Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 21:51
Ale to już nawet nie chodzi o sam fakt, że przy świetle to gorzej wygląda - prezentacja na pół tysiąca osób, drużyna aspirująca do wejścia do najwyższej klasy rozrywkowej, najbardziej znany (i lubiany?) komentator piłkarski w Polsce a tutaj jakieś tańce z kolorowymi kulkami przy smętnej muzyce. To już rok temu było przyjemniej kiedy do żywej muzyki fajny układ zatańczyły dziewczyny czy ten gość żonglujący piłką.
Ze swojej strony spodziewałem się jakichś pokazów z ogniem, jakichś rac czy czegoś w ten deseń. Może trochę marudzę bo ta prezentacja to pikuś mając na uwadze bardzo fajnie zapowiadającą się, zbliżającą dużymi krokami rundę rewanżową, ale tak wszędzie podkreślali ten "PIEKIELNY" charakter prezentacji, a wyszło tak 'bez jaj' według mnie gorzej niż rok temu.
ps. to zmienianie multimediów podczas prezentacji i co chwilę wychodzenie na pulpit też zbyt profesjonalnie nie wyglądało ; p
ps2. fajnie, że był doping i że dostało się Vukowi - coby nie myślał, że jednym oświadczeniem złożonym z 2 zdań wszystko nagle zostało mu wybaczone
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:31
Pewnie większość funduszy poszła na opłacenie Borka, ale w moim odczuciu, gościu sprawił, że to wszystko miało ręce i nogi, oraz skutecznie odciągało uwagę od niedociągnięć
Pokaz z ogniem miał być przed wejściem do hali, ale nie było bo organizator, który zlecał pokaz grupie zjawił się trzy minuty przed 18 i nie mieli możliwości się rozstawić. W środku hali światła nie zgasili mimo, że grupa prosiła, ale obsługa techniczna nie wiedziała nawet gdzie gasi się światło. Tak samo z muzyką - nie potrafili puścić muzyki, do której grupa miała przygotowany układ.
Przez litość nie wspominam o akcji z telebimami.
Ostatnio edytowany przez: Plum, 12 marca 2012, 22:51 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:57
Tyle, że to coś nie wygląda na bluzę bramkarską jaką w swojej ofercie ma Nike. To jest chyba taka sama koszulka jaką mają gracze z pola tylko, że zielona a to już jest nie fajne...
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 03:20
Jesli Smolny juz cos poblakiwal ze knur strzeli 10 bramek to pewnie beda go na sile pchac do skladu.I pewnie kosztem Zwolinskiego ,ktory szansy nie dostanie.A wtedy sie wkurwie
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 09:00
Troche gorzej niz ostatnio było .No ale chciałbym zauważyć iż Vuko jako jedyny miał rozpiętą bluze od dresu pokazując że to są TYLKO plotki na temat jego brzucha .Udowodnił niedowiarką iż nie codziennie pasie się w kfc
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Sasal mówił też wcześniej, że Szałek (grający w pomocy) może łapać się do pierwszego składu niezależnie od tego czy jest młodzieżowcem czy nie i może się zdarzyć, że na boisku młodzieżowców może dwóch - fajnie by było jakby tym drugim był Zwoliński.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
No ale chciałbym zauważyć iż Vuko jako jedyny miał rozpiętą bluze od dresu pokazując że to są TYLKO plotki na temat jego brzucha .Udowodnił niedowiarką iż nie codziennie pasie się w kfc
A może nie mógł jej dopiąć ? Spójrz na to z tej strony
No ale chciałbym zauważyć iż Vuko jako jedyny miał rozpiętą bluze od dresu pokazując że to są TYLKO plotki na temat jego brzucha .Udowodnił niedowiarką iż nie codziennie pasie się w kfc
A może nie mógł jej dopiąć ? Spójrz na to z tej strony
No nie z tej strony nie pomyślałem !! no ale jeżeli Stasio się dopinał to sądze że dali Vukowi za mały dres(od młodzieżowca chyba)
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 16:03
G.B.: Trzeba chyba powiedzieć otwarcie, że to co dzisiaj spotkało Vuka Sotirovica nie powinno się wydarzyć. Wprawdzie kilkukrotnie Vuk podczas różnego rodzaju wywiadów zarzucał kibicom Pogoni, że są kibicami sukcesu, że dopingują tylko wtedy kiedy zespół wygrywa, ale mimo wszystko cel jaki postawiło sobie całe piłkarskie środowisko jest jeden - awans Pogoni do Ekstraklasy i negatywne podejście do zawodnika reprezentującego barwy granatowo-bordowe jest zupełnie nie potrzebne.
Mateusz Borek: Nie wiem co zaszło między Vukiem a kibicami, zresztą mam zbyt małą wiedzę na ten temat. Coś musi być jednak na rzeczy skoro tylko jeden piłkarz został w taki sposób przyjęty przez zgromadzoną dzisiaj publiczność. Mi osobiście to się również nie podoba. Na tą jedną imprezę tak jak podczas wigilii wydaje mi się że przebaczamy sobie wzajemnie i jak przychodzi do takiego święta jak ta dzisiejsza prezentacja to powinna sprzyjać temu radość, sympatia, optymizm i wybaczenie jakiegoś grzechu jeśli go Vuk popełnił względem kibiców. Znamy Vuka. Vuk jest nad wyraz ambitny często ma niewyparzony język, płynie w nim bałkańska krew, także czasami najpierw coś powie potem pomyśli. To jest dobry chłopak, znam go parę ładnych lat i muszę powiedzieć, że na weselu naszego wspólnego znajomego nawet się piwa nie napił. Vuk jest totalnym abstynentem, także to że sobie posiedzi do piątej rano i potańczy to nie znaczy, że prowadzi niesportowy tryb życia.
Mina Spacerovica podczas wyjścia na prezentacji - BEZCENNE!
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.