Tylko powtarzam jeszcze raz, na meczu z Legią średnia wieku była dużo wieksza niż wczoraj, bo Ci młodzi są na każdym meczu, a nie tylko z Legią, Wisłą, czy Lechią, a wielu starszych chodzi tylko na mecze z klasowymi rywalami i taka jest prawda. Nie ma co czepiac sie młodych, że są, bo za pare lat oni również bedą, tylko zmobilizowac tych starszych, aby przychodzili na wszystkie mecze.
A na koniec mogę dodać... Brakuje Wam tego czasu z Antkiem "zezem" Ptakiem... Bo te fajerwerki na koniec meczu, jak dla mnie to nie porozumienie i straszna żenua... No i jeszce komentarz na fb "LEGALIZE PIRO"... Ehhh... Każdy ma swoje zdanie
Działajcie, działajcie...
Fajerwerki miały być odpalone podczas oprawy, ale niestety nie było czasu, bo trzeba było sektorówke ogarnąć.
Obiecałem sobie, że nic nie będę pisał... pies to jebał.
Bez uszczypliwości, ale kultura ultras to co więcej niż zwykła zabawa. To sposób na życie, coś u czego boku jesz śniadanie i kładziesz się spać.
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 20:23
Mam takie pytanie, ponieważ odrazu po końcowym gwizdku musiałem się zwijać. Czy piłkarze podeszli pod płot, czy znowu ograniczyli się do braw ze środka boiska?
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Mam takie pytanie, ponieważ odrazu po końcowym gwizdku musiałem się zwijać. Czy piłkarze podeszli pod płot, czy znowu ograniczyli się do braw ze środka boiska?
Podobno przepisy są takie i wymogi PZPNU teraz, ze nie moga podchodzi nawet pod płot
Podobno przepisy są takie i wymogi PZPNU teraz, ze nie moga podchodzi nawet pod płot
Nie podeszli. Ale jakoś piłkarzom Ruchu te przepisy nie przeszkodziły i podeszli i podziękowali swoim kibicom.
ktoś tu kiedyś takie głupoty napisał i ciągniecie... są po prostu pizdami, wszędzie indziej podchodzą - po prostu kwestia piłkarzyków
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 21:38
Jezeli chodzi o trybuny spadlismy o dwie ligi. Odpalenie pirotechniki poza stadionem to jakis zart chyba tylko Polonia wczesniej robila takie rzeczy. A to chluby nam na pewno nie przynosi. Nastepnym razem odpalcie to pod lidlem na Witkiewicza. Nie wiem o co chodzi w tej sytuacji i nie rozumiem dlaczego inni ludzie organizuja teraz oprawy, ale porownujac sektorowke chociazby z meczu z Legia do tego czegos wczoraj, to niebo a dno rowu marianskiego. Jakby ktos mial watpliwosci, to tutaj zdjecia:
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 22:33
Napewno nie jest lepiej niz bylo, ale juz nie przesadzajmy porownywania oprawy, dopingu czy wieku mlyna meczu z Ruchem do meczu z Legia... Mecz gdzie stadion byl pelny do meczu z stadionem swiecacym pustkami.
Zobacz czy na meczach pol roku temu gdzie byla podobna ilosc ludzi tez tak widzisz ta roznice. Twoim tokiem mozemy porownac tez wczorajsza oprawe do oprawy z Wisłą...
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 23:05
Ja nie porownuje jakosci dopingu i wieku mlyna, bo tego nie ma co porownywac. Porownuje jakosc sektorowek zaprezentowanych na obu meczach. Nie wydaje mi sie zeby na to frekwencja miala jakis wplyw. Wczorajsza sektorowka jest okropna, litery sa krzywe, odstepy miedzy slowami nierowne a w niektorych miejscach zupelnie ich brakuje. Zeby nie byc goloslownym wyszukalem sektorowke sprzed ponad roku, z meczu z Arka:
Widzisz roznice jakosci? Dlatego nie uwazam zeby dobre bylo zaklinanie rzeczywistosci ze wczoraj bylo super i oby tak dalej. Bo nagle kiedy wszystko bylo dobrze cofnelismy sie znowu do prehistorii. A gramy w ekstraklasie i moim zdaniem tutaj juz nie ma miejsca na uczenie sie od nowa jak robic oprawy. A autorzy wczorajszej oprawy maja przed soba duzo nauki.
Odp: Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów - 20/11/2012 23:10
Piro za stadionem odpala regularnie od ładnych paru lat Ruch Chorzów np. ostatnio Górnik Zabrze..To chyba nie są słabe ekipy czy się mylę ? jak masz tyle odwagi i się nie boisz zakazów i grzywien i innych zasranych represji to odpal na gnieździe race nawet Ci kupie kilka sztuk zobaczymy czy będziesz taki mądry..
Bez odbioru..
edyta : co do jakości zgadam się z Tobą ale na to potrzeba czasu i porozumienia między chłopami
Piro za stadionem odpala regularnie od ładnych paru lat Ruch Chorzów np. ostatnio Górnik Zabrze..To chyba nie są słabe ekipy czy się mylę ? jak masz tyle odwagi i się nie boisz zakazów i grzywien i innych zasranych represji to odpal na gnieździe race nawet Ci kupie kilka sztuk zobaczymy czy będziesz taki mądry..
Bez odbioru..
edyta : co do jakości zgadam się z Tobą ale na to potrzeba czasu i porozumienia między chłopami
O tej odwadze to slaby argument wziawszy pod uwage ze przed ta "nowa jakoscia" na Pogoni nie raz pirotechnika byla odpalana na stadionie, a nie poza. Czy od meczu z Legia cos sie zmienilo w temacie represji, zakazow i grzywien?
A jakosc jakoscia - ja wiem ze potrzeba czasu, nie rozumiem tylko dlaczego skoro bylo dobrze nagle zrobilo sie tak bardzo zle? Zwlaszcza gdy mam w pamieci te zapewnienia o nowej swietnej jakosci ktore mozna bylo przeczytac na forum po oswiadczeniu mw.
Czytajac ten temat odnosze wrazenie ze gdzies padl przykaz pisania tylko dobrze na temat nowych ultrasow. Nie rozumiem tego w kontekscie tego ze wczorajszy mecz pod wzgledem kibicowskim byl dramatycznie slaby.
Bez odbioru..
jak masz tyle odwagi i się nie boisz zakazów i grzywien i innych zasranych represji to odpal na gnieździe race nawet Ci kupie kilka sztuk zobaczymy czy będziesz taki mądry..
Bez odbioru..
Hehe, a to dobre .
Tak na szybko
Ruch - finał PP z Legią
Górnik - wyjazd na Wisłę (jakoś 2 sezony temu?)
Ostatnio edytowany przez: nara, 20 listopada 2012, 23:33 [1 raz(y)]
Bez odbioru..
Ja pierdole to już gadać się nawet niechce... a Polonia Warszawa pruje dupsko na komendzie to też napiszesz, że oni tak robią to w sumie jest ok ?
Opanujcie te swoje wpisy bo faktycznie poziom leci dramatycznie...
Pogoń Szczecin zawsze szła swoją ścieżką i wyznaczała je innym, a nie patrzyła na innych...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.