Wynik napewno jest duza niespodzianka, bo wygrana z zespolem ktory jest na takiej fali to naprawde COS. Moze Pogon nie grala fantastycznie, ale niektore akcje byly naprawde ladne i co najwazniejsze grane z pomyslem, bylo pare glupich strat ale jest ich z meczu na mecz coraz mniej.
Bardzo dobrze ze pilkarze graja ambitnie to mi sie naprawde podoba !
Dobry mecz Matlaka, ktory po wejsciu na boisko wprowadzil duzo na lewej flance, bardzo dobry mecz (wreszcie) Kazmierczaka, duzo ladnych akcji, pare strzalow (w tym jeden bardzo ladny). Bardzo dobrze zagral tez Neneca, dzieki niemu wyszlismy z 0, pare naprawde swietnych interwencji - ten bramkarz mysli !, jedyne nad czym musi popracowac to wykopy i wyrzuty pilki bo pare z nich bylo tragicznych. Dobrze zaprezentowal sie Edi ktory ogarnial sytuacje na boisku.
Co do strony kibicowskiej, to pomimo niezbyt wielu osob (chociaz jakby na to nie patrzec wtorek wieczor, duzo osob w pracy, w szkole) doping stal na dobrym poziomie i atmosfera byla bardzo fajna.
Jak cos mi sie przypomni istnotnego to dopisze
edit : stawialem w STS i mam na kuponie
A to co wyprawia Baranowski to kurwa jest paranoja, ja rozumiem ze chce zachecic czasami stadion do spiewu czy do czegos ale dlaczego KURWA robi to on zawsze w najgorszym momencie, oraz kiedy stadion jest rozkrecony przez mlyn ? za te jego portugalskie okrzyki powinno sie go wykastrowac
Ostatnio edytowany przez: eF^, 28 marca 2006, 20:11 [2 raz(y)]
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 20:03
no wkoncu w domu. Dobry meczyk naszych grajkow nie grali olsniewajaco ale z determinacja i to dalo efekt. najwazniejsze sa 3 pkt bo przed nami ciezkie mecz a dol zbliza sie nieublaganie. Tragiczne zachowanie Baranowskiego... euforia na trybunach Sandał zaciaga caly stadion do tanca a ten pierdoli sam do siebie OBRIGADO OBRIGADO. Co ciekawe zaskoczyl mnie Panik koncowka meczu prowadzimy a on wpuszcza napastnika za napastnika ... <brawo> pozniej napisze troche wiecej ide sie suszyc
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 20:12
Zagłebie jak dla mnie slabo grało, chyba jeden strzał mieli w bramke Iwańsku kropnoł z 20m. w okienko ale Neneca kapitalnie obronił .
Pierwsza polowa slaba !
Druga juz dobra nasi mieli sporo rzutów rożnych sporo wolnych w przy liniach bocznych duzo wrzutek kilka strzałów .
No i walczyli ! Matlak agresywnie jak zawsze .
Szkoda tylko że troche zagubieni byli w końcówe w obronie powinni zagrac spokojniej.
Ważne że wygrali , napewno nabiorą troche pewnośći.
wiesz ze cały stadion pytał gdzie jest Klocek...a my odpowiadalismy "bo ma angine ropną" Chłopaku uspokój się troszke i nie zgrywaj tu Boga na stadionie a co do meczu to bramka Kaźmierczaka na farcie... i nie rozumiem po chuja śpiewaliście "Przemek Kaźmierczak" skoro on i tak ma nas w dupie...:/ Gra "Portowców" bardzo przeciętna...Zagłębie pare ładnych klep i lepiej grali od "naszych"... Jedynie tylko końcówka mogła sie podobać z całego meczu bo reszta to dno i bąbelki A baran dla mnie przesadził z tym portugalskim podziękowaniem...po prostu debil, az wstyd przed przyjezdnymi...:/ Natomiast doping był nieco lepszy moim zdaniem niżeli na Amice czy Wiśle tyle ode mnie... Pozdro
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 20:20
Oj mieli chlopaki przeblyski... ale najlepiej zagrali Polacy - pokazali co to znaczy walka i gra z jajami! Kaziu dzisiaj kluczowy!
Zreszta Zaglebie nie istnialo!!!!!
Zeby jeszcze nie ten deszcz cholerny
Ale mecz podniosl mnie na duchu, oj podniosl!!!
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Zagłebie jak dla mnie slabo grało,chyba jeden strzał mieli w bramke Iwańsku kropnoł z 20m. w okienko ale Neneca kapitalnie obronił .
No własnie chyba nie . strzałów było od groma na bramke Neneci ale ten dobrze sobie radzil i co bardzo mnie dziwi nie dal sie zaskoczyc ani razu. a jezeli chodzi o obrone tego strzalu ktory leciał w okienko to wyglądało to zaje*****e i uratowało nas przed strata gola
Wracając do meczu to ogólnie zagrali dobre spotkanie.z tym ze pierwsza połowa była gorsza niz druga w wykonaniu naszych zawodnikow.Kazmierczak zagrał przyzwoicie i strzelil tez fartowna bramke (jakby nie patrząc gdyby nie obronca Zagłębia to Liberda złapał by ten strzał) Podobał mi sie także (Mister ) Cleisson. w obornie znowu dobrze radził sobie Batata II choc grał tylko poł godziny.Świetnie (jak na pierwszy mecz po kontuzji) zagrał Grzesiu Matlak. królował na lewej flance. nie pamietam zeby ktos odebrał mu piłke.ciagle cfaniakował i gdy nie miał innego wyjscia to nabijał piłke na przeciwników.Jestem Bardzo szczesliwy jak i bardzo mokry
I jeszcze jedno pytanie: Dlaczego Daniel grał w tym meczu?
