Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Odra - Pogoń 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
..:: Kasia ::..
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7617 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 19:33
Szkoda, wielka szkoda ;(

Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !

==> nAszA PoGoŃ nAjlepsZA w PolsCe jESt <==
R1
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 19:36
Przestańcie za przeproszeniem pierdolić ze slabizna, ze trzeba przewietrzyc to towarzystwo itd. Dwa lata temu, mniej wiecej o tej porze dostalismy z Odra u siebie 7:1... Cieszcie sie tym ze mozecie ogladac pierwsza lige. Tyle ode mnie.

Poznań, Bydgoszcz..
Sercem zawsze ze Szczecinem!
Azrael
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 19:49

rudolf napisał:  
ale pytanie co bedzie na Legii?!?! Tam moze byc nieciekawie:/ A po tym co oni prezentuja na wyjazdach to moze byc maly pogromik!!! :/

było by super gdybysmy zremisowali

Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
-paulka-
Kibic
Na forum od 7613 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 20:10
nic sie nie stało :D

<=SzCzEcIn MoIm MiAsTeM PoGoN mOiM ZyCiEm=>
Steryd
Kibic
Na forum od 8705 dni

**

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 20:27
Pozdro dla obecnych w dalekim Wodzislawiu :)

1948
...
Kibic
Na forum od 7758 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 21:12

R1 napisał:  
Przestańcie za przeproszeniem pierdolić ze slabizna, ze trzeba przewietrzyc to towarzystwo itd. Dwa lata temu, mniej wiecej o tej porze dostalismy z Odra u siebie 7:1... Cieszcie sie tym ze mozecie ogladac pierwsza lige. Tyle ode mnie.

:D buhahhhahhhaaa
widac ze kolega nalezy do Tych ambitnych :P to teraz jak przegramy u siebie z Odra np. 2:6 to powiesz ze nic sie nie stalo bo kiedys... wez sie lepiej nie odzywaj!!!

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 21:18
Właśnie widziałem skrót z meczu Pogoni... Oto moje spostrzeżenia :

-Pilarz rewelka...jak co tydzień
-Grzelak b.dobry występy szarpał walczył po nie najlepszej dla niego pozycji czyli prawego pomocnika
-"Kazik" bardzo dobrze również 3 grożne strzały zdecydowanie najlepszy piłkarz Pogoni w tej rundzie i tym meczu

a żeby nie było tak słodko to : FATALNA gra bocznych obrońców Matlak i Michalskiego

W szczerze to byliśmy lepsi i Odra tym razem miała farta.

zenit
Kibic
Na forum od 8084 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 21:24
W canal + niewyglądalo to tak źle.

j27
Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 21:25

S.S. napisał:  

R1 napisał:  

:D buhahhhahhhaaa
widac ze kolega nalezy do Tych ambitnych :P to teraz jak przegramy u siebie z Odra np. 2:6 to powiesz ze nic sie nie stalo bo kiedys... wez sie lepiej nie odzywaj!!!

Jedyny który się cieszył z 4-0 w Zabrzu ;)

Co do meczu to tak jak myślałem - przegralismy jedną bramką. Nie umiemy grać na wyjazdach. Za to coraz bardziej lubię Panika... widać że koleś z jajami, najpierw broni Ola teraz opieprza zawodników za brak mobilizacji.... przypomina mi się Mario Kuras. Wierzę w niego i wiem że przygotuje i na tyle przewietrzy zespół by na wiosnę zarówno u siebie wygrywać jak i na wyjeździe. Bo w sumie pewniak jest tylko jeden... Krzysiu Pilarz który znów (który już raz?) jest bohaterem. A w polu? Na pewno powinni zostać Julcimar, Matlak, Kazek, Olo, mimo wszystko Grzelak (na początku był jedynym co coś grał) i Batata (jak wyleczy się to pokaże jeszcze klasę). Co do naszych ukochanych urugwajczyków to jak przeproszą i zaczną wreszcie grać to też się dla nich miejsce powinno znaleźć.

Obrazek gif wstawiony na forum
Przemek
Kibic
Na forum od 7998 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 21:36
Chuj z wynikami ...

