Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ARO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7856 dni

*

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 14:43

paulinus napisał:  
Zmiana Parzego – jego wejście i zejście spowodowane było wcześniej ustaloną taktyką. Jeśli chodzi o Michalskiego, to dziś nie zagrał dlatego, że chciałem w defensywę zestawić wysokich obrońców.

cytat z konferencji:D

K**** to co to za taktyka była.....

coś na pograniczu siatkówki, koszykówki :D - w rozumieniu Panika to też gry zespołowe takie jak piłka nożna...

77
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 14:55
Panik niestety od początku się nie sprawdza. Od pierwszych meczy mimo, że rezultaty były dobre to gra Pogni straciła błysk. Oczywiście są drużyny, z którymi należy stawiać na defensywę, np. mecz z Wisłą - ok. Ale drużyny typu Polonia, Lech czy GKS to bardzo przeciętne drużyny i nie można od początku grodzić dostępu do własnej bramki licząc na jakąś kontrę!!!
Czeskie zastępy się nie sprawdziły. Czas na powrót Mario Kurasa!!!

bos_man
*uciszony
Na forum od 7512 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 15:43
jak już wcześniej wspominałem jak zwykle Panik zwala na coś! tym razem znowu murawa ale to nic najlepsze było gdy Parzego zmienił po 10 min i jak mi sie wydaje nie dokonał 3 zmiany POWIEM TYLKO TYLE:

>>>>>>>>>>>>JAK NAJSZYBCIEJ PANIK OUT!!!!!!!!!!!!!!<<<<<<<<<<<<<

a na następny mecz białe chusteczki

Ostatnio edytowany przez: bos_man, 28 kwietnia 2005, 15:52 [1 raz(y)]

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 17:41

Cytat:  
Jesteśmy juz po kilku meczach tej rundy, tymczasem zwycięstw jak na lekarstwo...

- "Najważniejsze, że nie przegrywamy..."

Rozjebal mnie tym tekstem, trzy mecze pod rzad tracimy bramki na wage zwyciestwa w ostatnich minutach, a on mowi : najwazniejsze ze nie przegrywamy... az mi rece kurwa opadly

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
szakal_jr
Kibic
Na forum od 8834 dni

*

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 18:49
na nastepny mecz biale husteczki ,panik WYJAZD!

pchela
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 18:49
Darek Wdowczyk!!! Zwolnić Panika.Już trzy mecze z rzędu tak samo stracone bramki!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Matek.
Kibic
Na forum od 8495 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 18:58
prawda taka taki szef taki trener i raczej nie zmieni sie to jesli go zwolnia to bedzie znow jakis trener dziwny...

Pogoń To My!
Dandi
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 19:21
Panik niepotrzebnie powiedzial,ze zdiecie Parzego to byla taktyka.WYjawil swoj sekret i teraz inni trenerzy beda wprowadzac zawodnikow zeby ich za 10 minut zdiac! Glupek ! teraz wszyscy znaja jego patent na remisowanie...

bos_man
*uciszony
Na forum od 7512 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 00:09
już wiem co chciał zrobić! poprostu chce być profesjonalistą pamietam jak chyba około rok temu trener manchesteru wpuścił gigsa a po jakimś czasie go zdjoł no ale wtedy manchester wygrał 2:0 po bramkach gigsa a nasz tomasz parzy to nie gigs i nie strzeli w 10min. dwóch bramek no ale zawsze myślałem ze panik to amator co za dużo telewizji się naoglądał

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
kaktus
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 11:38
kurde Antek wkoncu sie wkurzyl nie dziwie mu sie :) kase buli a gry nie ma a kibicow z trybun ucieka

Ostatnio edytowany przez: kaktus, 29 kwietnia 2005, 11:55 [1 raz(y)]

Qcu
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 14:38

asternet napisał:  
kurde Antek wkoncu sie wkurzyl nie dziwie mu sie :) kase buli a gry nie ma a kibicow z trybun ucieka

I dodalbym ze to jest zachowanie jak najbardziej prawidlowe w wykonaniu prezesa druzyny pierwszoligowej (a zdaje sie ze Antkowi nieczesto sie takie zdarzaja :D )

AMS
Kibic
Na forum od 7556 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 17:09

Dandi napisał:  
Panik niepotrzebnie powiedzial,ze zdiecie Parzego to byla taktyka.WYjawil swoj sekret i teraz inni trenerzy beda wprowadzac zawodnikow zeby ich za 10 minut zdiac! Glupek ! teraz wszyscy znaja jego patent na remisowanie...

