Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:19
Duze brava dla wszystkich ktorzy brali udzial w organizacji oprawy!!! Bylo super i oby tak dalej! Pogon zagrala slabo a sraxa pokazala niezla pilke(bardzo dobrze wychodzili z szybkimi atakami, dobre zgranie)i po tym co dzisiaj zobaczylem nie dziwie sie ze sa tak wysoko. Szkoda ze Portowcy nie wytrzymali do konca. Moze w ostatnim meczu zdobeda w koncu komplet na wyjezdzie.
P.S.
Po Pogoni bylem na Lacznosciowcu ktory sprawil nie mala niespodzianke pokonujac lidera 31:23(az 8 bramek!!! roznicy) dziewczyny graly dzis SUPER! Ci co nie byli niech zaluja
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:21
Na temat oprawy nie będę nic pisał bo na to brak słów, coś wspaniałego. C+ nie transmitując tego meczu się po prostu skompromitował. Liczba kibiców dopisała, nie spodziewałem się aż tak dużej ilośći. Co do piłkarzy to:
Pilarz 8 - dobry mecz, udowodnił że Pogoń musi szukać bramkarza, ale tylko rezerowego bo z Grzanką czas się rozstać. Mam nadzieje że zostanie na dłużej w Pogoni - podoba mi się to że wywiesza szalik na siatce... no i przekonał mnie do siebie wreszcie, gra bardzo pewnie.
Michalski 7 - niezły mecz, ostatnio grał słabo, zaś dziś dobrze, walecznie. W ofensywie bez zarzutu, to ten Michalski jakiego lubię
Julcimar 7 - na swoim poziomie, choć zdarzały się błędy. Zabrakło wzrostu przy golu Banii.
Masternak 7 -dzisiaj też dobrze, bardzo pewnie. Jeden z jego lepszych występów w sezonie.
Matlak 6 -nic specjalnego. Nieźle bił wolne, to tyle. No, ale dopiero wrócił po kontuzji więc nie wymagajmy od niego za wiele.
Batata - 6 grał tylko 20 minut ale w tym czasie był najlepszy na boisku. Kiedy wreszcie go kontuzje ominą i wróci do formy sprzed roku...
Łabędzki 8 - bardzo dobra dziś gra Łabędzkiego. Bardzo ambitny, waleczny... bardzo mi się podobał. Jeden z najlepszych graczy dzisiejszego spotkania.
Kaźmierczak 9 - najlepszy na boisku. Patrząc na niego, miałem wrażenie że to on jest tą gwiazdą z Urugwaju... świetne sztuczki techniczne, świetna kontrolap piłki, świetne podania... gdyby grał tak w każdym meczu... ale był i jeden minus: on staracił piłkę po której poszła kontra bramkowa.
Silvera 6 - Ciężko oceniać kogoś po jednym meczu, ale gdybym musiał to bym powiedział tak: gorsza wersja Terleckiego, jeszcze wolniejszy od Maćka, mniej ambitny, troszkę gorszy technicznie, no i dużo mniej walczny (zauważyłem na rozgrzewce, że jak Rafałowicz się odwracał to on przestawał ćwiczyć ). Gola strzelił przypadkiem. Podobała mi się jego gra z pierwszej piłki, mało piłakrzy Pogoni tak dobrze gra z pierwszej, tyle że później zauważyłem, że on nie umie przyjąć piłki, więc nic dziwnego że od razu oddaje ją... no i gol który podwyższył ocenę.
Moskalewicz 8 - Bardzo dobrze, bardzo ambitnie. Pokazał na co go stać i że pozbycie się jego byłoby wielką stratą dla drużyny. Miło się go ogląda tak dobrze grającego po ostatnich meczach.
Milar 6 - słabiutko. Że kiwać umie wiemy, ale w sumie nic pożytecznego w ataku nie zrobił... on byłby chyba lepszy w pomocy, albo grając za napastkiem (lub napastnikami). Wystawianie jego samego w ataku to głupota, co dziś doświadczyliśmy.
Parzy 8 - bardzo dobry mecz Tomka. Dobrze się z Kepelem rozumieją i obydwoje przypomnieli sobie swoje mecze z 2 ligi i dobrze ładnie dziś wyglądała współpraca
Magdoń b/o - nie pokrył Citki przy bramce...
Bugaj b/o - za późno wszedł...
Nie podobało mi się to że po stracie bramki straciliśmy inicjatywę. Mam nadzieje że do takich sytuacji nie będzie dochodzić na wiosnę i że Panik sporo zmieni w grzze Pogoni. Oczywiście mówię tu o złych stronach, bo dzisiaj gra mi się całkiem podobała miejscami. Co do sędziego to potwierdza się fakt że w Polsce mamy sędziów po prostu beznadziejnych. Ile takich ciot będziemy musieli jeszcze oglądać na naszym stadionie... Jeśli chdzi o Craxę to duże brawa dla Cabaja. Nic dziwnego że wygryzł ze składu Olszewskiego i że już zaduebituwał w kadrze B.
