Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Bamm Bamm
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7569 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:31
no i brawa dla organizatoruw...mecz wogle nie powinnien sie odbyc..zdrowie dla papieza

Nigdy nie przestawaj. Nigdy się nie poddawaj.
muniek
Kibic
Na forum od 8145 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:31

Cobra_S napisał:  

eJay napisał:  
Jesli juz mecz sie rozpoczal to powinien sie zakonczyc po 90 minutach. A tak kibice Lecha zrobili sobie Prima Aprilis z papieza. On jeszcze zyje, komunikat mozna bylo podac np. w przerwie. Lechowi gratuluje kibicow - swietne taktyczne i jednoczesnie chamskie zagranie...

eJay są jeszcze komórki i ludzie mogli dostać info nie koniecznie od spikera zawodów

totalnie nie łapie co się z Wami dzieje, wszystkiemu winien jest Lech,ciekawe co byście pisali gdyby to było spotkanie z Legią w Warszawie, też to samo?

Faktycznie za wiele emocji... Moze faktycznie dajmy sobie na luz z ta dyskusja. Proponuje zakonczyc na dzis ten temat. Ci co wierza niech sie pomodla, Ci co nie wierza niech pomysla cieplo i wyluzujmy wsztscy!

Kto nie pije ten donosi....
eJay
Kibic
Na forum od 7653 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:32

Cobra_S napisał:  

eJay napisał:  
Jesli juz mecz sie rozpoczal to powinien sie zakonczyc po 90 minutach. A tak kibice Lecha zrobili sobie Prima Aprilis z papieza. On jeszcze zyje, komunikat mozna bylo podac np. w przerwie. Lechowi gratuluje kibicow - swietne taktyczne i jednoczesnie chamskie zagranie...

eJay są jeszcze komórki i ludzie mogli dostać info nie koniecznie od spikera zawodów

totalnie nie łapie co się z Wami dzieje, wszystkiemu winien jest Lech,ciekawe co byście pisali gdyby to było spotkanie z Legią w Warszawie, też to samo?

Poki NIE MA oficjalnych informacji to nie ma sensu panikowac. A na Legi tez narzekalem, ze jakos podgrzewana murawa u nich nie dzialala....

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Trapen
Kibic
Na forum od 7424 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:34
ten mecz wg przepisów gry w piłkę nożną powinien zostać dograny, jak pzpn uczyni innaczej to c*** im w d**e! Mecz przerwali słusznie ale nie słuszne bedzie wydarcie nam trzech punktow!

RosSi
Kibic
Na forum od 7958 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:34

Helmut napisał:  

Kopan napisał:  

muniek napisał:  
A dla mnie to niesmaczny zart poznanskich debili ktorzy chciali przerwac mecz bo leszek gowno gral. Papierz zyje i nic sie nie zminielo od czasu rozpoczecia meczu. PYRY ZORO SZACUNKU

dokladnie, tak sie nie robi, wykorzystali fakt, ze papiez jest chory i wciskaja pompe
po drugie po co przerywali mecz, mogli w ogole do niego nie dopuscic, powinnien byc walkower dla Pogoni i do tego kara dla Lecha, ale i tak nic nie bedzie ze wzgledu na stan Papieza
PYRY to jest niesmaczne ZERO SZACUNKU !!!

Pierdolicie farmazony w takim momencie... po takich informacjach mi napewno nie chcialo by sie grac, jak rowniez kibicowac. Zastanowcie sie pajace... poza tym mecz został przerwany po rozmowach z OBIEMA stronami... i obydwie wyrazily na to zgodę, wiec o co kurwa walczycie idioci?

o to , ze sie nie usmierca czlowieka za zycia !!

eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:38
LUDZIE zastanowcie sie co wy pieprzycie?! Kibice Lecha zachowali sie bardzo ladnie i pomimo tego ze nie palam do nich przyjaznia to jednak szacunek dla nich za to!! nawet jakby nie krzyczeli to mecz i tak zostalby przerwany, a zycie tak wielkiego Polaka naprawde jest wazniejsze niz mecz.
Co do tego ze niepotwierdzone informacje o smierci Papieza, no i co z tego ? ! Jego stan jest fatalny i w kazdej chwili moze sie zdazyc najgorsze, zagraliby dajmy na to do 70 min i znowu mecz przerwali bo stan Ojca znowu sie pogorszyl?! Nie ma sensu grac w taki dzien!

Co do samego meczu Pogon, grala bardzo dobrze i nic nie stanie na przeszkodzie zeby skopac dupe lechowi w innym terminie!

Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:39
Najgorssze jest, ze kibice Lecha na onecie, interi itd. twierdzą jacy to oni są super bo domagali sę przerwania meczu i tylko w Poznaniu są tacy kibice i tylko w Poznaniu tak potrafią...zero szaczunku...(oczywiście nie wszyscy). No ale coż na głupote nie ma rady. Papież wciąż żyje !!! Ale śmierć jest już blisko...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Szołn
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:43
Również uważam, że mecz W OGÓLE NIE POWINIEN SIĘ ROZPOCZĄĆ. Przeczuwałem taką sytuację - nie wiedziałem tylko, czy zdarzy się to dziś, czy jutro (bądź co bądź już informacje podawane dzisiejszej nocy były bardzo, ale to bardzo złe).
Kibice i piłkarze zachowali się dobrze, zwyczajnie nie mogli zachować się inaczej - byłoby to kurestwem do kwadratu. Szacunek.

Sam mecz bardzo dobry, Pogoń łapie formę. Bramka Divecky'ego kuriozalna, ale zasłużona - on nie dostał tą piłką przypadkowo, lecz przytomnie zostawił nogę. Pomijam wyśmienitą sytuację Milara, koncertowo spierdoloną i myślałem że z wściekłości rozpierdolę browara o ścianę. Wielka szkoda, że prawdopodobnie mecz zostanie powtórzony w całości, nie od 36 minuty - ale to chyba nie jest najważniejsze...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
marcysia111
Kibic
Na forum od 7402 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:47

śmielaq89 napisał:  
Najgorssze jest, ze kibice Lecha na onecie, interi itd. twierdzą jacy to oni są super bo domagali sę przerwania meczu i tylko w Poznaniu są tacy kibice i tylko w Poznaniu tak potrafią...zero szaczunku...(oczywiście nie wszyscy). No ale coż na głupote nie ma rady. Papież wciąż żyje !!! Ale śmierć jest już blisko...

MOŻE JUŻ WYSTARCZY TEJ NIENAWIŚCI,MYSLE ŻE KIBICE LECHA JAK I POGONI WRACAKJĄ DO DOMÓW I NIE MIELI CZASU PISAĆ NA TAKICH ŚMIETNIKACH JAK INTERIA CZY ONET

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7844 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:47

Szołn napisał:  
Wielka szkoda, że prawdopodobnie mecz zostanie powtórzony w całości, nie od 36 minuty - ale to chyba nie jest najważniejsze...

no właśnie Szołn, pewności tak do końca nie ma, czy od początku, czy od 39 minuty
trza czkeac na komunikat wielkich głów z PZPN
według mnie powinni zacząć od 39 minuty

tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:48
Szacunek.............I tak naprawde ten mecz nie powinien sie odbyc..........!!!!!!!!!!!!!Brawa dla Diveckiego.............Myslmy o Papiezu...Sorry nie jestem katolikiem praktykujacym ale czuje jak ginie mi znajoma osoba........Pozdrawiam tych co czuja tak samo

Pogon to my!!
eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:49
Tak jesli chodzi o mecz, znowu fatalnie niewykorzystana 200 Milara (pomimo tego ze mial jedna ladna akcje to rozegral tragiczne zawody, biegal wolno, podawal wsze(r)z boiska). Znakomite zawody Diveckiego - ten pilkarz jest naprawde swietny! Potrafi znakomicie sie zastawic (sytuacja kiedy otaczalo go 3-4 lechitow, a ten zastawil sie tak ze zaden z nich pilki nie dotknal a Pogon zyskala rzut wolny) swietnie zachowal sie w sytuacji kiedy ktorys z obroncow lecha podal do bramkarza, po prostu jak rasowy napastnik wyczul ze bramkarz moze popelnic blad i udalo sie, bardzo dobra polowa ze strony obroncow, Poledica Magdon Julcimar i Michalski wybijali prawie wszystkie pilki, lechici tak naprawde nie mieli zadnej sytuacji. Peskovic rowniez dosyc pewnie, nie zauwazylem z jego strony zadnych bledow.

Pogon wygra z lechem kiedy indziej, co to za roznica?!

ZDROWIE DLA PAPIEZA !! JESTESMY Z TOBA !!

marcysia111 kibice tak jak i my pewnie ogladali mecz na canal+ i to ci wypowiadaja sie na portalach, moim zdaniem nie warto zwracac na to uwagi.

tribu
Kibic
Na forum od 7739 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:49
jak ja czytam te niektore komentarze to mi zal dupe sciska... Czlowiek ktory tak wiele zrobil dla swiata i ludzkosci umiera a wy pierdolicie ze kibice Lecha chcieli przerwania meczu i ze to ich wina i wogole. jak dla mnie macie w glowach ostro pokurwione... dla mnie Papież jest takim czlowiekiem ktoremu sie nalezy szacunek niezaleznie od tego czy zyje czy umarl i cala kolejka powinna byc odwolana. juz dawno bylo wiadomo jaki jest stan Jego zdrowia i glupota dla mnie jest to ze wogole ten mecz rozpoczeto. ja Papieżowi zycze tyle lat ile ma Florian Krygier ale wiadomo jaka jest prawda i Papież jest dla mnie przynajmniej ważniejszy od tego pierdolonego meczu. jak dla mnie Pogoń go może przejebac ale wazne ze go przerwali i jak dla mnie to byla dobra decyzja a jeszcze lepsza by bylo jakby go przed rozpoczeciem przelozyli odrazu. takiemu czlowiekowi sie nalezy szacunek i w tej chwili kazdy sie powinien zastanowic co tak naprawde jest wazne a nie pierdolic glupoty, bluzgac Lecha i sie napinac na necie. nie tedy droga...

