Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 21:36
a ja tylko tyle-boje sie zerknąć w tabele. i chyba szkoda że tak szybko prysły marzenia o awansie. czas teraz sprężyć sie bo dno tabeli już niedaleko
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 21:43
Piwko balety i niema formy niestety!! udalo sie podkrecic cala kryta do zaspiewania co do meczu to zenada! Odkad chodze na Pogon chyba nigdy nie czulem sie tak obrazony i zazenowany forma i gra grajkow...
Dokładnie, panowie prezesi może czas już zmniejszyć ceny biletów? albo wprowadzić darmowe wejściówki? bo płacić 10,15 zł. za taką grę to naprawdę nie wypada..
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 21:57
Niektórzy to chyba wakacje sobie urządzili w Szczecinie i taka jest prawda.O brakach w grze za które odpowiedzialny jest trener to nie będe się wypowiadał bo to od dawna wałkowany temat.Jak taktycznie trzeba grać na wyjazdach to pokazała Elana,zagrożenie z naszej strony znikome.
Nieść życie swe dla ideału i swoją krew i marzeń sny...60 LAT POGOŃ W NASZYCH SERCACH TKWI !!!
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 21:59
Piwko balety i nie ma formy niestety!
Żedana, tyle o meczu ;p
A jesli chodzi o pojedynczych grajkow to bilinski słabo jak zwykle. Posmyk....nie rozumiem po co Mario go tak uparcie wystawia, chyba ma w tym jakis biznes. No i Binkowsi znowy pokazal klase, ładna dziurka. Miala byc mobnilizcja na zaglebie a obawiam sie ze bedzie pusto
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 22:11
Zaprezentowali żenujący pokaz. Niestety dzisiejszą grą zapukali w dno od spodu. Chyba Mario sam nie wie co trzeba zmienić, bo cały czas próbują grać tak samo, a to wciąż się nie sprawdza. Zero taktyki, to widać na tle takiej Elany. Mam do Kurasa duży szacunek, ale moim zdaniem powinien podać się do dymisji, nie ma wyników i to wystarczy. Po za tym oni grają jakby nie mieli jaj, brakuje takiego piłkarza jakim był na boisku Matlak. Piwo, balety i nie ma formy niestety! :/
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 22:13
Co tu dużo pisać gra dno. Rozumiem przegrać po walce, ale grajki dzisiaj nawet ambicji nie mieli. Po meczu z Miedzią jeszcze w awans wierzyłem. No ale niestety nie z tymi grajkami. Niech jeszcze na zime Kałużny i Smolny wezmą kilku weteranów żeby mogli sobie tutaj uzbierać kilka tysiecy zł miesiecznie do emeryturki.
"Piwko balety i nie ma fomy niestety"
Myślałem, że dzisiaj pojedziemy Elanę i w środę w dobrych nastrojach, przy licznej widowni zrobimy mega zajebistą atmosferę na meczu z Zagłębiem. A teraz boję się że nawet tysiąc osób nie przyjdzie na ten ważny dla nas mecz.
Nie tak to miało być ...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 22:19
Ja sie wypowiem tylko co do zamkniecia bram na koronie stadionu, mędzy sektorami.
Toż to kurwa jakas zenada jest zeby nie mozna było wyjsc przed zakonczeniem meczu ze stadionu, bo prezes tak kazał.
Czy ja kurwa jestem małpą, żeby przez płoty skakać.?
Ostatnio edytowany przez: SamAxe, 13 września 2008, 22:26 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/09/2008 22:34
Żenada !!, Kompletny brak walki , I akcja i gool, gdzie byla obrona przez 90 min??;/ .
Teraz to się będzie działo bez Wójcika (oby to nic groźnego było ) , bo Bińkowski to porażka .
Jedyny + to Rydzak , chłopak walczył ambitnie jakich mało w Pogonii
Jedno mnie tylko zastanawia,już nie mówiąc o grze...gdzie się podziała ta atmosfera z Pogoni Nowej,tak naprawde im wyżej tym gorzej...
wiesz...tu jednak wymagania chyba są większe...
Karetka pogotowia odwiozła go do szpitala. Diagnoza to złamanie kości strzałkowej, która wyklucza z gry tego piłkarza do końca rundy jesiennej.
W bramce Portowców numerem jeden będzie teraz Robert Binkowski. Do kadry pierwszego zespołu powołani zostaną z rezerw Pogoni Tomasz Rejman oraz z juniorów starszych Marcin Zomerski.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.