sorry...ale smsami z bramki internetowej w mordę nie jebniesz...bo tym mnie zasypujesz, bojac się o swoją morde
a tak na marginesie ile tak naprawde masz założonych nicków palancie na tym forum...szczekaj dalej
BEZ ODBIORU !!!...ciekawe czy to chociaż zrozumiesz
Płaczków i sprzedawczyków szanować nie będę. Teraz się okazało jaką siłe kibicowską ma Szczecin. Po prostu za dużo lansu, a za mało miłości do piłki. To było widać podczas sezonu (frekwencja) jak i na tym ochłapie zorganizowanym przez PZPN z jakąś tam reprezentacją z dupy wyjętą (frekwencja ponownie). Poza tym kto przyjdzie na stadion ten przyjdzie w nowym sezonie, czy bedzie to pięćset, sześćset, stodziewięćset...Nie obchodzi mnie to. A kibicom sukcesu można pokazać
Karawana jedzie dalej, jak ktoś to ładnie ujął wcześniej.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Do mnie pijesz losiu tartaczny.palanta to sobie wsrod rodziny poszukaj...widacznie w klapak nie dostales dawno to tu na forum choiraka rzniesz.. ze masz 3 gwiazdki to o niczym nie swiadczy..dostaniesz oklep wtedy zaczniesz szanowac innych..I troche respektu dla innych..
sorry...ale smsami z bramki internetowej w mordę nie jebniesz...bo tym mnie zasypujesz, bojac się o swoją morde
a tak na marginesie ile tak naprawde masz założonych nicków palancie na tym forum...szczekaj dalej
A co ty odemnie chcesz, jaka bramka internetowa.do czego pijesz? czep sie psiego ogona rzepie..
Do mnie pijesz losiu tartaczny.palanta to sobie wsrod rodziny poszukaj...widacznie w klapak nie dostales dawno to tu na forum choiraka rzniesz.. ze masz 3 gwiazdki to o niczym nie swiadczy..dostaniesz oklep wtedy zaczniesz szanowac innych..I troche respektu dla innych..
A co ty odemnie chcesz, jaka bramka internetowa.do czego pijesz? czep sie psiego ogona rzepie..
ktoś tu wyżej napisał że nie ma waśni sporów i jest oki hehe...Pogon ma łączyc a nie dzielic ale obawiam sie że bedzie odwrotnie I jeszcze przytocze jeden wpis,z innego forum, bardzo racjonalny jak sądze
"nie ma sie co podniecac. stalo sie i tyle. sadze ze i tak by nic z tego nie wyszlo, drzymala potraktowal Pogon tylko jak zawor bezpieczenstwa. mogl juz dawno zamiast z wroclawiem zalatwic to z nami i nie byloby koniecznosci robic kombinacji jak "Pogon Szczecin w Szczecinie". on chcial isc za chora moda i wybral miasto bez asfaltu. teraz kiedy wychodzi na idiote przychodzi do Szczecina i cwaniakuje, bo wie ze nas marazm zzera i potrzebujemy inwestorow. tylko ze to juz nie jest ten drzymala sprzed lat a gosc na skraju bankructwa. dlatego mimo tez mojej checi ogladania Pogoni w ekstraklasie nie rozpaczajmy.
z drugiej strony w 2 lidze tez sobie nie poradzimy. nie z tymi ludzmi. to pazerne na wladze typki bez szkol a slowo honor tak czesto wymieniane rozumiejacy tylko w kategoriach kto komu w ryj dal. jesli chodzi zas o poziom sportowy - moze sie tam utrzymamy ale awans - nigdy w zyciu.
niestety drodzy kibice jakby nie patrzyl jestesmy w samej dupie. do zobaczenia na stadionie"
Odp: Drzymała w Pogoni - 26/06/2008 15:03
dawno sie nie odzywałem z boku,ale dzis musze sie zapytać po co pojechali ludzie z Nowej do PZPN-u skoro mieli i tak niby dać odmowną decyzje? na wycieczke? pogadać z Kolatorem? nie bądźmy śmieszni...
dawno sie nie odzywałem z boku,ale dzis musze sie zapytać po co pojechali ludzie z Nowej do PZPN-u skoro mieli i tak niby dać odmowną decyzje? na wycieczke? pogadać z Kolatorem? nie bądźmy śmieszni...
hehe następny mądrala, ale o Tobie już od dawna wiadomo jaki z ciebie "kibic"
hehe następny mądrala, ale o Tobie już od dawna wiadomo jaki z ciebie "kibic"
zadałem proste pytanie trudno o odpowiedź? czy ktoś ma coś do ukrycia dlaczego jest przeciw? i wcale nie chodzi o dume i honor...i chce też wiedziec jaki ma plan na dalszy rozwój piłki noznej w szczecinie bo wiemy ze Kałuzny i Smolny o ile sie nie wycofaja tego nie gwarantują. wiem ze niektórych gówno obchodzi piłka nożna liczy sie tylko herb i bradycja ale na Boga nie tworzmy tu prywatnego folwarku.
