Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon-Cracovia 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7758 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:19
Duze brava dla wszystkich ktorzy brali udzial w organizacji oprawy!!! Bylo super i oby tak dalej! Pogon zagrala slabo a sraxa pokazala niezla pilke(bardzo dobrze wychodzili z szybkimi atakami, dobre zgranie)i po tym co dzisiaj zobaczylem nie dziwie sie ze sa tak wysoko. Szkoda ze Portowcy nie wytrzymali do konca. Moze w ostatnim meczu zdobeda w koncu komplet na wyjezdzie.

P.S.
Po Pogoni bylem na Lacznosciowcu ktory sprawil nie mala niespodzianke pokonujac lidera 31:23(az 8 bramek!!! roznicy) dziewczyny graly dzis SUPER! Ci co nie byli niech zaluja :P

Jay-J
Kibic
Na forum od 8291 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:21
Na temat oprawy nie będę nic pisał bo na to brak słów, coś wspaniałego. C+ nie transmitując tego meczu się po prostu skompromitował. Liczba kibiców dopisała, nie spodziewałem się aż tak dużej ilośći. Co do piłkarzy to:

Pilarz 8 - dobry mecz, udowodnił że Pogoń musi szukać bramkarza, ale tylko rezerowego bo z Grzanką czas się rozstać. Mam nadzieje że zostanie na dłużej w Pogoni - podoba mi się to że wywiesza szalik na siatce... no i przekonał mnie do siebie wreszcie, gra bardzo pewnie.

Michalski 7 - niezły mecz, ostatnio grał słabo, zaś dziś dobrze, walecznie. W ofensywie bez zarzutu, to ten Michalski jakiego lubię :)
Julcimar 7 - na swoim poziomie, choć zdarzały się błędy. Zabrakło wzrostu przy golu Banii.
Masternak 7 -dzisiaj też dobrze, bardzo pewnie. Jeden z jego lepszych występów w sezonie.
Matlak 6 -nic specjalnego. Nieźle bił wolne, to tyle. No, ale dopiero wrócił po kontuzji więc nie wymagajmy od niego za wiele.

Batata - 6 grał tylko 20 minut ale w tym czasie był najlepszy na boisku. Kiedy wreszcie go kontuzje ominą i wróci do formy sprzed roku...
Łabędzki 8 - bardzo dobra dziś gra Łabędzkiego. Bardzo ambitny, waleczny... bardzo mi się podobał. Jeden z najlepszych graczy dzisiejszego spotkania.
Kaźmierczak 9 - najlepszy na boisku. Patrząc na niego, miałem wrażenie że to on jest tą gwiazdą z Urugwaju... świetne sztuczki techniczne, świetna kontrolap piłki, świetne podania... gdyby grał tak w każdym meczu... ale był i jeden minus: on staracił piłkę po której poszła kontra bramkowa.
Silvera 6 - Ciężko oceniać kogoś po jednym meczu, ale gdybym musiał to bym powiedział tak: gorsza wersja Terleckiego, jeszcze wolniejszy od Maćka, mniej ambitny, troszkę gorszy technicznie, no i dużo mniej walczny (zauważyłem na rozgrzewce, że jak Rafałowicz się odwracał to on przestawał ćwiczyć :]). Gola strzelił przypadkiem. Podobała mi się jego gra z pierwszej piłki, mało piłakrzy Pogoni tak dobrze gra z pierwszej, tyle że później zauważyłem, że on nie umie przyjąć piłki, więc nic dziwnego że od razu oddaje ją... no i gol który podwyższył ocenę.
Moskalewicz 8 - Bardzo dobrze, bardzo ambitnie. Pokazał na co go stać i że pozbycie się jego byłoby wielką stratą dla drużyny. Miło się go ogląda tak dobrze grającego po ostatnich meczach.
Milar 6 - słabiutko. Że kiwać umie wiemy, ale w sumie nic pożytecznego w ataku nie zrobił... on byłby chyba lepszy w pomocy, albo grając za napastkiem (lub napastnikami). Wystawianie jego samego w ataku to głupota, co dziś doświadczyliśmy.
Parzy 8 - bardzo dobry mecz Tomka. Dobrze się z Kepelem rozumieją i obydwoje przypomnieli sobie swoje mecze z 2 ligi i dobrze :) ładnie dziś wyglądała współpraca
Magdoń b/o - nie pokrył Citki przy bramce...
Bugaj b/o - za późno wszedł...

