Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 trwa II połowa - 23/03/2005 17:00
To jest uroda pucharów - na wyjazdach nie trzeba wygrywać, wystarczy remis. Zapewne z takim nastawieniem zagraliśmy, po czerwonej kartce całkowicie się zrelaksowaliśmy i Podbeskidzie nas ukarało. Dobrze, że jakoś się pozbieraliśmy w tej końcówce i chyba awans mamy w kieszeni.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 17:16
Wazne ze jako-tako walczyli do konca, i moim zdaniem najwazniejsze to ze wreszcie strzelili bramke w oficjalnym meczu, to nic ze jakas z dupy z tego co slyszalem ale jest bramka Diveckiego i moze w nastepnym meczu ligowym juz latwiej bedzie im znajdowac droge do bramki rywali.
Co do samego wyniku, gdyby bylo 11:11 to jeszcze bym powiedzial ze maly wypadek, ale 11vs10 z 2 liga i leeeedwo remis to naprawde wstyd :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 17:40
bardzo sie zawiodlem. Wstyd i hanba. nie wygrywamy z gornikiem ktory jest za nami w lidze aniz podbeskidziem ktore jest w drugiej lidze to do cholery z kim my mami wygrac z 8 druzyna okregowki.
|
###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
|
|
|
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 17:46
Boje sie o Wisłe oni nic nie grają zero ambicji nie wiem co to ma być. Zwróciłbym uwagę na tego 4 ligowca Koszara Żywiec który całkiem nieźle sobie radzi zremisował z koroną 2:2 przegrywając 2:0
|
No Pain, No Glory
|
|
|
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 18:02
zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią dokonałem czystek w tym temacie.
usunięto praktycznie wszystkie posty ni edotyczące tego spotkania, w wiekszości dotyczące radia
jednocześnie zwracami się do osób, które ponabijały sobie od kllku do kilkunastu postów (nicków nie będę wypisywał) o to żeby w przyszłości wypowiadały się na temat!
tak czy inaczej było tego sporo i nastepnym razem nie puszcze tego płazem!
|
|
|
|
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 18:03
propozycja dla wszystkich wyskoczcie na piwko ochloncie posty typu "porazka łolaboga co to sie dzieje zdegraduja nas do 4 ligi" za duzo nie wnosza do dyskusji ... tak mi sie zdaje i jeszcze gromkie POGON TO My... nie zapominajcie o tym...
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
Odp: PP: Podbeskidzie - Pogoń 1:1 - 23/03/2005 18:07
ja tam jestem troszke załamany ze w 3 meczach strzelilismy 1 bramke,ale coz miejmy nadzieje,ze w nastepnych meczach Pogoń zacznie grac
|
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
-
|