a mi sie wydaje ze boruc nie zagrałwcale tak dobrego meczu, fakt moze i wybronił pare trudnych strzałów, lecz według mnie ponosi on wine przy pierwszej bramce magdońa( zdecydowanie za wczesnie wyskoczył do tego strzału gdyby wyczekał nie miałby najmniejszych problemów z wyłapaniem tego)
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:44
[cytat=S.S. po straconym golu naprawde pokazali charakter! Silvera myslal ze w tej Polsce to tak slabi sa wszyscy ze zostanie gwiazda na stojaco. Nie wiem czy Ptak karze Panikowi wystawiac Silvere, ale gdy ten ostatni zszedl w grze naszej druzyny mozna bylo zauwazyc wiekszy luz i naprawde same plusy. Niech on lepiej odda Silvere do 2ligi, to jest jego poziom a nie Krzysia. Wesolych Swiat panie Silvera Fontela![/cytat]
myśle ze gra Silvery to kaprys Milara, a drużynie to niepasuje. I gdy tylko go zdjeli to zaczeli grać.
Brawo chlopaki, zajebisty meczyk.
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:55
co tu duzo pisac poprostu zajebiscie oby tak na wiosne w lidze. jak chca to potrafja szkoda tylko kilku glupio straconych punktow i wlidze i pucharze
ogladalem mecz w tv .. i odnioslem wrazenie ze w pewnym momencie zrobila sie przerwa miedzy sektoami legii i Pogońi .. jakby ludzi z tamtad wywialo ?? zauwazyliscie to ?
Pierwsza połowa "spacerowa". Nasza obrona poprawnie, Legia tylko 2 razy groźnie strzela - Pilarz zajebiście. Nasi w ofensywie raczej słabo. Trałka kilka razy wymusił faul, pokazywał się. Jak zwykle dobrze Kaźmierczak i Łabędzki, falatnie Silvera...
Druga połowa: kompletna metamorfoza. Jeszcze do tej pory jestem zaszokowany tym, jak nasi sobie tam radzili Piękna akcja Milara, jeszcze lepsze przepuszczenie Bugaja no i świetnie Matlak na 1-1. Potem już do końca Legia nie istniała na boisku, nasi bardzo mądrze. Troche Legioniści ułatwili nam zadanie, przy stanie 2-1 postawiła na ofensywe i odsłonili się. Szkoda tylko, że Parzy nie wykorzystał pod koniec swoich sytuacji, ale i tak to 3-1 to nasz ogromny sukces.
Dobrze zagrała bezsprzecznie cała drużyna, wyróżnił bym jedynie Silvere [negatywne wyróżnienie], bo "chłopak" kompletnie nie może się odnaleźć. Nie podważam jego umiejętności, może i dobrze grał tam w Brazylii i Urugwaju, ale dzisiejszy mecz potwierdził to, że on tu poprostu nie pasuje.
P.S.: Legia tak czy owak spokojnie powinna poradzić sobie z Górnikiem, tak jak my z Podbeskidziem
Pzdr.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:09
Kapitalne 30 minut Pogoni!Trzy bramki a moglo byc wiecej-dwie 200% sytuacje Parzego,jedna Michalskiego po rzucie wolnym(kapitalnie obronil Boruc),doliczajac jeszcze dwa swietne strzaly Kazimierczaka i Labedzkiego zastanawia,ze mozna w 30 minut Legii bylo strzelic 6 bramek na Lazeinkowskiej...Druga kwestia-NAM NIE POTRZEBA WZMOCNIEN!-mlodzi Kazimierczak,Labedzki powinni rzadzic w srodku,Grzelak,ktory normalnie przepracuje okres zimowy powinien byc najlepszym lewym w lidze(no moze po Zienczuku),mamy mlodego Tarlke,ktory spisywal sie conajmniej poprawnie,Magdonia,Krzysia Pilarza,Tomka Parzego-ta mlodziez powinna rzadzic liga,ale wczesniej dostac szanse-PO CO NAM Silvery,Probierze,Giuliany,Terleckie?!Do tej mlodziezy dorzucic Batete(ja bym go nie skreslal-dalej ma wielki potencjal i dalej jest mlody)Milara(ZAUWAZYLISCIE ,ze po zejsciu Silvery nabral animuszu?-pierwsza bramka to w duzej mierze jego zasluga)Matlaka(wielki walczak,mimo bezsensownego karnego gral bardzo dobrze.p.Ptak Pilarza zostaw w Szczecinie!Co do Ola....jako kibic,chcialbym go w Pogoni,natomiast,jak obserwator pilkarski....napewno nie mialby najwyzszych zarobkow i watpie czy podstawowe miejsce w zespole.W kazym razie brawa dla zawodnikow i kibicow za dzisiejszy mecz!
