Odp: MW - 07/08/2011 02:24
Brawo dla tych co się podłączyli. Reszta na stadionie niestety mogła być niedoinformowana, więc myślę, że też nie ma co się spinać.
Dzisiejszy mecz tylko uświadomił Nas, że całą tuskoniada zaczyna się również na dobre u Nas. Świadczy o tym duża ilość zatrzymanych osób za bluzgi, oraz przybijanie mandatów za przeklinanie. Tak jak ktoś u góry napisał, wzmożone patrole aż nadto widoczne.
Niestety klub po raz kolejny wyciera sobie gębe wyzsanymi z palca przepisami, ale moim zdaniem nic z tego nie będzie. Dlatego też stanowisko MW pewnie będzie na dniach podane, ale mi się osobiście wydaje, że i u Nas nadszedł czas edukowania ludzi o tym co się dzieje - TO NIE JEST NORMALNE !!
Odp: MW - 07/08/2011 09:17
Tyle, że co tych kibiców co przychodzą na mecz obchodzi, że Młode Wilczki strzeliły sobie focha? W dupie ich mają, i nic ich oni nie obchodzą. Skoro młyna nie ma bo się obraził to chuj im w dupę i inne sektory śpiewają. Młyn który zamiast dopingować swoją drużynę to odwala takie cyrki to nie jest młyn.
Odp: MW - 07/08/2011 10:27
co do Jagieloni... chyba miarka zaczyna sie przebierać... zastanawia mnie jedno oni weszli sobie jak do siebie do domu... 0 kaskow nic nie mieli... a tamci stoją i patrzą jak kolesia wyprowadzaja... kur.. niech juz beda te wybory obalić Rudego i dziekuje dobranoc koniec imprezy... inaczej zle to widze ...moim zdaniem nadszedl czas by zjednoczyc sie w slusznej sprawie nie patrzec na podzialy a zaczac dzialac razem ale konkretnie bo na chwile obecna dostajemy becki na kazdym kroku ;/
policja tłumaczy się że pierwszy raz był na gnieździe i chcieli go wylegitymować żeby znać jego dane, a jeszcze inne info mówi, że intonował wulgarne przyśpiewki.
Zatrzymanie było spowodowane wulgaryzmami, natomiast zarzuty zostały postawione jako nawoływanie do wulgarnych okrzyków. A żeby było śmieszniej - tak wyglądał dzień gniazdowego, który zazwyczaj rozkręca na Jadze
Też cię lubię. Takie posty to pierwsza rzecz, którą nauczyłem się ignorować na forach internetowych. Ale dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem. To tylko potwierdza moją opinię.
Tak, dajcie mi bana bo nie zgadzam się z polityką wielkich ultrasów Pogoni. Jak ostatnio sprawdzałem to żyłem w wolnym kraju.
Goń się lapsie,skoro się spodizewaleś takich odpowiedzi to na chuj sie wpisujesz?podnosisz swoje ego?Jak masz coś do ultrasów podejdz i powiedz w twarz nikt anonimowy w przeciwieństwie do Ciebie nie jest,a za tego chuja w dupe jeszcze odpowiesz
A sytuacja z Jagielloni to kolejny dowód na to,że nasz protest nie jest wyssany z palca i nie chodzi tylko o KK ale szereg inych zachowań,na dniach pojawią się bardziej szczegółowe informacje.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: MW - 07/08/2011 11:51
niektórzy to żyją chyba w matrixie ze nie widzą co się dzieje, jak można się dziwić takim decyzja w takiej sytuacji, ja dziwie się ze tak późno zostało to postanowione i ze wogole w Polsce na stadionach się normalnie dopinguje; a najgorsze jest to ze mam wrażenie ze u nas takich idiotów jak ten powyżej jest większość, a tych co wiedza co się dzieje garstka. Ale taka już chyba specyfika Szczecina..
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Chuj w dupe to twojemu ojcu, i zeby pies zglawcil ci matke parowo.
