Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
manywies
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6988 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 27/03/2006 18:06
Cześć mam do wszystkich prozbe kto ma jakies starsze bramki Pogoni z poprzednich sezonów to niech sie ze mna skontaktuje mój numer gg to 9806541 z góry dzięki.Dla mnie może byc ściagnięcie bramek z serwerów to nie przeszkadza najwazniejsze aby były bramki mojej Ukochanej Pogoni!!!!!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Dzn
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 28/03/2006 19:25
witam mam do zaoferowania by zamiast na www umieścić bramki na gmailu i pobierać p2m(prosty program służe pomocą) wtedy można tam wrzucić 3gb i jazda ze ściąganiem każdy by se wszedł i ściągnął co wy na to??

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 28/03/2006 22:03
johny.o, mógłbyś troszkę jaśniej to opisać, być może warto się tym zainteresować?

Pozdrawiam.

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Dzn
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 29/03/2006 10:21
to tak p2m (peer2mail) jest to program do wymiany plików (podobny do p2p) by z niego pobierać wystarczy zainstalować program p2m około kilku mb. wysyła się na pocztę pliki podzielone na częśći a p2m odczytuje ile jest części-segmentów i pobiera je z poczty na której są pliki i scala je po pobraniu aby niemożna zmeniać haseł i przejmować poczt hasło się koduje i są to jakieś tam znaki to narazie tyle dokładniej wyśle jeśli ktoś będzie zainteresowany
pozdro

Dzn
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2006 13:59
upload tu macie jak wysyłać na p2m jeszcze poszukam jak pobierać

Zen
Kibic
Na forum od 7092 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2006 15:11
ma ktoś bramką Kazia z Zagłębie i może interwencje Neneki(tylko nie magazyn ligowy)do ściągniecia

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2006 18:57

johny.o napisał:  
to tak p2m (peer2mail) jest to program do wymiany plików (podobny do p2p) by z niego pobierać wystarczy zainstalować program p2m około kilku mb. wysyła się na pocztę pliki podzielone na częśći a p2m odczytuje ile jest części-segmentów i pobiera je z poczty na której są pliki i scala je po pobraniu aby niemożna zmeniać haseł i przejmować poczt hasło się koduje i są to jakieś tam znaki to narazie tyle dokładniej wyśle jeśli ktoś będzie zainteresowany
pozdro

Podobny sposób był już praktykowany i po żmudnym umieszczaniu plików i podaniu dostępu do konta wszystkie pliki znikały jak kamfora.

A to jeden z moich postów na ten temat:

"Ściądnąłem, rozpakowałem i wszystko pięknie działa!!!!!
Wrzucam wszystko na walla.com ale na razie nie ujawnię nazwy i hasła bo znowu ktoś wykasuje, będę udostępniał te dane tylko
ludzim z tego forum przez email zwrotny po uprzednim sprawdzeniu czy faktycznie i od kiedy jest członkiem tego forum lub Pogoń.v.pl!!!

Mój email: [email protected]

Ostatnio edytowany przez: fan57, 9 listopada 2004, 16:25 [5 raz(y)] "

Przez jakiś czas było dobrze ale jak wiekszość poznała dostęp to niestety musiało się tak rozpowszechnić że ktoś złośliwy wykasował wszystko:)
Tak że zastanawiam się bad sensem tego przedsięwzięcia.
Więcej w postach ok.10-tej strony w tym temacie.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: fan57, 30 marca 2006, 19:14 [1 raz(y)]

Dzn
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2006 20:29

fan57 napisał:  

johny.o napisał:  
pozdro

Podobny sposób był już praktykowany i po żmudnym umieszczaniu plików i podaniu dostępu do konta wszystkie pliki znikały jak kamfora.

A to jeden z moich postów na ten temat:

"Ściądnąłem, rozpakowałem i wszystko pięknie działa!!!!!
Wrzucam wszystko na walla.com ale na razie nie ujawnię nazwy i hasła bo znowu ktoś wykasuje, będę udostępniał te dane tylko
ludzim z tego forum przez email zwrotny po uprzednim sprawdzeniu czy faktycznie i od kiedy jest członkiem tego forum lub Pogoń.v.pl!!!

Mój email: [email protected]

Ostatnio edytowany przez: fan57, 9 listopada 2004, 16:25 [5 raz(y)] "

Przez jakiś czas było dobrze ale jak wiekszość poznała dostęp to niestety musiało się tak rozpowszechnić że ktoś złośliwy wykasował wszystko:)
Tak że zastanawiam się bad sensem tego przedsięwzięcia.
Więcej w postach ok.10-tej strony w tym temacie.