Nie podobało mi się to że po stracie bramki straciliśmy inicjatywę. Mam nadzieje że do takich sytuacji nie będzie dochodzić na wiosnę i że Panik sporo zmieni w grzze Pogoni. Oczywiście mówię tu o złych stronach, bo dzisiaj gra mi się całkiem podobała miejscami. Co do sędziego to potwierdza się fakt że w Polsce mamy sędziów po prostu beznadziejnych. Ile takich ciot będziemy musieli jeszcze oglądać na naszym stadionie... Jeśli chdzi o Craxę to duże brawa dla Cabaja. Nic dziwnego że wygryzł ze składu Olszewskiego i że już zaduebituwał w kadrze B.

Jeszcze co do meczu... to zremisowaliśmy wygrany mecz. Wolałbym z Amiką zremisować a z Craxą wygrac... cudownie smakują takie zwycięstwa, a dziś na nie zasłużyliśmy...

Obrazek gif wstawiony na forum
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8092 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:22
Hmm ej w kazdym języku są słowa które maja podwójne znaczenie... wiadomo, że tłumaczenie zalezy od konektsu a tutaj był moim zdaniem jednoznaczny.

God, I'm glad I'm not me.
Monika M.
Kibic
Na forum od 7721 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:34

machine napisał:  

Monika M. napisał:  

a mnie denerwują debile którym przeszkadzają dziewczyny na meczu

a mnie denerwują dziewczyny, którym przeszkadzają debile którym przeszkadzają dziewczyny na meczu.

kurde jakie te posty bywają treściwe :D LOL

;)

jaki Ty jesteś elokwentny no nie mogę

Cz
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:36
Ok,co do tlumaczenia przekonaliscie mnie:)Arka ma tez podobny motyw na sektorowce ale nasza o wiele ladniejsza:Dszkoda malej ilosci kibicow Craxy a tak na marginesie najlepsze jest to ze przez czipy nie ma wspomagania na waznych meczach...nie ma jak myslace ludki z pzpn!Precz z czipami!

www.sectorshop.net
eF^
Kibic
Na forum od 7932 dni

*

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:36
Nie moge wyjsc z podziwu ogladajac oprawe ... naprawde mistrzostwo swiata - chyba nawet lepiej od tej z Legii z 2000 r :) Bardzo mi sie podobalo - macie moze jakies inne filmy oprocz tych 2 ? zajebiscie wyszlo wg mnie wciaganie nowej sektorowki - swietnie sie prezentuje brawo dla wykonawcy !!

Jeszcze raz swietna robota dla szykujacych oprawy !! Nie skapilem kasy i nie zaluje !! =]

mem
Kibic
Na forum od 7702 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 13/11/2004 23:40
Jay-J no więc prawie w 100% się z Toba zgadzam :D. Różnica jest tylko taka, że ja oceniłbym wyżej Milara, a niżej Parzego który moim zdaniem zagrał słaby mecz... Lubie Tomka i nie mam pojęcia czemu dzisiaj prawie wszystkie jego strzały leciały w "kosmos" ;/.

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
olo84
Kibic
Na forum od 8739 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:01
Dobre te ognie byly , tak nasmrodzily ze co drugi zaczol kaszlec i wogule siarke przez pol meczu czulem w mordzie :D ;)

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Sampaio
Kibic
Na forum od 8022 dni

*

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:22
Monika tu nie chodzi o dziewczyny czy chłopaków tylko o to że na mecz sie idzie dopingowac nasza Pogoń
tyranie rywala to tylko dodatkowa przyjemnosc i nie ma co sie tym chwalic

pozdro :)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7656 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:26
Ech nic dodać nic ująć. Co do oprawy to temat wyczerpany, więc nie chcę się powtarzać (zrobiła duże wrażenie, chociaż nie sprawdził się sen, że każdy dostaje race z_jezorem). Jak wpadła bramka dla Cracovi od razu przypomniały się wszystkie bramki z ostatnich minut. :( Szkoda, że historia nie chciała się powtórzyć.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8037 dni

**

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:39
No oprawa konkretna.
United Ultras hehe... :)
PS Post nabity można iść spać

Z daleka nie będzie widać.
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7649 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:40
Oprawa super,mecz super,doping super.Szkoda tej starconej bramki ale i tak bylo zajebiscie!!!!!!!

