Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Prezentacja - Kibole wracają! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
eF^
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7799 dni

*

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 21:51
Ale to już nawet nie chodzi o sam fakt, że przy świetle to gorzej wygląda - prezentacja na pół tysiąca osób, drużyna aspirująca do wejścia do najwyższej klasy rozrywkowej, najbardziej znany (i lubiany?) komentator piłkarski w Polsce a tutaj jakieś tańce z kolorowymi kulkami przy smętnej muzyce. To już rok temu było przyjemniej kiedy do żywej muzyki fajny układ zatańczyły dziewczyny czy ten gość żonglujący piłką.

Ze swojej strony spodziewałem się jakichś pokazów z ogniem, jakichś rac czy czegoś w ten deseń. Może trochę marudzę bo ta prezentacja to pikuś mając na uwadze bardzo fajnie zapowiadającą się, zbliżającą dużymi krokami rundę rewanżową, ale tak wszędzie podkreślali ten "PIEKIELNY" charakter prezentacji, a wyszło tak 'bez jaj' według mnie gorzej niż rok temu.

ps. to zmienianie multimediów podczas prezentacji i co chwilę wychodzenie na pulpit też zbyt profesjonalnie nie wyglądało ; p

ps2. fajnie, że był doping i że dostało się Vukowi - coby nie myślał, że jednym oświadczeniem złożonym z 2 zdań wszystko nagle zostało mu wybaczone

manisz
Kibic
Na forum od 7358 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:31
Pewnie większość funduszy poszła na opłacenie Borka, ale w moim odczuciu, gościu sprawił, że to wszystko miało ręce i nogi, oraz skutecznie odciągało uwagę od niedociągnięć

ted
Kibic
Na forum od 8605 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:35
Obrazek JPG wstawiony na forum

co to za kolor ? , masakra ;/

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Pichu
Kibic
Na forum od 5763 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:43
Zielony

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:46

eF^ napisał:  
Ale to już nawet nie chodzi o sam fakt, że przy świetle to gorzej wygląda - prezentacja na pół tysiąca osób, drużyna aspirująca do wejścia do najwyższej klasy rozrywkowej, najbardziej znany (i lubiany?) komentator piłkarski w Polsce a tutaj jakieś tańce z kolorowymi kulkami przy smętnej muzyce. To już rok temu było przyjemniej kiedy do żywej muzyki fajny układ zatańczyły dziewczyny czy ten gość żonglujący piłką.

Ze swojej strony spodziewałem się jakichś pokazów z ogniem, jakichś rac czy czegoś w ten deseń. Może trochę marudzę bo ta prezentacja to pikuś mając na uwadze bardzo fajnie zapowiadającą się, zbliżającą dużymi krokami rundę rewanżową, ale tak wszędzie podkreślali ten "PIEKIELNY" charakter prezentacji, a wyszło tak 'bez jaj' według mnie gorzej niż rok temu.

ps. to zmienianie multimediów podczas prezentacji i co chwilę wychodzenie na pulpit też zbyt profesjonalnie nie wyglądało ; p

ps2. fajnie, że był doping i że dostało się Vukowi - coby nie myślał, że jednym oświadczeniem złożonym z 2 zdań wszystko nagle zostało mu wybaczone

Pokaz z ogniem miał być przed wejściem do hali, ale nie było bo organizator, który zlecał pokaz grupie zjawił się trzy minuty przed 18 i nie mieli możliwości się rozstawić. W środku hali światła nie zgasili mimo, że grupa prosiła, ale obsługa techniczna nie wiedziała nawet gdzie gasi się światło. Tak samo z muzyką - nie potrafili puścić muzyki, do której grupa miała przygotowany układ.
Przez litość nie wspominam o akcji z telebimami.

Ostatnio edytowany przez: Plum, 12 marca 2012, 22:51 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
thomithomass
Kibic
Na forum od 6215 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:50

Pichu napisał:  
Zielony

hehe, no i dobra odpowiedź. Bluzy jak bluzy, Juve ma różowe, Arsenal przez pewien czas też miał , więc nie przeginajmy.

manisz
Kibic
Na forum od 7358 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:55
Reina Lpool
Szczesny Arsenal
Campos - retro
VDS - ManU
Valdes - Barca
Casillas - RM
Krul - Newcastle
Vorm - Swansea

Bramkarz ma się wyróżniać w polu karnym

kęsik
*uciszony
Na forum od 5809 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 12/03/2012 22:57
Tyle, że to coś nie wygląda na bluzę bramkarską jaką w swojej ofercie ma Nike. To jest chyba taka sama koszulka jaką mają gracze z pola tylko, że zielona a to już jest nie fajne...