Nikogo z PSN nie było na spotkaniu w Warszawie.
rozumiem...Drzymała jasno postawił swoje stanowisko Wy ponoć też wiec nie wiem po co była ta cała farsa z tym Pzpn-em
rozumiem...Drzymała jasno postawił swoje stanowisko Wy ponoć też wiec nie wiem po co była ta cała farsa z tym Pzpn-em
Nikt nie postawił jasno swojego stanowiska, bo nawet Drzymała w poniedziałek nie wiedział, na co zgodzi sie PZPN, stąd moje stwierdzenie, że to spotkanie jest za wcześnie. A Drzymała dostał od nas konkretną propozycję - inną od jego planów. Tak się doskonale składa, że poniedziałkowe spotkanie mamy doskonale udokumentowane :-)
Nikt nie postawił jasno swojego stanowiska, bo nawet Drzymała w poniedziałek nie wiedział, na co zgodzi sie PZPN, stąd moje stwierdzenie, że to spotkanie jest za wcześnie. A Drzymała dostał od nas konkretną propozycję - inną od jego planów. Tak się doskonale składa, że poniedziałkowe spotkanie mamy doskonale udokumentowane :-)
hmmm-koncepcją Drzymały było dojscia do tego aby jego zespól z Grodziska grał pod szyldem Pogoni nie ważne czy to w wyniku fuzji czy innego zjawiska,ale tylko i wyłącznie w ekstraklasie. Wasze stanowisko było zgoła odmienne,przynajmniej oficjalnie że pan Drzymała,owszem ale tylko jako długoletni sponsor i to od 2 ligi. nikt nie zwrócił uwagi na jeden,dla nas malutki,ale dla grodziska bez rżnicy bo i tak agonalny aspekt,że bez Drzymały ten zespół tak czy siak przestał by istnieć w ekstraklasie i zamiast niego weszła by załużmy Polonia Warszawa... Z tego co sie orientuje zespół z grodziska nie skończył by jak Piotrkovia tylko grałby chyba w 4 czy 5 lidze...co i tak jest nieuniknione i kibice z Grodziska doskonale o tym wiedzą
Odp: Drzymała w Pogoni - 26/06/2008 15:40
i dodam na koniec że mam ambwiwalentne odczucia co do całej sprawy-nie jestem ani za Drzymała- tak naprawde nikt nie wie co siedzi w jego głowie i Wam też nie ufam,to jest jak w naszej polityce każdy tylko patrzy aby cos ugrać dla siebie. Bo kto w latach 80 czy 90 przypuszczał że np taki Pawlak sprzeda sie Ptakowi.. Grzesiu matlak też nie ma czystego sumienia odnosnie naszego klubu. wiec dlaczego mam i ufać w wasze czyste intencje? niejasna sprawa z darkiem Adamczukiem, lakoniczne wypowiedzi o przyszłości klubu Smolnego i Kałuznego. a kto wie jak i miasto sie zachowa,które było raczej przekonane że sprowadzi nam Drzymałe. A jak postawi sie okoniem, ipowie że ma inne wydatki niz Pogon? Bez kasy ten pociąg nie ruszy... sam nie wiem czemu jako kibic Pogoni od lat jestem tak ciężko doswiadczany a to przez pzpn,przez pseudodziałaczy i inwestorów po ludzi wewnątrz klubowych którzy ponoć bardzo kochają klub i chcą dla niego dobrze. trzeba pamiętać że za kilka lat cierpliwości może nam wszystkim zabraknąć,a Pogon moze skończyć jak inne zasłuzone kluby,bo trzeba pamietać że Pogon to nie tylko barwy i tradycje ale co one będą znaczyły za kilka lat jak mało kto w Polsce będzie o nas pamietał. i o to sie boje..
Odp: Drzymała w Pogoni - 26/06/2008 15:46
Dawne czasy chyba juz nigdy nie wroca. I nie mowie tu o poziomie na jakim bedzie grala Pogon tylko o srodowisku kibicow w Szczecinie. Przezywanie osob ktore maja inna wizje Pogoni nie pokazuje ze nasz klub nas jednoczy. Trzeba sie szanowac.
A co do 20 000 to byla to hiberbola. Wiadomo o co chodzi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.