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Łabek
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 00:59

Ziemiak napisał:  
No oprawa konkretna.
United Ultras hehe... :)
PS Post nabity można iść spać

No to żeś sie wycwanił... Zabrać mu gwiazdke!nabijacz postów jeden :P hehe

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
chrisxx
Kibic
Na forum od 8486 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 02:17
Na raz, na dwa Pogon mistrza dzis ma:) pozdro Sanbal:P

BINDA
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 08:17
Mecz dobry, ale oprawa przycmiła troche formę piłkarzy. W końcowych akcjach sraxa robiła takie akcje jak bym je w eurosporcie oglądał...

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
brodaONE
Kibic
Na forum od 8416 dni

**

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 08:29
cos pieknego, oprawa na najwyzszym poziomie...... mecz powinnismy miec do przodu....no i jak juz ktos wyzej napisal HIT nie okazal sie hitem....

pzdr for all

maluch
Kibic
Na forum od 7632 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 08:42
Siemka :) mecz był boski bardzo mi sie podobał...oprawa jak wszysycy mówia super. 1 miejsce I mnie również denerwują takie osoby które nietolerują dziewczyn na meczu ...popychają gadają cos...co...? piłka to juz nie dla kobiet? rozumiem te które stoją i nie kibicują ale takie co stoją i sie ciągle drą to chyba mozna chodzic??:( a tak poza tym to pozdrawiam 11 sektor papa :D

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Safe
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 09:00
No mecz na poziomie ... remis tak naprawde zasluzony ... ale nie moze byc czegos takiego ze (chodzi mi o bramke dla corcovi) jest kontra a my wracamy spacerkiem ! Parzy musi popracowac trosze nad strzalem bo jak strzelil to panu Bogu w okno ...
Oprawa zajebistaaaaa !!! bravo MW !!! troche mozna sie przywalic do spiewu bo bylo dosc cicho ale i tak nie dalismy dupy !!!
Chuj z wynikami PORTOWCY jestesmy z wami !

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Safe
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 09:14

maluch napisał:  
Siemka :) mecz był boski bardzo mi sie podobał...oprawa jak wszysycy mówia super. 1 miejsce I mnie również denerwują takie osoby które nietolerują dziewczyn na meczu ...popychają gadają cos...co...? piłka to juz nie dla kobiet? rozumiem te które stoją i nie kibicują ale takie co stoją i sie ciągle drą to chyba mozna chodzic??:( a tak poza tym to pozdrawiam 11 sektor papa :D

tak popieram aleee.... jak bylem ostatnio (z cracovia :D ) to ..
1co chwile bylo od dziewczyny kolo mnie z 25lat miala i tak :
olo biegnie a ona : dawajjjjjjjj
silvera podaje : dawajjjjjjj
pilarz ma pilke : dawajjjjjjjj
Claudio ma pilke : dawajjjjjjjjj :( :/
a potem :
olo stracil pilke : jaaaaaaa
silvera zle podal : jaaaaaaaa
pilarz zle wykopal : jaaaaa
Claudio przestrzelil : jaaaaaaa :( :/ troche sie wqrwic mozna ..
a propo to takie trepy sa ze jeden starszy czlowiek kibicowal spiewal a oni "dawaj florek dawajjj" "jedziesz jedziesz buhahaha" "ja niemoge hahaha dobra dziadek spierdalaj na golote aha i tak bedziesz spal ... " Brak szacunku !!

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7858 dni

Odp: Pogon-Cracovia 1:1 - 14/11/2004 10:46

loker napisał:  
oprawa kazdy widzial - za mocna , ale ja widzialem cos jeszcze na mlynie a mianowicie kocyk haha nie no przesada :P a oto pelna dokumentacja :P

Obrazek jpg wstawiony na forum

Ten ziomuś siedział za mna !

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758629665 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005