Też cię lubię. Takie posty to pierwsza rzecz, którą nauczyłem się ignorować na forach internetowych. Ale dokładnie takiej odpowiedzi się spodziewałem. To tylko potwierdza moją opinię.
kurwa co za ludzie, co za kraj... dajcie mu bana i niech wypierdala
Tak, dajcie mi bana bo nie zgadzam się z polityką wielkich ultrasów Pogoni. Jak ostatnio sprawdzałem to żyłem w wolnym kraju.
wypierdalaj jebany frajerze, bo tylko ludziom w boży dzień ciśnienie podnosisz! na której komendzie wąsie jebany pracujesz? co nadgodziny napierdalasz prowokując swoim marnym farmazonieniem? a jesli nie kundel z ciebie, to zwykiła szara rura, która tylko w necie może szczekać, ale w rzeczywistości jesteś nikim, nie ma cie, nie istniejesz!!!!!!!!!!
kurwa co za ludzie, co za kraj... dajcie mu bana i niech wypierdala
No widzisz, jesteś na forum hołoty z młyna, czego nikt tu nigdy nie ukrywał. Więc nie żal się, że ktoś chce dla ciebie bana. Dla takich lemingów jak ty jest v-ka, a jak tak bardzo źle ci w naszym towarzystwie to nie wiem po jaką cholerę tutaj wchodzisz. Zwłaszcza, że doskonale wiesz, że nikt nie przyklaśnie tutaj twoim debilnym wywodom. I kurwa nigdy więcej nie waż się na kogokolwiek dzialającego aktywnie na Pogoni odnieść się z taką pogardą jak przed chwilą odniosłeś się do Wilków. Dlatego, że zarówno my, jak i wszystkie inne osoby, które ultrasami nie są ale działają aktywnie na Pogoni, w ciągu tygodnia robią dla tego klubu i jego kibiców więcej niż takie barany jak ty przez caly rok. A chciałem ci tylko przypomnieć, ze internet nie jest anonimowy, o czym kilku idiotów się już przekonało. Tak więc jesteś na naszym forum, nasza piaskownica, nasze zabawki. Albo się dostosujesz albo wypierdalaj - nikt tu za tobą nie zapłacze.
Odp: MW - 07/08/2011 12:09
prawda wyglada tak ze 95% ludzi przychodzacych obecnie na mecze to fani (pikinkik) pilkarscy i ich nie bardzo interesuje czy sa flagi czy ich nie ma , czy sa przyjezdni czy nie , czy bedzie oprawa i doping czy nie bedzie , dla nich wazne ze moga pobluzgac sobie na rejsa czy gajtkowskiego i pospiewac o Pogoni kiedy zrobi jakas akcje ofensywna i spokojnie podziubac slonecznik
To na takich kibicach zalezy zarzadowi i pod takich kibicow bedzie ukierunkowana "polikyka" klubu , kto byl wczoraj to wie jak to wygladalo zarowno na meczu jak i pod kasami.
Wiekszosc ludzi na wczorajszym meczu nie wiedziala czemu nie ma dopingu, pozatym ze jest jakis protest , a nawet jak by wiedzieli czemu on jest i czemu ma sluzyc to i tak uwazali by ze on ich nie dotyczy bo wszystkie agrumenty ktore da sie przedstawic nie twafia do " fanow pilkarskich " bo z ich perspektywy wszysyko wyglada inaczej , ich nikt nie inwigiluje , nie meczy i nie przesladuje , przychadzac na mecz z naladowana karta nie stoi nawet minuty w kolejce , idzie na swoje miejsce oglada mecz i wraca do domu....
reasumujac robienie prostestu moze przyniesc skutek odwrotny do zamierzonego , zarzad zobaczy ze i tak wiara sobie pospiewa ( aczkolwiek tylko w przypadku dobrej gry pilkarzykow ) na biletach ktorych nie kupicie i tak niewiele straca bo czesc i tak wchodzila za darmo , a jak zobaczy liczbe ludzi pod kasami to sie zasmieja i zrozumieja ze sami sie zaszachowaliscie i to na mata....
Szczecin to niestety nie Warszawa i ze wzgledu na to ze tutaj na mecze przychodzi (przychodzil od lat i pewno dlugo jeszcze bedzie przychodzil ) zupelnie inny rodzaj publiki takie akcje nie maja wiekszego sensu ....
co do Jagieloni... chyba miarka zaczyna sie przebierać... zastanawia mnie jedno oni weszli sobie jak do siebie do domu... 0 kaskow nic nie mieli... a tamci stoją i patrzą jak kolesia wyprowadzaja... kur.. niech juz beda te wybory obalić Rudego i dziekuje dobranoc koniec imprezy... inaczej zle to widze ...moim zdaniem nadszedl czas by zjednoczyc sie w slusznej sprawie nie patrzec na podzialy a zaczac dzialac razem ale konkretnie bo na chwile obecna dostajemy becki na kazdym kroku ;/
No przecież o to tym psom chodziło, żeby Jaga zaczęła się z nimi szarpać, a wtedy tvn i inne gówna by trąbiły 3 dni. Obawiam się, że forma protestu zaproponowana przez MW niczego nie zmieni. Wczoraj na meczu 4000 ludzi, przyśpiewki choć chaotyczne ale były, czyli mroczek mógł tam nawet być zadowolony. Będą wygrywali, będzie więcej ludzi, przyjdzie ekstraklasa i już kompletnie porażka będzie. Niestety ale po meczu z Wartą jest 1:0 dla klubu, bo gro ludzi nie miało pojęcia o żadnym proteście.
