Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Hymn Pogoni !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
phoenix
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6473 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 20:23

..::Krzysiek::.. napisał:  

omar napisał:  
Niegdyś zespół Quo Vadiis nagrał pare fajnych utworów o Pogoni . Może by warto zastanowić się na przykład nad utworem który w refrenie leciał "... Pogoń Pogoń Pogoń Szczecin , tylko Pogoń szczecin... "

Poza refrenem nie do zaśpiewania przez kibiców - jeden wielki bełkot by wyszedł...

na legi tą piosenke mam tak samo jak ty... to wszyscy spiewaja i daja rade a u nas jakby tylko refren tylko spiewali to tez by bylo dobre;D

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Artur10
Kibic
Na forum od 7177 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 20:56
No ok, ale moim zdaniem hymn również powinien poderwać do walki piłkarzy gdy nie idzie, bardziej ich zmotywować. Takie są moje odczuwa, ciężko to wszystko połączyć ;)

http://pomorzanin.nd.pl -> Pomorzanin Nowogard Fans
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7345 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 21:00

phoenix napisał:  

..::Krzysiek::.. napisał:  

omar napisał:  
Niegdyś zespół Quo Vadiis nagrał pare fajnych utworów o Pogoni . Może by warto zastanowić się na przykład nad utworem który w refrenie leciał "... Pogoń Pogoń Pogoń Szczecin , tylko Pogoń szczecin... "

Poza refrenem nie do zaśpiewania przez kibiców - jeden wielki bełkot by wyszedł...

na legi tą piosenke mam tak samo jak ty... to wszyscy spiewaja i daja rade a u nas jakby tylko refren tylko spiewali to tez by bylo dobre;D

"Sen o Warszawie" ma ze 2x wolniejsze tempo od "Pogoń Szczecin Wita Was"...

P.
Do końca!
Na forum od 7707 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 21:21
Na Legii sie nie spiewa 'choc na swiecie', a obecnie ta dyskusja jest zbedna.Dlugo nie bylo mlynu, wiec zobaczymy czy ludzie nie pozapominali zwyklych piesni.
Z obecnych najodpowiedniejszy na hymn bylby wlasnie utwor 'Coc na siwecie', ale niestety ktos juz tam go rozniwez od nas podlapac...(bodajze Widzew)

Sami przeciw wszystkim!!!
WH02
Kibic
Na forum od 6627 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 21:24

P. napisał:  
'choc na swiecie',

co Ci bylo jak to pisales? hehe pozdro ( Malolat )

Jedność Lojalność Braterstwo
P.
Do końca!
Na forum od 7707 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 21:27

WH02 napisał:  

P. napisał:  
'choc na swiecie',

co Ci bylo jak to pisales? hehe pozdro ( Malolat )

pozdro pozdro. JLB LFS

Sami przeciw wszystkim!!!
phoenix
Kibic
Na forum od 6473 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 21:55

P. napisał:  
Na Legii sie nie spiewa 'choc na swiecie', a obecnie ta dyskusja jest zbedna.Dlugo nie bylo mlynu, wiec zobaczymy czy ludzie nie pozapominali zwyklych piesni.
Z obecnych najodpowiedniejszy na hymn bylby wlasnie utwor 'Coc na siwecie', ale niestety ktos juz tam go rozniwez od nas podlapac...(bodajze Widzew)

no niby na stadionie nie ale tak mi sie skojarzylo jak ostatnio bylem na bodajrze Legia.live i tam w spiewniku bylo takie cos

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Bzyku
Kibic
Na forum od 7468 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 22:50
Tak naprawdę to jeszcze nie ma ligi (przynajmniej formalnie), a wy już o hymnie rozmyślacie :)

EDIT: To miałem na myśli - sorki za niezręczne sformułowanie ;)

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 18 lipca 2007, 17:59 [1 raz(y)]

g
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 23:17

Bzyku napisał:  
Tak naprawdę to jeszcze nie ma Pogoni (przynajmniej formalnie), a wy już o hymnie rozmyślacie :)