Pozdrawiam

witam hasła na maila byłyby kodowane więc możliwe byłoby tylko ściągnięcie tych plików żaden osobnik niemoże nic usunąć
pozdrawiam
p.s. napisz do mnie na gg:5967727 to pogadamy

MaT
Kibic
Na forum od 7771 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 30/03/2006 21:07
Pogon-Zaglebie.Kazmierzak

MaT
Kibic
Na forum od 7771 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 01/04/2006 10:39
moze to nie są bramki Pogoni ale sa z spotkania wczorajszego (L)egia-Pogoń
Vukovic
Szalachowski
wywiady

Lemur
Kibic
Na forum od 7121 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2006 11:25
http://www.orange-video.go.pl/ Z tej strony też można pobrać brameczki. Sa wszystki od poczatku rundy. Polecam

MaT
Kibic
Na forum od 7771 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2006 12:48

Lemur napisał:  
http://www.orange-video.go.pl/ Z tej strony też można pobrać brameczki. Sa wszystki od poczatku rundy. Polecam

http://s000.wyslijto.pl/?file_id=88145490498480898253
tu bramka z meczu z Korona

Święty
Kibic
Na forum od 7234 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2006 19:21
Stare dobre czasy .... Jak ktoś chce jeszcze raz obejrzeć, albo obejrzeć bo wcześniej nie widział - wrzucam tu bramki Dariusza Dźwigały z pamiętnego meczu z Fylkirem Reykawik (nigdy nie wybacze Tomasiewiczowi Bednarzowi tej akcji z 89 minuty, gdzie podał Bednarz, tomasiewicz złpał pośredni i gol dla islandczyków...grrrrr)Co prawda jakość nie jest zbyt ciekawa ale lepsze to niż nic :P
http://rapidshare.de/files/16455556/Pogon-Fylkir._Dzwigala.wmv.html
http://orange-video.webbaza.info/download.php?cmd=click&id=66

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Dzn
Kibic
Na forum od 7243 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2006 20:26
prosiłbym o wysłanie wszystkich bramek Pogońi z tego sezonu na poczte [email protected] a ja zamieszcze ją na poczcie gmail.com z której będzie można bedzie pobierać za pomocą programu p2m dostępnym na sronie www.peer2mail.com login i zakodowane hasło będe przesyłał na gg po proźbie
P.S. jak ktoś wyśle jakąś bramke niech to wpisze na forum bym niedostał kilkanaście razy tej samej bramki

moje gg:5967727

dewu
Kibic
Na forum od 7150 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 05/04/2006 22:36

Kevin_007 napisał:  
Stare dobre czasy .... Jak ktoś chce jeszcze raz obejrzeć, albo obejrzeć bo wcześniej nie widział - wrzucam tu bramki Dariusza Dźwigały z pamiętnego meczu z Fylkirem Reykawik (nigdy nie wybacze Tomasiewiczowi Bednarzowi tej akcji z 89 minuty, gdzie podał Bednarz, tomasiewicz złpał pośredni i gol dla islandczyków...grrrrr)Co prawda jakość nie jest zbyt ciekawa ale lepsze to niż nic :P
http://rapidshare.de/files/16455556/Pogon-Fylkir._Dzwigala.wmv.html
http://orange-video.webbaza.info/download.php?cmd=click&id=66

No ja też było tak blisko:(Tyle co pamietam to Kaczorowski miał kilka dobrych sytuacji ale nic nie strzelił !!

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
BuG
Kibic
Na forum od 7109 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/04/2006 15:58

Lexus napisał:  
Chciałem wszystkich poinformować że znalazłem strone na której kibice niemający dostępu do Canal+ mogą sciągnąć bramki z ektraklasy i w tym najważniejsze bramki z meczów ukochanej naszej Pogoni :) Jeśli ktoś zna też inne strony prosze o wpis. A to ona--> http://www.freewebs.com/ligapolska/

Nic niema na tej stronie:(

Cycek.
Kibic
Na forum od 7299 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 07/04/2006 16:01

BuG napisał:  

Lexus napisał:  
Chciałem wszystkich poinformować że znalazłem strone na której kibice niemający dostępu do Canal+ mogą sciągnąć bramki z ektraklasy i w tym najważniejsze bramki z meczów ukochanej naszej Pogoni :) Jeśli ktoś zna też inne strony prosze o wpis. A to ona--> http://www.freewebs.com/ligapolska/

Nic niema na tej stronie:(

Ten wpis byłe 2 LATA TEMU!!! nic dziwnego, że strona mogła wygasnąć

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 08/04/2006 23:12
Jak ktos zalatwi bramke Amarala to niech wklei link z gory dzieki (najlepiej z glosem, chcialbym jeszcze raz uslyszec ten szal radosci)

MaT
Kibic
Na forum od 7771 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/04/2006 12:26
To moze troche historii ;)
Gol Dzwigaly w meczu Pogon-Fylkir To byly czasy.. :)

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/04/2006 13:08

MaT napisał:  
To moze troche historii ;)
Gol Dzwigaly w meczu Pogon-Fylkir To byly czasy.. :)

Doceniam Twój gest ale to już było przerabiane i we wcześniejszych postach jest traktowane o w/w łącznie z dostępem do plików:)

Ostatnio edytowany przez: fan57, 9 kwietnia 2006, 13:15 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005