Odp: Ps on Tour: ŁKS-Pogoń ! Moblilizacja! - 23/07/2010 00:33
ogólnie proponuje zeby wszyscy dostosowali sie do tego, ze jedziemy autokarami!! wobec osob ktore nie sa ogarniete, straca barwy lub dostana po glowach z powodu tego, ze pojada ,,po swojemu" zostana wyciagniete konsekwencje...jedziemy wszyscy razem! Pogoń ma Nas jednoczyć , bez wzgledu na mobilizacje dzielnicowe- wszyscy jestesmy Portowcami i wszyscy jedziemy razem!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Ps on Tour: ŁKS-Pogoń ! Moblilizacja! - 24/07/2010 23:17 Jedziemy kurwa wszyscy do Łodzi,ja moge przejebac ponad 1000km a by pojechac na mecz wiec ci co są w Sz-nie zpinac poslady i do Łodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odp: Ps on Tour: ŁKS-Pogoń ! Moblilizacja! - 26/07/2010 12:13
Wiadomo o ktorej mniej wiecej wyjezdzamy jak cos bo niewiem czy sie zapisywac wogole bo bym musiał w niedziele rano przyjechac a kawalek mam a planowo mialem wracac wieczorem niedziela i tez bym musiał to jakos poogarniac a jutro bede raczej wyjezdzał i dosyć istotna dla mnie jest ta informacja??
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.