Odp: Race na Sylwestra! - 18/12/2010 14:32
Skonczcie juz srac jeden z drugim. narazie walczymy zeby chociaz ci co sie zapisali, otrzymali swoja dzialke, a jest ciezko w chuj. Mikos dzis sie odezwe.
Odp: Race na Sylwestra! - 27/12/2010 23:03
Rac starczy dla wszystkich,nawet dla tych którzy nie zdążyli z zapisami z tym,że część będzie morskich a cześć innych.Dokładniej to rozpisze L. dziś lub jutro.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Race na Sylwestra! - 28/12/2010 18:00
Witam. Również bym się pisał na te race(1 szt). Jednakże wiem że race morskie różnią się od tych zwykłych zarówno pod względem ceny jak i jakości. Jak to będzie z ogólną ceną??
Pozdrawiam.
Witam. Również bym się pisał na te race(1 szt). Jednakże wiem że race morskie różnią się od tych zwykłych zarówno pod względem ceny jak i jakości. Jak to będzie z ogólną ceną??
Pozdrawiam.
Kolego sprawdź 1 strone, tam wszystko jest napisane
Pyrzyce tylko granatowo- bordowe !
Andzia trzymaj się!!
Pozdrawiam.
Kolego sprawdź 1 strone, tam wszystko jest napisane
Cena sie nie zmienia. Raca nie jest morska, ale tez nie łódzka. Wydajność większa o 10sek, ogień też dobry.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.