Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Legia - Pogoń 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KoniO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7758 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:42

Hades napisał:  
gdyby nie Boruc to conajmniej 2-3 bramki jeszcze by padły dla Portowców

a mi sie wydaje ze boruc nie zagrałwcale tak dobrego meczu, fakt moze i wybronił pare trudnych strzałów, lecz według mnie ponosi on wine przy pierwszej bramce magdońa( zdecydowanie za wczesnie wyskoczył do tego strzału gdyby wyczekał nie miałby najmniejszych problemów z wyłapaniem tego)

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Pazur
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:44
[cytat=S.S.diabel_smiech po straconym golu naprawde pokazali charakter! Silvera myslal ze w tej Polsce to tak slabi sa wszyscy ze zostanie gwiazda na stojaco. Nie wiem czy Ptak karze Panikowi wystawiac Silvere, ale gdy ten ostatni zszedl w grze naszej druzyny mozna bylo zauwazyc wiekszy luz i naprawde same plusy. Niech on lepiej odda Silvere do 2ligi, to jest jego poziom a nie Krzysia. Wesolych Swiat panie Silvera Fontela![/cytat]

myśle ze gra Silvery to kaprys Milara, a drużynie to niepasuje. I gdy tylko go zdjeli to zaczeli grać.
Brawo chlopaki, zajebisty meczyk.

Pozdro TBB

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 17:55
co tu duzo pisac poprostu zajebiscie oby tak na wiosne w lidze. jak chca to potrafja szkoda tylko kilku glupio straconych punktow i wlidze i pucharze

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
laik
Kibic
Na forum od 8428 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:00
brawo Pogoń!!! to byl mecz. naprawde dlugo czekalismy na wygrana na lazienkowskiej. brawo

ogladalem mecz w tv .. i odnioslem wrazenie ze w pewnym momencie zrobila sie przerwa miedzy sektoami legii i Pogońi .. jakby ludzi z tamtad wywialo ?? zauwazyliscie to ?

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
Pit.
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:01
Teraz moja kolej:)

Pierwsza połowa "spacerowa". Nasza obrona poprawnie, Legia tylko 2 razy groźnie strzela - Pilarz zajebiście. Nasi w ofensywie raczej słabo. Trałka kilka razy wymusił faul, pokazywał się. Jak zwykle dobrze Kaźmierczak i Łabędzki, falatnie Silvera...

Druga połowa: kompletna metamorfoza. Jeszcze do tej pory jestem zaszokowany tym, jak nasi sobie tam radzili;) Piękna akcja Milara, jeszcze lepsze przepuszczenie Bugaja no i świetnie Matlak na 1-1. Potem już do końca Legia nie istniała na boisku, nasi bardzo mądrze. Troche Legioniści ułatwili nam zadanie, przy stanie 2-1 postawiła na ofensywe i odsłonili się. Szkoda tylko, że Parzy nie wykorzystał pod koniec swoich sytuacji, ale i tak to 3-1 to nasz ogromny sukces.

Dobrze zagrała bezsprzecznie cała drużyna, wyróżnił bym jedynie Silvere [negatywne wyróżnienie:)], bo "chłopak" kompletnie nie może się odnaleźć. Nie podważam jego umiejętności, może i dobrze grał tam w Brazylii i Urugwaju, ale dzisiejszy mecz potwierdził to, że on tu poprostu nie pasuje.

P.S.: Legia tak czy owak spokojnie powinna poradzić sobie z Górnikiem, tak jak my z Podbeskidziem:)
Pzdr.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8837 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:07
siema, mecz dosc dobry, chodz widzialem 2 bramki... postawa pilarza zajebista...
co do dopingu doobry... oprawa rowniez... :)

oraz przede wszystkim goscinnosc warszawskich zioooomków!! :D
pijemy daalej :)
piwo piwo racasoczek zabawa zgoda

TuchajMKS
Kibic
Na forum od 7597 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:09
Kapitalne 30 minut Pogoni!Trzy bramki a moglo byc wiecej-dwie 200% sytuacje Parzego,jedna Michalskiego po rzucie wolnym(kapitalnie obronil Boruc),doliczajac jeszcze dwa swietne strzaly Kazimierczaka i Labedzkiego zastanawia,ze mozna w 30 minut Legii bylo strzelic 6 bramek na Lazeinkowskiej...Druga kwestia-NAM NIE POTRZEBA WZMOCNIEN!-mlodzi Kazimierczak,Labedzki powinni rzadzic w srodku,Grzelak,ktory normalnie przepracuje okres zimowy powinien byc najlepszym lewym w lidze(no moze po Zienczuku),mamy mlodego Tarlke,ktory spisywal sie conajmniej poprawnie,Magdonia,Krzysia Pilarza,Tomka Parzego-ta mlodziez powinna rzadzic liga,ale wczesniej dostac szanse-PO CO NAM Silvery,Probierze,Giuliany,Terleckie?!Do tej mlodziezy dorzucic Batete(ja bym go nie skreslal-dalej ma wielki potencjal i dalej jest mlody)Milara(ZAUWAZYLISCIE ,ze po zejsciu Silvery nabral animuszu?-pierwsza bramka to w duzej mierze jego zasluga)Matlaka(wielki walczak,mimo bezsensownego karnego gral bardzo dobrze.p.Ptak Pilarza zostaw w Szczecinie!Co do Ola....jako kibic,chcialbym go w Pogoni,natomiast,jak obserwator pilkarski....napewno nie mialby najwyzszych zarobkow i watpie czy podstawowe miejsce w zespole.W kazym razie brawa dla zawodnikow i kibicow za dzisiejszy mecz!

