Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kontiii
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8054 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 04/09/2008 22:22

verte napisał:  
Co do meczu to nic się w grze nie zmieniło. Choć może troche więcej było determinacji. Poziom gry po przekroczeniu środka rozpaczliwie słaby. Ropiejko potrzebuje wolne pole o promieniu 5 m żeby przyjąć najprostszą piłkę, wszyscy biegają w szerz i podają najchetniej do najbliższego zawodnika stojącego z tyłu, Wójcik robi z siebie kretyna biegając przy 1-0 za piłką pod ogrodzenie okręzną drogą (powinny być jakieś granice zidiocenia, trochę wstyd) a do tego sędzia nie zauważający że pilka zostaje wygarnięta z odległości prawie 1m za linią boiska. Taki to był mecz i nie ma co się o nim rozpisywać tylko zapisać trzy punkty i zapomnieć. Ale warto napisać o czym innym. okazało się ża ci śpiewający :chuj z wynikami" i "Pogoń to my" jakos pierwsi się do Pogoni zniechęcili. Wystarczyło kilka meczy i już ich na 12 nie ma. A i flag nie ma kto rozwieszać. To tak dla tych, ktorzy tu często nadymają się nad niekumatymi. Żal było patrzć na 12 sektor.

Sobie pobiegł to jego sprawa a nie sądzę, że po takim czymś można go nazwać kretynem. Prędzej Twoje wypowiedzi można nazwać bo tylko ferment nimi siejesz.

POGOŃ SZCZECIN MKS
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 00:40
verte-puknij się w glówkę...co Ci ta 12 nie daje spokoju?? kompleksy jakieś leczysz? idź tam i pośpiewaj a nie męczysz ucho..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Bartas
Kibic
Na forum od 7895 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 01:40
Verte ciśnij maleńki

verte
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 08:02
Niewygodny temat? Pewnie, najlepiej wtedy kogoś obrazic. Napisałem cos nieprawdziwego?

21:37
kontiii
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 08:30

verte napisał:  
Niewygodny temat? Pewnie, najlepiej wtedy kogoś obrazic. Napisałem cos nieprawdziwego?

W sumie tak. Nie wszysc, którym zależy na Pogoni i są z nią na dobre i na złe nie zależnie od ligi i sytuacji w tabeli muszą siedzieć na 12. A co do flag wisiały przecierz wiec nie rozumiem twojego ale, liczy się jakość a nie ilość.

POGOŃ SZCZECIN MKS
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 12:39

verte napisał:  

Wcale nie niewygodny.Na calym stadionie bylo malo ludzi.Mecz z Jarota nie byl atrakcyjny ze wzgledow kibicowskich.Stad tworzenie mlynu byo bezcelowe.Wiekszosc osob znalazla sie pod kryta(po co moknac jak dach pomiescil wszystkich) i tam w drugiej polowie poderwala do dopingu cala reszte.Flagi wisialy, na prostej.Obwieszanie calego stadionu w momencie, gdzie jest 1,5 tys ludzi, brak gosci(no byli, ale bez cisnienia na nich, na vipach ponoc siedziala wycieczka),a przede wszystkim pada deszcz.Nie wiem czy wiesz, ze po deszczu flagi trzeba wysuszyc, zeby nie zgnily.Srodek tygodnia, a juz w sobote nastepna wyprawa utrudnilyby nalezyte zadbanie o duza ilosc fan.

Sami przeciw wszystkim!!!
venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 13:11

P. napisał:  

verte napisał:  

Wcale nie niewygodny.Na calym stadionie bylo malo ludzi.Mecz z Jarota nie byl atrakcyjny ze wzgledow kibicowskich.Stad tworzenie mlynu byo bezcelowe.Wiekszosc osob znalazla sie pod kryta(po co moknac jak dach pomiescil wszystkich) i tam w drugiej polowie poderwala do dopingu cala reszte.Flagi wisialy, na prostej.Obwieszanie calego stadionu w momencie, gdzie jest 1,5 tys ludzi, brak gosci(no byli, ale bez cisnienia na nich, na vipach ponoc siedziala wycieczka),a przede wszystkim pada deszcz.Nie wiem czy wiesz, ze po deszczu flagi trzeba wysuszyc, zeby nie zgnily.Srodek tygodnia, a juz w sobote nastepna wyprawa utrudnilyby nalezyte zadbanie o duza ilosc fan.

skoro mecz z Jarotą nie był atrakcyjny to jak będzie z Czarnymi,Koronowem,Garwinem etc. prawda jest jedna-Sosnowiec,Tychy i może Kotwica wzbudzą jakieś wieksze zainteresowanie. Dziwienie sie jest tu raczej bezpodstawine.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 14:38
No te mecze z tymi potęgami kibicowskimi, będą podobne pewnie do wczorajszego meczu. :)

