Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Fiołek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5860 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 14:00

Przema napisał:  
Bedzie bardziej ofensywnie. Ciekaw jestem co do gry wniesie Budka. Po meczu w Poznaniu raczej zadnych wnioskow na temat jego gry nie da sie wyciagnac, wiadomo jak to wszzystko wygladalo.

Niech Budka zagra jak Kolenda i Giani wyjedzie bez punktów!
Rajdy bokami ze zagraniem do środka do Aki i Ediego i będziemy świadkami pięknej brameczki.

Pogoń Szczecin!!! I wszystko jasne.
Paulinus
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 14:04

spagetti napisał:  
To bylo jednak glupie pytanie:D

bardzo głupie pytanie... :P
nawet 7 miesięczne dziecko musi miec swoją kartę, co bezwzglednie uznaje za kompletny idiotyzm :)

"CSWD" i to się nie zmieni....
OLDBOJ
Kibic
Na forum od 6086 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 18:56
Pomijajac rzeczy typowe dla spotkan z niezbyt lubiacymi sie kibicami, ale Jaga miala /wywiesila niezly trans "Niewazne co sie zdarzy Jaga pozdrawia gospodarzy"

Lrd
Moderator**
Na forum od 7389 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 18:59

OLDBOJ napisał:  
Pomijajac rzeczy typowe dla spotkan z niezbyt lubiacymi sie kibicami, ale Jaga miala /wywiesila niezly trans "Niewazne co sie zdarzy Jaga pozdrawia gospodarzy"

To nie trans tylko flaga
Obrazek jpg wstawiony na forum

Swoją drogą moim zdaniem zajebista

Against modern wszystko!
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 20:34
Racja - flaga zajebista.
Ale sami kibice się nie popisali. Owszem mało ich było, ale mogli się bardziej postarać moim zdaniem..

PDJ
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 20:53

xxjarek05xx napisał:  
Racja - flaga zajebista.
Ale sami kibice się nie popisali. Owszem mało ich było, ale mogli się bardziej postarać moim zdaniem..

a według mnie bardzo dobrze się zaprezentowali a na pewno lepiej od takiej Wisły która tylko liczbę miała dobra,a doping Jaga miała niezły na tle dwukrotnie większej liczby GTS-u.

mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 21:10
Moje zdanie jest takie , że i my ( oprócz pierwszej połowy) i Jagiellonia zaprezentowaliśmy sie słabo..

nie wiem, co sie dzieje, ale w I lidze na takich meczach z jakimiś Termalicami, czy Olimpią Grudziądz doping był porównywalny do tego, co było dzisiaj, a ludzi na stadionie było wtedy po 4 tysie..

Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 21:53

PDJ napisał:  

xxjarek05xx napisał:  
Racja - flaga zajebista.

a według mnie bardzo dobrze się zaprezentowali a na pewno lepiej od takiej Wisły która tylko liczbę miała dobra,a doping Jaga miała niezły na tle dwukrotnie większej liczby GTS-u.

Siedząc tuż obok sektora gości usłyszałem ich raz jak ryknęli na początku II połowy... i to był jedyny raz, więc słabo.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
W Miarę Obiektywny
Kibic
Na forum od 4621 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 21:55
Flagę mają świetną, nie ma co :)

Tragedii nie było ale liczyłem na więcej. Frekwencja słabiutka, było kilku co się opierdalało ale nie było źle. Na Legii nie ma innej opcji, musi być rozpierdol !! Oprawa na +, zabrakło piro ale to już co innego.

PS. Dawid, jak czytasz to odezwij się na moje gg (masz w profilu), ja twojego przez przypadek nie zapisałem.

Ostatnio edytowany przez: W Miarę Obiektywny, 29 września 2012, 22:19 [1 raz(y)]

kapsiii
Kibic
Na forum od 4632 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 22:34
Flaga gości jest super, ale dzisiaj stadion ogarneła senność , piłkarzy jak i kibiców , na piekiełku jak Cie moge ale resztą ... zero chęci nawet na klaskanie - nie mówie juz o śpiewaniu :p

I jeszcze raz sto lat dla FCH :) daliście czadu z oprawą :)

hejpogongol
Kibic
Na forum od 4894 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 22:45

ShE napisał:  
Flaga gości jest super, ale dzisiaj stadion ogarneła senność , piłkarzy jak i kibiców , na piekiełku jak Cie moge ale resztą ... zero chęci nawet na klaskanie - nie mówie juz o śpiewaniu :p

Wiadomo, że pikniki będą śpiewać tylko jak wynik będzie dobry i rywal silny (Wisła, Zagłębie, w 1 lidze Arka, Piast, Zawisza...). Nie można niewiadomo czego wymagać od reszty stadionu. Dla nich liczy się najpierw mecz, a dopiero potem atmosfera, która jest tylko dodatkiem. Na Młyn wszyscy (albo przynajmniej zdecydowana większość) przychodzi z zamiarem darcia ryja i wynik tu jest sprawą drugorzędną. Tak było, jest i będzie. Fajnie jeśli śpiewa cały stadion, ale nie ma co narzekać jeśli dopinguje tylko Młyn.

