"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/09/2011 19:39
Mam nadzieję że wszystkie "łyse pały" mocno się zmobilizują , pójdą do urn i sprawią że takie zakłamane mendy jak radzio już nigdy nie pojawią się w rządzie tego kraju!
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/09/2011 20:13
poleciało po skarpecie radziowi słychać nawet głos chyba jakiejś starszej pani śpiewającej donald matole "strasznie agresywnie" się Ci kibole zachowywali rzeczywiście
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/09/2011 20:49
Ja jebie, jestem w szoku po obejrzeniu tego filmiku. Sikorskiego miałem jako tako za rozsądnego człowieka, ale to co tu pokazał? Te jego teksty? Co to ma być? Minister spraw zagranicznych? Widzieliście jego minę, jego podjudzanie? Jego prowokacyjny uśmieszek?
W ogóle to jaki on musi być ograniczony żeby od razu kwalifikować tych chłopaków jako PiS, jestem wkurwiony wręcz poziomem jego wypowiedzi i ogólnie zachowania.
Albo tekst, że "oni w Afganistanie nie byli". Co to ma kurwa do rzeczy? Służyć w Afganistanie za dobre pieniądze w obronie interesów USA to jakiś patriotyzm wielki?
"Łyse pały"??!?!??!!!??!!
Albo telefon i skarżenie się, że jest tylko jedna kamera, a trzeba to rozpropagować? Ja pierdole..
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/09/2011 21:04
Gość jest żenujący. Pchali się z tą swoją polityką na stadiony wrzucając wszystkich do jednego worka i zamykając stadiony, wprowadzając nowe absurdy i teraz zdziwieni że kibole przyszli do nich hehe
Przypomina mi się cytat z Kibola o tym że ten kto doradzał Tuskowi wojnę z kibicami nie życzył mu dobrze... Kiedy u nas będzie TuskoBus, albo inni mądrzy platformersi?
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/09/2011 21:27
Minister spraw zagranicznych, w rządzie Platformy już nic nie dziwi. Sikorski rozsądnym człowiekiem ? Chyba Robert Sikorski , bo napewno nie Radosław Sikorski Minister Spraw Zagranicznych.
PS. Oj Radku, Radku, czekamy na Twoją minę 9/10 października jak okażę się że PiS pokonał PO, wtedy będzie dopiero kabaret
Ten pętak uważa się za jakiegoś wielkiego bohatera , wojownika czy chuj wie co jeszcze ale prawda jest taka że on tam nie walczył z bronią w ręku tylko był korespondentem wojennym brytyjskiego tygodnika The Spectacor ! Nic poza tym!!!
Jeździ Donek wkoło kraju, obiecuje życie w raju!
"Naród tępy, naród głupi co obiecam wszystko kupi
a jak mocniej się przyłożę to zostanę królem, może.?
Po wyborach (mówiąc szczerze)
Jeśli naród mnie wybierze
Nic nie stoi na przeszkodzie
By rodacy żyli w głodzie
Huty, gruby i warsztaty
To są dla NAS tylko straty
Więc to sprzedam w inne ręce
Abym JA miał kasy więcej
A robole co tam "siedzą"
Nich sobie kit z okien jedzą
Nic dobrego się nie dzieje,
świat zachodni z nas się śmieje.
Gospodarka nam się wali,
bieda rośnie Tusk się chwali.
Naiwniakom cuda wciska,
bo naiwni są ludziska.
Postkomuna mu wtóruje,
taki premier im pasuje.
W Polsce obcym tworzą raj,
bo to bardzo dziwny kraj.
Polskę dawno rozsprzedali,
służbę zdrowia zrujnowali.
I nauka także leży,
nikt Tuskowi już nie wierzy.
Hej Donaldzie,gdzie te cuda?
Same kłamstwa i obłuda.
Na kryzysie rząd nie traci,
bo za wszystko naród płaci.
Ponieważ ryży doskonale to spotkanie obróci przeciwko Nam. Zaprosi pedałów z nigdy więcej, jakiś małyszy od grzesia laty i będziemy słuchać jak to prześladowani są bidnie ludzie na trybunach, Media podkoloryzują i na koniec wyjdzie farsa, że wszystko biedny premier chce naprawiać. W końcu u jarającego się faceta do szpitala poszedł i nawet zarządził sprawdzenie prawidłowości w tamtejszym US. Kurwa, może jak sie ktoś skaleczy, albo będzie miał wypadek niech dzwoni do tuskaszenki, że to z jego powodu, ciekawe czy wszedzie będzie przyjeżdżał.