Z daleka nie będzie widać.
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7222 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 15:12

venom napisał:  

P. napisał:  

verte napisał:  

skoro mecz z Jarotą nie był atrakcyjny to jak będzie z Czarnymi,Koronowem,Garwinem etc. prawda jest jedna-Sosnowiec,Tychy i może Kotwica wzbudzą jakieś wieksze zainteresowanie. Dziwienie sie jest tu raczej bezpodstawine.

właśnie że dziwienie jest bezpodstawne...Ci co mają być są zawsze na meczu,a reszta to właśnie kibice sukcesu i tacy co przychodzą bo rywal jest ciekawy,bo pogoda ładna, bo nie mają nic do roboty...nie zauważasz tego wśród ludzi do okoła?? popatrz ilu Twoich znajomych lub ludzi,których widywałeś na meczach było teraz na Jarocie, a ilu będzie na meczu z sosnowcem...teraz jest lament, że nie było ,,12",a ile razy po meczu krtykowana jest ta właśnie ,,12"...każdy potrafi krytykować a sam nie przyjdzie, nie pomoże...co do flag chyba zostało wyjaśnione..

a do verte=niewygodny temat?? niby czemu?? jeżeli chcesz to dam Ci kontrargument na każdy zarzut, a Ty w tym czasie sam zastanów się nad tym co robisz żeby było dobrze, bo kązdy nawet w małym stopniu może się przyczynić do poprawy dopingu i atmosfery na stadionie, ale znając życie większości się nie chce..czyli temat jest otwarty a Twoje wypowiedzi nieprawdziwe...i nie chodzi tu o to żeby Cię obrazić ale też o to żebyś nie siał fermentu bo to właśnie robisz..

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
verte
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 16:10
Ekipant, ja nie krytykuję tylko stwierdzam fakt. Często na tym forum ludzie o trochę innym spojrzeniu na sprawy kibicowania czy inne zwiazane z Pogonią są gaszeni przez tych "najwierniejszych". To oni uzurpują sobie prawo do wypowiadania się w imieniu wszystkich. Klepią frazesy o miłości do klubu i zarzucają właśnie to, co Ty mi, innym. A jak przychodzą trudniejsze dni, to ich nie ma. A na takich właśnie meczach widac jaka jest ta nasza kibicowska siła. Wstyd, żeby na Pogoni nie było 2-3 tys. ludzi.
I teraz nie ma własnie tych, którm jesze niedawno obojętne było czy to B-klasa czy IV liga (tak przynajmniej pisali).
Dlaczego mamy o tym nie rozmawiać? Dlaczego nie mamy sobie uświadamiać realiów? To nie żaden ferment. Ferment to robi się wtedy, kiedy próbuje się blokować dyskusję wielkimi hasłami za którymi nic nie stoi. Bo na końcu okazuje się, że król jest nagi. Naprawdę nie było Ci smutno gdy po rozpoczeciu meczu patrzałeś na praktycznie pusty 12 sektor? Bo mi było.

21:37
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 16:15
Jedyną i najważniejszą propagandą i zachęceniem do chodzenie na mecze będą dobre wyniki i przyzwoita gra. Inne rzeczy to tylko uzupełnienie tego-pamietajmy że ludzie w większości traktują chodzenie na mecze jako hobby i to jest ich rozrywka. Jeżeli mają zapłacić dajmy te 15 zł,stracic czas,nerwy i pieniądze,a na dodatek bać sie czy w sytuacji zaognionej jaka sie nawarstwiła,głęboko sie zastanowi czy nie iść w tym czasie do np kina czy na bilard. I tak niestety lub stety robi masa moich znajomych,którzy mecze u siebie niegdyś traktowali jako święto. Marketing w klubie leży i kwiczy,kibice cos sie staraja jakoś to ruszyć,ale klubowi jakby pasiła taka sytuacja,a miasto to już w ogóle zacięra ręce. Takie jest moje wrażenie. I na koniec taka refleksja-chyba smutna-ludzi którzy będą chodzić niezależnmie od wyniku,prestiżu meczu,pogody,pory dnia i wogóle kąta spadającej gwiazdy polarnej jest naprawde niewielu. jak niewielu pokazał to właśnie mecz z Jarotą... I chyba trzeba zrobić wszystko,a napewno bardzo dużo,aby to wszystko ruszyło i klub utrzymał sie na powierzchni,bo 3 liga która ma być tylko odskocznią i "oczyszczeniem sie" nie moze potrwać dłużej niż ten jeden rok. W innym przypadku będzie już tylko gorzej...aaa chce jeszcze dodać że spora część ludzi łyknęło te 150 tys miesięcznie od miasta-ile w tym % prawdy? zadnego transferu za który trzeba coś zapłacić, wcześniej żadnego obozu...sam jestem ciekaw jakii naprawde mamy budżet,bo za pół roku wyjdzie że klub jest zadłuzony i nie płaci na czas...

