Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 22:44
Mi sie nie podba że na młynie zasiadają małolaci po 11 lat:/ ale niewiem zabardzo co można zrobić by ten problem zlikwiować w 100 procentach..:/przypałowo to troszke czasem wygląda tym bardziej jak przyjeżdzają goście z lornetkami wpatrywują sie w nasz sektor:phehe ale spox tak już jest i jak narazie sie chyba nie zmieni i tak młyn jest zajebisty jest kilka niedociągnieć ale zawsze tak jest i będzie..Moim zdaniem ludzie którzy odpowiaddają za organizowanie dopingu itd są zajebiscie zorganizowani.!!!!ale to nie ich wina że czasem nikomu niechce sie drzeć... pozdro
|
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 29/09/2004 22:52
W sumnie i tak od Was nie zalezy czy na młynie będzie porządek, czy nie tylko od kumatych także w sumie "temat widmo", no ale OK. Mi się gówniarstwo na młynie nie podoba. nie ważne czy śpiewają czy nie! A pikniki fakt, zawsze byli i będą!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 30/09/2004 07:57
> > A jak narazie wystarczy podzielić młyn na górną część gdzie zasiądą dopingujący fanatycy a na dole niech siedzi małolatka, szmulki i ci co nie chcą śpiewać bo na wasze sektory nie ma miejscówek i można tak zrobić.
>
> bez kitu ten pomysł mi się podoba a mówcie co chcecie i tak uważam ze wstęp na młyn od 16 lat
>
> PS: gdyby tak jeszcze można było to "wprowadzić w życie"
To jest bardzo dobra idea, tylko ze osoby niśpiewające mogą robić problem z tego względu ze chcą siedzieć wyżej aby lepiej widzieć i może wyjść kolejny protest.
Ale jestem na tak!!
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 30/09/2004 14:03
Ja mam 15 lat na piekle byłem kilka razy i był naprawdę wypas. Teraz siedze na 10 sektorze ale niedługo chce się przenieść na piekło bo już mam dosyć piknikowanie się podrzeć tak żebym na następny dzień niemógł mówić a tak się da tylko na piekle(mam nadzieje że nikt niebedzie mi pieprzył że jestem jakiś tam nastolatek to wypierdalaj) czasem próbuje się jakoś ogarnąć tych pikników żeby troche pośpiewali ale kompletnie mają to w dupie góra 10 sektora to prawie same kocyki i babcie z dziećmi a dół dziekaki bawiące się serpentynami..( wszycy mówią że cały łuk jest super a to gówno prawda cały czas jest tak że piekło elegancko kręci i cały mecz śpiewa a na 10 i 13 odezwi się z 10 osób)
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 30/09/2004 15:53
> ostanio widziałem tylko jedną(a latałem po sektorze tu i tam ).
Ziemniak a byłeś na 10 sektorze ?? tam było z 2 ziomków z trabkami :/ ale nie trąbili za dużo bo no stop na nich jakieś teksty leciały ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
ps. Ziemniak wpadaj cześciej na 10 'oczyścić teren' bo tam zasiadam
|
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 30/09/2004 16:53
> a na 10 i 13 odezwi się z 10 osób)
>
>
> e ja siedze na 13 wiecej osob spiewa niz 10
TO ile 11?
nie no wiesz ja to powiedziałem w przenośni ale ogólnie to nigdy nieśpiewa więcej niż 1/6 sektora
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 30/09/2004 17:32
> Może tak by w jakiś sposob naglosnic , albo przy kasach wywiesic jakies małe karteczki z napisem "12 - sektor fanatyków" czy coś w tym stylu , napewno po uświadomieniu piknikom co to za sektor na następnym meczu , ich liczba w młynie byłaby mniejsza...
to jest dobry poomysł , albo hasła propagandowe typu: "Twoje dziecko może zginąć na 12!" i taki wielki palec Wielkiego Brata i po sprawie hhehe
|
MKS w sercu jest
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 30/09/2004 23:08
> no i byh było super gdyby niebyło młodych bachorów na młynie- moim zdaniem 2 osoby powinny stać przy wejsciu !!
