Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Maraton z Pogonią! Korona - 26.10, g. 15:30, Piast - 29.10, g. 18:00! - 28/10/2013 23:01
Ok. A więc. Na koronie było całkiem dobrze. Jedyny minus.... Ludzie stojący na koronie stadionu nad młynem . Po chuj?? Ciężko zejść na dół i dopingować? Znowu zaczynamy się napinać? Za stary ? Za duży ? Z małolatami? Kurwa ja 20 lat jeżdże , chodzę na Pogoń i jestem dumny że drę morde cały mecz i młodzi mogą zobaczyć jak starsi KOCHAJA Pogoń !!! Więc prośba do ogarniętych osób. Iść na górę młyna i " poprosić wszystkich z góry o zejście na dól i stanięcie w szyku żeby to wyglądało- tym bardziej że ludzie szanują naszego gniazdowego i posłuchają go. Troszkę chęci i będzie zajebiście. Pozdro
|
POGON SZCZECINSKA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Maraton z Pogonią! Korona - 26.10, g. 15:30, Piast - 29.10, g. 18:00! - 29/10/2013 22:06
Po raz kolejny zajebista oprawa- konkretne przesłanie no i zajebiste malowanie sektorówki. Doping momentami niezły ale stać nas na więcej bracia! Nie wiem czemu wszyscy cichną jak dana przyśpiewka leci 2-3 raz albo gniazdowy na chwilę przestaje patrzeć na młyn... Przy takim wyniku to powinniśmy to rozjebać!
|
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Maraton z Pogonią! Korona - 26.10, g. 15:30, Piast - 29.10, g. 18:00! - 30/10/2013 11:13
Osobiście tez miałem spore obawy co do frekwencji,ale miło sie zaskoczyłem a raczej zaskoczył każdy z Was dając z siebie 100% przez większość meczu kolejny raz moge napisać ,ze wkońcu liczy sie dla Was zdzieranie gardła przez 90minut i w tym jest cała moc w tym wypadku moc w Naszych gardłach i płucach!!!
Jeszcze raz BRAWO!!
Do zobaczenia na Zagłębiu na młynie z jeszcze większym zaangażowaniem
PIŁKA NOŻNA BEZ POLICJI
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|