"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
z tym szacunkiem tu mi chodziło o tekst z wysypem elity wyjazdowej i że niewiele jeździło i nagle się obudzili tak jakbyś sugerował że są lepsi i gorsi wiadomo ze każdy jeździ raz lepiej raz gorzej
bo takie cos można wytykać każdemu
a co do tego Łobza pasowało by naprawde kilku FC z dojazdem i nie było pytań bo 2/3 miesiace temu nie było z góry ustalone gdzie się zatrzymuje a włobzie przeważnie stawał spec
i nic za pośrednictwem nikogo nie załatwiam bo sam się mniej więcej od nich dowiedziałem
dla mnie temat zakończony pozdro
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: PSonTour: Wszyscy do GDYNI ! Zapisy na speca trwają ! - 23/05/2012 22:05
A jest jakaś opcja dopisania do listy wyjazdowej ? bo w Szczecinie będę dopiero w niedzielę więc na bilet nie ma szans, a będąc na liście wzrasta szansa kupna biletu na miejscu. Mam też nadzieję że w specu znajdą się jakieś miejsca stojące
Prosba do organizatorów,chodzi o to zeby wyjechac o takiej porze, zeby byc juz na sektorze w momencie wyjscia na rozgrzewke naszych piłkarzy. Nasze wsparcie w 2 połowie moze nie wystarczyc,tak jak to było w Bydgoszczy.
Wszystko jest zaplanowane z dużym marginesem, tak więc spokojnie
Do zobaczenia dzisiaj o 17:30 na Pogoni! W Gdyni musimy pokazać że Pogoń Szczecin kibicowsko znaczy wiele, moim marzeniem jest doping na 100% przez cały mecz, stać Nas na to!
Prosba do organizatorów,chodzi o to zeby wyjechac o takiej porze, zeby byc juz na sektorze w momencie wyjscia na rozgrzewke naszych piłkarzy. Nasze wsparcie w 2 połowie moze nie wystarczyc,tak jak to było w Bydgoszczy.
Wszystko jest zaplanowane z dużym marginesem, tak więc spokojnie
Do zobaczenia dzisiaj o 17:30 na Pogoni! W Gdyni musimy pokazać że Pogoń Szczecin kibicowsko znaczy wiele, moim marzeniem jest doping na 100% przez cały mecz, stać Nas na to!
Jasne że będę ....wczoraj byłem i dzisiaj tym bardziej.Pozdrawiam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.