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
reclaimenn
Kibic
Na forum od 4833 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 22:51

hejpogongol napisał:  

ShE napisał:  

Wiadomo, że pikniki będą śpiewać tylko jak wynik będzie dobry i rywal silny (Wisła, Zagłębie, w 1 lidze Arka, Piast, Zawisza...). Nie można niewiadomo czego wymagać od reszty stadionu. Dla nich liczy się najpierw mecz, a dopiero potem atmosfera, która jest tylko dodatkiem. Na Młyn wszyscy (albo przynajmniej zdecydowana większość) przychodzi z zamiarem darcia ryja i wynik tu jest sprawą drugorzędną. Tak było, jest i będzie. Fajnie jeśli śpiewa cały stadion, ale nie ma co narzekać jeśli dopinguje tylko Młyn.

zgadzam się

Nikogo nie negując to dzisiaj każdy był senny, w pewnych momentach młyn także choć parę razy było naprawdę mocne pierdolnięcie, po 1 bramce stadion na chwilę ożył .... nie ma emocji na boisku, na trybunach też nie - prawda stara jak świat.

To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
OLDBOJ
Kibic
Na forum od 6086 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 22:56
ciesnienie lecialo

deszcz sie zaraz po meczu pojawil

to usypialo dodatkowo

kapsiii
Kibic
Na forum od 4632 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 29/09/2012 23:36

OLDBOJ napisał:  
ciesnienie lecialo

deszcz sie zaraz po meczu pojawil

to usypialo dodatkowo

to fakt!! czuło sie w powietrzu... że jak cos nie walnie, jak nie lunie... to kaplica.

Ja niestety mam karnet na I strefę i jak człowiek stanie , to od razu jazda że zasłaniam... aj aj po rundzie trzeba sie eksportować :)

zeroprzypału
Kibic
Na forum od 4623 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 30/09/2012 00:34

ShE napisał:  
aj aj po rundzie trzeba sie eksportować :)

Pewnie że trzeba i bierz za sobą wszystkich znajomych co też mają taka sytuacje ! :]

Pietras
Kibic
Na forum od 7005 dni

*

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 30/09/2012 02:01

OLDBOJ napisał:  

Niezależnie co się zdarzy Jaga wita gospodarzy - flaga fajna ale moim zdaniem dobra jest fana Motoru Lublin - Nieproszeni Goście

M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 30/09/2012 04:11

Cytat:  
Do skandalu doszło w Szczecinie po meczu Pogoni z Jagiellonią. Piłkarze gości podeszli pod sektor przybić piątki ze swoimi kibicami, w tym Ugo Ukah. On jednak został przez sympatyków "Jagi" znieważony i opluty!

Klub szybko wydał oficjalne oświadczenie: "W związku z incydentem rasistowskim skierowanym po dzisiejszym meczu w kierunku naszego zawodnika Ugo Ukaha przez osoby mieniące się kibicami Jagiellonii Białystok, Zarząd Klubu informuje, iż stanowczo odcina się od tego typu zachowań. Jednocześnie informujemy, iż potępiamy wszelkie akty nietolerancji wobec drugiego człowieka. Wyrażamy głęboki żal, iż przykrość jakiej doświadczył Ugo wynikła z zachowania „kibiców” z Białegostoku.

Zarząd Klubu solidaryzuje się z zawodnikiem, wspiera go i pragnie podziękować za dzisiejszy występ w meczu przeciwko Pogoni Szczecin".

:) czyli "biały" klub.

A wracając do meczu to bramkę dla Jagielloni zajebał(zawinił) Pietrucha.

Ostatnio edytowany przez: M.K 74, 30 września 2012, 05:26 [2 raz(y)]

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
wiking
Kibic
Na forum od 5703 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 30/09/2012 07:36

hejpogongol napisał:  

ShE napisał:  

no dobra ale co do chuja robiły pikniki na młynie?? KURWA!!! od 20 lat jezdze na Pogoń , od 15 na młyn i nie pamętam takiej chujni jak wczoraj.

kurwaludzie poco przychodzicie jesli tylko ruszacie gebami wzgodnie ze słowami piosenki niewydobywajac z siebie zadnego głosu??
co wy rybki w akwarium udajecie??

Ave Olo morituri te salutant
mihu
Kibic
Na forum od 4631 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 30/09/2012 07:43

mlostaaa0 napisał:  
Moje zdanie jest takie , że i my ( oprócz pierwszej połowy) i Jagiellonia zaprezentowaliśmy sie słabo..

nie wiem, co sie dzieje, ale w I lidze na takich meczach z jakimiś Termalicami, czy Olimpią Grudziądz doping był porównywalny do tego, co było dzisiaj, a ludzi na stadionie było wtedy po 4 tysie..

Mlosta. Nie znam, nie wiem nie dymalem:-) ale zgadzam sie z Toba kolego

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8116 dni

Odp: POGON-Jagiellonia 29 wrzesien 15:45 - 30/09/2012 10:48
Karty kibica na nazwisko Budnicki Piotr oraz Jaroszyk Jarosław do odbioru w Jockerze

Surowi rodzice
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 1.73 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005