Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 00:02
Jestem pod wrażeniem gry Ediego , klient pokazał że jeszcze może sprawić nam sporo radości.Natomiast Divecky,Kuchar i Łabędzki bez komentarza. Co do sędziego to przemilcze.
Ogólnie mecz bez historii , remis z cieciami , trudno. Teraz trzeba skupić się na środowym meczu z kolejorzem...
PS: Dziękuje ci Tomku Parzy za nie trafienie z metra do pustej bramki , jesteś moim guru
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
o kurwa, moje gardlo jeszcze nie moze dojsc do siebie ale i tak moglo byc troche lepiej bo co jakis czas bylo slychac przestoj i niektorym sie chyba nudzilo spiewac.
A co do meczu, to wystarczylo wykorzystac chociaz jedna setke z tych kilku co bylo i nie bylo by pierdolenia niepotrzebnego, swoja droga mysle ze w koncu cos sie ruszylo, bo od poczatku II polowy do straty bramki, gralismy dobrze, a przy kilku akcjach rece skladaly sie same do oklaskow. Tylko nie rozumiem jak takich sytuacji mozna nie wykorzystac...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
A co Ty chcesz od Divecky'ego, zagrał niezłe spotkanie. Trudno, aby w każdym meczu grał zajebiście - tym bardziej, że zazwyczaj walczy w pojedynkę przeciwko 3-4 obrońcom.
Moze jakas masowa akcja, tak jak kiedys na Barcelonie van Gaala pozegnalo okolo 90 tys. chusteczek?? Szczerze mowiac, to mam dosc Panika. Gosc poprostu sie boi grac do przodu i jeszcze sie nie nauczyl, ze cofnieta Pogon=stracona bramka.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Do dupy to ty k... jestes. Jakbys wlozyl w to serce przez 45 minut wraz z kolegami (tak jak my w 40 osob) a nie ocenial to bylby naprawde zajebisty.
Wczoraj pociagnelismy przez 45 minut no teraz 53 minuty w Poznaniu... ;-) Kto niespiewa niech spier..... Krytykanci po meczu z Podbeskidziem mieliscie sie szanse wykazac i dolaczyc do nas a wy k.... co znowu swoje kielbaski, slonecznik i bluzgi na sedziego pod nosem.
Edi pokazal sie z dobrej strony .. mogl strzelic bramke ale byla nakladka ktorej ryzek pedal nie zauwazyl ... albo ja nie wiem gdzie on widzial polowe spalonych dzisiaj na regionalce trzeba wszystko przestudiowac ..
Grzelak, Edi, Matlak, Magdon,Julcimar, Bugi, i niektorzy ale to juz mniej sie napracowali i dlatego dla nich + Panik + za NIE wprowadzanie Pole(N)d(W)icy
Dodam jeszcze, żebyś ogarnął sie sam a nie pierdolisz tu kacapoły, nie doceniając tych co dawali z serca! BarcisH widziałem to poświęcenie na Twojej twarzy no no oby tak dalej
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 10:28
doping ekstra "do boju Mks" tylko tak dalej nie raz wiecej osob spiewalo ale caly czas tylko jakies 40 na a prowadzacy doping to latal po calym sektorze z tym megafonem tak sie cieszył " do boju MKS do boju MKS marsz marsz marsz do boju marsz zwyciestwo czeka nas"
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 10:36
Chciałem wyraźić moje zbulwersowanie... wstyd mi było gdy cały stadion wypowiadał niezwykle niecenzuralne słowo jakim jest (uwaga tutaj drastyczny cytat) "chuj". Uważam że te wszystkie szumowiny i niziny społeczne z krytej trybuny powinny jak najszybciej zniknac z naszego stadionu. Swoim zachowaniem odpędzacie normalnych kibiców... Wstydziłem sie za Was...
PS.
Kultuuralni kibice kultuuralni kibice to my
Ps2.
i jeszcze odemnie mały komentarz do meczu
Natomiast Divecky,Kuchar i Łabędzki bez komentarza.
A co Ty chcesz od Divecky'ego, zagrał niezłe spotkanie. Trudno, aby w każdym meczu grał zajebiście - tym bardziej, że zazwyczaj walczy w pojedynkę przeciwko 3-4 obrońcom.
zwłaszcza ze jak w polskiej lidze jest jakis zawodnik który walczy to od razu sie go "uspokaja" kilkoma ostrymi faulami. Diveckiego cieli ostro i na Lechu gdy gral świetne spotkanie, i teraz na Polonii... Jak tak dalej pojdzie to nasz najlepszy napastnik wyląduje na trybunach z poważna kontuzja
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 11:40
nagle sie okazuje ze kazdy spiewal do boju Mks...a na sektorze tak dobrze to nie wygladalo,ale i tak bylo zajebiscieale jak porownac doping Legii z Wiednia z 2polowy z naszym z 2polowy to nie istniejemy...za malo ludzi u nas wklada w to serce ale moze bedzie lepiej
Odp: Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 1:1 - 24/04/2005 11:46
A ja wracając do tematu Radka Diveckiego , chciałbym zauważyć że póki co ten nasz najlepszy napastnik grając w każdym meczu na wiosne strzelił tylko jedną szczęśliwą bramkę z Lechem. A od napastnika przede wszystkim wymaga się strzelania bramek. Może i posiada potencjał ale (narazie) nie ma podstaw by odrazu nazywać go gwiazdą w Pogoni. Dużo walczy i chwała mu za to , tylko żeby to się jeszcze przełożyło na skuteczność.
Wczoraj też nie zachwycił.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
A ja wracając do tematu Radka Diveckiego , chciałbym zauważyć że póki co ten nasz najlepszy napastnik grając w każdym meczu na wiosne strzelił tylko jedną szczęśliwą bramkę z Lechem. A od napastnika przede wszystkim wymaga się strzelania bramek. Może i posiada potencjał ale (narazie) nie ma podstaw by odrazu nazywać go gwiazdą w Pogoni. Dużo walczy i chwała mu za to , tylko żeby to się jeszcze przełożyło na skuteczność.
Dla mnie akurat wazne ze on walczy. Przypomina mi troche Dymkowskiego.
nagle sie okazuje ze kazdy spiewal do boju Mks...a na sektorze tak dobrze to nie wygladalo,ale i tak bylo zajebiscieale jak porownac doping Legii z Wiednia z 2polowy z naszym z 2polowy to nie istniejemy...za malo ludzi u nas wklada w to serce ale moze bedzie lepiej
Moze akurat Ci co speiwali sa zalogowani na forum TAk naprawde tyko grupak okoo 40 osob spiewala non-stop od 49 minuty. W innych miejscach piekielka raz slyszalem Pogon Szczecin ale i tak ich zagluszylismy.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758533199 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.