Ma ktos może bramkę Trałki z meczu Pogoń Amica 4:1. Tylko nie w skrócie ale sama bramkę i tak, żeby się ją dało zapisac na dysku. ?? Z góry dzięki
http://www.magazynligowy.interia.pl/klub/5/Pogon_Szczecin
4kolejka nietstety trezba cos tanm kupic .. kup a sciagniesz nie tylko ta bramke i w o wiele lepszej akosci (informacja, nie traktowac jako reklama ; D )
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 11/04/2006 11:16
Mnie interesuje bramka Parzego na 2:1 w meczu z Lechem u siebie wygranego 3:1 przez Pogoń,
kiedy to debiutował Milar i przy tej bramce ostro skiwał lechitów.
Z góry dzięki
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
Mnie interesuje bramka Parzego na 2:1 w meczu z Lechem u siebie wygranego 3:1 przez Pogoń,
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 11/04/2006 22:23
Czy można gdzieś znaleść bramki starsze od np.Dzwigały z Filkirem. Fajnie byłoby popatrzeć na Leśniaka; Ostrowskiego i spółkę. Jeśli tak to z góry dzięki za info.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.