Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 10:40
"Smutek chuja, dno i wodorosty"-jak keidys powiedzial pewien zeglarz na Mazurach. jedynym milym akcentem byla postawa Grzelaka ktory biegla za pieciu. No i Borysek nas uratowal utrate bramki.A Milara to moze trzeba "niechcacy" uszkodzic aby nie biegal w pierwszej 11? Ale on pewnie i o kulach bylby wystawiany..... Abysmy nie spadli-tyle powiem.
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 11:23
przestancie pierdolic na temat dopingu i zacznijcie sie w koncu wypowiadac na temat meczu bo 3/4 postow to jest debata o bluzganiu Lechii... chociaz z drugiej strony meczu nie ma co komentowac ale co by nie bylo to znow spelnilismy zalozenia taktyczne
Nie no widze ze polowa to juz wielcy kumaci?.Tymon ty juz pewnie na kazdym wyjezdzie jestes?.Luk2 ciebie tez to sie tyczy i wpisy typu,,przyjdz pod beben i powiedz..,, to mowisz chyba w kogos imieniu nie?no bo chyba nie Ciebie tam znajde wsrod tych co tam powinni byc..
No ale pozdro dla tych ktorzy mysla ze sie wybija na forum przez to iz styraja ,,piknikow,,ktorzy wyrazili swoje niezadowolenie
Ps.Nierozumiem tych ludzi ktorzy wypowiadaja sie za duzo a tak naprawde nie powinni miec do powiedzenia nic..Chodzi mi o nowe osoby na forum czy to na meczach ktore wpisuja sie za wiekszoscia a w ten sposob chca chyba zablysnac i pokazac sie z dobrej strony..
akurat ja uczestnicze aktywnie w dopingu, jestem tam gdzie mam byc i niewpierdalalm slonecznika. Nie znasz mnie wiec nie pisz o mnie zadnych bzdur, dotarlo. Aha i jeszcze rada, nie placz...
A zrozumiales co napisalem?Odpowiedzialem ci na twojego posta w ktorym piszesz,,zapraszam pod beben,,a nie o wpierdalaniu slonecznika.AMEN.A btw wiem kim jestes
nie martw sie, ja tez wiem kim jestes. pozdro
I gi bo mnie czaja ludzie co maja cos do powiedzenia,tyle w temacie.
A co do meczu.Jak to Panik na kazdej konferencij mowi.Albo druzyna 2 ligowa dlatego taka gra,albo to druzyna walczaca o utrzymanie dlatego sie ciezko gralo.Teraz bedzie Wisla,to bedzie tlumaczenie ze gralismy na wyjezdzie i to z mistrzem polski (jak przegramy tlyko ok 1 czy 2;0) i i tak chlopaki dobrze zagrali bo tylko 2 stracili po bledach indywidualnych
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 13:11
Prostaki mowicie? A byl mecz z Cracovia bluzgaliscie Arke (caly stadion prawie). Gralismy z Arka? Nie! Szacunek i oddany hołd ś.p Janowi Pawłowi II to jedno a dopingowanie to drugie. Nie ublizam tu nikomu tylko wyrazam swoje zdanie Pogoń!
P.S A propo dopingu, chcieliscie "Choć na świecie..." I chyba ze 60 osob moze to spiewalo reszta nie kminila co jest 5. I gdy ktos z trybun intonuje cos z Legii niech sie najpierw nauczy to spiewac. Szybciej chyba nikt nie spiewa niz u nas. Pogooooooń Szczecinskaaaa, gdzie to przedluzenie?? Lepiej zaspiewac Pogoń <klaskanie> Szczecin <klaskanie> itd. Tak samo z ole, ola.
www.legia.net
http://sport.onet.pl/1080418%2cwiadomosci.html
Ostatnio edytowany przez: kus, 14 kwietnia 2005, 13:22 [1 raz(y)]
Nie no widze ze polowa to juz wielcy kumaci?.Tymon ty juz pewnie na kazdym wyjezdzie jestes?.Luk2 ciebie tez to sie tyczy i wpisy typu,,przyjdz pod beben i powiedz..,, to mowisz chyba w kogos imieniu nie?no bo chyba nie Ciebie tam znajde wsrod tych co tam powinni byc..
