Szkoda, wczoraj zagrał najlepszy mecz od kiedy gra w barwach Pogoni...
Faktycznie zagrał dobre zawody ,kiedyś musiał zapauzować ,ważne żeby na Lecha był bezpieczny bo dopiero tam zagiercuje tak jak od niego oczekują w Szczecinie.
Odp: Żółte, czerwone - 08/08/2014 19:16
Przyjmijmy, że dany zawodnik nie miał wcześniej żadnych kartek i w jednym meczu dostaje 2 żółte, w konsekwencji czerwoną, schodzi z boiska. Czy w takim przypadku może zagrać w następnym meczu, czy pauzuje 1 mecz? Nie mogę tego znaleźć w żadnych regulaminach. Wiem, że pauzuje się po 4 żółtych i po bezpośredniej czerwonej.
Przyjmijmy, że dany zawodnik nie miał wcześniej żadnych kartek i w jednym meczu dostaje 2 żółte, w konsekwencji czerwoną, schodzi z boiska. Czy w takim przypadku może zagrać w następnym meczu, czy pauzuje 1 mecz? Nie mogę tego znaleźć w żadnych regulaminach. Wiem, że pauzuje się po 4 żółtych i po bezpośredniej czerwonej.
Może normalnie grać chyba, że jedna z tych kartek była kartką oznaczającą pauzę w następnym meczu (np. 4, 8...)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.