PS
1973
Kibic
Na forum od 7706 dni

*

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 21:49
zalamka:icon_frown: no coz aby do wiosny! Dumni po zwyciestwie,wierni po porazce!

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:08
no to ładnie zakończylismy ta runde widac chlopcom juz sie nie chce grac
dobrze im zrobi ta przerwa i na obozach zapier*** na wiosne maja byc wyniki

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7804 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:10
Nic Sie NIe Stalo Powrtowcy Nic Sie Nie Stalo, Nic Sie NIe Staloooooo POrtowcy Nic Sie NIe Stalo....Tyle mam do Zaspiewania :P

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
max_dal
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:26
No nic niebede powtarzał chuj z wynikami.... ciekaw jestem ile wiernych kibiców przyjdzie wiosną, ile się obraziło i ile tych co tak wielce mówią chuj z wynikami zostanie w domciu. Dobrze że chociaż niespadliśmy w tabeli. MASZ PTAK SWOJE PUCHARY :), poraz pierwszy zgodze się z ptakiem trzeba przetasować to towarzystwo może nie dokładnie przetasować ale myślę że Grzelak mógł by wkońcu ruszyć dupę(bo jak nie to poco on) i się nieobijać, Olo wystarczy że troche dokładniej będzie podawał, A POZATYM TO DOSYĆ ŚCIĄGANIA 30 LATKÓW poco oni???? niebędę jakimś super hiper strategiem ale jednak przydało by się ściągnąć ze dwóch napastników i grać dwoma. A poza tym to dobre brechty miałem jak Dyczewski coś tam pieprzył o Silwierze jak o jakimś lekko łysiejącym czarodzieju.:)

Ostatnio edytowany przez: max_dal, 20 listopada 2004, 22:34 [1 raz(y)]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7668 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:38
[cytat=max_dal]No nic niebede powtarzał chuj z wynikami.... ciekaw jestem ile wiernych kibiców przyjdzie wiosną, ile się obraziło i ile tych co tak wielce mówią chuj z wynikami zostanie w domciu.

Nie musisz czekać do wiosny , wystarczy ze przyjdziesz na Swit jeszcze w tym miesiacu a sie dowiesz...

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:40
9 miejsce na koniec rundy nie jest złe.Teraz trzeba wyjść z grupy w PP i spokojnie przepracować zime.
Szkoda tylko,że mamy terminarz do dupy bo na początku gramy m.in. z Legia i Wisła na wyjeżdzie ehhh..

Tylko Pogoń!
jns
Kibic
Na forum od 7612 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:53

Cytat:  
... A poza tym to dobre brechty miałem jak Dyczewski coś tam pieprzył o Silwierze jak o jakimś lekko łysiejącym czarodzieju.

Dla mnie njlepszy byl tekst Dyczewskiego:"Silvera pokazał że jednak potrafi szybko biegać , gdy trener zdjął go z boiska ,pomachal rezerwowym piłkarzom.Szybko wziął bluze i pobiegł do szatni" :

Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7658 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 23:00

Hades napisał:  

Cytat:  
... A poza tym to dobre brechty miałem jak Dyczewski coś tam pieprzył o Silwierze jak o jakimś lekko łysiejącym czarodzieju.

Dla mnie njlepszy byl tekst Dyczewskiego:"Silvera pokazał że jednak potrafi szybko biegać , gdy trener zdjął go z boiska ,pomachal rezerwowym piłkarzom.Szybko wziął bluze i pobiegł do szatni" :

i Jeszcze że powinien sie uczyc od Harrego Potera :D A tak wogole to nie lepiej zatrundic Kasperczaka bo odchodzi z wisły a Panik ma ten frajerski system z 1 napadziorem

chrisxx
Kibic
Na forum od 8486 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 23:10

Hades napisał:  

Cytat:  

Pewnie spieszyl sie do Milara, w c+ powiedzieli ze rzucil koszulka o ziemie przy zmianie i poszedl do szatni...

kawek
Kibic
Na forum od 8062 dni

Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 23:17
W tej rundzie Pogoń była drużyna własnego boiska miejmy nadzieje ze Panik zmieni to i w rundzie wiosennej bedziemy równorzedna drużyna na wyjazdach.
P.S Barca prowadzi 2:0 :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758613723 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005