Nie ma Pogoni ? hmm ... tu bym polemizował;) a tak wogóle to w końcu jakiś luźny temat, bez ptakuf, srakuf i miedizakuf, wiec nie psuj atmosfery :)

- Tylko Pogoń -
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7130 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 18/07/2007 09:04

Bzyku napisał:  
Tak naprawdę to jeszcze nie ma Pogoni (przynajmniej formalnie), a wy już o hymnie rozmyślacie :)

niema ligi a nie Pogoni

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
77
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 18/07/2007 11:40

phoenix napisał:  

omar napisał:  

Oto chodzi?

to tez dobre na hymn tylko nie wiem czy taka wersja odpowiednia, tam dalej jest taki glos jakby gosc sie urwal z jakiegos zespolu metalowego, ale ogolnie zajebiaszcza psiosenka

QUO VADIS to najbardziej znany w Polsce szczeciński zespół metalowy.

krzynu1
Kibic
Na forum od 6464 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 18/07/2007 17:52
Pogoń jest była i zawsze bedzie. nie ma ligi- Pogoń jest!

krzynu1
Artur10
Kibic
Na forum od 7177 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 18/07/2007 22:10
No i?

(PS. ile lat?)

http://pomorzanin.nd.pl -> Pomorzanin Nowogard Fans
SamAxe
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 19/07/2007 00:06
Ta dyskusja jest jak lokata.

Kropek
Kibic
Na forum od 6614 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/08/2007 07:14
Jak dla mnie piosenka ,,Pogoń Szczecin Wita Was" to moze byc przyspiewka, a hymn to taki zeby podrywal pilkarzy do boju. Jak np. na siatkowce(reprezentacja) niepamietam jak sie nazywa tamten utwor.
Pzdr.

Ostatnio edytowany przez: Kropek, 9 sierpnia 2007, 11:55 [1 raz(y)]

no
Kibic
Na forum od 6520 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/08/2007 10:41

Kropek napisał:  
Jak dla mnie piosenka ,,Pogoń Szczecin Wita Was" to moze byc przyspiewka, a hymn to taki zeby podrywal pilkarzy. Jak np. na siatkowce(reprezentacja) niepamietam jak sie nazywa tamten utwor.
Pzdr.

zeby "podrywal" .. ta..

MaT
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/08/2007 11:44

Kropek napisał:  
Jak dla mnie piosenka ,,Pogoń Szczecin Wita Was" to moze byc przyspiewka, a hymn to taki zeby podrywal pilkarzy. Jak np. na siatkowce(reprezentacja) niepamietam jak sie nazywa tamten utwor.
Pzdr.

pewnie Ci chodzi o Pieśń o malym rycerzu tego nawet kiedys sie dzieci uczyly w podstawowce

chtwo
Kibic
Na forum od 6932 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/08/2007 11:53
P. powinniscie tez pokminic nad piesnia " W Wolnym miescie Szczecin " , w latach 90 kultowa piosenka a teraz jakby zapomniana...Moim zdaniem idealnie pasowala by...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
Kropek
Kibic
Na forum od 6614 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/08/2007 11:54

MaT napisał:  

Kropek napisał:  
Pzdr.

pewnie Ci chodzi o Pieśń o malym rycerzu tego nawet kiedys sie dzieci uczyly w podstawowce

No wlasnie;p wylecialo mi z glowy, MolestaEwenement chodzilo mi o podrywanie do boju...
Zle sie wyrazilem.

PAFCIO
Kibic
Na forum od 6316 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 10/08/2007 12:40
,,Pogoń Szczecin Wita Was" to całkiem dobra piosenka na hymn! Ale najlepiej byłoby wymyślić coś nowego! Od początku! Mogłaby się tym zająć grupa Quo Vadis, albo 100% Ekipa Gryfino :D

Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005