Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 19:36
Przestańcie za przeproszeniem pierdolić ze slabizna, ze trzeba przewietrzyc to towarzystwo itd. Dwa lata temu, mniej wiecej o tej porze dostalismy z Odra u siebie 7:1... Cieszcie sie tym ze mozecie ogladac pierwsza lige. Tyle ode mnie.
Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
buhahhhahhhaaa
widac ze kolega nalezy do Tych ambitnych to teraz jak przegramy u siebie z Odra np. 2:6 to powiesz ze nic sie nie stalo bo kiedys... wez sie lepiej nie odzywaj!!!
-Pilarz rewelka...jak co tydzień
-Grzelak b.dobry występy szarpał walczył po nie najlepszej dla niego pozycji czyli prawego pomocnika
-"Kazik" bardzo dobrze również 3 grożne strzały zdecydowanie najlepszy piłkarz Pogoni w tej rundzie i tym meczu
a żeby nie było tak słodko to : FATALNA gra bocznych obrońców Matlak i Michalskiego
W szczerze to byliśmy lepsi i Odra tym razem miała farta.
Co do meczu to tak jak myślałem - przegralismy jedną bramką. Nie umiemy grać na wyjazdach. Za to coraz bardziej lubię Panika... widać że koleś z jajami, najpierw broni Ola teraz opieprza zawodników za brak mobilizacji.... przypomina mi się Mario Kuras. Wierzę w niego i wiem że przygotuje i na tyle przewietrzy zespół by na wiosnę zarówno u siebie wygrywać jak i na wyjeździe. Bo w sumie pewniak jest tylko jeden... Krzysiu Pilarz który znów (który już raz?) jest bohaterem. A w polu? Na pewno powinni zostać Julcimar, Matlak, Kazek, Olo, mimo wszystko Grzelak (na początku był jedynym co coś grał) i Batata (jak wyleczy się to pokaże jeszcze klasę). Co do naszych ukochanych urugwajczyków to jak przeproszą i zaczną wreszcie grać to też się dla nich miejsce powinno znaleźć.
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:08
no to ładnie zakończylismy ta runde widac chlopcom juz sie nie chce grac
dobrze im zrobi ta przerwa i na obozach zapier*** na wiosne maja byc wyniki
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:10
Nic Sie NIe Stalo Powrtowcy Nic Sie Nie Stalo, Nic Sie NIe Staloooooo POrtowcy Nic Sie NIe Stalo....Tyle mam do Zaspiewania
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:26
No nic niebede powtarzał chuj z wynikami.... ciekaw jestem ile wiernych kibiców przyjdzie wiosną, ile się obraziło i ile tych co tak wielce mówią chuj z wynikami zostanie w domciu. Dobrze że chociaż niespadliśmy w tabeli. MASZ PTAK SWOJE PUCHARY , poraz pierwszy zgodze się z ptakiem trzeba przetasować to towarzystwo może nie dokładnie przetasować ale myślę że Grzelak mógł by wkońcu ruszyć dupę(bo jak nie to poco on) i się nieobijać, Olo wystarczy że troche dokładniej będzie podawał, A POZATYM TO DOSYĆ ŚCIĄGANIA 30 LATKÓW poco oni? niebędę jakimś super hiper strategiem ale jednak przydało by się ściągnąć ze dwóch napastników i grać dwoma. A poza tym to dobre brechty miałem jak Dyczewski coś tam pieprzył o Silwierze jak o jakimś lekko łysiejącym czarodzieju.
Ostatnio edytowany przez: max_dal, 20 listopada 2004, 22:34 [1 raz(y)]
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:38
[cytat=max_dal]No nic niebede powtarzał chuj z wynikami.... ciekaw jestem ile wiernych kibiców przyjdzie wiosną, ile się obraziło i ile tych co tak wielce mówią chuj z wynikami zostanie w domciu.
Nie musisz czekać do wiosny , wystarczy ze przyjdziesz na Swit jeszcze w tym miesiacu a sie dowiesz...
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 22:40
9 miejsce na koniec rundy nie jest złe.Teraz trzeba wyjść z grupy w PP i spokojnie przepracować zime.
Szkoda tylko,że mamy terminarz do dupy bo na początku gramy m.in. z Legia i Wisła na wyjeżdzie ehhh..
... A poza tym to dobre brechty miałem jak Dyczewski coś tam pieprzył o Silwierze jak o jakimś lekko łysiejącym czarodzieju.
Dla mnie njlepszy byl tekst Dyczewskiego:"Silvera pokazał że jednak potrafi szybko biegać , gdy trener zdjął go z boiska ,pomachal rezerwowym piłkarzom.Szybko wziął bluze i pobiegł do szatni" :
... A poza tym to dobre brechty miałem jak Dyczewski coś tam pieprzył o Silwierze jak o jakimś lekko łysiejącym czarodzieju.
Dla mnie njlepszy byl tekst Dyczewskiego:"Silvera pokazał że jednak potrafi szybko biegać , gdy trener zdjął go z boiska ,pomachal rezerwowym piłkarzom.Szybko wziął bluze i pobiegł do szatni" :
i Jeszcze że powinien sie uczyc od Harrego Potera A tak wogole to nie lepiej zatrundic Kasperczaka bo odchodzi z wisły a Panik ma ten frajerski system z 1 napadziorem
Pewnie spieszyl sie do Milara, w c+ powiedzieli ze rzucil koszulka o ziemie przy zmianie i poszedl do szatni...
Odp: Odra - Pogoń 1:0 - 20/11/2004 23:17
W tej rundzie Pogoń była drużyna własnego boiska miejmy nadzieje ze Panik zmieni to i w rundzie wiosennej bedziemy równorzedna drużyna na wyjazdach.
P.S Barca prowadzi 2:0
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758613723 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.