I tu bym sie zgodzil zobaczymy co sie zacznie dziac w GKS beda zmieniac co 10 min:)))))
A tak powaznie to on ma zryty beret przyznaje mu tytul PAJAC ROKU

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Pawel211
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 18:08
a Engel, Kasperczak, oraz Wdowczyk dalej na bezrobotnym ;/ chociaż Kasperczaka można odrzucić bo go tam wisła trzyma a engel już się niezajmuje tak jak kiedyś trenerstwem ale Wdowczyk jak najbardziej by nam się przydał i myśle że jak niewygramy z Gieksą to Panik może już wracać do 3 lihgi bo tam jest chyba jego miejsce ;/

pchela
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 20:07
Racja Pawel! Co to za trener jak on mówi ,że mało brakowało do zwyciestwa w tych trzech mecach.jeszce siebie i pilkarzy usprawiedliwia z głupio straconych bramek!!!!!!!!!!Do wora z takim trenerem!!!Ja chce Darka Wdowczyka.Każdy widzi co zrobił z Kolporterem.Wchodzą do 2 ligi a na dodatek grają z powodzeniem w pucharze polski.No i taki swietny trener jest na bezrobociu!!!Więc nad czym tu się zastanawiać!!!!!On umie zrobić z igły widły!!!Więc bierzmy go!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 22:42
Do PANIKA : Proszę Cię, .... Proszę Cię, ODEJDŹ STĄD!!!:D:D:D:D

Ps. z Wdowczykiem wątpie, wychodzi an to że, Panika zastąpi Pietrzak, to jest złe rozwiązanie dla anszych rezerw. Z wiadomych mi źródeł, treninigi rezerw są bardzo urozmaicane i są porządne a nie tak jak było to za Rafałowicza, że zostawiał im piłke i szedl do I zespołu. Pożyjemy zobaczymy:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Qcu
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 30/04/2005 10:35
Ptaszek zaczal dzialac? Postawil naszemu wspanialemu trenerowi ultimatum! "Pogoń nie może grać tak niemrawo, jak do tej pory." I tu sie z Antkiem musze stuprocentowo zgodzic!

piges
Kibic
Na forum od 8573 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 30/04/2005 11:12
Coś mi się widzi, że już po gieksie Ptaki wykopią z gniazda Panika - ciężko będzie o wynik. Gieksa nie ma nic do stracenia i gra "radosny podwórkowy fudbol", a nasza Pogoń "(s)Panikowaną czeską defensywę". I powiem szczerze, że jeżeli wynik ma pomóc w wywaleniu Panika to dla mnie gieksa może wygrać.

spiewracaZAWSZE I TYLKO POGOŃracaspiew
kawek
Kibic
Na forum od 8061 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 30/04/2005 11:27

piges napisał:  
Coś mi się widzi, że już po gieksie Ptaki wykopią z gniazda Panika - ciężko będzie o wynik. Gieksa nie ma nic do stracenia i gra "radosny podwórkowy fudbol", a nasza Pogoń "(s)Panikowaną czeską defensywę". I powiem szczerze, że jeżeli wynik ma pomóc w wywaleniu Panika to dla mnie gieksa może wygrać.

MNie osobiscie nie wydaje sie zeby ta i tak nieuniniona zmiana nastapila juz po meczu z GKS-em nie ejst chyba az tak zle tym bardziej ze zagra juz Kaziu i Matlak i jesli nie zagra POledica to 3 punkty powinny przyjechac do Szczecina,a Panik pewnie poleci po Wisle Płock

Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 30/04/2005 12:34

Qcu napisał:  
Ptaszek zaczal dzialac? Postawil naszemu wspanialemu trenerowi ultimatum! "Pogoń nie może grać tak niemrawo, jak do tej pory." I tu sie z Antkiem musze stuprocentowo zgodzic!

hehheh a ja się zapytam co to jest za ultimatum.....;)

a jak Pogoń będzie dalej grała tak niemrawo to co.....;););) ja tu nie widze, żeby Antek postawił jakieś ultimatum:D

"CSWD" i to się nie zmieni....
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 30/04/2005 13:38
a ja bym na miejscu pilkarzy sie zbuntowal i gral swoje olac taktyke Panika taki maly strajk ]:d

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758523492 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005