... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 01/05/2006 21:36
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany , to mogę udostępnić skróty meczy Pogoń- Lech 1:1, same bramki z tego meczu i skrót meczu Pogoń- Arka. Mogę jeszcze dorzucić wszystkie bramki MKSu z tego sezonu, ale to już wszyscy pewnie mają.
A ma ktoś może bramki strzelane przez Pogoń w II lidze. Interesują mnie wszystkie.
Dzięki wielkie. Doszła. Pieknie się to ogląda. Świetna bramka. Jeszcze raz dzięki
Próbuję wrzucić jeszcze kilka bramek z II ligi na RapidShare ale dochodzi mi do 70-80% i przerywa. Czy są tam może jakieś ograniczenia?
Z tego co wiem to chyba nie ma, ale dla pewności możesz zapytać się na stronie www.orange-video.go.pl/ tam po prawej stronie. Oni wrzucają tam brameczki i skróty to powinni wiedzieć
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.