, tylko nie wiem czy wykonalnym, byloby zatrudnienie trenera z Portugalii, nie byloby bariery jezykowej miedzy trenerem, a zawodnikami, no i portugalski trener to jest europejska szkola trenerska, wiec moze umial by pogodzic brazylijska technike i "gre do przodu" z europejska taktyka...
Przecież jeżeli Prezes wywala trenerowi niemal wszystkich zawodników, sprowadzając z egzotycznej Brazylii 20-stu innych, każdy szanujący się trener natychmiast podał by się do dymisji nie chcąc firmować własnym nazwiskiem takiego g****. A Panik pokornie godzi się na odsuwanie go od drużyny, ustalanie mu kadry, wciskanie mu zawodników z innego kontynentu i na każde skinienie Ptaka gotów znów do (destrukcyjnej) pracy.
Odp: Na Wisle z białymi chusteczakami ? - 25/03/2006 20:17
Jeśli Ptak nie zwolni Panika to kibice się odwrócą(niektórzy).Będzie przychodzić 4000-6000 tyś a nie 15-16 tyś.Musi go zwolnić dla dobra klubu i kibiców.Musi on odejść.Jak odejdzie i Ptak zatrudni lepszego trenera to jestem spokojny,paka jest ok trener wiadomo na Zagłębiu towarzysze żegnamy Panika!!!MUSI Z TĄD ODEJŚĆ.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.