Niech Budka zagra jak Kolenda i Giani wyjedzie bez punktów!
Rajdy bokami ze zagraniem do środka do Aki i Ediego i będziemy świadkami pięknej brameczki.
a według mnie bardzo dobrze się zaprezentowali a na pewno lepiej od takiej Wisły która tylko liczbę miała dobra,a doping Jaga miała niezły na tle dwukrotnie większej liczby GTS-u.
nie wiem, co sie dzieje, ale w I lidze na takich meczach z jakimiś Termalicami, czy Olimpią Grudziądz doping był porównywalny do tego, co było dzisiaj, a ludzi na stadionie było wtedy po 4 tysie..
Tragedii nie było ale liczyłem na więcej. Frekwencja słabiutka, było kilku co się opierdalało ale nie było źle. Na Legii nie ma innej opcji, musi być rozpierdol !! Oprawa na +, zabrakło piro ale to już co innego.
PS. Dawid, jak czytasz to odezwij się na moje gg (masz w profilu), ja twojego przez przypadek nie zapisałem.
Ostatnio edytowany przez: W Miarę Obiektywny, 29 września 2012, 22:19 [1 raz(y)]
Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 22:34
Flaga gości jest super, ale dzisiaj stadion ogarneła senność , piłkarzy jak i kibiców , na piekiełku jak Cie moge ale resztą ... zero chęci nawet na klaskanie - nie mówie juz o śpiewaniu :p
I jeszcze raz sto lat dla FCH daliście czadu z oprawą
Flaga gości jest super, ale dzisiaj stadion ogarneła senność , piłkarzy jak i kibiców , na piekiełku jak Cie moge ale resztą ... zero chęci nawet na klaskanie - nie mówie juz o śpiewaniu :p
Wiadomo, że pikniki będą śpiewać tylko jak wynik będzie dobry i rywal silny (Wisła, Zagłębie, w 1 lidze Arka, Piast, Zawisza...). Nie można niewiadomo czego wymagać od reszty stadionu. Dla nich liczy się najpierw mecz, a dopiero potem atmosfera, która jest tylko dodatkiem. Na Młyn wszyscy (albo przynajmniej zdecydowana większość) przychodzi z zamiarem darcia ryja i wynik tu jest sprawą drugorzędną. Tak było, jest i będzie. Fajnie jeśli śpiewa cały stadion, ale nie ma co narzekać jeśli dopinguje tylko Młyn.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Wiadomo, że pikniki będą śpiewać tylko jak wynik będzie dobry i rywal silny (Wisła, Zagłębie, w 1 lidze Arka, Piast, Zawisza...). Nie można niewiadomo czego wymagać od reszty stadionu. Dla nich liczy się najpierw mecz, a dopiero potem atmosfera, która jest tylko dodatkiem. Na Młyn wszyscy (albo przynajmniej zdecydowana większość) przychodzi z zamiarem darcia ryja i wynik tu jest sprawą drugorzędną. Tak było, jest i będzie. Fajnie jeśli śpiewa cały stadion, ale nie ma co narzekać jeśli dopinguje tylko Młyn.
zgadzam się
Nikogo nie negując to dzisiaj każdy był senny, w pewnych momentach młyn także choć parę razy było naprawdę mocne pierdolnięcie, po 1 bramce stadion na chwilę ożył .... nie ma emocji na boisku, na trybunach też nie - prawda stara jak świat.
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Pomijajac rzeczy typowe dla spotkan z niezbyt lubiacymi sie kibicami, ale Jaga miala /wywiesila niezly trans "Niewazne co sie zdarzy Jaga pozdrawia gospodarzy"
Niezależnie co się zdarzy Jaga wita gospodarzy - flaga fajna ale moim zdaniem dobra jest fana Motoru Lublin - Nieproszeni Goście
Do skandalu doszło w Szczecinie po meczu Pogoni z Jagiellonią. Piłkarze gości podeszli pod sektor przybić piątki ze swoimi kibicami, w tym Ugo Ukah. On jednak został przez sympatyków "Jagi" znieważony i opluty!
Klub szybko wydał oficjalne oświadczenie: "W związku z incydentem rasistowskim skierowanym po dzisiejszym meczu w kierunku naszego zawodnika Ugo Ukaha przez osoby mieniące się kibicami Jagiellonii Białystok, Zarząd Klubu informuje, iż stanowczo odcina się od tego typu zachowań. Jednocześnie informujemy, iż potępiamy wszelkie akty nietolerancji wobec drugiego człowieka. Wyrażamy głęboki żal, iż przykrość jakiej doświadczył Ugo wynikła z zachowania „kibiców” z Białegostoku.
Zarząd Klubu solidaryzuje się z zawodnikiem, wspiera go i pragnie podziękować za dzisiejszy występ w meczu przeciwko Pogoni Szczecin".
czyli "biały" klub.
A wracając do meczu to bramkę dla Jagielloni zajebał(zawinił) Pietrucha.
no dobra ale co do chuja robiły pikniki na młynie?? KURWA!!! od 20 lat jezdze na Pogoń , od 15 na młyn i nie pamętam takiej chujni jak wczoraj.
kurwaludzie poco przychodzicie jesli tylko ruszacie gebami wzgodnie ze słowami piosenki niewydobywajac z siebie zadnego głosu??
co wy rybki w akwarium udajecie??
Moje zdanie jest takie , że i my ( oprócz pierwszej połowy) i Jagiellonia zaprezentowaliśmy sie słabo..
nie wiem, co sie dzieje, ale w I lidze na takich meczach z jakimiś Termalicami, czy Olimpią Grudziądz doping był porównywalny do tego, co było dzisiaj, a ludzi na stadionie było wtedy po 4 tysie..
Mlosta. Nie znam, nie wiem nie dymalem:-) ale zgadzam sie z Toba kolego
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.