Co do walki z okupantem, to szansą byłoby zjednoczenie środowiska na co nie ma szans, bo przecież taka Wisła już się przyznała, że pikniki więcej stanowią niż młyn itp. Trzeba by było zrobić protest w Warszawie coś jak zrobili w Berlinie. Z każdej ekipy po 50 osób owiniętych flagą klubu, ale to 50 to nie przypadkowe jak np. ja (którego zna może z 5 osób z forum), tylko 50 które się znają tak żeby nagle nie pojawił się jakiś pajac od prowokowania i tam wykrzyczeć hasła. Teraz zbliża się kampania to pokazać ludziom, co ten rudzielec obiecał a co zrobił. Tylko nie pisać pod tym "głosujcie na ..." bo wtedy gówno będzie. Pokazać czego oni nie zrobili, a wybór zostawić ludziom, żeby się do nas nie zeźlili.
prawda wyglada tak ze 95% ludzi przychodzacych obecnie na mecze to fani (pikinkik) pilkarscy i ich nie bardzo interesuje czy sa flagi czy ich nie ma , czy sa przyjezdni czy nie , czy bedzie oprawa i doping czy nie bedzie , dla nich wazne ze moga pobluzgac sobie na rejsa czy gajtkowskiego i pospiewac o Pogoni kiedy zrobi jakas akcje ofensywna i spokojnie podziubac slonecznik
To na takich kibicach zalezy zarzadowi i pod takich kibicow bedzie ukierunkowana "polikyka" klubu , kto byl wczoraj to wie jak to wygladalo zarowno na meczu jak i pod kasami.
Wiekszosc ludzi na wczorajszym meczu nie wiedziala czemu nie ma dopingu, pozatym ze jest jakis protest , a nawet jak by wiedzieli czemu on jest i czemu ma sluzyc to i tak uwazali by ze on ich nie dotyczy bo wszystkie agrumenty ktore da sie przedstawic nie twafia do " fanow pilkarskich " bo z ich perspektywy wszysyko wyglada inaczej , ich nikt nie inwigiluje , nie meczy i nie przesladuje , przychadzac na mecz z naladowana karta nie stoi nawet minuty w kolejce , idzie na swoje miejsce oglada mecz i wraca do domu....
reasumujac robienie prostestu moze przyniesc skutek odwrotny do zamierzonego , zarzad zobaczy ze i tak wiara sobie pospiewa ( aczkolwiek tylko w przypadku dobrej gry pilkarzykow ) na biletach ktorych nie kupicie i tak niewiele straca bo czesc i tak wchodzila za darmo , a jak zobaczy liczbe ludzi pod kasami to sie zasmieja i zrozumieja ze sami sie zaszachowaliscie i to na mata....
Szczecin to niestety nie Warszawa i ze wzgledu na to ze tutaj na mecze przychodzi (przychodzil od lat i pewno dlugo jeszcze bedzie przychodzil ) zupelnie inny rodzaj publiki takie akcje nie maja wiekszego sensu ....
Kolego dużo racji w Twoim poście,to że publika jest zupełnie inna niż w Warszawie i na pikiety itp. nie ma szans absolutnie się zgodzę,ale to że klub będzie ukierunkowany na zdobywanie takiej publiki jak była na Warcie nie do końca się zgodzę,jesteśmy im potrzebni i to bardziej niż się może wydawać a bojkotując to spotkanie trochę popsuliśmy im plan y.A nawet już odstawiając na bok to czy reszta kibiców nas poprze czy nie to jest to mało ważne bo w tym momencie chcemy się wystrzegać od chociażby takich sytuacji jak w Bytomiu czy Białymstoku.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Tyle, że co tych kibiców co przychodzą na mecz obchodzi, że Młode Wilczki strzeliły sobie focha? W dupie ich mają, i nic ich oni nie obchodzą. Skoro młyna nie ma bo się obraził to chuj im w dupę i inne sektory śpiewają. Młyn który zamiast dopingować swoją drużynę to odwala takie cyrki to nie jest młyn.
Pojebany debilu widziałeś co się działo ludzie śpiewali tylko"sijj pałe sijj" albo "jebac pzpn" i to ci się wydaje super żadnych normalnych przyśpiewek ! zero zgrania nic kurwa i dlatego jest potrzebny MŁYN !!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.