Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mefisto1969
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 14/05/2012 16:49
Już nie raz było napisane ZBIERAĆ WSZYSTKIE z gleby też, ogarnąć "podwórka" Z gleby dzisiaj zebrałem 0,35 kg było to nad Bosko/ Kwietnia a wiem że jeszcze leżą koło SYRIUSZA .............. i od chuja wszędzie pod nogami :)Jak się będzie chciało to plecy nie będą napierdalać od schylanie się ZBIERAĆ a nie pierdolić że nie da rady :) Ci co nie mogą jechać do Bydgoszczy OBOWIĄZKOWO na mecz w Orange kupują 6 Bosmanków na głowe !!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 14 maja 2012, 16:59 [1 raz(y)]

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 14/05/2012 22:40
Zebrało mi się jakieś 10-12 KG. Nie wiem czy dam radę zabrać ten cały pakunek na mecz. Mogę podrzucić w tygodniu do Quality Shopa?

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 15/05/2012 20:10

Sampaio napisał:  
Zebrało mi się jakieś 10-12 KG. Nie wiem czy dam radę zabrać ten cały pakunek na mecz. Mogę podrzucić w tygodniu do Quality Shopa?

W tygodniu można oddawać do FanShopu na stadionie.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 15/05/2012 22:31

SKPS Portowcy napisał:  

Sampaio napisał:  

Z chęcią bym to zrobił ale bujać się przez całe miasto z dwoma worami żelastwa to wątpliwa przyjemność... Cóż, może mi się uda na ostatni mecz ogarnąć jakiś transport.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 16/05/2012 11:25
Jeśli się wstydzisz czy coś możesz przełożyć w kartony :) Przecież 10kg przenieść to nie problem.

PL
Kibic
Na forum od 6966 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 16/05/2012 22:04

Sampaio napisał:  

SKPS Portowcy napisał:  

Sampaio napisał:  

Z chęcią bym to zrobił ale bujać się przez całe miasto z dwoma worami żelastwa to wątpliwa przyjemność... Cóż, może mi się uda na ostatni mecz ogarnąć jakiś transport.

Załóż plecak :)

WM
Kibic
Na forum od 6928 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 17/05/2012 13:34
Rozumiem że mecz z Wisła jest ostatnim meczem w którym można przynieść kapsle?

Amat victoria curam
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 17/05/2012 14:58

WM napisał:  

Chyba nie bo z tego co pamiętam "jeżeli nie uda się zebrać na ostatnim meczu 500 kg to akcja będzie trwała do skutku " Oczywiście moge się mylić ale coś mi zostało w głowie ??? niech ktos potwierdzi

W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Ukasz
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 17/05/2012 18:39

mefisto1969 napisał:  

WM napisał:  

Chyba nie bo z tego co pamiętam "jeżeli nie uda się zebrać na ostatnim meczu 500 kg to akcja będzie trwała do skutku " Oczywiście moge się mylić ale coś mi zostało w głowie ??? niech ktos potwierdzi

A przypadkiem nie jest tak że zbieramy do końca sezonu,a z tego co mi wiadomo sezon kończy się 27 maja,a nie 20 maja :) Potwierdzi ktoś ?

Pogoń jak feniks,miała siłę żeby się podnieść z płomieni.
Sampaio
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 17/05/2012 21:58

xxjarek05xx napisał:  
Jeśli się wstydzisz czy coś możesz przełożyć w kartony :) Przecież 10kg przenieść to nie problem.

widzisz kolego 12 kg to było w momencie zapytania ;) poza tym temat transportu już ogarnięty

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7569 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 17/05/2012 22:18

Ukasz napisał:  

mefisto1969 napisał:  

WM napisał:  

A przypadkiem nie jest tak że zbieramy do końca sezonu,a z tego co mi wiadomo sezon kończy się 27 maja,a nie 20 maja :) Potwierdzi ktoś ?

Regulamin akcji jednoznacznie określa do kiedy zbieramy:) "Promocja" trwa do 31 maja, natomiast jeśli suma uzbieranych kapsli nie przekroczy 500 kg tego dnia, to zbieramy do dnia uzbierania wymaganej ilości(czytaj 500 kg).

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
MTS.
Kibic
Na forum od 6298 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 19/05/2012 14:40
Blisko 15kg z Lubicza :)

lpw
Kibic
Na forum od 5406 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 20/05/2012 10:00
Bardzo ładnie ;) Pozdro

POGOŃ & LEGIA !
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 20/05/2012 10:47
Pięknie :) Musi dzisiaj pęknąć 500 :D

V...
Kibic
Na forum od 8527 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 20/05/2012 15:01
Jaki jest szczyt poswiecenia?
Oddac kapsel z napisem Bosman 2012;)

MKS
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 20/05/2012 20:03

Vega napisał:  
Jaki jest szczyt poswiecenia?
Oddac kapsel z napisem Bosman 2012;)

Współczuje Ci jakby co to postawie Ci te bosmanki co oddałeś i GRATULUJE poswięcenia :) daj znać ile ich było TYLKO nie przesadzaj :)
Dzisiaj wchodząc od Witkiewicza przy beczce z kapslami widziałe od zajebania reklamówek leżących obok mam nadzieje ze to zwiastuje duuuużo kapsli :)

Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 20 maja 2012, 20:26 [1 raz(y)]

eJay
Kibic
Na forum od 7598 dni

**

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 11:56
535 kg!!!

Impossible is nothing :D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 11:56
535 KG HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA . UDALO SIe :)))

,,Vi är överallt,,- POGON
pogonifan
Kibic
Na forum od 5837 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 12:06
To jest po prostu miazga! My zrobiliśmy swoje, teraz piłkarze muszą zrobić swoje.

Dziad
Kibic
Na forum od 5755 dni

Odp: Nowa akcja Bosman_SKPS: Wygrajmy 500 flag na ekstraklasę! - 21/05/2012 12:20
Błogosławione browary szczecińskie! Duch w narodzie nie zginął! :)

Poza tym uważam, że Sosnowiec należy zniszczyć.

Sami przeciw wszystkim!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.24 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005