Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
FLN
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7978 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 23/04/2005 23:45
Jedyny plus meczu to dobra gra Grzelaka i Ediego, czyzyby na nastepny mecz biale chusteczki???:D

Borys
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 00:02
Jestem pod wrażeniem gry Ediego , klient pokazał że jeszcze może sprawić nam sporo radości.Natomiast Divecky,Kuchar i Łabędzki bez komentarza. Co do sędziego to przemilcze.
Ogólnie mecz bez historii , remis z cieciami , trudno. Teraz trzeba skupić się na środowym meczu z kolejorzem...
PS: Dziękuje ci Tomku Parzy za nie trafienie z metra do pustej bramki , jesteś moim guru 1 miejsce

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
pachol
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 00:07
"spiewaliscie kiedys jedna piosenke przez cala polowe meczu? to teraz macie okazje" :D
do booooooju MKS :D

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
crls
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 00:22

pachol napisał:  
"spiewaliscie kiedys jedna piosenke przez cala polowe meczu? to teraz macie okazje" :D
do booooooju MKS :D

o kurwa, moje gardlo jeszcze nie moze dojsc do siebie :) ale i tak moglo byc troche lepiej bo co jakis czas bylo slychac przestoj i niektorym sie chyba nudzilo spiewac.

A co do meczu, to wystarczylo wykorzystac chociaz jedna setke z tych kilku co bylo i nie bylo by pierdolenia niepotrzebnego, swoja droga mysle ze w koncu cos sie ruszylo, bo od poczatku II polowy do straty bramki, gralismy dobrze, a przy kilku akcjach rece skladaly sie same do oklaskow. Tylko nie rozumiem jak takich sytuacji mozna nie wykorzystac...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Szołn
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 01:23

Borys napisał:  
Natomiast Divecky,Kuchar i Łabędzki bez komentarza.

A co Ty chcesz od Divecky'ego, zagrał niezłe spotkanie. Trudno, aby w każdym meczu grał zajebiście - tym bardziej, że zazwyczaj walczy w pojedynkę przeciwko 3-4 obrońcom.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
km
Kibic
Na forum od 7791 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 07:49

Harlem napisał:  
wie ktos moze jaka piosenka leciala w momencie kiedy pilkarzyki wybiegali na rozgrzewke??
pamietam, ze miala w tekscie slowo "Berlin" :D

Infernal - From Paris To Berlin

eJay
Kibic
Na forum od 7730 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 08:48

Maciek87 napisał:  
Jedyny plus meczu to dobra gra Grzelaka i Ediego, czyzyby na nastepny mecz biale chusteczki???:D

Moze jakas masowa akcja, tak jak kiedys na Barcelonie van Gaala pozegnalo okolo 90 tys. chusteczek:D?? Szczerze mowiac, to mam dosc Panika. Gosc poprostu sie boi grac do przodu i jeszcze sie nie nauczyl, ze cofnieta Pogon=stracona bramka.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8159 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 08:51

Matysh napisał:  
wlasnoe wrocilem z meczu :) chcialem powiedziec tylko to :
1) doping w pierwszej polowie zajebisty!!!!!!!!
2)doping w drugiej polowie do dupy

Do dupy to ty k... jestes. Jakbys wlozyl w to serce przez 45 minut wraz z kolegami (tak jak my w 40 osob) a nie ocenial to bylby naprawde zajebisty.

Wczoraj pociagnelismy przez 45 minut no teraz 53 minuty w Poznaniu... ;-) Kto niespiewa niech spier..... Krytykanci po meczu z Podbeskidziem mieliscie sie szanse wykazac i dolaczyc do nas a wy k.... co znowu swoje kielbaski, slonecznik i bluzgi na sedziego pod nosem.

Dziekuje za uwage...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Safe
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 09:02
ja z 2qmplami ciagnelem na 5 i + ekipa gryfino + jacys kolesie :) i cos tam ciagnelismy :] Doping dobry a my swoje :
Ryzek to pala ...
Ryzek ch*j
Ryzek co? ty wiesz co ! :)

Edi pokazal sie z dobrej strony .. mogl strzelic bramke ale byla nakladka ktorej ryzek pedal nie zauwazyl ... albo ja nie wiem gdzie on widzial polowe spalonych :o dzisiaj na regionalce trzeba wszystko przestudiowac ..

Grzelak, Edi, Matlak, Magdon,Julcimar, Bugi, i niektorzy ale to juz mniej sie napracowali i dlatego dla nich + Panik + za NIE wprowadzanie Pole(N)d(W)icy

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Łabek
Kibic
Na forum od 7934 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 10:27

Pszczółek napisał:  

Matysh napisał:  
wlasnoe wrocilem z meczu :) chcialem powiedziec tylko to :
1) doping w pierwszej polowie zajebisty!!!!!!!!
2)doping w drugiej polowie do dupy

Do dupy to ty k... jestes. Jakbys wlozyl w to serce przez 45 minut wraz z kolegami (tak jak my w 40 osob) a nie ocenial to bylby naprawde zajebisty.

