Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 25/06/2004 15:38
Bedzie tak jak na BARCELONIE!! 70 tys karnetów :-)!! Troche drogie ale w Slupsku na Czarnych w kosza byly po 300-600 a i tak wszystkie poszly (1500), wiec dlaczego na POGON nie maja pojsc!!
KARNETY
Trybuna kryta:
Sektory A i F: 500 zł
Sektory B i E: 600 zł
Sektory C i D: 800 zł
Przed krytą: 400 zł
Trybuna Odkryta: 350 zł
Karnety można kupić ratalnie.
BILETY JEDNORAZOWE
Trybuna kryta:
Sektory A i F: 45 zł
Sektory B i E: 55 zł
Sektory C i D: 70 zł
Przed krytą: 40 zł
Trybuna Odkryta: 30 zł
Łuk: 20 zł
spotkało się to odrazu z reakcją Stowarzyszenia Kibiców Legii, którzy wystosowali pismo
za Legialive.pl
sprawa z pewnością jak najbardziej słuszna, u nas nikt nie wpadł na taki pomysł po ogłoszeniu cen biletów na Twardowskiego choć sądze, że za wiele by się nie zwojowało
w ten sposób była krytyka cen nie było protestu
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 11/07/2004 17:51
I Wy w Szczecinie narzekacie na ceny biletów?
Na zachodzie wszyscy chętni mieszkańcy płacą na miejscowy klub, czy chodzą na mecze czy nie!!!
Meczyk chce się oglądać ale kilka groszy odpalić to już nie?
[Ostatnio edytowane przez fan57: 2004-07-11 18:19]
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 25/07/2005 23:51
Dzisiaj ok.1400 pojechalem po bilecikii az mnie zatkalo musialem stac w kolejce dawno juz tak niebylo zeby dzien przed meczem kolejki byly po bilety...Szkoda ze 1 meczu nie gramy z Cracovia Legia czy Lechem wtedy byloby zajebiscie duzo ludzi zobaczymy jak jutro bedzie w tv zapowiadali deszcze wieczorem
jasne, walcie na mecz - brać parasol i ... gumiaki
ale ogólnie to lepiej żeby nie padało. pewnie będzie tak jak na obu meczach w Intertoto padało przed, ale w trakcie było już ok.
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 26/07/2005 10:10
Nie no na Pogoń to te bilety macie jeszcze w miare niedrogie, ale z Legią to już przegięli sporo. Dla porównania u nas na trybunę odkrytą: 8 zł i 15 zł, a na krytą 10 zł i 22 zł. Chyba najtańsze w ekstraklasie?
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 14:24
Jak juz mowa o biletach to mam może głupie pytanie ale gdzie w Sz-nie mozna je kupic? hmm? Bo jak taki turysta jak ja przyjedzie do Szczecina to nie ma ochoty błądzić po mieście Prosiłbym o konkretny adres moze byc tego salonu Lotto który co chwile przewija sie na stronce a nie wiem gdzie to jest
Aha.. i z którego sektoru bede mógł spokojnie rozpoznać zawodnika (czyt. kolor jego koszulki) biorąc pod uwage wade wzroku ??
Pozdrawiam i gratuluje udanego początku sezonnu
...::: Darłowska Darłovia :::...
Od Szczecina tak daleko, a tak blisko...
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 14:35
# Budynek i kasy stadionu, ul. Karłowicza,
# Salon sportowy LOTTO, ul. Piłsudskiego 31,
# Stoisko LOTTO, Galaxy,
# Stoisko LOTTO w C.H. Piast, ul. Mieszka I 73,
# Stoisko LOTTO, Real (os. Majowe),
# Sport Gryf, Gryfino,
# Salon Renault „Enigma”, Police,
# Kolporter, Stargard Szczeciński (ul. Grodzka),
# Sklep przy ul. Barnima 1/7, Goleniów.
Bilety na mecz z Kolporterem Korona Kielce zapewne będzie można kupywać od wtorku.
A na którym sektorze najlepiej widać, proponuje sektor 16-17-18 (30 zł). W ostateczności sektory 11-12 (15 zł).
Jak juz mowa o biletach to mam może głupie pytanie ale gdzie w Sz-nie mozna je kupic? hmm? Bo jak taki turysta jak ja przyjedzie do Szczecina to nie ma ochoty błądzić po mieście Prosiłbym o konkretny adres moze byc tego salonu Lotto który co chwile przewija sie na stronce a nie wiem gdzie to jest
Aha.. i z którego sektoru bede mógł spokojnie rozpoznać zawodnika (czyt. kolor jego koszulki) biorąc pod uwage wade wzroku ??
Pozdrawiam i gratuluje udanego początku sezonnu
Powiem szczerze na początku myślałem, że to rzeczywiście głupie pytanie, ale .. chcąc ci pomóc próbowałem znaleźć na stronach o Portowcach adresy gdzie można kupić bilet i ... na tę chwilę nie znalazłem!!! I to chyba dlatego, że po prostu jeszcze nie sprzedają biltów na mecz z Koroną. Pamiętam, że na oficjalce i na Pogoń.v.pl przed każdym meczem jest info. Pewnie jutro lub pojutrze jakaś informacja będzie. Ode mnie mogę dodać, że w Galaxy na ostatnim piętrze można nabywać bilety, ale jak kupuję w budynku klubowym.
Co do najlepszych miejsc to oczywiście sektory pod dachem 4 i 5 (najdroższe), ale z wadą wzroku to gdzie byś nie siedział to i tak nie będzie ci łatwo odróżnić numerów na koszulkach - chyba że zabierzesz lornetkę
Ostatnio edytowany przez: 77, 31 lipca 2005, 14:48 [3 raz(y)]
Odp: Ceny biletów na nowy sezon! - 31/07/2005 17:12
No wiesz, głupie to jest pytanie prawdopodobnie dla kogoś, dla kogo udanie sie na mecz Pogoni to coś tak normalnego i oczywistego. Ja mieszkajac 150 km od Szczecina nie mam okazji podziwiania waszego stadionu I jak w koncu ma sie nadarzyc okazja to wole wiedziec gdzie dostac bilety
Dzieki za informacje i pozdrawiam
...::: Darłowska Darłovia :::...
Od Szczecina tak daleko, a tak blisko...
No wiesz, głupie to jest pytanie prawdopodobnie dla kogoś, dla kogo udanie sie na mecz Pogoni to coś tak normalnego i oczywistego. Ja mieszkajac 150 km od Szczecina nie mam okazji podziwiania waszego stadionu I jak w koncu ma sie nadarzyc okazja to wole wiedziec gdzie dostac bilety
Dzieki za informacje i pozdrawiam
Jeśli Ci to coś pomoże, to tutaj masz rozkład sektorów, ceny biletów, itd.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.