Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
rdr
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6209 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 22:04
niby Zabki,ale zapowiada sie ciekawie:) do zobaczyska

FCh'92
Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 22:08

Kasztaniak napisał:  
jeszcze tylko te kilka sztuk i będę mógł napisać to co chciałem napisać od dłuższego czasu odnośnie wyjazdów - biletów brak, wszystko poszło :D

aż się sama morda cieszy że wszystkie bilety poszły nie ważne jest boisko POGOŃ TO MY !!!

Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,

PS!
PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 23:27

P. napisał:  
I teraz mozna powiedziec, ze na pewno bedzie spora nasza liczba.
i teraz ja sobie pozwole napisac kto nie zapisal sie na liste a chce jechac, niech tez jedzie - bez biletu na mecz(hurra kumaty jestem).Zawsze jest szansa ze sie uda, ze koledzy pomoga i wejdziemy w te 'pare' osob wiecej.

JEDZIEMY!

Właśnie o to mi chodziło w poprzednim poście- o bilety na mecz, a nie o bilety na pociąg. Rozpętałem tym postem ogromną dyskusję, ale mój błąd, następnym razem bardziej sprecyzuje wypowiedź. ;)

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 30/03/2011 23:45
NIe mam juz sil ....
Poki sa bilety do kupienia, to czy go kupisz czy nie to kurwa tylko Twoja sprawa, a na pewno nie na forum.
Koncza sie bilety to mozan podpowiedziec wahajacym sie.Nadal nie zrozumiales, stad moja sugestia zeby jednak nieco internauci ochloneli i 'wyczuli' klimat i co wolno a co wskazuje na maly poziom ogarniecia.

Sami przeciw wszystkim!!!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 31/03/2011 05:57

PS. napisał:  

P. napisał:  
I teraz mozna powiedziec, ze na pewno bedzie spora nasza liczba.
i teraz ja sobie pozwole napisac kto nie zapisal sie na liste a chce jechac, niech tez jedzie - bez biletu na mecz(hurra kumaty jestem).Zawsze jest szansa ze sie uda, ze koledzy pomoga i wejdziemy w te 'pare' osob wiecej.

JEDZIEMY!

Właśnie o to mi chodziło w poprzednim poście- o bilety na mecz, a nie o bilety na pociąg. Rozpętałem tym postem ogromną dyskusję, ale mój błąd, następnym razem bardziej sprecyzuje wypowiedź. ;)

zawssze powtarzam ze brak biletów, pieniędzy to zadna wymowka azeby nie jechac ale nie mozna od razu zaczynac wyjazdu od pierdolenia na necie...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Zielony Tryb Życia
Kibic
Na forum od 6503 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 31/03/2011 10:58
I tyle na ten temat, kto nie zrozumiał od razu bana zapierdolić i będzie spokój. Ile razy trzeba nawijać, żeby doszło do tych "kumatych" pajaców..

PS. "Brak biletów" - post wręcz miły dla oczu ;)

Śródmiejski Tryb Życia...
hPS
*zablokowany
Na forum od 7407 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 31/03/2011 19:22
bo to kurwa zjebany pierdolony internet i wiekszosc kurwa mysli ze wypowiadajac sie w kazdym temacie pytajac sie o kazda sprawe zabłysnie i zostanie doceciony!! chuja dostanie! zapierdalac na wyjazdy wykazywac sie w rzeczywistosci a nie karierowicze kumaci sie znaleźli! Sam kiedys bylem takim gamoniem co myslal podobnie na szczescie nie bylem jeszcze z pokolenia jp i szybko zrozumialem ktoredy droga! nie internetowa!! Pozdrowiam..

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 31/03/2011 23:34
Jedna uwaga na przyszłość- nie czekajcie z zapisami na ostatnią chwile;) żeby nie było żali jak dzisiaj ze zapisy miały być do czwartku:)

Mefion
Kibic
Na forum od 5697 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 01/04/2011 14:39
Dobra już mam.