Dodam jeszcze, żebyś ogarnął sie sam a nie pierdolisz tu kacapoły, nie doceniając tych co dawali z serca! BarcisH widziałem to poświęcenie na Twojej twarzy no no oby tak dalej :D

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Zieny
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 10:28
doping ekstra "do boju Mks" tylko tak dalej nie raz wiecej osob spiewalo ale caly czas tylko jakies 40 na a prowadzacy doping to latal po calym sektorze z tym megafonem tak sie cieszył ;) " do boju MKS do boju MKS marsz marsz marsz do boju marsz zwyciestwo czeka nas"

Łobez zawsze z Pogonią
kijevo
Kibic
Na forum od 7751 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 10:30
Patyk zaprosił chetnych do ogarniania dopingu pod gniazdo ale jakoś nikogo nie było , a na necie tych co narzekają nie brakuje...

barcish
Kibic
Na forum od 7802 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 10:36
Chciałem wyraźić moje zbulwersowanie... wstyd mi było gdy cały stadion wypowiadał niezwykle niecenzuralne słowo jakim jest (uwaga tutaj drastyczny cytat) "chuj". Uważam że te wszystkie szumowiny i niziny społeczne z krytej trybuny powinny jak najszybciej zniknac z naszego stadionu. Swoim zachowaniem odpędzacie normalnych kibiców... Wstydziłem sie za Was... buhaha

PS.
Kultuuralni kibice kultuuralni kibice to my :)

Ps2.

i jeszcze odemnie mały komentarz do meczu

Szołn napisał:  

Borys napisał:  
Natomiast Divecky,Kuchar i Łabędzki bez komentarza.

A co Ty chcesz od Divecky'ego, zagrał niezłe spotkanie. Trudno, aby w każdym meczu grał zajebiście - tym bardziej, że zazwyczaj walczy w pojedynkę przeciwko 3-4 obrońcom.

zwłaszcza ze jak w polskiej lidze jest jakis zawodnik który walczy to od razu sie go "uspokaja" kilkoma ostrymi faulami. Diveckiego cieli ostro i na Lechu gdy gral świetne spotkanie, i teraz na Polonii... Jak tak dalej pojdzie to nasz najlepszy napastnik wyląduje na trybunach z poważna kontuzja

POGOŃ SZCZECIN!
Cz
Kibic
Na forum od 7682 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 11:40
nagle sie okazuje ze kazdy spiewal do boju Mks...a na sektorze tak dobrze to nie wygladalo,ale i tak bylo zajebiscie:)ale jak porownac doping Legii z Wiednia z 2polowy z naszym z 2polowy to nie istniejemy...za malo ludzi u nas wklada w to serce ale moze bedzie lepiej:)

www.sectorshop.net
Borys
Kibic
Na forum od 8012 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 11:46
A ja wracając do tematu Radka Diveckiego , chciałbym zauważyć że póki co ten nasz najlepszy napastnik grając w każdym meczu na wiosne strzelił tylko jedną szczęśliwą bramkę z Lechem. A od napastnika przede wszystkim wymaga się strzelania bramek. Może i posiada potencjał ale (narazie) nie ma podstaw by odrazu nazywać go gwiazdą w Pogoni. Dużo walczy i chwała mu za to , tylko żeby to się jeszcze przełożyło na skuteczność.
Wczoraj też nie zachwycił.

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 11:50

Borys napisał:  
A ja wracając do tematu Radka Diveckiego , chciałbym zauważyć że póki co ten nasz najlepszy napastnik grając w każdym meczu na wiosne strzelił tylko jedną szczęśliwą bramkę z Lechem. A od napastnika przede wszystkim wymaga się strzelania bramek. Może i posiada potencjał ale (narazie) nie ma podstaw by odrazu nazywać go gwiazdą w Pogoni. Dużo walczy i chwała mu za to , tylko żeby to się jeszcze przełożyło na skuteczność.

heh no niby masz racje ale z kim on ma grac??:P

100% PD
Qcu
Kibic
Na forum od 8290 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 12:42

Borys napisał:  

Dla mnie akurat wazne ze on walczy. Przypomina mi troche Dymkowskiego.

loker
Kibic
Na forum od 7828 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 12:46
powiem tyle ze jakby dziś się odbył mecz z Lechią to bym dopingiem nie wspomogl druzyny... ;) Dooooo boooooooooju MKSSSSSSSSSSS.........

Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7701 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 12:52

Czarny85 napisał:  
nagle sie okazuje ze kazdy spiewal do boju Mks...a na sektorze tak dobrze to nie wygladalo,ale i tak bylo zajebiscie:)ale jak porownac doping Legii z Wiednia z 2polowy z naszym z 2polowy to nie istniejemy...za malo ludzi u nas wklada w to serce ale moze bedzie lepiej:)

Moze akurat Ci co speiwali sa zalogowani na forum:P:P TAk naprawde tyko grupak okoo 40 osob spiewala non-stop od 49 minuty. W innych miejscach piekielka raz slyszalem Pogon Szczecin ale i tak ich zagluszylismy.

Pozdro dla wytrzymalych:D:D:D:D

Do boju MKS.....:D:D:D:D

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Pogoniara
Kibic
Na forum od 7498 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 13:09
Ja na dzień dzisiejszy gardło mam tak zdarte, że ledwo mówie... DO BOJU >MKS<

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758533199 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005