Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ceny biletów na nowy sezon! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Steryd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8572 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 23/06/2004 19:16
Miejsca numerowane na 11 i 12 sektorze tylko ze wzgledow matematycznych.

1948
jookkeerr
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 25/06/2004 15:38
Bedzie tak jak na BARCELONIE!! 70 tys karnetów :-)!! Troche drogie ale w Slupsku na Czarnych w kosza byly po 300-600 a i tak wszystkie poszly (1500), wiec dlaczego na POGON nie maja pojsc!!

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7789 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 06/07/2004 17:03
dla ciekawości tak wyglądają ceny biletów i karnetów na Legię w nowym sezonie

KARNETY
Trybuna kryta:
Sektory A i F: 500 zł
Sektory B i E: 600 zł
Sektory C i D: 800 zł
Przed krytą: 400 zł
Trybuna Odkryta: 350 zł
Karnety można kupić ratalnie.

BILETY JEDNORAZOWE
Trybuna kryta:
Sektory A i F: 45 zł
Sektory B i E: 55 zł
Sektory C i D: 70 zł
Przed krytą: 40 zł
Trybuna Odkryta: 30 zł
Łuk: 20 zł

spotkało się to odrazu z reakcją Stowarzyszenia Kibiców Legii, którzy wystosowali pismo

za Legialive.pl

sprawa z pewnością jak najbardziej słuszna, u nas nikt nie wpadł na taki pomysł po ogłoszeniu cen biletów na Twardowskiego choć sądze, że za wiele by się nie zwojowało
w ten sposób była krytyka cen nie było protestu

fan57
Kibic
Na forum od 7931 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/07/2004 17:51
I Wy w Szczecinie narzekacie na ceny biletów?
Na zachodzie wszyscy chętni mieszkańcy płacą na miejscowy klub, czy chodzą na mecze czy nie!!!
Meczyk chce się oglądać ale kilka groszy odpalić to już nie?

[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-07-11 18:19]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Skuter
Kibic
Na forum od 7564 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 27/08/2004 17:02
DLa mnie nie jest Ważana cena tylko jak Gra Pogoń :P:P:P:P:P:P:P :PIWO: Kibice

:saburn: " Jesteśmy Zawsze Tam Gdzie Nasza Pogoń Gra" :saburn:
komar
Kibic
Na forum od 7602 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 25/07/2005 23:24
no i ceny zostały takie same jak w poprzednim sezonie :D:D

wie ktos moze ile zostalo sprzedanych biletow na mecz Pogoń Sz. - Wisła P. ???

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7300 dni

*

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 25/07/2005 23:51
Dzisiaj ok.1400 pojechalem po bilecikii az mnie zatkalo musialem stac w kolejce:P:P dawno juz tak niebylo zeby dzien przed meczem kolejki byly po bilety...Szkoda ze 1 meczu nie gramy z Cracovia Legia czy Lechem wtedy byloby zajebiscie duzo ludzi zobaczymy jak jutro bedzie w tv zapowiadali deszcze:( wieczorem

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7773 dni

**

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 00:44

R.P McMurphy napisał:  
Dzisiaj ok.1400 pojechalem po bilecikii az mnie zatkalo musialem stac w kolejce:P:P dawno juz tak niebylo zeby dzien przed meczem kolejki byly po bilety...Szkoda ze 1 meczu nie gramy z Cracovia Legia czy Lechem wtedy byloby zajebiscie duzo ludzi zobaczymy jak jutro bedzie w tv zapowiadali deszcze:( wieczorem

i co z tego ze deszcze? najwierniejsi i tak przyjda bez wzgledu na pogode, pzreciez nie jestesmy z cukru a i jest cos takiego jak parasol.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
77
Kibic
Na forum od 7517 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 08:43

Luk2 napisał:  

R.P McMurphy napisał:  

i co z tego ze deszcze? najwierniejsi i tak przyjda bez wzgledu na pogode, pzreciez nie jestesmy z cukru a i jest cos takiego jak parasol.

jasne, walcie na mecz - brać parasol i ... gumiaki ;)
ale ogólnie to lepiej żeby nie padało. pewnie będzie tak jak na obu meczach w Intertoto padało przed, ale w trakcie było już ok.

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7251 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 10:08
Jeszcze są bilety na sektor rodzinny(1 i 2 sektor) po 10 zł.:D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
GKSBełchatów
Kibic
Na forum od 7356 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 10:10
Nie no na Pogoń to te bilety macie jeszcze w miare niedrogie, ale z Legią to już przegięli sporo. Dla porównania u nas na trybunę odkrytą: 8 zł i 15 zł, a na krytą 10 zł i 22 zł. Chyba najtańsze w ekstraklasie?

TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
Szczeper
Kibic
Na forum od 7359 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 13:18
na Pogoń sa tanie bilety i karnety, ja to tam juz w ogole karnecik na 3 sektor mam za 75zł:P

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
komar
Kibic
Na forum od 7602 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 13:29
ja posiadam karnecik na 7 sektor po 30zł :P stary zalatwil w pracy :D

a co do biletow to Bełchatów ma chyba najtańsze (?)

