Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Gradus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8296 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 10:39
Moze dzisiaj na meczu spiker powinien powiedziec, ze jest jeszcze mozliwosc zakupu biletow na kupbilet.pl i zeby ludzie brali sektor 25?

PL
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 10:40

THC UNITED napisał:  

PL napisał:  
Po za sektorami dla nas i Jagiellonii nie będą wpuszczali kibiców w jakichkolwiek barwach.

Skąd to info...? - Mam wyjebane jadę w barwach... i skoro brakło biletów dla wszystkich niech chociaż nie braknie koszulek...
Szalik okolicznościowy kozak... na pewno się zaopatrzę.... i marzy mi się ta koszulka jeszcze hehehe...

PZPN:) ze spotkania organizacyjnego.

b.
Kibic
Na forum od 5843 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 11:25
Przy zapisach na autokar potrzebne są jakieś dowody, akty urodzenia czy coś?:D

"Liczy się sport i dobra zabawa"
Czeko
Kibic
Na forum od 5994 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 11:30
Brak nr PESEL w danych podstawowych Do utworzenia rezerwacji wymagana jest pełna rejestracja w naszym systemieBłędny numer PESEL(141w)

a w profilu nie ma zeby gdzies wpisac pesel to jak mam to zrobic ??

FeLiPe
Kibic
Na forum od 7205 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 11:37
Panowie a czy orientujecie się do kiedy te firmy, instytucje, karnetowicze i zorganizowane grupy mają czas wykupienia biletów ?

mlotecze
Kibic
Na forum od 7068 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 11:39

czeko napisał:  
Brak nr PESEL w danych podstawowych Do utworzenia rezerwacji wymagana jest pełna rejestracja w naszym systemieBłędny numer PESEL(141w)

a w profilu nie ma zeby gdzies wpisac pesel to jak mam to zrobic ??

Zakładka "Moje konto" na górze po prawej stronie, a następnie "dane podstawowe" i tam wpisujesz.

Fyfy
Kibic
Na forum od 6416 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 12:09

FeLiPe napisał:  
Panowie a czy orientujecie się do kiedy te firmy, instytucje, karnetowicze i zorganizowane grupy mają czas wykupienia biletów ?

Dokladnie nie wiadomo chyba, biletow poprostu nie ma fizycznie w klubie - mysle ze odrazu po otrzymaniu biletow ruszy wszystko.
Tylko spokoj moze nas uratowac :) hyh

ManU
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 12:10

Gradus napisał:  
Moze dzisiaj na meczu spiker powinien powiedziec, ze jest jeszcze mozliwosc zakupu biletow na kupbilet.pl i zeby ludzie brali sektor 25?

z tym ze trzeba sie spieszyc bo zapisy tylko do polnocy a mecz sie konczy o 22...

co do barw na neutralnych - wnoszenia barw moga zakazac, ale mysle ze drogo by ich to kosztowalo (szczegolnie jakby weszly przepisy o pozwie zbiorowym :)) nikt nie moze nikomu zabronic prowadzenia kulturalnego ;) dopingu na sektorze neutralnym i ubrania sie w taki a nie inny sposob. no chyba ze slawetna ustawa o imprezach masowych zawiera specyficzna definicje sektoru neutralnego :>

kupowac na 25, 26 - widocznosc lepsza niz na luku :) 22 maja caly stadion ma byc nasz!:)

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 12:15

ManU napisał:  

Gradus napisał:  

z tym ze trzeba sie spieszyc bo zapisy tylko do polnocy a mecz sie konczy o 22...

no wiem... ale pewnie sporo osob da rade dojechac do domu przed polnoca :)

Adildo
Kibic
Na forum od 5719 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 12:23

Gradus napisał:  

ManU napisał:  

Gradus napisał:  

no wiem... ale pewnie sporo osob da rade dojechac do domu przed polnoca :)

Tam mają napisane że bilety wysyłają w środy lub czwartki. Więc jak dzisiaj się kupi, zanim dotrze kasa to pewnie będzie piątek. Wtedy prawdopodobnie wyślą bilet w przyszłą środę a przez 2 dni nie dojdzie znając pocztę. Próbowałem się do nich dodzwonić ,żeby porozmawiać z jakimś człowiekiem, ale odzywa się tylko sekretarka ;/. Jak ktoś z Was ma do sprzedaży bilet to wezme od razu moge podjechać GG-7629820

Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:05
Ktos nagle zarezerwowal prawie caly sektor 18P. Moze to dla nas? :)

TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:12
Nie chce mi się wierzyć ze kibice neutralni kupili by obok nas...:D Myśle, że możemy spokojnie powiedzieć o 300-400 osobach, które najprawdopodobniej są ze Szczecina i zakupiły na sektory obok bilety, to zajebiście dobrze świadczy;)

Liberta' Per Gli Ultras
RosSi
Kibic
Na forum od 7904 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:28
Tak. To są ludzie od nas.

Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:31

RosSi napisał:  
Tak. To są ludzie od nas.

ale jak to sie stalo, ze nagle kilkaset osob wykupilo bilety w ciagu kilku minut szczelnie na jednym sektorze? Na sasiednim (17) sektorze prawie nie ruszyli...

TakiTam
Kibic
Na forum od 5834 dni

*

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:36
Możliwe ze system nie jest aktualizowany co 1 minute tylko np co godzinę i przez to godzine tyle zamówień weszło.

Liberta' Per Gli Ultras
Gradus
Kibic
Na forum od 8296 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:39

Ozino napisał:  
Możliwe ze system nie jest aktualizowany co 1 minute tylko np co godzinę i przez to godzine tyle zamówień weszło.

To jest niemozliwe bo przeciez kazdy moze sobie wybrac dowolny bilet. W momencie, w ktorym klikniesz na puste krzeselko powinno byc dla innych juz widoczne jako zajete. Potem jak zrezygnujesz z zakupu to pojawia sie znowu wolne miejsce. Dlatego czasem niektore sa raz zajete a raz nie.

To wyglada bardziej jakby ktos grupowo zajal ze 200 miejsc przez administratora.

pogonifan
Kibic
Na forum od 5838 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:51
Z tego co pokazuje ta stronka to biletów na 18 sektor już też nie ma. Dobrze by było, gdyby się okazało, że wszystkie wzięli nasi :D

kingaps
Kibic
Na forum od 8372 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:51

Gradus napisał:  

A 26 to chyba buforowy ;) bo pusty (poza kilkoma rezerwacjami) rotfl

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
Maxvell
Kibic
Na forum od 5812 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:54
Zakończenie sprzedaży internetowej :
2010-05-13 Godz.23:59

Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:56

kingaps napisał:  

Gradus napisał:  

A 26 to chyba buforowy ;) bo pusty (poza kilkoma rezerwacjami) rotfl

Tak na chłopski rozum to z 18 mogli zrobić buforowy,bo obok min.są bilety za 60zł,więc jakoś chcieli oddzielić,patrząc na to co niektórzy kombinują;)a całkiem poważnie już im więcej od nas tym lepiej,a dziś WSZYSCY na Pogoń !!! Oby zwycięsko.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.22 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005