Szczecin moim miastem-Pogon moim zyciem
tribu
Kibic
Na forum od 7817 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:12
w dupe mać!!!!!!!! a ja w czasie meczu mialem korki z liczb zespolonych;( moglem wylozyc na koło z matmy i lepiej mecz obejrzec:D no ale trudno:) wazne ze do przodu:)

100% PD
..:: Kasia ::..
Kibic
Na forum od 7617 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:14
Super jupi ! Kolejny raz Portowcy pokazali na co ich stac! 1 miejsce
Legiaaaa Warszawa! Pogoooooń Szczecińskaa! fala

==> nAszA PoGoŃ nAjlepsZA w PolsCe jESt <==
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:15
Piekna druga polowa-piekne bramki Portowscow, piekne parady Pilarza, piekne akcje pod bramka (L).. wogole pieknie:D Szkoda ze to koniec sezonu:P

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
chicago
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:17
Ja mieć pytanko:
Kiedy my ostatnio wygraliśmy z Legia w Warszawie???

"W życiu piękne są tylko chwile , dlatego warto żyć"

V...
Kibic
Na forum od 8660 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:24
21lat temu

MKS
BINDA
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:24
Kozacki wynik czekałem na to od urodzenia zajebista postawa Matlaka Kazia i P.Magdonia:] Matlak powiedział że ukłuje i ukuł i to jak, bardzo sie ciesze i gratuluje panie Grzesiu:] Zadowolony jestem zz postawy kibiców, ładna oprawa dobry doping. Oby tak dalej...

aaaaaa melanżżż trwaaaa

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
qbajag
Kibic
Na forum od 8281 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:26

TomY napisał:  

Vega napisał:  
Co na trybunach krzycza teraz? "2 strona odpowiada" i potem kogos nazwisko chyba i "CO" i dalej juz nie moge zrozumiec:)

Vega, mnie sie wydaje ze to było:

MIla ( albo cos na M) !! Gdzie idziesz ? Na piwo! jeszcze jedno? i moze cos dalej

Tak to rozumialem, moze sie myle. Co do meczu, to rzeczywiscie rewelacyjne 30 min. To samo zdanie co My podzielili i Strejlau i Borek! Oddanie Pilarza to byłaby kompletna głupota!
Na pewno nie bez wpływu na postawe chłopaków była transmisja w Tv.

To było tak:
"Kryta! Co? Gdzie idziecie? Na piwo! Ale mecz jeszcze trwa!"
Co do meczu to gratuluje Pogonii...nie widziałem drugiej bramki dla Was.
Legia musi paru zawodników wymienić...a szczególnie Ireneusza K.
Poznałem Boberka i widziałem Jun-a ale niestety później gdzieś się wszyscy zapodziali.
Atmosfera na trybunach super, choć trochę daliśmy plamę z frekwencją i dopingiem!
Melanż niezły...do zobaczenia w marcu!
Mam nadzieję że już z lepszym składem Was przywitamy to i meczyk będzie ciekawszy!

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Pawel211
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:41
To co zobaczyłem w tym meczu przerosło moije najśmielsze oczekiwania propristu rewelacyjan gra Portowców po utracie bramki i poraz kolejny zauważyłem że gdy Pogoń gra taktyką 4-4-2 sprawiają owiele większe zagrożenie pod bramką przeciwnika co daje większą liczbę bramek więc wydaje mi się że Panik powininien częściej grać tą taktyką gdyż przynosi ona o wiele przyjemniejsze skutki niż taktyka Bogusia Baniaka :D:D:D BRAWO PORTOWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 miejsce

Gucio
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:45
mozna uznać rundę za udaną mimo słabego początku.Meczyk oczywiście wypaśny,ale po pierwszej połowie zastanawiałęm się czy wogle jakies bramki padną... na szczęście padły i Portowcy wygrali 3:1 ;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8438 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 18:49
panu Silvera juz podziekujemy :) Legia cieniutko ;]

Po życia kres!
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 19:05
Wiem,ze moge byc pojechany za to co napisze,ale czemu tak piszecie o silverze??
Skreslacie go juz??
Mysle ze to jeszcze za wczesnie.
Nie pamietacie jak bylo z Krzyskiem Pilarzem.
Trzeba dac silverze szanse i poczekac co pokarze w rundzie wiosennej :)
Pozdro

MKS !
laik
Kibic
Na forum od 8428 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 19:14

Mlody_86 napisał:  
Wiem,ze moge byc pojechany za to co napisze,ale czemu tak piszecie o silverze??
Skreslacie go juz??
Mysle ze to jeszcze za wczesnie.
Nie pamietacie jak bylo z Krzyskiem Pilarzem.
Trzeba dac silverze szanse i poczekac co pokarze w rundzie wiosennej :)
Pozdro

calkowicie sie zgadzam .... pozatym zobaczcie na batate jak sie robi zimno to zaczyna grac slabiej ..moze jak przyjdzie wiosna i wzrosna temperatury to pokaze sie z dobrej strony

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7708 dni

Odp: Legia - Pogoń 1:3 - 05/12/2004 19:56
piekny mecz niespodziewałem się takich bramek w wykonaniu Pawła Magdonia

fajny transparent Olo I Pilarz- Szacunek od kibićow ,prawdziwi Pogońiarze

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758608242 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005