I co zrobisz z ludźmi którzy kupili bilety na 11 i 12 sektor, a nie mają zamiaru śpiewać, karzesz im stać na koronie? Wydaje mi się, że jedynym sposobem na zmniejszenie ilości pikników i dzieci na piekiełku jest poprostu jawne informowanie ludzi przy kasach o tym co się dzieje na sektorze. Chodzi mi mianowicie o jakieś plakaty czy coś w tym stylu bo innego wyjścia chyba nie ma. Ludzie którzy mieliby przeprowadzać selekcje przy wejściu na 12 musieliby się wcześniej dogadać jak już z ochroną bo wszyscy wiedzą, że biuro ochrony to zespół popierdolony i wszystko skończyło by się zamieszkami na stadionie. Dodam jeszcze, że wejść na 12 można z 2 stron ;] więc chyba chodzi Ci o po 2 takie osoby przy każdym wejściu. Sorka za błędy ale się spieszyłem
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 00:13
A moim zdaniem jest tylko jedno wyjście klub kibica musi dogadać się z klubem i zarezerwować sobie część sektora czy też cały sektor i to on będzie zajmował się dystrybucją biletów czy karnetów.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 00:30
> > no i byh było super gdyby niebyło młodych bachorów na młynie- moim zdaniem 2 osoby powinny stać przy wejsciu !!
>
więc chyba chodzi Ci o po 2 takie osoby przy każdym wejściu. Sorka za błędy ale się spieszyłem
Prawda jest taka ze nas gówno by obchodzilo czy ktoś kupił bilet na 12 czy gdzie indziej! Ma bilet na 12 ale widać ze piknik to powiedziec mu grzecznie WYPIERDALAJ GDZIE INDZIEJ i koniec! Oczywiscie u góry sektora 2 osoby nic nie zrobia bo zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie sie szarpal i wzywal psy, tu trzeba by bylo sie dogadac z klubem, ale znajac nasze realia gówno z tego będzie!
|
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 11:00
> no i byh było super gdyby niebyło młodych bachorów na młynie- moim zdaniem 2 osoby powinny stać przy wejsciu !!
MaBo tego ze coraz wiecej malych dzieciakow na mlynie siada to jeszcze ostatnio widzialam dwie laski ktore ubraly sie jak na dyskoteke (szpilki itd)a malo tego to jedna z nich byla z z wuzkiem i z dwuletnim dsieckiem ktore plakalo.kibice wokol musieli uwazac zeby dzieciakowi przez przypadek nic niezrobic zamiast kibicowac!!!(juz nie wspomne o tym ze wybraly sobie miejsce na 12 na schodach!to nie jest zlobek !!!!!
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 13:32
Myślę że jakiekolwiek segregacje ze względu na wiek czy płeć możecie sobie odpuscić bo nie ma to nic wspólnego z aktywnością w czasie meczu (kobiety i młodziki też potrafia dopingować). Dlatego napierdalanie po ryju możecie sobie z góry darować, bo jeszcze wstydu sobie narobicie. Uważam ze bez pomocy władz Pogoni nic konkretnego nie da sie w tej sprawie załatwić. Posunięcia w stylu "młody wypierdalaj" też nic nie dadzą. Moim zdaniem efekty mogłoby przynieść stopniowe wprowadzanie "udogodnień" np na początek tak jak ktoś juz pisał akcja z transparentami i plakatami przy kasach. Następnym krokiem mogłaby być kontrola sprzedaży biletów na 11 i 12. W ogóle to uważam że przy kupnie wejściówek mozna by wprowadzić na początek "domniemanie chęci kibicowania". Sektory 11 i 12 byłyby zarezerwowane tylko dla klubu kibica i mozna by prowadzic liste kupujacych. Nie wiem czy to by przeszło ale później możnaby metoda eliminacji po kolei pozbywac sie nieśpiewających elementów (wg nr biletu - bo dane kupujacego bylyby juz w punkcie sprzedazy). Taka osoba dostalaby nastepnym razem propozycje kupna rownie taniego biletu na inne sektory łuku (powód: niski stopien zaangażowania w OPRAWE MECZU, nie w dopingowanie bo nie kazdy musi). Z karnetami juz cos podobnego zrobili (dane osobowe tych kibiców sa juz w klubie). Zreszta to i tak nie od nas "internetowych fachowców" zalezy. Ale chyba lepiej zrobic cos niz nic
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 16:58
> > a na 10 i 13 odezwi się z 10 osób)
> >
> >
> > e ja siedze na 13 wiecej osob spiewa niz 10
>
> TO ile 11?
>
> nie no wiesz ja to powiedziałem w przenośni ale ogólnie to nigdy nieśpiewa więcej niż 1/6 sektora
>
no dużo osób nie śpiewa to fakt, ale jak siedzisz na 10 to napewno zauwazyłes takich przypałowych kolesi co sie drą i rozrzucają serpentyny przed kazdym meczem
|
|
|
|
|
|
Odp: Selekcja na mlynie - 01/10/2004 18:40
> Następnym krokiem mogłaby być kontrola sprzedaży biletów na 11 i 12. Sektory 11 i 12 byłyby zarezerwowane tylko dla klubu kibica i mozna by prowadzic liste kupujacych.
Pozdro dla ... Ciebie! :wave:
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8