Jeszcze co do meczu... to zremisowaliśmy wygrany mecz. Wolałbym z Amiką zremisować a z Craxą wygrac... cudownie smakują takie zwycięstwa, a dziś na nie zasłużyliśmy...
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:22
Hmm ej w kazdym języku są słowa które maja podwójne znaczenie... wiadomo, że tłumaczenie zalezy od konektsu a tutaj był moim zdaniem jednoznaczny.
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:36
Ok,co do tlumaczenia przekonaliscie mnieArka ma tez podobny motyw na sektorowce ale nasza o wiele ladniejszaszkoda malej ilosci kibicow Craxy a tak na marginesie najlepsze jest to ze przez czipy nie ma wspomagania na waznych meczach...nie ma jak myslace ludki z pzpn!Precz z czipami!
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:36
Nie moge wyjsc z podziwu ogladajac oprawe ... naprawde mistrzostwo swiata - chyba nawet lepiej od tej z Legii z 2000 r Bardzo mi sie podobalo - macie moze jakies inne filmy oprocz tych 2 ? zajebiscie wyszlo wg mnie wciaganie nowej sektorowki - swietnie sie prezentuje brawo dla wykonawcy !!
Jeszcze raz swietna robota dla szykujacych oprawy !! Nie skapilem kasy i nie zaluje !! =]
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:40
Jay-J no więc prawie w 100% się z Toba zgadzam . Różnica jest tylko taka, że ja oceniłbym wyżej Milara, a niżej Parzego który moim zdaniem zagrał słaby mecz... Lubie Tomka i nie mam pojęcia czemu dzisiaj prawie wszystkie jego strzały leciały w "kosmos" ;/.
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:22
Monika tu nie chodzi o dziewczyny czy chłopaków tylko o to że na mecz sie idzie dopingowac nasza Pogoń
tyranie rywala to tylko dodatkowa przyjemnosc i nie ma co sie tym chwalic
pozdro
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:26
Ech nic dodać nic ująć. Co do oprawy to temat wyczerpany, więc nie chcę się powtarzać (zrobiła duże wrażenie, chociaż nie sprawdził się sen, że każdy dostaje race ). Jak wpadła bramka dla Cracovi od razu przypomniały się wszystkie bramki z ostatnich minut. Szkoda, że historia nie chciała się powtórzyć.
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 08:17
Mecz dobry, ale oprawa przycmiła troche formę piłkarzy. W końcowych akcjach sraxa robiła takie akcje jak bym je w eurosporcie oglądał...
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 08:29
cos pieknego, oprawa na najwyzszym poziomie...... mecz powinnismy miec do przodu....no i jak juz ktos wyzej napisal HIT nie okazal sie hitem....
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 08:42
Siemka mecz był boski bardzo mi sie podobał...oprawa jak wszysycy mówia super. I mnie również denerwują takie osoby które nietolerują dziewczyn na meczu ...popychają gadają cos...co...? piłka to juz nie dla kobiet? rozumiem te które stoją i nie kibicują ale takie co stoją i sie ciągle drą to chyba mozna chodzic?? a tak poza tym to pozdrawiam 11 sektor papa
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 09:00
No mecz na poziomie ... remis tak naprawde zasluzony ... ale nie moze byc czegos takiego ze (chodzi mi o bramke dla corcovi) jest kontra a my wracamy spacerkiem ! Parzy musi popracowac trosze nad strzalem bo jak strzelil to panu Bogu w okno ...
Oprawa zajebistaaaaa !!! bravo MW !!! troche mozna sie przywalic do spiewu bo bylo dosc cicho ale i tak nie dalismy dupy !!!
Chuj z wynikami PORTOWCY jestesmy z wami !
Siemka mecz był boski bardzo mi sie podobał...oprawa jak wszysycy mówia super. I mnie również denerwują takie osoby które nietolerują dziewczyn na meczu ...popychają gadają cos...co...? piłka to juz nie dla kobiet? rozumiem te które stoją i nie kibicują ale takie co stoją i sie ciągle drą to chyba mozna chodzic?? a tak poza tym to pozdrawiam 11 sektor papa
tak popieram aleee.... jak bylem ostatnio (z cracovia ) to ..
1co chwile bylo od dziewczyny kolo mnie z 25lat miala i tak :
olo biegnie a ona : dawajjjjjjjj
silvera podaje : dawajjjjjjj
pilarz ma pilke : dawajjjjjjjj
Claudio ma pilke : dawajjjjjjjjj :/
a potem :
olo stracil pilke : jaaaaaaa
silvera zle podal : jaaaaaaaa
pilarz zle wykopal : jaaaaa
Claudio przestrzelil : jaaaaaaa :/ troche sie wqrwic mozna ..
a propo to takie trepy sa ze jeden starszy czlowiek kibicowal spiewal a oni "dawaj florek dawajjj" "jedziesz jedziesz buhahaha" "ja niemoge hahaha dobra dziadek spierdalaj na golote aha i tak bedziesz spal ... " Brak szacunku !!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758629665 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.