Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 28/04/2005 14:55
Panik niestety od początku się nie sprawdza. Od pierwszych meczy mimo, że rezultaty były dobre to gra Pogni straciła błysk. Oczywiście są drużyny, z którymi należy stawiać na defensywę, np. mecz z Wisłą - ok. Ale drużyny typu Polonia, Lech czy GKS to bardzo przeciętne drużyny i nie można od początku grodzić dostępu do własnej bramki licząc na jakąś kontrę!!!
Czeskie zastępy się nie sprawdziły. Czas na powrót Mario Kurasa!!!
Rozjebal mnie tym tekstem, trzy mecze pod rzad tracimy bramki na wage zwyciestwa w ostatnich minutach, a on mowi : najwazniejsze ze nie przegrywamy... az mi rece kurwa opadly
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 00:09
już wiem co chciał zrobić! poprostu chce być profesjonalistą pamietam jak chyba około rok temu trener manchesteru wpuścił gigsa a po jakimś czasie go zdjoł no ale wtedy manchester wygrał 2:0 po bramkach gigsa a nasz tomasz parzy to nie gigs i nie strzeli w 10min. dwóch bramek no ale zawsze myślałem ze panik to amator co za dużo telewizji się naoglądał
I dodalbym ze to jest zachowanie jak najbardziej prawidlowe w wykonaniu prezesa druzyny pierwszoligowej (a zdaje sie ze Antkowi nieczesto sie takie zdarzaja )
I tu bym sie zgodzil zobaczymy co sie zacznie dziac w GKS beda zmieniac co 10 min))))
A tak powaznie to on ma zryty beret przyznaje mu tytul PAJAC ROKU
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 18:08
a Engel, Kasperczak, oraz Wdowczyk dalej na bezrobotnym ;/ chociaż Kasperczaka można odrzucić bo go tam wisła trzyma a engel już się niezajmuje tak jak kiedyś trenerstwem ale Wdowczyk jak najbardziej by nam się przydał i myśle że jak niewygramy z Gieksą to Panik może już wracać do 3 lihgi bo tam jest chyba jego miejsce ;/
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 29/04/2005 20:07
Racja Pawel! Co to za trener jak on mówi ,że mało brakowało do zwyciestwa w tych trzech mecach.jeszce siebie i pilkarzy usprawiedliwia z głupio straconych bramek!!!!!!!!!!Do wora z takim trenerem!!!Ja chce Darka Wdowczyka.Każdy widzi co zrobił z Kolporterem.Wchodzą do 2 ligi a na dodatek grają z powodzeniem w pucharze polski.No i taki swietny trener jest na bezrobociu!!!Więc nad czym tu się zastanawiać!!!!!On umie zrobić z igły widły!!!Więc bierzmy go!!!
Ps. z Wdowczykiem wątpie, wychodzi an to że, Panika zastąpi Pietrzak, to jest złe rozwiązanie dla anszych rezerw. Z wiadomych mi źródeł, treninigi rezerw są bardzo urozmaicane i są porządne a nie tak jak było to za Rafałowicza, że zostawiał im piłke i szedl do I zespołu. Pożyjemy zobaczymy
Odp: Trener Panik - konieczna zmiana, albo obudzimy się II lidze - 30/04/2005 11:12
Coś mi się widzi, że już po gieksie Ptaki wykopią z gniazda Panika - ciężko będzie o wynik. Gieksa nie ma nic do stracenia i gra "radosny podwórkowy fudbol", a nasza Pogoń "(s)Panikowaną czeską defensywę". I powiem szczerze, że jeżeli wynik ma pomóc w wywaleniu Panika to dla mnie gieksa może wygrać.
MNie osobiscie nie wydaje sie zeby ta i tak nieuniniona zmiana nastapila juz po meczu z GKS-em nie ejst chyba az tak zle tym bardziej ze zagra juz Kaziu i Matlak i jesli nie zagra POledica to 3 punkty powinny przyjechac do Szczecina,a Panik pewnie poleci po Wisle Płock
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758523492 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.