Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plum
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7619 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 08/09/2008 23:23

kumpell napisał:  

Plum napisał:  

kumpell napisał:  
Skończcie w końcu gadanie że jak to Portowcy dobrze grali.Gdyby grali dobrze to bez problemu by przywiezli 3pkt.A gadanie co nie których że dobrze grali i znów nie wygrali bo mieli pecha po prostu wkurwia! Nie po to zapierdala się po 600 km na wyjazd żeby po raz kolejny usłyszeć że znów zabrakło szczescie.Zresztą pozycja w tabeli mówi sama za siebie.

A przepraszam, że pytam, ale byłeś na tym meczu? Widziałeś jak grała Pogoń? Czy tak jak ekipa vałki, która została w domu, a relację z meczu mieli zaraz po jego zakończeniu?

A przepraszam że pytam a czy Ty jesteś czasem z milicji że tak ciągle tylko pytasz?w końcu masz trzy gwiazdki?

Wiesz, to nic osobistego, ale czasami wkurza jak ktoś ocenia mecz, a go na nim nie było. Prosta zadada - nie było mnie, to się nie wypowiadam. Tyle w temacie.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 10:38

Plum napisał:  

kumpell napisał:  

Plum napisał:  

kumpell napisał:  
Skończcie w końcu gadanie że jak to Portowcy dobrze grali.Gdyby grali dobrze to bez problemu by przywiezli 3pkt.A gadanie co nie których że dobrze grali i znów nie wygrali bo mieli pecha po prostu wkurwia! Nie po to zapierdala się po 600 km na wyjazd żeby po raz kolejny usłyszeć że znów zabrakło szczescie.Zresztą pozycja w tabeli mówi sama za siebie.

A przepraszam, że pytam, ale byłeś na tym meczu? Widziałeś jak grała Pogoń? Czy tak jak ekipa vałki, która została w domu, a relację z meczu mieli zaraz po jego zakończeniu?

A przepraszam że pytam a czy Ty jesteś czasem z milicji że tak ciągle tylko pytasz?w końcu masz trzy gwiazdki?

Wiesz, to nic osobistego, ale czasami wkurza jak ktoś ocenia mecz, a go na nim nie było. Prosta zadada - nie było mnie, to się nie wypowiadam. Tyle w temacie.

Jedno jest pewne-jeżeli taka tendencja sie zachowa do końca rundy to w przerwie zimowej nikt nie powinien mysleć jaka była gra tylko strata jaką będziemy mieć do przodującej trójki. i nie należy zapominać sie o oglądaniu do tyłu. jedno jest pewne-przy takim stanie jaki jest Maria może czekać ciężki okres. Tylko czy ktos będzie miał odwage rozliczyć i trenera i piłkarzy?

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 11:01

ArieL Chemik napisał:  
Racja nie potrzebnie dałem sie ponieść emocjom. Cóż wam na sercu leży dobro Pogoni mi Chemika. Każde złe słowo na Chemik działa na mnie jak płachta na byka ;)

co Ty pierdolisz?? to zacznij jeździć na wyjazdy Chemika i udowodnij,że istnieje....i nie chodzi o to,że nie lubie Chemika, bo tak nie jest...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
ArieL Chemik
Kibic
Na forum od 6100 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 12:21
sam pierdolisz. Co maja do tego wyjazdy???? Dobra nie dyskutuje z matołem

"Futbol to nie sprawa życia i śmierci. To rzecz dużo poważniejsza" 27 wrzesień 2008 Pogoń Szczecin vs KP Chemik Police Tylko Chemik!!!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 12:23

ArieL Chemik napisał:  

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Mlody_91 napisał:  

mksmarek napisał:  

kiko napisał:  
17.09 w dniu meczu z Sosnowcem odbędzie się u nas PEDROS CUP :/ chciałem się na to wybrać, ale wiadomo gdzie się udam. Mam nadzieję, że większość zrobi tak samo - i nie zawiedziemy się na frekwencji...

nie ma takiej mozliwosci na ten mecz mobilizacja maksymalna

Dokladnie mobilizacja maksymalna 17.09.08. Wszyscy na Pogoń..!!Flaga Pogoni

ogarnij się...nie ma Chemika....

Sam się Ogarnij ;) W jakim sensie nie ma Chemika??? Patrz na tabele ;) Wyżej od waszej Pogoni... i mam nadzieje, że tak zostanie bo pycha niektórych z was mnie rozwala troszkę pokory.

