Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 17:41
Witam wszystkich
Mam powazne pytanie i prosze o powazne odpowiedzi w tej sprawie. Lece na final z Londynu(bilet na samolot juz kupiony ). jak moge teraz kupic bilet. z tego co wyczytalem to znajomi w polsce moga mi bilet zarezerwowac na skan mojego dowodu badz paszportu. A moje pytanie jest odnosnie tego czy moze rowniez ten bilet za mnie odebrac. w Polsce bede dopiero w piatek dzien przed meczem i nie bardzo bede mial jak go odebrac. Moze ma ktos juz konkretne informacje na ten temat.
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 17:43
to teraz czas na szybka decyzje - czy jest sens wykupywac te bilety neutralne? sektory 16-18 oraz 25-28 sa w wolnej sprzedazy i idelanie nadaja sie do zajecia przez kibicow Dumy Pomorza
oczywisice wszystko zalezy od tego ilu rzeczywiscie ejst chetnych na ten wyjazd. Wg mnie 10 tys to byla lekka przesada, ale 5 tys, biorac pod uwage ze okola tysiaka damy Legii to moze byc za malo. Swoja droga wiadomo ile poszlo zapisow wsrod karnetowcow? bo to nam moze pokazac skale zainteresowania wyjazdem. Poza tym akcja miala byc sens tylko jezeli malo zeszlo tych biletow z kupbilet i daloby rade zapelnic te neutralne sektory tak w 70-80%...
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 18:02
Mam takie samo pytanie jak kolega wypowiadajacy sie wczesniej . Mianowicie , sprzedaz biletow bedzie bezposrednia od 17 w klubie , jezeli dam koledze moj paszport to bedzie mogl kupic dla mnie wejsciowke ?
Odp: Wyjazd do Bydgoszczy - BILETY INFO - 10/05/2010 18:13
wydaje mi sie zespokojnie mozna by tam kupowac
zwlaszcza mogla by kupowac tam Legia
chyba dlatego przeznaczyli wlsnie te bilety do sprzedazy
siedzieli by kolo nas i bylby fajny doping
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.