dzięki.
co ciekawe nikt mu po bramce nie podziekowal z druzyny...
pospiech wiadomo, ale zawsze ktos podbiegnie jakas piatke przybic czy cos, a tu nic, wszyscy sie od razu wrocili.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
niiby kto miał mu podziękować(to jestt jego za....sty obowiązek), wystarczi mnie to że po zakończeeniu meczu żaden ciemny nie podziękował za przegrany mecz spierd......c do szatni a nasi biali Matlak, Kaźmierczak zdobyli się na o i chwała im, a zresztą bym się serdecznie porzegnał!!!!!!!!!!!!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Zgadzam sie że to dziwnie wyglądało ale taka jest gorzka prawda, jeżeli ktoś przylatuje do Polski z za oceanu to trudno wymagać od niego przywiązania i kojarzenia się z otoczeniem i klubem, jeszcze do tego wszystkiego dochodzi zakwaterowanie w setkach kilometrów od macierzy, o czym tu mówić, a nasze władze miejskie nawet nie myślą o tym żeby coś w tej materii zmienić a wręcz przeciwnie rzucają człowiekowi który chce coś zrobić, kłody pod nogi.
Wiem że nie w tym temacie powinienem te wypociny pisać ale jakoś tak mimochodem wyszło, sory!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 17 kwietnia 2006, 08:38 [1 raz(y)]
Jeżeli ktoś ma ochotę spróbować sciągnąć plik z adresu który podam niżej i uda się sciągnąć proszę o odpowiedź czy to na forum czy na adres [email protected], chodzi mi o to czy da się sciągać z tego adresu.
Jeżeli ktoś ma ochotę spróbować sciągnąć plik z adresu który podam niżej i uda się sciągnąć proszę o odpowiedź czy to na forum czy na adres [email protected], chodzi mi o to czy da się sciągać z tego adresu.
fan57 nieidzie ściągać za pomoća ie, firefoxa, opery ipt. plików z poczty bez podania hasła ba wogle nidzie nie idzie tak zrobić ale w peer2mail można zakodować to hasło i podajesz tylko ciąg liczb, liter i znaków specialnych tak jak widać poniżej w cytacie mojego postu. Ja założyłem poczte dal p2m z bramek, opraw, i skrótów z meczów jak ktoś chce to moge wytłumaczyć jak działa p2m
do p2m
poczta na gmailu
gmail
login: bramki.mks.pogon
hasło: (|uSEkpHGB66XGT/objuEX0JI+P8duy1rn|)
fan57 nieidzie ściągać za pomoća ie, firefoxa, opery ipt. plików z poczty bez podania hasła ba wogle nidzie nie idzie tak zrobić ale w peer2mail można zakodować to hasło i podajesz tylko ciąg liczb, liter i znaków specialnych tak jak widać poniżej w cytacie mojego postu. Ja założyłem poczte dal p2m z bramek, opraw, i skrótów z meczów jak ktoś chce to moge wytłumaczyć jak działa p2m
Dziwne, bo ja bez problemu pobieram Operą v9.00
Ostatnio edytowany przez: fan57, 18 kwietnia 2006, 18:13 [1 raz(y)]
Czy mógłbym kogoś prosić o przesłanie bramek Pogoni jakie zdobywła na 2 ligowym froncie. Z góry dzięki. [email protected]
takie rzeczy to lepiej na jakism rapidshare wystawiac zeby kazdy mogl sciagnac, pewno wiecej byloby chetnych
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Czy mógłbym kogoś prosić o przesłanie bramek Pogoni jakie zdobywła na 2 ligowym froncie. Z góry dzięki. [email protected]
takie rzeczy to lepiej na jakism rapidshare wystawiac zeby kazdy mogl sciagnac, pewno wiecej byloby chetnych
Czy nie prościej przez DC++ pościągać, wchodząc na hub np.: slaski-pub-hub.no-i lub adamzone.prog.vg:7778 ja na tych hubach jestem prawie nonstop pod nickiem alat57, mam trochę materiału z II i I ligi ale nie mam czasu na wysyłanie a przez DC++ można sobie pogrzebać wybrać co się chce i ściągać
Ponad to można poszukać hubów takich jak wiślacki czy crakowii i można naprawdę wyszukać wiele interesującego materiału.
Jeżeli ktoś będzie miał jakieś problemy z obsługą DC++ proszę pisać, chociaż w tym temacie wcześniej już była mowa o tym.
Pozdro
Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 kwietnia 2006, 16:02 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.