... skonczysz podstawowke to dostrzezesz w jakim sensie nie ma chemika ....

byles kiedys na wyjezdzie chemika czy jestes typowo cioto fanem zza monitora ??

psychopig napisał:  

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Mlody_91 napisał:  

mksmarek napisał:  
[cytat=kiko]17.09 w dniu meczu z Sosnowcem odbędzie się u nas PEDROS CUP :/ chciałem się na to wybrać, ale wiadomo gdzie się udam. Mam nadzieję, że większość zrobi tak samo - i nie zawiedziemy się na frekwencji...

Lepiej już się mobilizujcie na mecz derbowy z Chemikiem ;)

Marna prowokacja.

jaka niby prowokacja ?? do czego ?? i po co ??
marna to jest tylko twoja praca glowki ......

p.s. teraz napewno sprowokowany chemik pokaze swa sile hehe

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 12:24

ArieL Chemik napisał:  

hehehe nie pograzaj sie dzieciak bo jeszcze zakazem na chemik sie skonczy i bedzie placz i lzy

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 13:22

ArieL Chemik napisał:  

cymbalku stul pysk....zeby dyskutowac to trzeba umieć....

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8293 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 13:40

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Po pierwsze !

Czy jest sens udawadniania pod kazdym względem drugiej osobie ze np. Ja jestem blizej Pogoni poniewaz jezdze na wyjazdy a ty nie jezdzisz i nie jestes kibicem Pogoni.
Moim zdaniem osoba która jeździ regularnie na mecze takze te wyjazdowe lub jeździ w kolumnie ;) powinna mieć szacunek dla wszystich bez względu czy to będzie kibic z sektora 4 czy 19 .....
Jezeli ktos jest małolatem to powienien dostac wsparcie od tych bardziej doswiadczonych wyjazdowiczów , a nie pokazywac drugiemu ze jest się w ekipie w której nie wiadomo o co chodzi !
Zaczynam się obawiać atmosfery jak zaczeła panowac , kazdy kazdemu próbuje udowodnić swoją wyższość swoje kontakty tylko po co ?

POGOŃ powinna łączyć a nie dzielić !

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 13:47

kibol napisał:  

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Po pierwsze !

Czy jest sens udawadniania pod kazdym względem drugiej osobie ze np. Ja jestem blizej Pogoni poniewaz jezdze na wyjazdy a ty nie jezdzisz i nie jestes kibicem Pogoni.
Moim zdaniem osoba która jeździ regularnie na mecze takze te wyjazdowe lub jeździ w kolumnie ;) powinna mieć szacunek dla wszystich bez względu czy to będzie kibic z sektora 4 czy 19 .....
Jezeli ktos jest małolatem to powienien dostac wsparcie od tych bardziej doswiadczonych wyjazdowiczów , a nie pokazywac drugiemu ze jest się w ekipie w której nie wiadomo o co chodzi !
Zaczynam się obawiać atmosfery jak zaczeła panowac , kazdy kazdemu próbuje udowodnić swoją wyższość swoje kontakty tylko po co ?

powiem tak...wlączając sie do dyskusji trzeba wiedzieć o czym jest temat....nie chodzi tu o Pogoń,więc Twoja wypowiedź jest tu zbędna...nie uwlaczam tu Chemikowi,a jakiś gówniarz nie będzie tu się spinal gówno wiedząc...

P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 14:22
To widzisz kibol nie masz racji.Mlodsi poza tym, ze musza wiedziec jakie sa zasady i nie wychylac sie, maja wsparcie.Na kazdym wyjezdzie w ostanim(dluzszym juz) okresie mlodzi sa wpsierani przez starszych.Informowani co i jak.Woda badz prowiant jesli nie ma mozliwosci, zeby kazdy sam sobie kupil jest ogarniana dla wszystkich przez bardziej rozgarnietcyh.Na sektorze rowniez nie ma jako takich podzialow.Razem wszyscy spiewaja.Tu chociazby masz fargment wypowiedzi niezaleznego kibica, ktory nas obserwowal w Tychach:
"(...)Prowadza elegancki doping, milo sie sluchalo jak cala banda spiewa. Bezkarkowiec w koszulce Lonsdale czy gosc o wadze 40 kg z szalikiem (to celowa przejaskrawiona przenosnia oczywiscie)-wszyscy bez wyjatku darli ryja-dlatego ich doping naprawde robil wrazenie, jak na taka grupe.(...)"