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 01/04/2011 18:36
dobra teraz słuchac mnie uważnie łapac się w grupy i bedzie taniej tym pociągiem wo Warszawy podam wam przykład jak ja sobie załatwiłem

przykład osoba ucząca się ma zniżkę płaci za bilet 32 zgroszem osoba która nie ma zniżek płaci ponad 50 ALE można zrobic to tak bilet na raz dwa trzy nie wiem dokładnie ile osób może jechac beż ulgi ale jak sama nazwa mówi 2 osoby bez ulgi plus jedna co ma zniżkę i przykłądowo za taki bilet wychodzi 106 zł z Gryfic czyli ze szczecina jeszcze taniej

DO ZOBACZENIA W ZĄBKACH!!

PS!
Luk_225
Kibic
Na forum od 5266 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 01/04/2011 18:57
I w razie czego pamiętać o legitymacjach- okres ważności upływa 31 marca !!(kto się uczy zaocznie jeszcze zdąży podbić)

Promocja
Kibic
Na forum od 7029 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 01/04/2011 23:00
edit

Ostatnio edytowany przez: Promocja, 2 kwietnia 2011, 12:21 [3 raz(y)]

PS!
AntyC
Kibic
Na forum od 5834 dni

**

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 02/04/2011 00:09
SZACUNEK NA WIEKI ... Pater noster... :(

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 02/04/2011 01:14
aha jeszcze mała informacja dla wszystkich ,,kozaków" wyjazdowych...zeby nie było kurwa jak zawsze ze wjezdzamy na stacje Poznań albo jakas inna i nagle sie kurwa odnajduje sie caly pociag chuliganów i kazdy tweirdzi jak to pierdoli Lecha....nie musze wspominac ze w trakcie podrozy jak idzie cham to ci sami chuligani sa tak zesrani ze nawet nie wychylaja glowy z przedzialow....
i wspomne po raz kolejny o kwestii alkoholu...zeby nie bylo ze nie mowilem.... jezeli bedzie wyjazd melanzwniczy to sie dowiecie ale najpierw trzeba sobie na to zasluzyc....
przejdźmy kurwa w końcu na jakość!! nie chcecie chyba byc porownywani do brudasów z niektórych rejonów Polski?

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
psychopig
Kibic
Na forum od 7090 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 02/04/2011 01:21

AntyC napisał:  
SZACUNEK NA WIEKI ... Pater noster... :(

Podbijam.

P.
Do końca!
Na forum od 7877 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 02/04/2011 05:17
To ja jeszcze dodam i sobie przekazujcie dalej - w Ząbkach przed kasami spokoj i opanowanie.Nie ma wjazdu z brama, nie ma szarpaczek z ochrona.Nie dajmy sie sprowokowac.A sa informacje, ze moga chciec nam uprzykrzyc zycie, a gwaltowna reakcja w tym przypadku jest nam nie na reke, bo nastepne 2 wyjazdy to Warta i Stilon.Wezcie to pod uwage zanim puszcza nerwy i reakcja bedzie nieadekwatna do sytuacji.......Zawisza za wjazd z brama 5 kolejnych zakazow wyjazdowych
ps.i ze ja to napisalem?! hehehe

Sami przeciw wszystkim!!!
MTS.
Kibic
Na forum od 6298 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 02/04/2011 10:13
Admini ogarnijcie, ktoś się wbił P. na konto ;). Swoją drogą to ochrona tam faktycznie skurwyńska, zwłaszcza ten mały skurwiel z teleskopem. Ale grunt to nerwy na wodzy.

Safe
Kibic
Na forum od 7540 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 02/04/2011 11:23
Szkoda na nich nerwów, Warszawa piękne miasto... ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7221 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 02/04/2011 19:32
nie chodzi o nic innego jak o cisnienie za Kowno...a ze to stolica to glowna kp dostala pewnie zjeby wiec tylko spokoj
Nas moze uratowac :)

,,...jadę na Pogoń i wrócę jutro rano.."

Ostatnio edytowany przez: Prawa Strona Miasta, 3 kwietnia 2011, 05:30 [1 raz(y)]

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: PSonTour: Ząbki 3 kwietnia! - 04/04/2011 09:37
No pod bramami spokój na pewno nie został zachowany...

Ale to co później robili to są kurwa kpiny jakieś...

"Ładna pogoda, policja robi dziś loda !" :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005