Odp: 4 CZERWCA NA MŁYNIE SIĘ SPOTYKAMY! Mecz odbędzie się! - 03/06/2011 11:44
Rozmawiałem dzisiaj teraz z Łukaszem Matuszczykiem i powiedział, że nie dostali żadnej informacji, że mecz ma się nie odbyć, że normalnie o 17 idą na trening i wtedy zapadnie decyzja czy mecz będzie czy nie. Jest może jeszcze jakaś nadzieja?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Wystarczy pismo nie przyjeżdżamy i jest wo... tak jak za 1 razem zrobił Stilon ( czy tam GKP) i nigdzie by ich nie spuścili... 2 wo można oddać bez problemu... 3 dopiero ponosi sankcje
Wątpliwa sprawa, niestety Odra nie dość ze nie zamierza przyjechać to jeszcze kur** nie potrafi dać oficjalnego pisma, robiąc ze wszystkich idiotów i tworząc nie potrzebne koszta organizacji meczu 15 minutowego.
Jak dadzą pismo to ich spuszczą dwie ligi w dół, a po dwóch walkowerach spadną tylko o jedną ligę.
Wystarczy pismo nie przyjeżdżamy i jest wo... tak jak za 1 razem zrobił Stilon ( czy tam GKP) i nigdzie by ich nie spuścili... 2 wo można oddać bez problemu... 3 dopiero ponosi sankcje
Tak czy owak... MECZ NIE ZOSTAŁ ODWOŁANY !!!
Co nie znaczy ze nas tam ma nie być
Bo ja kocham ten styl życia ryk na stadionie Tych ludzi te przeżycia!
Odra Wodzisław poinformowała dziś Polski Związek Piłki Nożnej i Pogoń Szczecin S.A., że nie przyjedzie na zaplanowane na dziś spotkanie do Szczecina. W związku z tym mecz został odwołany.
Wszyscy kibice, którzy nabyli bilety na to spotkanie mogą dokonać ich zwrotu w poniedziałek w klubowym FanShopie za okazaniem biletu i paragonu fiskalnego.
Najbliższe spotkanie Portowcy rozegrają za tydzień w Katowicach z miejscowym GKS-em.
Odra Wodzisław poinformowała dziś Polski Związek Piłki Nożnej i Pogoń Szczecin S.A., że nie przyjedzie na zaplanowane na dziś spotkanie do Szczecina. W związku z tym mecz został odwołany.
Wszyscy kibice, którzy nabyli bilety na to spotkanie mogą dokonać ich zwrotu w poniedziałek w klubowym FanShopie za okazaniem biletu i paragonu fiskalnego.
Najbliższe spotkanie Portowcy rozegrają za tydzień w Katowicach z miejscowym GKS-em.
Ofi.
Wiele osób nie przeczyta tej informacji i zapewne pojawi sie pod bramami stadionu myśląc, że ten mecz jest... Przydał by się ktoś kto powie im na żywo, że tego meczu nie ma... Z ciekawości sam pójdę zobaczyć ile osób się zakręciło i jednak przyszło na ten mecz...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.