Panowie a czy orientujecie się do kiedy te firmy, instytucje, karnetowicze i zorganizowane grupy mają czas wykupienia biletów ?
Dokladnie nie wiadomo chyba, biletow poprostu nie ma fizycznie w klubie - mysle ze odrazu po otrzymaniu biletow ruszy wszystko.
Tylko spokoj moze nas uratowac hyh
Moze dzisiaj na meczu spiker powinien powiedziec, ze jest jeszcze mozliwosc zakupu biletow na kupbilet.pl i zeby ludzie brali sektor 25?
z tym ze trzeba sie spieszyc bo zapisy tylko do polnocy a mecz sie konczy o 22...
co do barw na neutralnych - wnoszenia barw moga zakazac, ale mysle ze drogo by ich to kosztowalo (szczegolnie jakby weszly przepisy o pozwie zbiorowym ) nikt nie moze nikomu zabronic prowadzenia kulturalnego dopingu na sektorze neutralnym i ubrania sie w taki a nie inny sposob. no chyba ze slawetna ustawa o imprezach masowych zawiera specyficzna definicje sektoru neutralnego :>
kupowac na 25, 26 - widocznosc lepsza niz na luku 22 maja caly stadion ma byc nasz!
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Moze dzisiaj na meczu spiker powinien powiedziec, ze jest jeszcze mozliwosc zakupu biletow na kupbilet.pl i zeby ludzie brali sektor 25?
z tym ze trzeba sie spieszyc bo zapisy tylko do polnocy a mecz sie konczy o 22...
no wiem... ale pewnie sporo osob da rade dojechac do domu przed polnoca
Tam mają napisane że bilety wysyłają w środy lub czwartki. Więc jak dzisiaj się kupi, zanim dotrze kasa to pewnie będzie piątek. Wtedy prawdopodobnie wyślą bilet w przyszłą środę a przez 2 dni nie dojdzie znając pocztę. Próbowałem się do nich dodzwonić ,żeby porozmawiać z jakimś człowiekiem, ale odzywa się tylko sekretarka ;/. Jak ktoś z Was ma do sprzedaży bilet to wezme od razu moge podjechać GG-7629820
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 12/05/2010 13:12
Nie chce mi się wierzyć ze kibice neutralni kupili by obok nas... Myśle, że możemy spokojnie powiedzieć o 300-400 osobach, które najprawdopodobniej są ze Szczecina i zakupiły na sektory obok bilety, to zajebiście dobrze świadczy
ale jak to sie stalo, ze nagle kilkaset osob wykupilo bilety w ciagu kilku minut szczelnie na jednym sektorze? Na sasiednim (17) sektorze prawie nie ruszyli...
Możliwe ze system nie jest aktualizowany co 1 minute tylko np co godzinę i przez to godzine tyle zamówień weszło.
To jest niemozliwe bo przeciez kazdy moze sobie wybrac dowolny bilet. W momencie, w ktorym klikniesz na puste krzeselko powinno byc dla innych juz widoczne jako zajete. Potem jak zrezygnujesz z zakupu to pojawia sie znowu wolne miejsce. Dlatego czasem niektore sa raz zajete a raz nie.
To wyglada bardziej jakby ktos grupowo zajal ze 200 miejsc przez administratora.
Ktos nagle zarezerwowal prawie caly sektor 18P. Moze to dla nas?
A 26 to chyba buforowy bo pusty (poza kilkoma rezerwacjami)
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Ktos nagle zarezerwowal prawie caly sektor 18P. Moze to dla nas?
A 26 to chyba buforowy bo pusty (poza kilkoma rezerwacjami)
Tak na chłopski rozum to z 18 mogli zrobić buforowy,bo obok min.są bilety za 60zł,więc jakoś chcieli oddzielić,patrząc na to co niektórzy kombinująa całkiem poważnie już im więcej od nas tym lepiej,a dziś WSZYSCY na Pogoń !!! Oby zwycięsko.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.