Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 08/03/2004 22:14
> > Wie ktoś ile już osób zapisało się na liste...?
W F H, podobno
> ponad 100....
thx JuN,no to może być bardzo ciekawie,ale te 1,h w Poznaniu to przesada...
podro dla wszystkich wybierajacych się...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 09/03/2004 11:39
> > > Wie ktoś ile już osób zapisało się na liste...?
W F H, podobno
> ponad 100....
thx JuN,no to może być bardzo ciekawie,ale te 1,h w Poznaniu to
> przesada...
podro dla wszystkich wybierajacych się...
Rozumiem, że masz na myśli pociągiem... W Poznaniu czeka nas nie 1h tylko 1,5h. Zastanawiam się czy pyrki przygotują nam jakieś atrakcje...
Z tego co widzę to wszyscy są wygodni i wolą jechać samochodami, busami lub autobusami...
Aha ok. 13.50 Gdy kupowałem bilet byłem 149 osobą na liście skazańców... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-03-09 14:15]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 09/03/2004 15:31
Organizuje autokar do konina cena przejazdu w dwie strony 40zł, jest jeszcze wolnych okolo 23 miejsc, serdecznie zapraszam, jak nie bedzie calego skladu(40os.) to autokar nie pojedzie, lub cena od osoby wzrosnie1
Chetnych prosze o kontakt pod nr. tel. 502419242 lub pod nr, gg, 2774766 Zgłoszenia tylko do czwartku do 14. [Ostatnio edytowane przez KEDZIOR: 2004-03-09 16:02]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 09/03/2004 19:05
> > > ...:::Info z Lidera:::...
O 15.10 mialem 158 numerek.
I rośnie!!!
> :-)
> :-) :-)
Ale do 500 chyba nie dojdziemy.... A przyadałoby się!!
Pszczolek na miejscu wszystkich policz, zdziwisz sie
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 09/03/2004 19:17
>Ale do 500 chyba nie dojdziemy.... A przyadałoby
> się!!
moim zdaniem pszczółek bedzie 500, zostalo pare dni do meczu i na pewno frekfencja wzrosnie, duzo osob nie bedzie wpisywalo sie na liste, no i duzo wejsciowek juz poszlo
pzdr for all
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 09/03/2004 21:40
> Cze.Mam pytanie mial byktos wolne miejsce w aucie?Oczywiscie zaplace
A co w autokarze Ci nie pasuje....
Bardzo się chce zdziwić...Naprawdę, będzie to dla mnie pozytywne zaskoczenie. Więc panowie dawać!!
Ps. A to, że niby zjawią się kibole z Poznania to oznacza tylko, że będzie ciekawiej...
A z tego co widzę, część ludzi w Koninie chciałby takowego wsparcia... Bo obawiają się, że będziemy się czuć jak u siebie i że ich zagłuszymy... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-03-09 22:18]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 09/03/2004 22:22
> Widze, ze nie wiadoma rzecza jest ilosc kibicow Pogoni w Koninie.
Dzis
> odprawilem specjalne modly prorocze.
Wg nich nasza liczba bedzie oscylowac w
> granicy 400-500 osob
Jutro wykonam dodatkowe pomiary, aby zmniejszyc blad
Tyle to powinno być bez modłów więc lepiej odtańcz jakiś taniec za jeszcze większom liczbe:-)
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Aluminium-Pogoń --> dojazd - 10/03/2004 10:24
vasyl odpierdol jakies poganska 2 dniowa impreze a wtedy zalejemy rzeka paprykarzu konin stare ksiegi mowia ze najlepszy na czary jest tajemniczy posiadajacy gigantyczna moc napoj chmielny- laczy ludzi i podwaja ich sile oraz liczbe wiec do dziela...
pzdr for all szamans
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8