Co do jego przebiegłości to można było to zauważyć podczas spotkania pod Białymstokiem, gdzie prężnie podjął decyzje - poczekajcie, podejde, porozmawiam. Co powiedzieli ludzie mi dziś kompletnie nie związani z meczami itp keidy ten filmik zobazyli - przecież dobrze odpierał zarzuty, oni mu, że on kiedyś, że ma prawo czegoś nie wiedzieć, ale pierdolenie o maczetach jest ok. To w końcu wie czy nie wie ? On tak jak reszta tego ślepego narodu - widzą to co chcą widzieć. Banda łachów.
Liczę tylko, że jutro OZSK albo pierdolnie mu w twarz jakąś dziką kartą gdzie będzie opisane co i jak i zaproponują ewentualne spotkanie po 9.10 - albo będą naprawdę mocno przygotowani i go tam kurwa zamkną w narożniku, doprowadzą do mata z jego strony i całą prawda wypłynie.
Co do kurwy sikorskiej, to jest kurwa jakaś żenada - dlaczego żadne media tego nie pokazały. Brak słów.
Odp: Temat zastępczy kibice! - 25/09/2011 22:26
Z jednej strony masz rację, z drugiej gdyby na to spotkanie nikt się nie wybrał ryży by pierdolił w mediach, że on taki wspaniałomyślny chciał porozmawiać a kibole nie mają argumentów więc nie przyszli.
Z jednej strony masz rację, z drugiej gdyby na to spotkanie nikt się nie wybrał ryży by pierdolił w mediach, że on taki wspaniałomyślny chciał porozmawiać a kibole nie mają argumentów więc nie przyszli.
Na spotkanie trzeba pójść bo ryży obleśnie wykorzystał fakt. Ale forma przyjścia i wyjścia jest po Naszej stronie ! Krótko i na temat - nie będziemy brać udziału w kampanii wyborczej i spotkamy się po 9.10, tym bardziej, że 2 miesiące temu były próby spotkania się ale żadna kurwa nie odpowiadała. Tym bardziej - po co dyskutować z nim przed, skoro weźmy pod uwagę wynik inny niż wygrana po - chuj nam z jego obietnic. Dlatego neich każdy zakoduje - chodzi o jebane % i tylko w Naszych rękach jest to czy damy mu te kilka % więcej, czy chuja ośmieszymy i hasło skandowane stanie się faktem.
Na spotkanie trzeba pójść bo ryży obleśnie wykorzystał fakt. Ale forma przyjścia i wyjścia jest po Naszej stronie ! Krótko i na temat - nie będziemy brać udziału w kampanii wyborczej i spotkamy się po 9.10, tym bardziej, że 2 miesiące temu były próby spotkania się ale żadna kurwa nie odpowiadała. Tym bardziej - po co dyskutować z nim przed, skoro weźmy pod uwagę wynik inny niż wygrana po - chuj nam z jego obietnic. Dlatego neich każdy zakoduje - chodzi o jebane % i tylko w Naszych rękach jest to czy damy mu te kilka % więcej, czy chuja ośmieszymy i hasło skandowane stanie się faktem.
A no w takim wypadku się zgadzam w pełni myślałem, że w ogóle nie popierasz samego stawienia się na spotkaniu. Też mam nadzieję, że nie będzie dyskusji bo on i tak już nic nie zmieni więc nie ma co mu w kampanii pomagać.
Widzisz, ja też myslałem, że Ty przeciwny spotkaniu jesteś Pewnie, że spotkanie po wyborach miałoby 10x większy sens, ale jak to się mówi "lepszy rydz niż nic".
Napiszę coś pod prąd temu forum.. Chodzi mi o Tuska. Oczywiste jest to, że jego partię trzeba wrzucić do śmietnika, że jest kłamliwy, że nie chcę go jako premiera i że to on wywołał wojnę z kibicami (co było zagraniem PR), ale przynajmniej w konfrontacji z nami nie zachowuje się jak palant i prowadzi jakiś "dialog". W porównaniu z naszym pseudoministrem..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.