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 03:20
Jesli Smolny juz cos poblakiwal ze knur strzeli 10 bramek to pewnie beda go na sile pchac do skladu.I pewnie kosztem Zwolinskiego ,ktory szansy nie dostanie.A wtedy sie wkurwie

,,Vi är överallt,,- POGON
kijevo
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 06:13

spagetti napisał:  
Jesli Smolny juz cos poblakiwal ze knur strzeli 10 bramek to pewnie beda go na sile pchac do skladu.I pewnie kosztem Zwolinskiego ,ktory szansy nie dostanie.A wtedy sie wkurwie

Sasal niechcący powiedział, że to w pomocy będzie grał młodzieżowiec wiec nie ma co liczyć chyba na Zwolińskiego...

mikos
Kibic
Na forum od 6650 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 07:10
panowie zostawcie te babskie marudzenie na niedzielę ( po meczu)! chyba,że nie będzie na co narzekać

=ZDR=
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 09:00
Troche gorzej niz ostatnio było .No ale chciałbym zauważyć iż Vuko jako jedyny miał rozpiętą bluze od dresu pokazując że to są TYLKO plotki na temat jego brzucha .Udowodnił niedowiarką iż nie codziennie pasie się w kfc :D

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Nerson48
Kibic
Na forum od 6573 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 09:21

mefisto1969 napisał:  
Troche gorzej niz ostatnio było .No ale chciałbym zauważyć iż Vuko jako jedyny miał rozpiętą bluze od dresu pokazując że to są TYLKO plotki na temat jego brzucha .Udowodnił niedowiarką iż nie codziennie pasie się w kfc :D

najpierw popatrz a potem komentuj , jakos na prezentacji tez bylo widac jego spasiony brzuch

verte
Kibic
Na forum od 8297 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 09:38
Pamietam jak do Bydgoszczy jechalismy ze spiewem 'puchar jest nasz". Póki co lepiej tego nie spiewać a dmuchać na zimne.

21:37
Plum
Kibic
Na forum od 7618 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 10:01

kijevo napisał:  

spagetti napisał:  

Sasal niechcący powiedział, że to w pomocy będzie grał młodzieżowiec wiec nie ma co liczyć chyba na Zwolińskiego...

Sasal mówił też wcześniej, że Szałek (grający w pomocy) może łapać się do pierwszego składu niezależnie od tego czy jest młodzieżowcem czy nie i może się zdarzyć, że na boisku młodzieżowców może dwóch - fajnie by było jakby tym drugim był Zwoliński.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
dary
Kibic
Na forum od 8362 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 11:29

mefisto1969 napisał:  
No ale chciałbym zauważyć iż Vuko jako jedyny miał rozpiętą bluze od dresu pokazując że to są TYLKO plotki na temat jego brzucha .Udowodnił niedowiarką iż nie codziennie pasie się w kfc :D

A może nie mógł jej dopiąć ? Spójrz na to z tej strony ;)

POGOŃ TO MY !
mefisto1969
Kibic
Na forum od 5400 dni

*

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 12:07

dary napisał:  

mefisto1969 napisał:  
No ale chciałbym zauważyć iż Vuko jako jedyny miał rozpiętą bluze od dresu pokazując że to są TYLKO plotki na temat jego brzucha .Udowodnił niedowiarką iż nie codziennie pasie się w kfc :D

A może nie mógł jej dopiąć ? Spójrz na to z tej strony ;)

No nie z tej strony nie pomyślałem !! no ale jeżeli Stasio się dopinał to sądze że dali Vukowi za mały dres(od młodzieżowca chyba)CO

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
hejpogongol
Kibic
Na forum od 4894 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 14:21
http://vimeo.com/38410911

Trzeba przyznać, że postarali się z tym filmikiem i wyszedł on naprawdę fajnie.

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
Bengoro
Kibic
Na forum od 6437 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 14:56

ted napisał:  
Obrazek JPG wstawiony na forum

co to za kolor ? , masakra ;/

Najlepsze jest to, że to nie są nawet bramkarskie koszulki, tylko zwykłe nike park bodajże...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
M.K 74
Kibic
Na forum od 5248 dni

Odp: Prezentacja - Kibole wracają! - 13/03/2012 16:03
G.B.: Trzeba chyba powiedzieć otwarcie, że to co dzisiaj spotkało Vuka Sotirovica nie powinno się wydarzyć. Wprawdzie kilkukrotnie Vuk podczas różnego rodzaju wywiadów zarzucał kibicom Pogoni, że są kibicami sukcesu, że dopingują tylko wtedy kiedy zespół wygrywa, ale mimo wszystko cel jaki postawiło sobie całe piłkarskie środowisko jest jeden - awans Pogoni do Ekstraklasy i negatywne podejście do zawodnika reprezentującego barwy granatowo-bordowe jest zupełnie nie potrzebne.

Mateusz Borek: Nie wiem co zaszło między Vukiem a kibicami, zresztą mam zbyt małą wiedzę na ten temat. Coś musi być jednak na rzeczy skoro tylko jeden piłkarz został w taki sposób przyjęty przez zgromadzoną dzisiaj publiczność. Mi osobiście to się również nie podoba. Na tą jedną imprezę tak jak podczas wigilii wydaje mi się że przebaczamy sobie wzajemnie i jak przychodzi do takiego święta jak ta dzisiejsza prezentacja to powinna sprzyjać temu radość, sympatia, optymizm i wybaczenie jakiegoś grzechu jeśli go Vuk popełnił względem kibiców. Znamy Vuka. Vuk jest nad wyraz ambitny często ma niewyparzony język, płynie w nim bałkańska krew, także czasami najpierw coś powie potem pomyśli. To jest dobry chłopak, znam go parę ładnych lat i muszę powiedzieć, że na weselu naszego wspólnego znajomego nawet się piwa nie napił. Vuk jest totalnym abstynentem, także to że sobie posiedzi do piątej rano i potańczy to nie znaczy, że prowadzi niesportowy tryb życia.

Mina Spacerovica podczas wyjścia na prezentacji - BEZCENNE!

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005