100% PD
tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7653 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:51

trib napisał:  
jak ja czytam te niektore komentarze to mi zal dupe sciska... Czlowiek ktory tak wiele zrobil dla swiata i ludzkosci umiera a wy pierdolicie ze kibice Lecha chcieli przerwania meczu i ze to ich wina i wogole. jak dla mnie macie w glowach ostro pokurwione... dla mnie Papież jest takim czlowiekiem ktoremu sie nalezy szacunek niezaleznie od tego czy zyje czy umarl i cala kolejka powinna byc odwolana. juz dawno bylo wiadomo jaki jest stan Jego zdrowia i glupota dla mnie jest to ze wogole ten mecz rozpoczeto. ja Papieżowi zycze tyle lat ile ma Florian Krygier ale wiadomo jaka jest prawda i Papież jest dla mnie przynajmniej ważniejszy od tego pierdolonego meczu. jak dla mnie Pogoń go może przejebac ale wazne ze go przerwali i jak dla mnie to byla dobra decyzja a jeszcze lepsza by bylo jakby go przed rozpoczeciem przelozyli odrazu. takiemu czlowiekowi sie nalezy szacunek i w tej chwili kazdy sie powinien zastanowic co tak naprawde jest wazne a nie pierdolic glupoty, bluzgac Lecha i sie napinac na necie. nie tedy droga...

Kurw......Popieram Cie chlopi a Ci napinacze z interu niech sie nie wypowiadaja chyba ze maja po 13-16 lat i sa dalej dziecmi.Pozdrawiam.T

Pogon to my!!
JACOb.
Kibic
Na forum od 7616 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:53
Zmieniamy Avatary na watykanski.. :P.... Juz czuje ze mi kogos brakuje... az mi sie cos zbieraz na....

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7623 dni

*

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:53
Widać, że do niektórych nie dociera to co się dzieje z Ojcem Świętym, kim on jest dla świata i kim jest szczególnie dla Polaków, nawet jeśli ktoś jest niewierzący.
Zastanówcie się, jakie znaczenie ma mecz w obliczu śmierci człowieka. Czy jakby ktoś najbliższy umierał, to też kłócilibyście się o mecz, nawet gdyby to był mecz o mistrzostwo świata?
A wielu ludzi traktowało Papieża jak osobę im bliską. Tak więc skończcie już te dywagacje o meczu i chociaż pomyślcie przez chwilę o tym co jest naprawdę ważne w życiu.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Miniek
Kibic
Na forum od 7402 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:54
Kiedy Papież był zdrowy to mnie zbytnio nie interesował,ale teraz czuje jaki on jest ważny.brawo dla piłkarzy.rzadko kiedy można zobaczyć kibiców Pogonii i Lecha razem.

crls
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:54
bardzo dobrze ze po przerwie meczu nie wznowiono. Zastanowcie sie o czym by mysleli pilkarze? czy o meczu czy o tym co sie dzieje w Watykanie?? takie wydarzenie zostaje w psychice i nie da sie o tym nie myslec.

Co do tematu, to Milar gral dzisiaj tylko na "papierze", a Pogoń grala w dziesiatke, bo to co on robil to jest masakra! setka niewykorzystana, dwa rogi nie wiadomo do kogo, kiwal sie jakby sam ze soba...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
ted
Kibic
Na forum od 8660 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 21:57
Papcio jestesmy z Tobą !!!!!!!!!!!!!!!!
A mecz to tylko mecz !

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Borys
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, spotkanie przerwane - 01/04/2005 22:07
Chmm różnie można interpretować przerwanie meczu. Puszczono fałszywą informacje że Papież umarł i kibice przerwali mecz, troche ociera sie to o walkower ponieważ odpowiedzialny za takie decyzje sędzia nie przerwał gdyż techniczny nie podał mu takich info które zreszta byly nie potwierdzone.Sędzia raczej zle postąpił odrazu przerywając mecz,ale mniejsza z tym...

Co do wznowienia meczu to powinno byc dogranie tyle czasu ile zostałop czyli od 40 minuty. Nie widze innej możliwości , o takich sytuacjach mówia wyraznie przepisy Fifa i UEFA . Skandalem bedzie nakaz rozegrania meczu od poczatku. Zobaczymy co wymyśli PZPN...

Miejmy nadzieje i liczmy na cud żeby Papież wyzdrowiał chociaż z minuty na minute jest coraz gorzej :( ...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005