DZIŚ O 17.00 POGON II GRA Z TUREM TUREK... dziw tylko bierze ze na stronach nie ma zadnych informacji o tym spotkaniu !
Ciekawe czy wstęp za darmo czy trzeba płacić
jak zawsze tradycyjnie 5 zl z pewnością - ja od poczatku tego sezonu, karnetowcy za darmo
jednym slowem chyle czola przed dzialaczami Pogoni po raz kolejny - godzina spotkania rewelacyjna 17, a mecz Pogoni w Katowicach 18, internauci plus radiowcy beda siedziec w domach raczej
frekwencja bedzie znikoma tak czy inaczej, a mozna bylo zrobic mecz o 15, niby proste, a moze wlasnie trudne
DZIŚ O 17.00 POGON II GRA Z TUREM TUREK... dziw tylko bierze ze na stronach nie ma zadnych informacji o tym spotkaniu !
Ciekawe czy wstęp za darmo czy trzeba płacić
jak zawsze tradycyjnie 5 zl z pewnością - ja od poczatku tego sezonu, karnetowcy za darmo
jednym slowem chyle czola przed dzialaczami Pogoni po raz kolejny - godzina spotkania rewelacyjna 17, a mecz Pogoni w Katowicach 18, internauci plus radiowcy beda siedziec w domach raczej
frekwencja bedzie znikoma tak czy inaczej, a mozna bylo zrobic mecz o 15, niby proste, a moze wlasnie trudne
ja tylko ide wtedy jak Rodrigo bedzie bronil, inaczej nie ma mowy
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 04/05/2005 06:33
Na moje oko nawet setki nie bylo. Tak wogole to chcialem kupic bilet i wejsc ale pani w kasie poinformowala mnie ze nie ma wydac z 200 pln a drobnych niestety nie posiadalem,no i meczyk ogladalem zza plotu chociaz nie ma co lamentowac ogladalnosc zza ogrodzenia nie jest zla.
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 04/05/2005 15:07
W 2 meczy z rzędu bronił Rodrigo, w pierwszym meczu traktowałem to jako głupią pomyłke i było to dla mnie conajmniej śmieszne, ale gdy w drugim meczu z rzędu broni obrońca to nie jest już zbyt ciekawie i mi nie jest do śmiechu
Ps. Rezerwy są po to aby ogrywać młodych, a nie wynalazek z Brazylii, który jest obrońcą i sobie chce pobronić. W samych juniorach starszych jest 3 bramkarzy. Ale cóż, jak Ptaki się uwzięły na wynalazki z Ameryki Południowej to nie ma bata.
Na moje oko nawet setki nie bylo. Tak wogole to chcialem kupic bilet i wejsc ale pani w kasie poinformowala mnie ze nie ma wydac z 200 pln a drobnych niestety nie posiadalem,no i meczyk ogladalem zza plotu chociaz nie ma co lamentowac ogladalnosc zza ogrodzenia nie jest zla.
jaki bilet
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758177209 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.