Ostatnio edytowany przez: nowa od nowa, 5 września 2008, 16:25 [1 raz(y)]

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
fist
Kibic
Na forum od 6166 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 16:25

verte napisał:  
Ekipant, ja nie krytykuję tylko stwierdzam fakt. Często na tym forum ludzie o trochę innym spojrzeniu na sprawy kibicowania czy inne zwiazane z Pogonią są gaszeni przez tych "najwierniejszych". To oni uzurpują sobie prawo do wypowiadania się w imieniu wszystkich. Klepią frazesy o miłości do klubu i zarzucają właśnie to, co Ty mi, innym. A jak przychodzą trudniejsze dni, to ich nie ma. A na takich właśnie meczach widac jaka jest ta nasza kibicowska siła. Wstyd, żeby na Pogoni nie było 2-3 tys. ludzi.
I teraz nie ma własnie tych, którm jesze niedawno obojętne było czy to B-klasa czy IV liga (tak przynajmniej pisali).
Dlaczego mamy o tym nie rozmawiać? Dlaczego nie mamy sobie uświadamiać realiów? To nie żaden ferment. Ferment to robi się wtedy, kiedy próbuje się blokować dyskusję wielkimi hasłami za którymi nic nie stoi. Bo na końcu okazuje się, że król jest nagi. Naprawdę nie było Ci smutno gdy po rozpoczeciu meczu patrzałeś na praktycznie pusty 12 sektor? Bo mi było.

to qrwa rusz dupę na stadion... a nie płaczesz w internecie jak to źle jest
weź jak najwięcej znajomych...

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 16:28

fist napisał:  

verte napisał:  

to qrwa rusz dupę na stadion... a nie płaczesz w internecie jak to źle jest
weź jak najwięcej znajomych...

eee? przecież pisał że był...spokojnie koleś bo takimi postami tylko odstraszasz.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
ManU
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 18:40
mysle ze niewazne na ktorym sektorze ludzie siedza tylko co robia...
a tak apropos to mysle ze na meczach na ktore chodzi mniej niz 3-4 tys kibicow robienie mlyna troche mija sie z celem - bo tak jak na Miedzi robia sie 3 grupki - na krytej, malej i mlyn -i kazda liczy po pareset osob. A jak wszyscy siada razem na duzej trybunie to mozna zorganizowac na atrakcyjniejszych meczach naprawde dobry doping. Badz co badz przypadkowych ludizi teraz prawie nie ma - i na takim meczu z Zawisza mysle ze wiecej niz polowa obecnych aktywnie uczestniczyla w dopingu. Gdyby jeszcze to zsynchronziowac poprzez siedzenie razem na duzej (chocby ze wzgledu na akustyke i widocznosc)to byloby naprawde konkretnie. Inna sprawa ze jednak taka ekipa jak Pogon powinna miec wyrazny mlyn- no ale skoro stadion ejst jak ijest a osob chodzi tyle ile chodzi...

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Castaway
Kibic
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 19:44
zara sie podniosa lamenty ze nie bedą bulic 15 zika by usiaść na krytej i w grupie dopingować...

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
AM
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 20:13
a kto mówił że trzeba bulić ;)

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
tomek77
Kibic
Na forum od 6397 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 21:51
[/cytat]

skoro mecz z Jarotą nie był atrakcyjny to jak będzie z Czarnymi,Koronowem,Garwinem etc. prawda jest jedna-Sosnowiec,Tychy i może Kotwica wzbudzą jakieś wieksze zainteresowanie. Dziwienie sie jest tu raczej bezpodstawine.[/cytat]

venom. to do ciebie tępy ch... Chyba raczej z Gawinem wielki kibicu. Spadaj na v.pl. Over.

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
PS.
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 22:23

Animal. napisał:  
zara sie podniosa lamenty ze nie bedą bulic 15 zika by usiaść na krytej i w grupie dopingować...

Niestety. Na meczu z Jarotą bywalcy krytej pokazali, że trzeba im tylko pomóc się rozkręcić. Tam również przydał by się 'wodzirej', lub tak jak wcześniej proponowano, niech wszyscy siedzą jak najbliżej siebie, wtedy jest wg. mnie lepiej..

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
venom
Kibic
Na forum od 6161 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 05/09/2008 23:06

tomek77 napisał:  
[/cytat]

venom. to do ciebie tępy ch... Chyba raczej z Gawinem wielki kibicu. Spadaj na v.pl. Over.[/cytat]

robi ci to różnice? mi żadnej,pisałem o frekfencji i nie ubliżaj mi to tylko świadczy jaki niziutki poziom prezentujesz,aby tylko zaistnieć na forum.

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 7829 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 06/09/2008 16:35
http://www.rakow.com.pl/relacjelive/

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005