No ale pozdro dla tych ktorzy mysla ze sie wybija na forum przez to iz styraja ,,piknikow,,ktorzy wyrazili swoje niezadowolenie
Ps.Nierozumiem tych ludzi ktorzy wypowiadaja sie za duzo a tak naprawde nie powinni miec do powiedzenia nic..Chodzi mi o nowe osoby na forum czy to na meczach ktore wpisuja sie za wiekszoscia a w ten sposob chca chyba zablysnac i pokazac sie z dobrej strony..
O co Ci człowieku chodzi?! Ja wyrażam po prostu swoje zdanie... chciałbym aby kiedyś cały stadion dopingował Portowców. A nie tylko dwa sektory, do których przypierdalają się o bluzgi. Porównaj sobie doping na Legii do tego który mamy teraz u siebie... A tyram pikników bo mnie wQrwiają, nie po to żeby sie wybić na forum! Pozdro!
O co Ci człowieku chodzi?! Ja wyrażam po prostu swoje zdanie... chciałbym aby kiedyś cały stadion dopingował Portowców. A nie tylko dwa sektory, do których przypierdalają się o bluzgi. Porównaj sobie doping na Legii do tego który mamy teraz u siebie... A tyram pikników bo mnie wQrwiają, nie po to żeby sie wybić na forum! Pozdro!
A ja odniosłem wrażenie ze chcesz sie komus przypodobać, że brak Ci włąsnego zdania. Ty nie tyrasz pikników, ty robisz z siebie idiotę. Bo wypowiedż, że pomagasz drużynie dopinigiem "Lechia Gdańsk ... " było własnie na takim poziomie, jak grali piłkarze.
Poziom tutejszych pajacow to jeszcze nicc....
ZObaczcie sobie http://pogonszczecin.pl/?s=informacje&n=jeden&id=1391&id_kategorii=1#k
Ehehehehhe. Kurwa oni nam groza
Vasyl dobrehaha ale Klimat se wbili na Pogonszcecin.pl
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 14:20
Rekord świata,wypowiedz z oficjalki:''... a bluzganie z dzisiaj to tylko potwierdzenie tego ze ci co spiewali marza o bojakach z lechia itd a najlepiej z policja- ja zawsze kibicuje policji, gdyby nie ona to polskie stadiony przypominaly by krwawe wojny debili a tak przynajmniej ktos trzyma ich za mordy...''
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Rekord świata,wypowiedz z oficjalki:''... a bluzganie z dzisiaj to tylko potwierdzenie tego ze ci co spiewali marza o bojakach z lechia itd a najlepiej z policja- ja zawsze kibicuje policji, gdyby nie ona to polskie stadiony przypominaly by krwawe wojny debili a tak przynajmniej ktos trzyma ich za mordy...''
Kiedys juz tam pisalem zeby usuneli mozliwosc komentowania bo nikomu to nie sluzy i wywoluje mdlosci. Nie posluchali...
A ja odniosłem wrażenie ze chcesz sie komus przypodobać, że brak Ci włąsnego zdania. Ty nie tyrasz pikników, ty robisz z siebie idiotę. Bo wypowiedż, że pomagasz drużynie dopinigiem "Lechia Gdańsk ... " było własnie na takim poziomie, jak grali piłkarze.
Tylko, że ja nie powiedziałem nic takiego. Nie pomagam drużynie takim dopingiem! Po prostu brechałem, że cały stadion się nagle zbulwersował a sami nic nie śpiewają.
hehe chcialbys zeby caly stadion dopingowal, jak beda ciagle leciec bluzgi to napewno caly stadion bedzie dopingowal, a najglosniej rodzice z dziecmi
Poziom tutejszych pajacow to jeszcze nicc....
ZObaczcie sobie http://pogonszczecin.pl/?s=informacje&n=jeden&id=1391&id_kategorii=1#k
Ehehehehhe. Kurwa oni nam groza
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 14/04/2005 18:11
apropo bluzgania - mam tylko jedno pytanie....Po co była ta cała śmieszna akcja w II lidze z ulotkamii i nie bluzganiem na inne kluby......którą jakby nie patrzecc przeprowadzały osoby z 11-12
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 14 kwietnia 2005, 19:38 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758544526 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.