Trapen
Kibic
Na forum od 7369 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 18:39
szkoda ze nie bede na inauguracji... :(

Za to pojde na inauguracje premiership :D na pierwszy mecz Chelsea badz Fulham - bo te dwa stadiony mam pod reka!

Szkoda tylko ze bilet tu kosztuje min 25 funtow:(Nasze ceny to pikus :)

Wieczorem obejze sobie Lige+ (mam tu cyfre :D) - do boju MKS!!!!!!!

transy

Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 14:24
Jak juz mowa o biletach to mam może głupie pytanie ale gdzie w Sz-nie mozna je kupic? hmm? Bo jak taki turysta jak ja przyjedzie do Szczecina to nie ma ochoty błądzić po mieście :D Prosiłbym o konkretny adres moze byc tego salonu Lotto który co chwile przewija sie na stronce a nie wiem gdzie to jest :)
Aha.. i z którego sektoru bede mógł spokojnie rozpoznać zawodnika (czyt. kolor jego koszulki) biorąc pod uwage wade wzroku :D:D ??
Pozdrawiam i gratuluje udanego początku sezonnu

...::: Darłowska Darłovia :::...
Od Szczecina tak daleko, a tak blisko...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7458 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 14:35
# Budynek i kasy stadionu, ul. Karłowicza,
# Salon sportowy LOTTO, ul. Piłsudskiego 31,
# Stoisko LOTTO, Galaxy,
# Stoisko LOTTO w C.H. Piast, ul. Mieszka I 73,
# Stoisko LOTTO, Real (os. Majowe),
# Sport Gryf, Gryfino,
# Salon Renault „Enigma”, Police,
# Kolporter, Stargard Szczeciński (ul. Grodzka),
# Sklep przy ul. Barnima 1/7, Goleniów.

Bilety na mecz z Kolporterem Korona Kielce zapewne będzie można kupywać od wtorku.
A na którym sektorze najlepiej widać, proponuje sektor 16-17-18 (30 zł). W ostateczności sektory 11-12 (15 zł).

Szczecińska albo żadna!
77
Kibic
Na forum od 7517 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 14:42

Darlovia-1984 napisał:  
Jak juz mowa o biletach to mam może głupie pytanie ale gdzie w Sz-nie mozna je kupic? hmm? Bo jak taki turysta jak ja przyjedzie do Szczecina to nie ma ochoty błądzić po mieście :D Prosiłbym o konkretny adres moze byc tego salonu Lotto który co chwile przewija sie na stronce a nie wiem gdzie to jest :)
Aha.. i z którego sektoru bede mógł spokojnie rozpoznać zawodnika (czyt. kolor jego koszulki) biorąc pod uwage wade wzroku :D:D ??
Pozdrawiam i gratuluje udanego początku sezonnu

Powiem szczerze na początku myślałem, że to rzeczywiście głupie pytanie, ale .. chcąc ci pomóc próbowałem znaleźć na stronach o Portowcach adresy gdzie można kupić bilet i ... na tę chwilę nie znalazłem!!! I to chyba dlatego, że po prostu jeszcze nie sprzedają biltów na mecz z Koroną. Pamiętam, że na oficjalce i na Pogoń.v.pl przed każdym meczem jest info. Pewnie jutro lub pojutrze jakaś informacja będzie. Ode mnie mogę dodać, że w Galaxy na ostatnim piętrze można nabywać bilety, ale jak kupuję w budynku klubowym.
Co do najlepszych miejsc to oczywiście sektory pod dachem 4 i 5 (najdroższe), ale z wadą wzroku to gdzie byś nie siedział to i tak nie będzie ci łatwo odróżnić numerów na koszulkach:D - chyba że zabierzesz lornetkę :D

Ostatnio edytowany przez: 77, 31 lipca 2005, 14:48 [3 raz(y)]

Darlovia-1984
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 17:12
No wiesz, głupie to jest pytanie prawdopodobnie dla kogoś, dla kogo udanie sie na mecz Pogoni to coś tak normalnego i oczywistego. Ja mieszkajac 150 km od Szczecina nie mam okazji podziwiania waszego stadionu :P I jak w koncu ma sie nadarzyc okazja to wole wiedziec gdzie dostac bilety :]
Dzieki za informacje i pozdrawiam ;)

...::: Darłowska Darłovia :::...
Od Szczecina tak daleko, a tak blisko...
Macias
Kibic
Na forum od 7539 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 23:50

Darlovia-1984 napisał:  
No wiesz, głupie to jest pytanie prawdopodobnie dla kogoś, dla kogo udanie sie na mecz Pogoni to coś tak normalnego i oczywistego. Ja mieszkajac 150 km od Szczecina nie mam okazji podziwiania waszego stadionu :P I jak w koncu ma sie nadarzyc okazja to wole wiedziec gdzie dostac bilety :]
Dzieki za informacje i pozdrawiam ;)

Jeśli Ci to coś pomoże, to tutaj masz rozkład sektorów, ceny biletów, itd. ;)

Bilety
Pozdrawiam i życzę udanych wrażeń po meczu :D

stahu
Kibic
Na forum od 7916 dni

Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 01/08/2005 00:29
Mam takie pytanie może ktoś się orientuje ... Po co u nas jest sektor 0 ? :D i tak zawsze jest zamkniąty i biletów na niego nie sprzedają...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005