Ostatnio edytowany przez: Zgred, 28 marca 2006, 20:38 [1 raz(y)]
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
nie ma mnie bo angine ropna mam jakby ktos pytal ...
WYGRANA ! 1-0 !!! BRAWA !
A powiedz mi kogo to obchodzi? Czy ma to coś wspólnego z tematem?
Jeśli chodzi o mecz, parę ładnych akcji, ale ogólnie jakiś wielkich fajerwerków nie było. Pod koniec meczu nastawiliśmy się na bronienie wyniku i na wyprowadzanie kontr.
Piłka po strzale Kazia odbiła się jeszcze od jednego z obrońców miedziowych i wpadła do bramki.
Najważniejsze 3 punkty, widać że z meczu na mecz coraz lepiej.
Dobry mecz Kazia, zaczął się starać (wkońcu ) Dużo do gry wniósł Matlak, Cleisson miał szansę, ale Liberda obronił. Neneca pewnie w bramce, co miał obronić to obronił.
W meczu z Wisła dostał dwie żółte kartki, a nie jedną czerwoną, wtedy by nie mógł zagrać.
PS.Baranowski na koniec przesadził, jesteśmy w Polsce a nie w Brazylii.
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 28 marca 2006, 20:37 [2 raz(y)]
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 20:32
Co do Kaźmierczaka to nie gral najgorzej, ale nie zeby odrazu mowic e byl najlepsyz na boisku. Mial przeblyski prawda. Teraz druga sprawa. Druzyna jako druzyna moze grac lepiej. Zagłębie nie bylo dzis w dobrej dyspozycji, wykorzystaliśmy to i mamy 3 punkty. Brawa należą sie za akcje w drugiej połowie. Tylko ta skuteczność. Jedym słowem mogło być lepiej.
Pewnie już nikogo niema na forum wszyscy są na meczu Pogon - Zaglebie !!!!!!! ja dziś odpuszczam mecz nie ide niechce mi się bylem na meczu z amicą i wislą i przegralismy mam nadzieje ze dzis wygramy i za 2 tygodnie pujde !!!!!!!!!!!!! J bedzie dobrze Pogoń
hahaha ja pierodle prosze Cie kurwa ... a mzoe na meczu spiewasz ''Chu z wynikami Portowcy ejstesmy z wami..." "Jestesmy zawsze tam ..." i duzo duzo wiecej ..
hahah Baran cos po brazylijsku piszczal tera :x ''Opligato'' czy cos takiego
jaki debil ^^
nie ma mnie bo angine ropna mam jakby ktos pytal ...
WYGRANA ! 1-0 !!! BRAWA !
Widze ze po wyprawie do Kielc stałeś sie bardzo kumaty....Może troche odpocznij od tego forum, napewno dobrze Ci zrobi...
Baranowski: ``podziekujmy naszym pilkarzom po portugalsku-OBLIGATO,OBLIGATO,OBLIGATO,OBLIGATO`` rany kiedy on sie wreszcie zamknie wstyd jak cholera, BARANOWSKI NIE ROB WIOSKI!
wiocha totalna. . . cale wrazenie zwyciestwa popsul. Ale nauczmy sie wreszcie ze on nigdy nie przestanie wchodzic innym w tylne czesci ciala. Zamknie sie jak Ptak odleci. Chociaz zawsze znajdzie kogos, komu bedzie chcial przypucowac....
a odnosnie meczu - wygrana wygraną, ale do konca nie mialam tej pewnosci, jak sie skonczy mecz :/
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
W meczu z Wisła dostał dwie żółte kartki, a nie jedną czerwoną, wtedy by nie mógł zagrać.
A mi się wydaje, że grał bo to zaległy mecz. Ale nie wiem, moge sie mylić
Hmm niewiem jak Cię przekonać że mam racje Przypomnij sobie chociażby to jak Milar w meczu z Odrą W na jesieni dostał dwa żółtka a w konsekwencji czerwoną. Następnie graliśmy mecz z Arką, w którym Milar mógł zagrać.To że zaległy, to nic nie ma wspólnego, pozdro
Hmm niewiem jak Cię przekonać że mam racje Przypomnij sobie chociażby to jak Milar w meczu z Odrą W na jesieni dostał dwa żółtka a w konsekwencji czerwoną. Następnie graliśmy mecz z Arką, w którym Milar mógł zagrać.To że zaległy, to nic nie ma wspólnego, pozdro
KrokuS ma racje od jakichs 2 lat o ile sie nie myle takie wlasnie sa zasady. ci innego gdyby odrazu za faul obejrzal czerwona.
Odp: Pogon - Zaglebie - 28/03/2006 20:48
Nareszcie zwycięstwo...troche zmokłem ale opłacało się...może z Legią też się uda jakieś punkty zdobyć. Dobrze by było. Całkiem niezły mecz Kazka.
...zbyt wielkich nadziei nie ma co pokładać, im wyżej wejdziesz tym dłużej będziesz spadać...
KrokuS ma racje od jakichs 2 lat o ile sie nie myle takie wlasnie sa zasady. ci innego gdyby odrazu za faul obejrzal czerwona.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758275570 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.