Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 20:56
No ok, ale moim zdaniem hymn również powinien poderwać do walki piłkarzy gdy nie idzie, bardziej ich zmotywować. Takie są moje odczuwa, ciężko to wszystko połączyć
Niegdyś zespół Quo Vadiis nagrał pare fajnych utworów o Pogoni . Może by warto zastanowić się na przykład nad utworem który w refrenie leciał "... Pogoń Pogoń Pogoń Szczecin , tylko Pogoń szczecin... "
Poza refrenem nie do zaśpiewania przez kibiców - jeden wielki bełkot by wyszedł...
na legi tą piosenke mam tak samo jak ty... to wszyscy spiewaja i daja rade a u nas jakby tylko refren tylko spiewali to tez by bylo dobre;D
"Sen o Warszawie" ma ze 2x wolniejsze tempo od "Pogoń Szczecin Wita Was"...
Odp: Hymn Pogoni !!! - 17/07/2007 21:21
Na Legii sie nie spiewa 'choc na swiecie', a obecnie ta dyskusja jest zbedna.Dlugo nie bylo mlynu, wiec zobaczymy czy ludzie nie pozapominali zwyklych piesni.
Z obecnych najodpowiedniejszy na hymn bylby wlasnie utwor 'Coc na siwecie', ale niestety ktos juz tam go rozniwez od nas podlapac...(bodajze Widzew)
Na Legii sie nie spiewa 'choc na swiecie', a obecnie ta dyskusja jest zbedna.Dlugo nie bylo mlynu, wiec zobaczymy czy ludzie nie pozapominali zwyklych piesni.
Z obecnych najodpowiedniejszy na hymn bylby wlasnie utwor 'Coc na siwecie', ale niestety ktos juz tam go rozniwez od nas podlapac...(bodajze Widzew)
no niby na stadionie nie ale tak mi sie skojarzylo jak ostatnio bylem na bodajrze Legia.live i tam w spiewniku bylo takie cos
Niegdyś zespół Quo Vadiis nagrał pare fajnych utworów o Pogoni . Może by warto zastanowić się na przykład nad utworem który w refrenie leciał "... Pogoń Pogoń Pogoń Szczecin , tylko Pogoń szczecin... "
to tez dobre na hymn tylko nie wiem czy taka wersja odpowiednia, tam dalej jest taki glos jakby gosc sie urwal z jakiegos zespolu metalowego, ale ogolnie zajebiaszcza psiosenka
QUO VADIS to najbardziej znany w Polsce szczeciński zespół metalowy.
Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/08/2007 07:14
Jak dla mnie piosenka ,,Pogoń Szczecin Wita Was" to moze byc przyspiewka, a hymn to taki zeby podrywal pilkarzy do boju. Jak np. na siatkowce(reprezentacja) niepamietam jak sie nazywa tamten utwor.
Pzdr.
Ostatnio edytowany przez: Kropek, 9 sierpnia 2007, 11:55 [1 raz(y)]
Jak dla mnie piosenka ,,Pogoń Szczecin Wita Was" to moze byc przyspiewka, a hymn to taki zeby podrywal pilkarzy. Jak np. na siatkowce(reprezentacja) niepamietam jak sie nazywa tamten utwor.
Pzdr.
Jak dla mnie piosenka ,,Pogoń Szczecin Wita Was" to moze byc przyspiewka, a hymn to taki zeby podrywal pilkarzy. Jak np. na siatkowce(reprezentacja) niepamietam jak sie nazywa tamten utwor.
Pzdr.
pewnie Ci chodzi o Pieśń o malym rycerzu tego nawet kiedys sie dzieci uczyly w podstawowce
Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/08/2007 11:53
P. powinniscie tez pokminic nad piesnia " W Wolnym miescie Szczecin " , w latach 90 kultowa piosenka a teraz jakby zapomniana...Moim zdaniem idealnie pasowala by...
Pzdr.
pewnie Ci chodzi o Pieśń o malym rycerzu tego nawet kiedys sie dzieci uczyly w podstawowce
No wlasnie;p wylecialo mi z glowy, MolestaEwenement chodzilo mi o podrywanie do boju...
Zle sie wyrazilem.
Odp: Hymn Pogoni !!! - 10/08/2007 12:40
,,Pogoń Szczecin Wita Was" to całkiem dobra piosenka na hymn! Ale najlepiej byłoby wymyślić coś nowego! Od początku! Mogłaby się tym zająć grupa Quo Vadis, albo 100% Ekipa Gryfino
Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.