Sami przeciw wszystkim!!!
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8293 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 14:24

Ekipant napisał:  

kibol napisał:  

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Po pierwsze !

powiem tak...wlączając sie do dyskusji trzeba wiedzieć o czym jest temat....nie chodzi tu o Pogoń,więc Twoja wypowiedź jest tu zbędna...nie uwlaczam tu Chemikowi,a jakiś gówniarz nie będzie tu się spinal gówno wiedząc...

główniarz spina się bo ma do tego prawo ,, prawo do swobodnej wypowiedzi !

Tak jak ja mam prawo wypowiedzieć się na każdy temat bez względu na to czy zabiore głos w innej sprawie.

lukas86
Kibic
Na forum od 7334 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 15:31

P. napisał:  
.Woda badz prowiant jesli nie ma mozliwosci, zeby kazdy sam sobie kupil jest ogarniana dla wszystkich przez bardziej rozgarnietcyh.

Potwierdzam. Tak było na dworcu w Częstochowie,jak i w pociągu powrotnym do Wa-wy. Dzięki za wodę. ;)

TYLKO POGOŃ!
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 15:32

kibol napisał:  

Ekipant napisał:  

kibol napisał:  

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Po pierwsze !

główniarz spina się bo ma do tego prawo ,, prawo do swobodnej wypowiedzi !

Tak jak ja mam prawo wypowiedzieć się na każdy temat bez względu na to czy zabiore głos w innej sprawie.

skoro gówniarz ma prawo do spinania sie to ja mam prawo do gaszenia go jeżeli pieprzy bzdury...proste! masz prawo do wypowiadania się w każdej kwestii,ale tu nie zrozumialeś sensu rozmowy i chcialeś bez konkretnych argumentów wsząć sztuczną aferę...bronisz internetowego fana, który zna realia tylko z internetu czy poprostu chcesz na silę wdawać się w niepotrzebną dyskusje ze mną? bez jakiejkolwiek wiedzy na temat, w którym się wypowiadasz-sam wcześniej czy później się skompromitujesz..

WH02
Kibic
Na forum od 6798 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 15:40

ArieL Chemik napisał:  

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Mlody_91 napisał:  

mksmarek napisał:  
[cytat=kiko]17.09 w dniu meczu z Sosnowcem odbędzie się u nas PEDROS CUP :/ chciałem się na to wybrać, ale wiadomo gdzie się udam. Mam nadzieję, że większość zrobi tak samo - i nie zawiedziemy się na frekwencji...

Sam się Ogarnij ;) W jakim sensie nie ma Chemika??? Patrz na tabele ;) Wyżej od waszej Pogoni... i mam nadzieje, że tak zostanie bo pycha niektórych z was mnie rozwala troszkę pokory.

Nie ma juz Chemika, a ty Ariel sttul dupe, bo nigdy na Chemiku nie dzialales wiec nie zabieraj glosu pajacu ze smieszna fryzura

Jedność Lojalność Braterstwo
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 15:59

WH02 napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Ekipant napisał:  

ArieL Chemik napisał:  

Mlody_91 napisał:  

mksmarek napisał:  

Nie ma juz Chemika, a ty Ariel sttul dupe, bo nigdy na Chemiku nie dzialales wiec nie zabieraj glosu pajacu ze smieszna fryzura

myślę że ta odpowiedz wystarczy...

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 16:10
... i pamietaj ze nie jestes anonimowy Empikowy chlopaczku i tak samo jak masz prawo do swobodnej wypowiedzi to tak samo bedziesz ponosil konsekwencje tej swojej wypowiedzi ......

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 17:16
może zakończycie tą dyspute bez sensu? to jest forum i temat o grze Pogoni,o Chemiku mozna sobie pogawędzić gdzie indziej,bo mnie to osobiście wali czy istnieje kibicowsko czy nie...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8293 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 17:46

malolat_ps napisał:  
... i pamietaj ze nie jestes anonimowy Empikowy chlopaczku i tak samo jak masz prawo do swobodnej wypowiedzi to tak samo bedziesz ponosil konsekwencje tej swojej wypowiedzi ......

Czy to było skierowane do mnie ?

Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 18:04
żeby kurwa taki zapał jak do awantur był u Was w sobote na meczu do dopingu. :]

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 09/09/2008 18:19

Animal. napisał:  
żeby kurwa taki zapał jak do awantur był u Was w sobote na meczu do dopingu. :]

Do awantur jest potzrebny wiekszy zapal niz do dopingu.

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005