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:12
w dupe mać!!!!!!!! a ja w czasie meczu mialem korki z liczb zespolonych moglem wylozyc na koło z matmy i lepiej mecz obejrzec no ale trudno wazne ze do przodu
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:15
Piekna druga polowa-piekne bramki Portowscow, piekne parady Pilarza, piekne akcje pod bramka (L).. wogole pieknie Szkoda ze to koniec sezonu
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca. Tylko ogień wybacza nam winy
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:24
Kozacki wynik czekałem na to od urodzenia zajebista postawa Matlaka Kazia i P.Magdonia Matlak powiedział że ukłuje i ukuł i to jak, bardzo sie ciesze i gratuluje panie Grzesiu Zadowolony jestem zz postawy kibiców, ładna oprawa dobry doping. Oby tak dalej...
aaaaaa melanżżż trwaaaa
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
To było tak:
"Kryta! Co? Gdzie idziecie? Na piwo! Ale mecz jeszcze trwa!"
Co do meczu to gratuluje Pogonii...nie widziałem drugiej bramki dla Was.
Legia musi paru zawodników wymienić...a szczególnie Ireneusza K.
Poznałem Boberka i widziałem Jun-a ale niestety później gdzieś się wszyscy zapodziali.
Atmosfera na trybunach super, choć trochę daliśmy plamę z frekwencją i dopingiem!
Melanż niezły...do zobaczenia w marcu!
Mam nadzieję że już z lepszym składem Was przywitamy to i meczyk będzie ciekawszy!
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:41
To co zobaczyłem w tym meczu przerosło moije najśmielsze oczekiwania propristu rewelacyjan gra Portowców po utracie bramki i poraz kolejny zauważyłem że gdy Pogoń gra taktyką 4-4-2 sprawiają owiele większe zagrożenie pod bramką przeciwnika co daje większą liczbę bramek więc wydaje mi się że Panik powininien częściej grać tą taktyką gdyż przynosi ona o wiele przyjemniejsze skutki niż taktyka Bogusia Baniaka BRAWO PORTOWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:45
mozna uznać rundę za udaną mimo słabego początku.Meczyk oczywiście wypaśny,ale po pierwszej połowie zastanawiałęm się czy wogle jakies bramki padną... na szczęście padły i Portowcy wygrali 3:1
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 19:05
Wiem,ze moge byc pojechany za to co napisze,ale czemu tak piszecie o silverze??
Skreslacie go juz??
Mysle ze to jeszcze za wczesnie.
Nie pamietacie jak bylo z Krzyskiem Pilarzem.
Trzeba dac silverze szanse i poczekac co pokarze w rundzie wiosennej
Pozdro
Wiem,ze moge byc pojechany za to co napisze,ale czemu tak piszecie o silverze??
Skreslacie go juz??
Mysle ze to jeszcze za wczesnie.
Nie pamietacie jak bylo z Krzyskiem Pilarzem.
Trzeba dac silverze szanse i poczekac co pokarze w rundzie wiosennej
Pozdro
calkowicie sie zgadzam .... pozatym zobaczcie na batate jak sie robi zimno to zaczyna grac slabiej ..moze jak przyjdzie wiosna i wzrosna temperatury to pokaze sie z dobrej strony
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758608242 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.